Horoscop Urania zilnic: vineri, 21 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 21 aprilie 2017


Horoscop 21 aprilie 2017, Berbec:

Aveţi idei foarte bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare în viitorul apropiat. Astrele sunt de partea voastră şi vă scot în cale oportunităţi frumoase şi oameni care să vă ajute. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate pune zâmbetul pe buze cu o veste frumoasă.


Horoscop 21 aprilie 2017, Taur:

Lucrurile decurg conform planurilor voastre. Încercaţi să comunicaţi foarte deschis cu oamenii din jurul vostru astfel încât să lămuriţi lucrurile şi să mergeţi mai departe. Seara poate veni cu o surpriză frumoasă din partea unui om foarte drag.


Horoscop 21 aprilie 2017, Gemeni:

Ziua de vineri pare să fie una destul de ciudată pentru Gemeni; este dificil să ţineţi pasul cu schimbările de comportament ale oamenilor din jurul vostru, motiv pentru care încercaţi să interacţionaţi cât mai puţin cu aceştia. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun.


Horoscop 21 aprilie 2017, Rac:

Un om foarte drag trece printr-un moment mai dificil, motiv pentru care faceţi tot posibilul să îl ajutaţi şi să îi oferiţi sprijinul de care are nevoie. Este posibil să fiţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile pe care le aveaţi pentru seară.


Horoscop 21 aprilie 2017, Leu:

Astrele vă recomandă să staţi departe de conflicte şi de discuţiile contradictorii; se anunţă o zi mai dificilă pentru voi, în special pe plan personal. Nu aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru, motiv pentru care încercaţi să petreceţi cât mai mult timp de unii/ele singuri/e.


Horoscop 21 aprilie 2017, Fecioară:

Deşi aveţi parte de o zi foarte aglomerată şi obositoare, sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece lucrurile se aranjează fix aşa cum vă doriţi, iar munca voastră prinde roade. Rezultatele par să fie chiar foarte bune, acest lucru fiind un semn că sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 21 aprilie 2017, Balanţă:

După o săptămână de muncă destul de aglomerată, profitaţi de prima parte a zilei pentru a rezolva toate sarcinile ce ţin de viaţa profesională astfel încât să vă puteţi bucura de un weekend liniştit şi frumos în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 21 aprilie 2017, Scorpion:

Sunteţi foarte atenţi/te la modul în care interacţionaţi cu cei din jurul vostru, însă când cineva nu este de acord cu voi riscaţi să intraţi în polemici dificile pe care cu greu reuşiţi să le mai rezolvaţi. Spre seară, vă bucuraţi de momente relaxante alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 21 aprilie 2017, Săgetător:

Astăzi sunteţi cu capul în nori şi visaţi cu nerăbdare la zilele de weekend sau chiar la concediul de vară, motiv pentru care nu reuşiţi să vă concentraţi aşa cum trebuie asupra sarcinilor profesionale. Nu faceţi mai multe lucruri deodată deoarece este posibil să le faceţi greşit!


Horoscop 21 aprilie 2017, Capricorn:

Această perioadă a fost una destul de aglomerată pentru Capricorni, motiv pentru care astrele vă recomandă să încercaţi să vă relaxaţi. Staţi puţin timp singuri/e şi meditaţi, faceţi-vă ordine în gânduri şi în sentimente. Seara va fi una frumoasă, petrecută într-o companie plăcută.


Horoscop 21 aprilie 2017, Vărsător:

Prima parte a zilei de vineri va fi doar despre viaţa profesională; încercaţi să vă rezolvaţi toate sarcinile pe plan profesional astfel încât weekendul să fie dedicat în întregime oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, comunicaţi foarte bine cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 21 aprilie 2017, Peşti:

Deşi ziua de azi este una dificilă pe plan profesional, spre seară reuşiţi să vă liniştiţi şi să vă bucuraţi de momentele frumoase alături de cei/le dragi. O conversaţie pe care o aveţi cu un/o membru/ă al/a familiei vă poate face să vă amintiţi de trecut.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS