Horoscop Urania zilnic: luni, 24 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 24 aprilie 2017


Horoscop 24 aprilie 2017, Berbec:

Ziua de luni te găseşte concentrată asupra vieţii profesionale; ai câteva sarcini importante de care trebuie să te ocupi în prima parte a zilei. După orele prânzului, îţi doreşti să ai o discuţie serioasă cu superiorii cu privire la viitorul pe care îl ai în cadrul companiei.


Horoscop 24 aprilie 2017, Taur:

Profiţi de ziua de luni pentru a îţi planifica întreaga săptămână; ai multe pe cap şi vrei să reuşeşti să termini toate sarcinile astfel încât să nu mai rămâi peste program. Spre seară, întâlneşti o persoană cu care o să ai numeroase colaborări în viitorul apropiat.


Horoscop 24 aprilie 2017, Gemeni:

Conjunctura astrală favorizează viaţa profesională; astăzi este o perioadă foarte bună pentru a te ocupa de sarcini şi proiecte importante. De asemenea, în şedinţele şi întâlnirile cu superiorii ai posibilitatea de a îi impresiona pe toţi cu ideile bune pe care le ai.


Horoscop 24 aprilie 2017, Rac:

Un proiect foarte important la locul de muncă îţi este dat şi trebuie să te ocupi de el. Eşti cu zâmbetul pe buze, însă îţi este puţin teamă deoarece trebuie să ieşi din zona de confort. Din fericire, te descurci de minune şi chiar reuşeşti să îţi impresionezi superiorii.


Horoscop 24 aprilie 2017, Leu:

Săptămâna începe cu zâmbetul pe buze pentru tine. Încă de la primele ore ale dimineţii ai o întâlnire destul de importantă cu superiorii, unde ai posibilitatea de a obţine un nou proiect. Reuşeşti să impresionezi pe toată lumea cu ideile şi planurile pe care le ai.


Horoscop 24 aprilie 2017, Fecioară:

Deşi este luni, încerci să amâni pentru puţin timp sarcinile şi planurile profesionale. Vrei să îţi faci ordine în gânduri şi în sentimente şi să iei o decizie care să îţi aducă liniştea de care ai nevoie. O discuţie cu o persoană dragă te poate ajuta să vezi mai bine lucrurile.


Horoscop 24 aprilie 2017, Balanţă:

Prima parte a zilei va fi dedicată vieţii profesionale; ai numeroase sarcini de care trebuie să te ocupi, aşa că faci tot posibilul să le rezolvi cât mai repede cu putinţă. Spre seară, îndrăzneşti să fii sinceră cu partenerul de cuplu şi să îi spui ce simţi cu adevărat pentru el.


Horoscop 24 aprilie 2017, Scorpion:

Astăzi eşti foarte concentrată asupra vieţii profesionale; trebuie să munceşti în echipă şi să faci compromisuri astfel încât lucrurile să iasă aşa cum îţi doreşti. Este posibil ca spre seară să fii prinsă într-un conflict al unor colegi; încerci să rezolvi totul înainte ca lucrurile să scape de sub control.


Horoscop 24 aprilie 2017, Săgetător:

Deşi ai parte de o zi foarte aglomerată, reuşeşti să rezolvi toate sarcinile înainte de termenul limită. Te prezinţi în faţa colegilor de echipă şi a superiorilor cu zâmbetul pe buze. Eşti sigură pe tine şi asta te ajută să atragi pe toată lumea de partea ta.


Horoscop 24 aprilie 2017, Capricorn:

Îţi începi săptămâna cu zâmbetul pe buze; la locul de muncă este nevoie de o schimbare importantă, iar tu vii cu câteva planuri frumoase cu care îţi vei impresiona superiorii. Este posibil să primeşti acordul pe un proiect la care visai de foarte mult timp.


Horoscop 24 aprilie 2017, Vărsător:

Ziua de luni începe cum nu se poate mai bine; te muţi într-un loc nou sau faci câteva schimbări importante în locuinţă. Pentru ca lucrurile să fie repede aranjate, primeşti ajutor din partea persoanelor dragi din viaţa ta. Seara pare să fie una foarte frumoasă deoarece este petrecută într-o companie plăcută.


Horoscop 24 aprilie 2017, Peşti:

Decizi că astăzi este momentul să laşi trecutul în urmă şi să mergi mai departe. Treci peste un conflict avut cu o persoană foarte dragă şi încerci să îţi concentrezi întreaga atenţie asupra prezentului. Este momentul să trăieşti pentru tine şi să cauţi fericirea.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS