Horoscop Urania zilnic: joi, 9 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 9 martie 2017


Horoscop 9 martie 2017, Berbec:

Profitaţi din plin de ziua de joi deoarece vă poate aduce beneficii frumoase nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară! Aveţi ocazia să obţineţi un proiect important cu ajutorul căruia veţi avea parte de schimbări benefice într-un timp destul de scurt.


Horoscop 9 martie 2017, Taur:

După câteva zile aglomerate şi destul de obositoare pe plan profesional, joi pare să fie una chiar liniştită. Dacă în prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile de la locul de muncă, după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 9 martie 2017, Gemeni:

Comunicaţi bine cu oamenii din jurul vostru, însă sunt câţiva care încearcă să vă pună beţe în roate, motiv pentru care trebuie să le acordaţi o atenţie deosebită. Spre seară, o discuţie cu un/o membru/ă al/a familiei vă poate convinge să luaţi o decizie importantă pentru viitorul vostru.


Horoscop 9 martie 2017, Rac:

Ziua de azi începe cum nu se poate mai bine pentru voi; primiţi o veste frumoasă din partea şefilor. Este posibil ca aceştia să vă facă o propunere interesantă de colaborare pe un proiect care vă va aduce beneficii frumoase într-un timp destul de scurt.


Horoscop 9 martie 2017, Leu:

Astăzi încercaţi să fiţi mai relaxaţi/te. Dacă în prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale destul de lejere, după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu. S-ar putea să simţiţi nevoia de a spune ce gândiţi şi ce simţiţi.


Horoscop 9 martie 2017, Fecioară:

Deşi vă confruntaţi cu câteva probleme pe plan personal, reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să vă ocupaţi de ele într-un timp destul de scurt. Oamenii dragi din viaţa voastră vă sunt alături şi vă susţin necondiţionat în aceste momente.


Horoscop 9 martie 2017, Balanţă:

Problemele pe care le aveţi pe plan personal îşi pun amprenta şi asupra modului în care ajungeţi să vă purtaţi cu ceilalţi oameni, în special cu partenerii/ele de afaceri şi colegii/ele de muncă. Astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile importante deoarece puteţi risca să intraţi în mici conflicte.


Horoscop 9 martie 2017, Scorpion:

În prima parte a zilei de joi este mai dificil să vă concentraţi, însă colegii/ele de echipă vă vin în ajutor şi împreună găsiţi soluţii eficiente pentru această situaţie dificilă.


Horoscop 9 martie 2017, Săgetător:

Prima parte a zilei este una mai dificilă; nu reuşiţi să comunicaţi deschis cu oamenii din jurul vostru şi riscaţi să intraţi în conflicte complicate dacă nu vă păstraţi calmul. Astrele vă recomandă să vă retrageţi când încă mai aveţi posibilitatea astfel încât să nu stricaţi relaţiile cu aceste persoane.


Horoscop 9 martie 2017, Capricorn:

În ciuda programului foarte încărcat, ziua de azi este una frumoasă pentru voi; sunteţi relaxaţi/te şi ştiţi că vă faceţi bine treaba pe plan profesional. De asemenea, în relaţia cu partenerul/a de cuplu şi cu membrii/ele familiei vedeţi îmbunătăţiri frumoase. Comunicaţi mult mai deschis şi mai liber cu aceştia.


Horoscop 9 martie 2017, Vărsător:

Prima parte a zilei de azi este una importantă pentru voi deoarece aveţi ocazia să primiţi un proiect major, ce vă va deschide numeroase ferestre în carieră, în viitorul apropiat. Nu grăbiţi lucrurile şi încercaţi să vă purtaţi cât mai normal! Cel mai probabil şefii vă vor invita într-o şedinţă pentru a îşi da seama dacă voi sunteţi persoanele potrivite.


Horoscop 9 martie 2017, Peşti:

Prima parte a zilei de joi este una obişnuită, cu sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi. După orele prânzului este posibil să mergeţi la cumpărături deoarece vreţi să vă răsfăţaţi partenerul/a de cuplu sau o persoană foarte dragă cu un cadou special. Seara va fi una foarte frumoasă pentru voi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS