Horoscop Urania zilnic: luni, 1 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 1 mai 2017


Horoscop 1 mai 2017, Berbec:

Luni începe o nouă etapă în viaţa voastră profesională. După o şedinţă lungă de negocieri şi discuţii, vi se oferă un proiect important, la care va trebui să lucraţi cu unul/a dintre cei/le mai apreciaţi/te colaboratori/are din cadrul companiei. Astrele sunt în favoarea voastră, acum este momentul să vă dezvoltaţi pe plan profesional.


Horoscop 1 mai 2017, Taur:

Ultima perioadă a fost una extrem de frumoasă pentru Tauri, iar surprizele nu se termină aici. Un/o prieten/ă drag/ă vă oferă ocazia de a face schimbări majore în viaţa voastră. S-ar putea să vă propună o colaborare de afaceri sau chiar să vă invite într-o vacanţă exotică; nu staţi prea mult pe gânduri şi acceptaţi oferta.


Horoscop 1 mai 2017, Gemeni:

După o discuţie importantă cu o rudă mai în vârstă reuşiţi să decideţi că este timpul să ieşiţi din rutină şi să vă modificaţi complet cariera. Este posibil să cereţi o mărire de salariu sau chiar să fiţi transferaţi/te într-un alt departament, în care puteţi creşte pe plan profesional. Analizaţi totul foarte obiectiv înainte de a lua hotărârea finală.


Horoscop 1 mai 2017, Rac:

După o ceartă dureroasă cu unul/a dintre membrii/ele familiei, decideţi că este momentul să lăsaţi de la voi şi să mergeţi mai departe. O discuţie frumoasă cu partenerul/a de cuplu vă poate ajuta să scăpaţi de incertitudini şi să vă recăpătaţi optimismul. Spre seară, vă relaxaţi cu un film bun sau o ieşire în oraş cu prietenii/ele.


Horoscop 1 mai 2017, Leu:

Astăzi este momentul în care reuşiţi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. O vizită neaşteptată a unei persoane din trecut vă face să realizaţi că v-aţi schimbat foarte mult în ultimele luni, iar acum sunteţi nişte persoane puternice şi sigure pe ele. Luaţi decizii frumoase, care vă pot schimba în bine viaţa personală.


Horoscop 1 mai 2017, Fecioară:

Astăzi vă bucuraţi de o zi frumoasă la locul de muncă; vă înţelegeţi foarte bine cu colegii/ele de birou, iar acest lucru vă dă o stare de bucurie. Din punct de vedere financiar, lucrurile nu stau chiar bine. Pentru a nu face o gaură prea mare în buget, încercaţi să reduceţi cheltuielile şi să cumpăraţi doar lucrurile de care aveţi nevoie neapărat.


Horoscop 1 mai 2017, Balanţă:

Situaţia nu este tocmai frumoasă pentru Balanţe. O ceartă destul de dură cu partenerul/a de cuplu vă poate schimba complet starea de dispoziţie. Pentru ca ziua să nu fie complet compromisă, încercaţi să vă păstraţi calmul şi să aveţi o discuţie matură şi sinceră cu persoana de lângă voi. Doar aşa vă veţi reveni foarte repede.


Horoscop 1 mai 2017, Scorpion:

Nu sunteţi foarte mulţumiţi/te de modul în care sunteţi trataţi/te de colegii/ele alături de care lucraţi la un proiect. Este foarte important să le spuneţi că nu vă simţiţi în largul vostru; dacă vreţi să vă concentraţi asupra îndatoririlor pe care le aveţi de îndeplinit trebuie să lăsaţi orgoliul deoparte şi să vă purtaţi ca nişte oameni profesionişti.


Horoscop 1 mai 2017, Săgetător:

Aţi avut o perioadă destul de grea în ceea ce priveşte situaţia voastră financiară. Aţi fost nevoiţi/te să tăiaţi din bugetul săptămânal şi să renunţaţi la anumite lucruri pentru a vă descurca cu banii. O discuţie cu şefii/ele vă poate ajuta să vă stabilizaţi bugetul; dacă reuşiţi să primiţi un proiect important, bonusurile vor veni în scurt timp.


Horoscop 1 mai 2017, Capricorn:

Aveţi parte de o zi frumoasă, cu multe schimbări pe plan profesional. Reuşiţi să vă uimiţi colaboratorii/arele cu o idee genială, care va ajuta compania să îşi crească veniturile. Spre seară, intraţi într-un conflict cu unul/a dintre membrii/ele familiei. Dacă vă păstraţi calmul şi lăsaţi orgoliul deoparte, lucrurile se vor rezolva în scurt timp.


Horoscop 1 mai 2017, Vărsător:

S-ar putea ca partenerul/a de cuplu să vă surprindă cu un cadou neaşteptat sau o veste la care visaţi de foarte mult timp. Viaţa voastră personală este mai frumoasă ca oricând, iar asta nu este un vis, ci o realitate. Pe plan profesional, obţineţi un comision financiar consistent, care vă va ajuta să vă puneţi în aplicare planurile de viitor.


Horoscop 1 mai 2017, Peşti:

Astăzi veţi avea parte de schimbări neaşteptate la locul de muncă. Superiorii vin cu o propunere tentantă, care vă va aduce numeroase beneficii financiare, însă veţi fi nevoiţi/te să faceţi anumite sacrificii. Deşi sunteţi tentaţi/te să acceptaţi imediat oferta, faceţi-vă timp şi consultaţi-vă cu partenerul/a de cuplu mai întâi. Aveţi nevoie şi de o a doua părere.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS