Horoscop Urania zilnic: joi, 20 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 20 aprilie 2017


Horoscop 20 aprilie 2017, Berbec:

Astăzi este o perioadă favorabilă pentru viaţa profesională; încercaţi să finalizaţi un proiect destul de important, pe care l-aţi tot amânat în ultima vreme. De asemenea, în cazul în care aţi făcut angajamente trebuie să vă ţineţi de ele.


Horoscop 20 aprilie 2017, Taur:

Este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă surprindă cu un cadou foarte frumos; poate fi vorba despre un accesoriu pe care vi-l doriţi de mult timp sau chiar despre o o vacanţă într-un loc la care visaţi să ajungeţi. Sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul.


Horoscop 20 aprilie 2017, Gemeni:

Ziua de joi este una foarte bună pentru relaţia cu partenerul/a de cuplu şi tot ce are legătură cu viaţa şi cu persoanele apropiate. Spre seară, o discuţie frumoasă cu un om mai în etate vă poate ajuta într-o problemă mai veche.


Horoscop 20 aprilie 2017, Rac:

La locul de muncă lucrurile decurg conform planurilor voastre; sunteţi foarte concentraţi/te asupra sarcinilor pe care le aveţi şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de proiectele aflate în desfăşurare. Ultimele ore ale zilei de joi vor fi dedicate în întregime vieţii sentimentale.


Horoscop 20 aprilie 2017, Leu:

Deşi sunteţi foarte fericiţi/te, nu sunteţi foarte atenţi/te pe plan profesional. S-ar putea să faceţi mici greşeli în sarcinile voastre şi să fiţi nevoiţi/te să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă. Din fericire, lucrurile se rezolvă destul de repede.


Horoscop 20 aprilie 2017, Fecioară:

Astăzi anumite confuzii vă pot scoate de pe drumul vostru, convingându-vă să luaţi o decizie greşită, pe care mai târziu o veţi regreta. Din fericire, aveţi oamenii potriviţi lângă voi care să vă ajute în astfel de momente. Până spre seară lucrurile revin pe făgaşul lor normal.


Horoscop 20 aprilie 2017, Balanţă:

Lucrurile planificate pentru astăzi nu ies aşa cum vă doriţi, motiv pentru care trebuie să fiţi foarte atenţi/te la ce este de făcut şi de schimbat în planurile voastre astfel încât pe viitor să nu mai faceţi aceste greşeli. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale; partenerul/a de cuplu are nevoie de ajutorul vostru.


Horoscop 20 aprilie 2017, Scorpion:

Aveţi un program încărcat azi din cauza contractelor pe care trebuie să le respectaţi. În schimb, pare o zi perfectă pe partea sentimentală. Dacă sunteţi singuri/e, s-ar putea să vă găsiţi chiar jumătatea, iar dacă formaţi deja un cuplu, veţi avea parte de o surpriză plăcută din partea partenerului/ei.


Horoscop 20 aprilie 2017, Săgetător:

Timpul nu ţine cu voi, aşa că vă adunaţi puterile şi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra unui proiect destul de important pe care trebuie să îl finalizaţi cât mai repede cu putinţă. Spre bucuria voastră, reuşiţi să încheiaţi totul cu bine până la sfârşitul programului de muncă.


Horoscop 20 aprilie 2017, Capricorn:

Astrele nu ţin cu voi în această perioadă, în special în ceea ce priveşte viaţa profesională. De aceea este foarte important să fiţi foarte atenţi/te la parteneriatele pe care le încheiaţi; în cazul în care aveţi posibilitatea să vă sfătuiţi cu cineva de încredere, nu ezitaţi acest lucru.


Horoscop 20 aprilie 2017, Vărsător:

Aveţi parte de o zi destul de aglomerată pe plan profesional; trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante ce necesită multă răbdare. Din fericire, beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse, aşa că vă încheiaţi ziua cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 20 aprilie 2017, Peşti:

Persoana iubită are nevoie de puţin ajutor în această perioadă într-o mică problemă profesională, aşa că este posibil să vă amânaţi planurile şi să faceţi tot posibilul să îi oferiţi sprijinul de care are nevoie. Împreună puteţi găsi soluţii eficiente într-un timp destul de scurt.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS