Horoscop Urania zilnic: marţi, 18 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 18 aprilie 2017


Horoscop 18 aprilie 2017, Berbec:

Ziua de marţi poate fi una foarte frumoasă dacă aveţi răbdare şi nu puneţi la suflet tot ce auziţi de la oamenii din jurul vostru. După orele prânzului puteţi avea o mică neînţelegere cu un/o membru/ă al/a familiei sau o persoană foarte dragă şi este important să faceţi compromisuri pentru a evita un conflict.


Horoscop 18 aprilie 2017, Taur:

Ziua de azi este una foarte aglomerată pentru Tauri; în prima parte a zilei sunteţi nevoiţi/te să vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale urgente. După orele prânzului faceţi un drum mai lung pentru a revedea persoane dragi, cel mai probabil membrii/ele familiei şi rude apropiate.


Horoscop 18 aprilie 2017, Gemeni:

Ziua de marţi începe cu dreptul pentru Gemeni; oamenii din jurul vostru ştiu cât de mult vă doriţi să puneţi bazele unui proiect important, motiv pentru care vă oferă nu doar susţinere morală, ci şi financiară. Un/o membru/ă al/a familiei sau o persoană foarte dragă îşi doreşte să investească în afacerea voastră.


Horoscop 18 aprilie 2017, Rac:

Ziua de marţi nu este deloc aşa cum vă doriţi voi; astrele au câteva surprize importante pe plan personal, aşa că este recomandat să vă pregătiţi. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă, de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 18 aprilie 2017, Leu:

Constatați azi că aveţi o părere mai bună despre voi decât ar trebui. Problema este că pierdeţi la un joc de inteligență sau vă luptați pentru o cauză inutilă, în care nu aveţi nicio șansă să fiţi voi cei/le care câștigă.


Horoscop 18 aprilie 2017, Fecioară:

Ideile voastre sunt apreciate de cei/le din jur şi, din fericire, ajung exact la urechile cui trebuie aşa încât să vi se propună un proiect interesant din toate punctele de vedere. Cuceriţi prin naturaleţea voastră şi aveţi ocazia să vă faceţi noi prieteni/e. Nu plecaţi urechea la bârfe, pentru că se vor întoarce împotriva voastră!


Horoscop 18 aprilie 2017, Balanţă:

În prima parte a zilei îndrăzniţi să priviţi în viitor şi să vă analizaţi cu mare atenţie sentimentele; aveţi ocazia să vă ocupaţi de câteva probleme mai vechi, pe care până acum le-aţi tot evitat. Nu ascultaţi sfaturile celor din jurul vostru, ci bazaţi-vă doar pe intuiţie!


Horoscop 18 aprilie 2017, Scorpion:

Ziua de azi este una foarte frumoasă pentru Scorpioni; astrele vă recomandă să profitaţi de aceste momente liniştite şi să vă încărcaţi bateriile deoarece următoarele zile vor fi de foc pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională.


Horoscop 18 aprilie 2017, Săgetător:

Ziua de marţi este doar despre familie şi prieteni apropiaţi; faceţi tot posibilul să petreceţi cât mai multe momente frumoase în compania acestor oameni. De asemenea, în cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 18 aprilie 2017, Capricorn:

Astrele vă recomandă să profitaţi de ziua de azi din plin; aveţi timp să faceţi ordine în viaţa sentimentală şi să luaţi decizii importante în cazul în care simţiţi nevoia. De asemenea, o discuţie cu partenerul/a de cuplu vă poate ajuta să înţelegeţi care este drumul pe care trebuie să mergeţi mai departe.


Horoscop 18 aprilie 2017, Vărsător:

Prima parte a zilei este una destul de importantă pe plan profesional; aveţi câteva sarcini urgente de care trebuie să vă ocupaţi. Nu sunteţi foarte concentraţi/te, aşa că încercaţi să profitaţi de ajutorul unui/ei coleg/e de echipă. Împreună găsiţi soluţii eficiente la problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 18 aprilie 2017, Peşti:

Ziua de marţi vă găseşte mai fericiţi/te şi mai optimişti/ste ca niciodată. O discuţie cu partenerul/a de cuplu vă convinge că sunteţi pe drumul cel bun. În cazul în care sunteţi singuri/e, astrele sunt pregătite să vă scoată în cale o persoană foarte interesantă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS