Horoscop Urania zilnic: marţi, 7 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 7 martie 2017


Horoscop 7 martie 2017, Berbec:

Ziua de marţi începe cum nu se poate mai bine pentru voi; apar câteva şanse importante pe plan profesional de care încercaţi să profitaţi din plin. S-ar putea să fie necesar să vă modificaţi puţin planurile, însă nu vă faceţi probleme. Tot ce vreţi este ca aceste situaţii favorabile să se concretizeze.


Horoscop 7 martie 2017, Taur:

Azi participaţi la o întâlnire importantă alături de o echipă de oameni puşi pe fapte mari; sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul şi vă ocupaţi de sarcinile voastre fără nicio problemă. Spre seară, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă surprindă cu un cadou foarte frumos.


Horoscop 7 martie 2017, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; în ultima perioadă aţi fost în urmă cu sarcinile şi profitaţi de ziua de marţi pentru a rezolva această situaţie. S-ar putea să rămâneţi peste program la birou, însă munca vă va fi răsplătită de şefi.


Horoscop 7 martie 2017, Rac:

Ziua de astăzi vă găseşte cu zâmbetul pe buze; relaţia cu partenerul/a de cuplu este una tot mai frumoasă, motiv pentru care începeţi să vă faceţi planuri de viitor. Vă gândiţi dacă să îi faceţi persoanei iubite o propunere importantă, care să aducă schimbări majore în viaţa voastră.


Horoscop 7 martie 2017, Leu:

La locul de muncă lucrurile se desfăşoară conform planului. S-ar putea ca după orele prânzului să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale deoarece aveţi parte de o mică surpriză din partea persoanei iubite; poate fi vorba despre un cadou la care visaţi de mult timp.


Horoscop 7 martie 2017, Fecioară:

Conjunctura astrală aduce un aer romantic; sunteţi uşor visători/are şi nu reuşiţi să vă concentraţi asupra vieţii profesionale aşa cum trebuie. Recomandat este să evitaţi întâlnirile importante sau negocierile pentru viitoarele proiecte.


Horoscop 7 martie 2017, Balanţă:

Vă daţi seama că nu vă găsiţi rostul în viaţă, motiv pentru care faceţi o scurtă pauză de pe drumul vostru pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele. Este posibil să luaţi o decizie importantă, ce va aduce schimbări majore nu doar în relaţia cu familia, ci şi în cea cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 7 martie 2017, Scorpion:

Problemele profesionale vă apasă, motiv pentru care sunteţi uşor agitaţi/te; vă este greu să vă concentraţi, însă faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de sarcinile voastre. Spre seară, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă ceară să fiţi sinceri/e în ceea ce priveşte relaţia voastră. O discuţie matură vă ajută să rezolvaţi o problemă mai veche.


Horoscop 7 martie 2017, Săgetător:

Astrele vă sfătuiesc să nu vă faceţi planuri importante pentru astăzi deoarece este posibil să nu le puteţi rezolva. Partenerii/ele de afaceri vă fac o propunere de colaborare interesantă pentru un proiect ce vă va aduce beneficii frumoase într-un timp destul de scurt.


Horoscop 7 martie 2017, Capricorn:

Azi nu aveţi cum să vă respectaţi programul profesional; apare o problemă mai delicată pe plan personal, motiv pentru care vă amânaţi planurile şi întâlnirile astfel încât să vă ocupaţi de această situaţie. Spre seară, primiţi un sfat de la o persoană de încredere şi încercaţi să îl puneţi în aplicare.


Horoscop 7 martie 2017, Vărsător:

Ziua de marţi începe cum nu se poate mai bine pentru voi; sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde s-ar putea să primiţi un proiect major din partea şefilor. Aceştia au mare încredere în voi şi aşteaptă să vadă rezultate frumoase într-un timp destul de scurt, aşa că trebuie să vă puneţi pe treabă!


Horoscop 7 martie 2017, Peşti:

Astrele vă recomandă ca astăzi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale; s-ar putea ca partenerul/a de cuplu să vă facă o propunere interesantă, la care visaţi de mult timp. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi răbdare! Cupidon îşi pregăteşte săgeata, aşteptaţi doar momentul potrivit!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS