Horoscop Urania zilnic: luni, 17 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 17 aprilie 2017


Horoscop 17 aprilie 2017, Berbec:

Ziua de luni este dedicată în întregime planului personal; faceţi tot posibilul să profitaţi de aceste momente şi să creaţi amintiri frumoase alături de oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară este posibil să aveţi o discuţie destul de importantă cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 17 aprilie 2017, Taur:

Astăzi vă bucuraţi de compania oamenilor dragi din viaţa voastră; aveţi posibilitatea de a revedea persoane din trecut, cu care aţi avut o legătură frumoasă. Amintiri şi sentimente frumoase pot ieşi la iveală şi vă pot scoate din zenul vostru.


Horoscop 17 aprilie 2017, Gemeni:

Profitaţi de ziua de azi pentru a interacţiona mai mult cu partenerul/a de cuplu şi membrii/ele familiei. Este posibil ca o persoană foarte dragă să afle despre micile probleme pe care le aveţi pe plan financiar şi să vă ofere o mână de ajutor.


Horoscop 17 aprilie 2017, Rac:

Deşi este zi liberă, aveţi atât de multe de făcut încât spre sfârşitul zilei sunteţi pur şi simplu lipsiţi/te de puteri. Până şi interacţiunea cu oamenii din jurul vostru se dovedeşte a fi obositoare la un moment dat. Seara este dedicată în întregime partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 17 aprilie 2017, Leu:

Astăzi sunteţi foarte relaxaţi/te şi liniştiţi/te; zâmbetul nu vă lipseşte deloc de pe buze. Interacţiunea cu oamenii din jurul vostru vă ajută să uitaţi pentru puţin timp de problemele profesionale. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu un mic cadou.


Horoscop 17 aprilie 2017, Fecioară:

Ziua de luni se învârte în jurul unui eveniment important nu doar pentru voi, ci şi pentru membrii/ele familiei. Astăzi aveţi posibilitatea de a crea amintiri frumoase alături de oamenii care contează cu adevărat pentru voi, aşa că faceţi tot posibilul să profitaţi de fiecare moment pe care îl petreceţi în compania lor.


Horoscop 17 aprilie 2017, Balanţă:

După o perioadă mai dificilă, astăzi vă luaţi inima în dinţi şi discutaţi cu partenerul/a de cuplu despre problemele prin care treceţi. Dacă amândoi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, aveţi posibilitatea de a rezolva această situaţie. De asemenea, dacă sunteţi singuri/e spre seară puteţi întâlni o persoană destul de interesantă.


Horoscop 17 aprilie 2017, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; profitaţi de această zi liberă pentru a petrece momente speciale în compania oamenilor dragi, pe care i-aţi tot neglijat în ultima perioadă. Spre seară, aveţi o întâlnire de gradul 0 cu un om care a avut un rol destul de important în trecutul vostru.


Horoscop 17 aprilie 2017, Săgetător:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun; este posibil ca astăzi să primiţi un cadou frumos ce vă poate aduce şi mai aproape unul de altul. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă, care vă va cuceri imediat.


Horoscop 17 aprilie 2017, Capricorn:

Vă este greu să aveţi răbdare pe plan personal, mai ales dacă acestea au legătură cu persoanele importante din viaţa voastră. Vă doriţi foarte mult ca relaţia cu aceştia/stea să fie una frumoasă, însă compromisurile trebuie făcute de ambele părţi.


Horoscop 17 aprilie 2017, Vărsător:

Partenerul/a de cuplu trece printr-o perioadă mai dificilă şi are nevoie de ajutorul vostru necondiţionat, motiv pentru care sunteţi dispuşi/se să acceptaţi propunerea făcută de el. Deşi pare ciudat, această situaţie vă va apropia şi mai mult.


Horoscop 17 aprilie 2017, Peşti:

Ziua de luni este dedicată în întregime vieţii personale; comunicaţi foarte bine cu persoanele dragi şi faceţi tot posibilul să petreceţi cât mai mult timp alături de acestea. Spre seară, un om din trecut vă face o vizită neaşteptată.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS