Horoscop Urania zilnic: duminică, 16 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 16 aprilie 2017


Horoscop 16 aprilie 2017, Berbec:

Azi aveţi un moment de neliniște, în care vă întrebaţi dacă nu cumva aţi făcut până acum lucrurile greșit. Sunteţi dintr-odată nesiguri/e de direcția în care merge viața voastră și nu mai sunteţi atât de convinşi/se că vă număraţi printre nativii/ele victorioşi/ase. Nu vă mai preocupaţi, este doar influența zilei de vină!


Horoscop 16 aprilie 2017, Taur:

Astrele vă sfătuiesc ca astăzi să vă gândiţi mai bine dacă modul în care abordaţi lucrurile, chiar dacă v-a intrat în obișnuință, nu este cumva unul nociv. V-ar prinde bine să fiţi mai siguri/e pe voi, iar acest lucru vă este la îndemână și atunci când încercaţi lucruri noi și vedeţi cât de bine vă ies.


Horoscop 16 aprilie 2017, Gemeni:

Îi veţi scoate din sărite pe cei/le din jur cu atitudinea voastră azi. În timp ce ei/ele nu își mai văd capul de treburi, voi vă treziţi că aveţi întrebări existențiale pe care simţiţi neapărat nevoia să le discutați cu cineva. Din păcate, nu aveţi absolut nicio șansă să găsiţi un/o partener/ă care să se întindă la taclale.


Horoscop 16 aprilie 2017, Rac:

Azi vă comportați ca un/o mic/ă dictator/are în familie, o poziție care nu vă este în mod normal caracteristică. Nu staţi însă prea mult pe gânduri și îi/le puneţi pe toți/ate la treabă, găsindu-le câte o ocupație pe care trebuie neapărat să și-o asume. Veţi vedea că la sfârșitul zilei veţi fi mândri/e că aţi procedat așa.


Horoscop 16 aprilie 2017, Leu:

Deşi sunteţi destul de obosiţi/te, faceţi tot posibilul să petreceţi clipe frumoase în compania oamenilor dragi din viaţa voastră; mulţi vor aprecia curiozitatea voastră. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu decurge fără nicio problemă.


Horoscop 16 aprilie 2017, Fecioară:

Pentru voi tabloul zilei de duminică este unul simplu: vă veţi petrece toată ziua cu familia sărbătorind Paștele. Din fericire, nimeni nu vă deranjează, așa că aveţi timp să vă gândiţi și la lucruri care nu au legătură directă cu munca voastră. Va fi per total o zi liniștită.


Horoscop 16 aprilie 2017, Balanţă:

Astăzi se încheie o etapă destul de importantă din viaţa voastră personală; după o perioadă în care aţi făcut planuri, este momentul să vă luaţi inima în dinţi şi să puneţi în aplicare aceste idei. Persoanele dragi din viaţa voastră nu sunt de acord în totalitate, însă vă susţin cum pot.


Horoscop 16 aprilie 2017, Scorpion:

Ziua de astăzi vă testează răbdarea; aveţi numeroase lucruri de care trebuie să vă ocupaţi, iar timpul nu este chiar de partea voastră. Începeţi să vă pierdeţi răbdarea, motiv pentru care cereţi ajutorul unei persoane de încredere; împreună parcă totul pare mult mai uşor.


Horoscop 16 aprilie 2017, Săgetător:

Astrele vă sfătuiesc să vă faceţi azi timp, în minutele libere, să vă gândiţi la relația pe care o aveţi cu cei/le din jur. Voi sunteţi genul de persoane sincere, oneste, dar nu același lucru poate fi spus despre ceilalți/lelalte; este probabil ca una dintre aşa-zişi/sele amici/e ale voştri/astre să profite de fapt de pe urma voastră, iar azi veţi avea puterea de a realiza acest lucru.


Horoscop 16 aprilie 2017, Capricorn:

Pe plan sentimental lucrurile nu se aranjează aşa cum vă doriţi; vă aşteaptă o perioadă mai dificilă, în care vă este pusă răbdarea la încercare. Trebuie doar să aveţi încredere în partenerul/a de cuplu şi, cel mai important, să discutaţi cu el/ea deschişi şi sinceri.


Horoscop 16 aprilie 2017, Vărsător:

Aveţi grijă ca, atunci când apăraţi pe cineva azi, să nu sfârşiţi de fapt prin a îi face mai mult rău decât bine! Deși vă puneţi toate sentimentele nobile în acțiune, ceea ce dăunează este tocmai imaginea voastră; lumea știe cât de mult vă place să vă certați și ajunge la concluzia că la fel este și noul vostru protejat.


Horoscop 16 aprilie 2017, Peşti:

Ziua de duminică începe cu stângul pentru voi; sunteţi destul de posomorâţi/te deoarece aveţi parte de un mic conflict cu partenerul/a de cuplu sau o persoană dragă. Însă, spre finalul zilei continuaţi discuţia şi reuşiţi să vă rezolvaţi această mică problemă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS