Horoscop Urania zilnic: miercuri, 8 Martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 8 Martie 2017


Horoscop 8 Martie 2017, Berbec:

Ziua de miercuri începe cu câteva sarcini importante pe care trebuie să le rezolvaţi cât mai repede cu putinţă. Spre seară s-ar putea să întâmpinaţi o problemă de comunicare cu o persoană la care ţineţi foarte mult; încercaţi să rezolvaţi situaţia cât mai repede cu putinţă!


Horoscop 8 Martie 2017, Taur:

Ziua de azi presupune multe sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi. Din fericire reuşiţi să le rezolvaţi cât mai repede cu putinţă astfel încât după orele prânzului să reuşiţi să petreceţi clipe frumoase în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 8 Martie 2017, Gemeni:

Astăzi vă confruntaţi cu câteva probleme pe plan personal. Trebuie să luaţi decizii importante şi să renunţaţi la anumite lucruri sau obiceiuri însă vă este destul de dificil să faceţi asta fără a influenţa relaţia cu oamenii din jurul vostru. Aveţi răbdare şi aşteptaţi să treacă o noapte, poate că mâine veţi vedea altfel lucrurile!


Horoscop 8 Martie 2017, Rac:

La locul de muncă trebuie să luaţi o decizie destul de importantă în ceea ce priveşte un proiect de care vă ocupaţi alături de colegii/ele de echipă. O discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta să găsiţi cea mai bună variantă, care să vă aducă rezultatele pe care le aşteptaţi.


Horoscop 8 Martie 2017, Leu:

Miercuri aveţi destul de multe lucruri pe cap; încercaţi să vă ocupaţi de toate, însă nu aveţi nicio şansă să le rezolvaţi până la sfârşitul programului. Astrele vă recomandă să cereţi sfatul colegilor/elor de echipă sau al/a partenerilor/elor. Seara va fi mult mai liniştită deoarece va fi petrecută în compania celor dragi.


Horoscop 8 Martie 2017, Fecioară:

Începeţi ziua de astăzi cu zâmbetul pe buze; s-ar putea să primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane dragi. La locul de muncă vă ocupaţi de sarcinile profesionale fără nicio problemă. Sunteţi concentraţi/te şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Seara va fi una liniştită şi relaxantă.


Horoscop 8 Martie 2017, Balanţă:

Astăzi sunteţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile profesionale deoarece apare o mică problemă în viaţa de familie de care trebuie să vă ocupaţi într-un timp destul de scurt. Este posibil să fiţi nevoiţi/te să faceţi câteva drumuri prin oraş, motiv pentru care vă va fi destul de dificil să vă păstraţi calmul.


Horoscop 8 Martie 2017, Scorpion:

Problemele care apar miercuri pe plan profesional vă conving să faceţi o schimbare importantă, la care visaţi de ceva timp. Însă vă este şi acum teamă de această decizie deoarece nu ştiţi dacă este cel mai bun drum pe care vreţi să mergeţi. Aveţi răbdare, analizaţi cu atenţie situaţia şi învăţaţi să aveţi mai multă încredere în voi!


Horoscop 8 Martie 2017, Săgetător:

Azi nu aveţi timp să staţi la poveşti, motiv pentru care încercaţi să evitaţi discuţiile cu persoanele din jurul vostru; chiar şi aşa, în momentul în care cineva interacţionează cu voi sunteţi foarte direcţi/te şi spuneţi lucrurilor pe nume. Seara va fi una mai liniştită şi mai relaxantă; profitaţi de aceste momente pentru a vă odihni!


Horoscop 8 Martie 2017, Capricorn:

Schimbările par să vă ia pe nepregătite; vă este dificil să ţineţi pasul cu acestea, însă nici nu renunţaţi atât de uşor. Vă încăpăţânaţi, vă înzestraţi cu multă răbdare şi faceţi tot posibilul să ţineţi pasul cu tot ce se întâmplă. Şefii sunt foarte mândri de modul în care încercaţi să depăşiţi acest mic obstacol.


Horoscop 8 Martie 2017, Vărsător:

Astăzi pare să fie o zi foarte bună pentru viaţa personală; sunteţi foarte liniştiţi/te şi reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia şi asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu sau cu membrii/ele familiei. Este posibil ca după orele prânzului o persoană foarte dragă să vină la voi cu o mică problemă. Sfatul vostru contează mult pentru ea, aşa că mare atenţie la modul în care încercaţi să rezolvaţi situaţia!


Horoscop 8 Martie 2017, Peşti:

Lucrurile evoluează destul de repede pentru voi; vă este dificil să vă adaptaţi, însă nu vă daţi bătuţi/te şi faceţi tot posibilul să ţineţi pasul cu aceste schimbări. Pe plan personal, partenerul/a de cuplu vă poate cere părerea într-o mică problemă cu care se confruntă la locul de muncă. Faceţi tot posibilul să îl/o ajutaţi!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS