Horoscop Urania zilnic: joi, 27 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 27 aprilie 2017


Horoscop 27 aprilie 2017, Berbec:

Joi pare să fie o zi foarte frumoasă pentru Berbeci deoarece au ocazia să încheie un proiect destul de important. Şefii sunt foarte mulţumiţi de rezultatele obţinute, aşa că vă răsplătesc cu un bonus pe măsură. Sărbătoriţi această reuşită alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 27 aprilie 2017, Taur:

Această perioadă este una destul de aglomerată pentru Tauri, însă extrem de frumoasă. Aveţi ocazia de a întâlni persoane noi şi interesante, care vă vor ajuta mult într-un proiect foarte drag vouă. Spre seară, puteţi pune bazele unei colaborări de lungă durată.


Horoscop 27 aprilie 2017, Gemeni:

Când nimic nu părea să fie aşa cum vă doriţi pe plan profesional, zâmbiţi şi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Profitaţi de aceste momente pentru a petrece mai mult timp în compania oamenilor dragi. Partenerul/a de cuplu va fi foarte fericit/ă.


Horoscop 27 aprilie 2017, Rac:

Azi este o perioadă ce favorizează comunicarea în relaţiile cu cei din jurul vostru. S-ar putea ca pe plan profesional să reuşiţi să încheiaţi un contract sau să puneţi bazele unui proiect pentru care munciţi de foarte mult timp.


Horoscop 27 aprilie 2017, Leu:

Ziua începe cu multe zâmbete pentru Lei. Din păcate, după orele prânzului pot apărea mici dificultăţi pe plan profesional. Însă reuşiţi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra acestora şi în scurt timp le daţi de cap. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 27 aprilie 2017, Fecioară:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa personală. Vă este foarte uşor să vă deschideţi inima şi să vă împărtăşiţi sentimentele şi emoţiile cu oamenii dragi. Este posibil ca spre seară să faceţi planuri pentru o scurtă vacanţă alături de partenerul/a de cuplu sau prieteni/e apropiaţi/te.


Horoscop 27 aprilie 2017, Balanţă:

Ziua de joi începe cu numeroase sarcini pe care le primiţi de la şefi. Timpul nu este tocmai de partea voastră, aşa că sunteţi nevoiţi/te să cereţi ajutorul unui/ei coleg/e de încredere. Din fericire, seara pare să fie una frumoasă, cu o mică surpriză care vă pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 27 aprilie 2017, Scorpion:

Joi este o zi dedicată vieţii profesionale; şefii vă dau câteva sarcini importante pe care trebuie să le rezolvaţi personal. Faceţi tot posibilul ca rezultatele pe care le obţineţi pe de urma muncii voastre să fie pe placul tuturor. Seara va fi una frumoasă, petrecută alături de o persoană dragă.


Horoscop 27 aprilie 2017, Săgetător:

Deşi aveţi câteva sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi, faceţi tot posibilul să le amânaţi şi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. Simţiţi nevoia unei discuţii sincere şi serioase cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 27 aprilie 2017, Capricorn:

Şefii vă cer să renunţaţi la planurile voastre şi să mergeţi într-o scurtă călătorie de afaceri. Faceţi aceste compromisuri deoarece ştiţi că este şi în beneficiul vostru. Aveţi ocazia să întâlniţi o persoană importantă, care vă va ajuta mult în viitorul apropiat.


Horoscop 27 aprilie 2017, Vărsător:

Prima parte a zilei de joi va fi una puţin dificilă deoarece va trebui să vă ocupaţi personal de câteva sarcini profesionale ale echipei voastre. După orele prânzului, vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii sentimentale. Partenerul/a de cuplu vă surprinde cu un mic cadou special.


Horoscop 27 aprilie 2017, Peşti:

Ziua de joi este una foarte importantă pentru voi deoarece aveţi posibilitatea de a vă face remarcaţi/te pe plan profesional. Latura artistică este foarte bine dezvoltată şi reuşiţi să dovediţi că ideile voastre nu doar că sunt geniale, ci aduc şi rezultate frumoase.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS