Horoscop Urania zilnic: joi, 13 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 13 aprilie 2017


Horoscop 13 aprilie 2017, Berbec:

Dacă reuşiţi să treceţi de această zi fără să vă certați cu nimeni vă puteți felicita. Sunteţi nervoşi/ase și agresivi/e pe tot parcursul zilei, așa că vă irită chiar și cele mai mărunte gesturi. Încercaţi să vă ţineţi cumpătul, mai ales că este Săptămâna Mare!


Horoscop 13 aprilie 2017, Taur:

La locul de muncă unul/a dintre colegi/e este gelos/asă pe succesul vostru şi încearcă să vă pună beţe în roate. Important este să vă păstraţi calmul şi să trataţi această situaţie cu multă diplomaţie. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 13 aprilie 2017, Gemeni:

Sunteţi extrem de vorbăreţi/e azi, chiar mai sociabili/e decât în mod normal. Aveţi chef să ascultați chiar și cele mai mărunte povestiri, care tuturor li s-ar părea lipsite de interes. Ceea ce nu e neapărat un lucru rău, mai ales dacă aveţi timp liber, dar problema este că nimeni nu are chef să stea la taclale, poate doar cineva din zodia Gemenilor.


Horoscop 13 aprilie 2017, Rac:

Cel mai mult iubiţi pe lumea asta familia, așa că astăzi veţi fi chiar și mai afectuoşi/ase față de ei. Nu vă gândiţi decât la binele lor și îi copleşiţi cu atenția voastră, ceea ce vi se pare a fi un lucru benefic, dar pe ei/ele îi cam scoate din sărite. Fiţi mai echilibraţi/te în manifestări, pentru că oamenii sunt descurajați de efuziuni sentimentale!


Horoscop 13 aprilie 2017, Leu:

Aveţi câteva momente de relaxare joi, așa că faceţi tot posibilul pentru a vă cunoaște mai bine colegii/ele de muncă. Propuneţi să ieșiți undeva sau pur și simplu începeţi să îi întrebaţi diverse amănunte legate de viața lor personală, iar ei/ele sunt mai mult decât bucuroşi/ase să vă facă pe plac, povestindu-vă vrute și nevrute.


Horoscop 13 aprilie 2017, Fecioară:

Renunţaţi la munca asiduă pe care o depuneţi, mai ales dacă nici nu mai aveţi atât de multe termene urgente! Mai bine ieşiţi în pauză cu colegii/ele sau cu șefii voştri și socializaţi puțin; nu ar trebui să vă epuizaţi în această perioadă, ci mai degrabă să încercaţi să vă ocupaţi și de latura sensibilă a sufletului vostru.


Horoscop 13 aprilie 2017, Balanţă:

Vă certați cu cineva azi și vă va durea mai mult decât aţi fi crezut posibil. Cum ziua de joi este despre pasiune, voi veţi fi afectaţi/te tocmai de dorința voastră excesivă de a exista pace în jurul vostru, așa că interveniţi într-un conflict în care nu aveaţi ce căuta și nici nu vreţi să înţelegeţi că nu este locul vostru acolo.


Horoscop 13 aprilie 2017, Scorpion:

Lumea din jurul vostru vorbește, dar azi nu sunteţi iritaţi/te de aceste inițiative ci, dimpotrivă, vreţi să li vă alăturaţi și voi. Aveţi ocazia de a o face și descoperiţi cât de prietenoși/ase sunt colegii/ele voştri/astre, dar și că vă plac, deși nu aţi fi crezut posibil acest lucru. De aceea, veţi petrece o zi cu adevărat superbă.


Horoscop 13 aprilie 2017, Săgetător:

Aveţi parte de o dublă bucurie azi: vă petreceţi ziua făcând ceea ce vă place și mai descoperiţi pe cineva care este pasionat de hobby-ul vostru. Ceea ce vi se pare și mai extraordinar este faptul că eraţi convinşi/se că nu mai există nimeni care să aibă același interes ca voi, cel puțin nu în cercul de oameni apropiați.


Horoscop 13 aprilie 2017, Capricorn:

Astăzi primiţi o formă de recunoaștere publică, daţi un interviu sau sunteţi onoraţi/te cu aplauze la scară largă. Deși acest lucru vă prilejuiește toată bucuria din lume, vă și intimidează puțin, deoarece voi nu sunteţi genul de persoane care să se simtă în largul vostru cu astfel de manifestări.


Horoscop 13 aprilie 2017, Vărsător:

Joi aveţi de traversat o încercare importantă din viața voastră, dar astrele sunt de părere că o veţi face în mod excepțional. Nu doar că daţi dovadă de stăpânire de sine și de curaj, dar vă veţi face și prieteni/e în acest interval, asigurându-vă că veţi avea parte de tot sprijinul necesar.


Horoscop 13 aprilie 2017, Peşti:

Dacă adoraţi o carte, un serial sau o operă de artă, azi veţi întâlni persoane care vă împărtășesc interesele. Este chiar posibil să alcătuiţi un club de carte sau să vă abonaţi la un grup prin care să vă dezvoltați unele aptitudini. Este o zi extrem de benefică pentru Peşti, din acest punct de vedere.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS