Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 15 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 15 aprilie 2017


Horoscop 15 aprilie 2017, Berbec:

Vă mobilizaţi şi faceţi tot posibilul să terminaţi un proiect recent. Se anunţă o perioadă dificilă, încărcată de parteneriate de lungă durată. Spre fericirea voastră, beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsurile emoţionale şi să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 15 aprilie 2017, Taur:

Ce vă irită pe voi cel mai mult azi este faptul că oamenii vă tot întrerup din ceea ce faceţi. Mai mult, aţi rămas și cu foarte multă treabă pe cap și nici acasă lucrurile nu stau prea bine. Acesta este motivul pentru care astăzi vă veţi petrece cea mai mare parte a timpului țipând la cei/le din jur.


Horoscop 15 aprilie 2017, Gemeni:

Dacă vreţi să vă oferiţi părerea azi cuiva, mai bine aşteptaţi ca respectiva persoană să v-o ceară. Deși este evident că sunteţi bine intenţionaţi/te, greşiţi deoarece aveţi impresia că cei/le din jur nu se pot descurca fără voi. Ajungeţi să îi/le călcaţi pe bătături cu atitudinea voastră.


Horoscop 15 aprilie 2017, Rac:

Partenerul/a este destul de sensibil/ă azi, dar, din fericire, vă prinde pe voi în toane bune, așa că nu va exista absolut nicio problemă între voi. Mai mult, faptul că ştiţi cum să îl/o calmaţi îi va dovedi cât de norocos/asă este că vă are lângă el/ea și că trebuie să sacrifice orice pentru a vă ține acolo.


Horoscop 15 aprilie 2017, Leu:

Cea mai importantă lecție a astrelor pentru azi este să ştiţi să interpretaţi ceea ce vă spun oamenii din jur. Este probabil că o mare parte dintre ei să nu aibă chef de voi, dar să nu vă spună în mod direct care sunt sentimentele lor. Nu vă lăsaţi însă înşelaţi/te de aparenta lor lipsă de convingere!


Horoscop 15 aprilie 2017, Fecioară:

Vă apucaţi de gătit pentru Paște sau îi ajutați pe alții/tele în această activitate laborioasă, la care voi vă pricepeţi foarte bine. Vă descurcaţi de minune, iar ceea ce contează cu adevărat este că scăpaţi astfel de discuțiile interminabile cu unii oameni și de posibilitatea ca aceștia să vă scoată din sărite.


Horoscop 15 aprilie 2017, Balanţă:

Începeţi ziua de sâmbătă cu numeroase provocări. Veţi reuşi să vă terminaţi proiectele şi să vă atingeţi obiectivele doar după ce veţi depăşi un număr de obstacole. Încercaţi să demonstraţi tuturor că sunteţi capabili/e să vă rezolvaţi problemele de unii/ele singuri/e, fără a avea nevoie de sfatul sau ajutorul celor din jur! Doar aşa vă veţi dovedi profesionalismul.


Horoscop 15 aprilie 2017, Scorpion:

Atenția pe care persoana dragă sau un prieten/ă bun/ă o oferă unei alte persoane vă va provoca gelozie azi. Nu aveţi însă niciun motiv să reacţionaţi așa sau să vă simţiţi nesiguri/e pe voi; tot voi rămâneţi preferaţii/tele lor, sunt doar momente în care simt nevoia să se mai întrețină și cu altcineva.


Horoscop 15 aprilie 2017, Săgetător:

Vă veţi petrece ziua de sâmbătă așa cum vă place vouă, în natură. Șeful vrea să vă facă o surpriză înainte de Paște și vă dă drumul mai devreme sau un grup de prieteni/e organizează o ieșire la care sunteţi și voi invitaţi/te. Vă bucuraţi de momente frumoase și începeţi vacanța.


Horoscop 15 aprilie 2017, Capricorn:

Aveţi probleme în a vă detașa azi. Sunteţi extrem de stresaţi/te și totul constituie o preocupare pentru voi: de la faptul că nu veţi termina curățenia la timp la sarcinile care mai rămân la muncă. Luaţi-vă restul serii liberă și petreceţi-l în brațele persoanei iubite, chiar dacă în jurul vostru este haos!


Horoscop 15 aprilie 2017, Vărsător:

Din cauza unei neînțelegeri, veţi fi nevoiţi/te să vă schimbaţi sau să renunţaţi la o parte din planurile voastre pentru vacanța de Paște. Poate că aveţi probleme cu organizarea sau cu rezervările, cert este că ar fi bine să fiţi pregătiţi/te de orice și să aveţi în vedere și o soluție de rezervă.


Horoscop 15 aprilie 2017, Peşti:

Aveţi o zi excepțională, dar trebuie să le mulţumiţi în principal oamenilor din jurul vostru pentru asta. Voi aveţi tendința de a reflecta mediul, așa că, dacă sunteţi alături de persoane fericite, nu găsiţi niciun motiv pentru a fi diferiţi/te de ei/ele. Dacă veţi înțelege și veţi menține mereu un grup optimist în preajma voastră, va așteptă numai zile euforice.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS