Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 22 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 22 aprilie 2017


Horoscop 22 aprilie 2017, Berbec:

Un plan pentru care v-aţi zbătut mult se destramă azi chiar sub privirile voastre. Cu puţin noroc veţi putea schimba macazul şi să o apucaţi pe alt drum. Depăşiţi această dispoziţie proastă şi prezentaţi-vă la evenimentul social la care aţi fost invitaţi/te. Poate fi o petrecere cu prietenii/ele care vă va ajuta mult să vă reveniţi.


Horoscop 22 aprilie 2017, Taur:

După o săptămână destul de aglomerată, profitaţi de aceste zile frumoase de weekend pentru a vă relaxa. Prima parte a acestei sâmbete va fi ocupată cu câteva sarcini importante pe plan profesional pe care le rezolvaţi destul de uşor.


Horoscop 22 aprilie 2017, Gemeni:

Problemele organizatorice ar trebui abordate în prima jumătate a zilei; toate aceste dificultăţi pot fi discutate cu partenerii/ele de afaceri astfel încât să ajungeţi la o concluzie finală. După orele prânzului veţi fi mult mai liniştiţi/te şi mai relaxaţi/te.


Horoscop 22 aprilie 2017, Rac:

Ziua de astăzi este o perioadă foarte bună pentru a vă concentra asupra vieţii personale şi a relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. Aveţi numeroase oportunităţi pentru a echilibra sentimentele şi a rezolva micile conflicte pe care le aveţi cu oamenii dragi. Seara va fi una frumoasă, chiar specială.


Horoscop 22 aprilie 2017, Leu:

Întreaga atenţie este concentrată asupra vieţii profesionale; vă interesează foarte mult modul în care evoluează proiectele voastre şi care sunt sarcinile cărora de care trebuie să vă ocupaţi mai mult. Astrele vă scot în cale câteva oportunităţi frumoase pentru a vă echilibra finanţele, trebuie doar să ştiţi să profitaţi de ele.


Horoscop 22 aprilie 2017, Fecioară:

În prima parte a zilei vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde trebuie să rezolvaţi câteva sarcini destul de importante. După orele prânzului sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece primiţi o vizită surpriză de la o persoană foarte dragă, cu care nu aţi mai vorbit de ceva timp.


Horoscop 22 aprilie 2017, Balanţă:

Ziua de sâmbătă este una destul de aglomerată pentru Balanţe, cu multe lucruri de care trebuie să vă ocupaţi. Din fericire, vă păstraţi zâmbetul pe buze şi rezolvaţi toate sarcinile fără nicio problemă. Spre seară, primiţi o surpriză din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 22 aprilie 2017, Scorpion:

Deşi este sâmbătă, sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale; apare o problemă importantă de care trebuie să vă ocupaţi şi pe care oricât de mult aţi încerca nu veţi reuşi să o amânaţi. Din fericire, partenerul/a de cuplu vă înţelege şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie în această perioadă.


Horoscop 22 aprilie 2017, Săgetător:

Astăzi încercaţi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii personale; primele ore ale zilei încep cu zâmbetul pe buze deoarece petreceţi momente speciale în compania partenerului/ei. După orele prânzului este posibil să faceţi o vizită unei persoane la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 22 aprilie 2017, Capricorn:

Se anunţă un weekend destul de aglomerat pentru Capricorni, cu multe şedinţe şi întâlniri pentru a negocia viitoarele contracte. Deşi sunteţi foarte obosiţi/te, acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi reuşiţi să vă mulţumiţi şefii în tot ce faceţi în această perioadă.


Horoscop 22 aprilie 2017, Vărsător:

Weekendul începe cum nu se poate mai bine pentru Vărsători; primiţi o veste foarte frumoasă de la o persoană dragă din viaţa voastră. După orele prânzului este posibil să plecaţi într-o scurtă călătorie alături de partenerul/a de cuplu sau de un grup de oameni apropiaţi.


Horoscop 22 aprilie 2017, Peşti:

Vă gândiţi de ceva timp să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional, iar astrele vă semnalează că acum este momentul pe care îl aşteptaţi. Încercaţi să aveţi încredere în voi şi să vă calculaţi cu mare atenţie drumul pe care vreţi să mergeţi. Partenerul/a de cuplu vă susţine necondiţionat.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS