Horoscop Urania zilnic: luni, 6 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 6 martie 2017


Horoscop 6 martie 2017, Berbec:

Alegerile pe care le faceţi luni reprezintă posibilitatea unei schimbări importante pentru voi; fie că este vorba despre viaţa personală sau chiar profesională, trebuie să aveţi foarte multă încredere în voi şi să vă bazaţi pe intuiţie! Ascultaţi sfaturile celor din jurul vostru, însă faceţi ce vă spune inima!


Horoscop 6 martie 2017, Taur:

Se anunţă o zi agitată pentru Tauri, în care astrele nu sunt de partea voastră, iar sarcinile de la locul de muncă par să nu se mai sfârşească. Din acest motiv vă vedeţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile pentru seară. O persoană influentă v-ar putea căuta pentru a vă face o propunere interesantă, trebuie doar să fiţi deschişi/se la idee!


Horoscop 6 martie 2017, Gemeni:

Azi sunteţi puşi/se în faţa unei probleme mai dificile; aveţi puţine emoţii, însă ştiţi foarte bine ce alegeri şi schimbări trebuie să faceţi astfel încât lucrurile să se rezolve. O persoană foarte dragă vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie în această situaţie.


Horoscop 6 martie 2017, Rac:

Luni vă confruntaţi cu o mică problemă pe plan profesional; din fericire, vă păstraţi calmul şi aveţi foarte multă încredere în voi. Aveţi răbdare şi găsiţi cea mai bună soluţie pentru această situaţie. Spre seară, partenerul/a de cuplu are o surpriză pentru voi.


Horoscop 6 martie 2017, Leu:

Prima parte a zilei de luni este una frumoasă şi foarte relaxantă deoarece este petrecută în compania partenerului/ei de cuplu. Spre seară, este posibil să faceţi o vizită scurtă unei persoane dragi pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 6 martie 2017, Fecioară:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa profesională; aveţi simţ practic din plin şi reuşiţi să vă ocupaţi de majoritatea sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat fără să întâmpinaţi vreo problemă dificilă. Spre seară sunteţi atenţi/te la relaţia cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 6 martie 2017, Balanţă:

Profitaţi de prima zi a săptămânii pentru a vă îndrepta puţin atenţia asupra vieţii profesionale; consideraţi că acum este un moment excelent pentru a face o investiţie importantă care să vă aducă beneficii frumoase pe plan financiar într-un timp destul de scurt.


Horoscop 6 martie 2017, Scorpion:

Ideile pe care le aveţi în această perioadă sunt foarte bune; astrele vă recomandă să nu mai staţi pe gânduri şi să le puneţi în practică cât mai repede cu putinţă. De asemenea, spre seară este posibil să primiţi o sumă de bani din partea unor persoane dragi; poate fi vorba despre un împrumut de care aţi uitat.


Horoscop 6 martie 2017, Săgetător:

Sunteţi foarte bine dispuşi/se, aveţi parte de o zi liniştită, în care lucrurile merg de la sine. Este indicat să ieşiţi în faţa tuturor şi să încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere care, de altfel, este extrem de interesant şi de bine documentat. Totuşi, încercaţi să fiţi modeşti/te, dar şi originali/e în exprimare!


Horoscop 6 martie 2017, Capricorn:

La serviciu, lucrurile încep foarte bine însă se pot încheia destul de neplăcut. Este posibil să intraţi într-o discuţie mult prea aprinsă cu un/o coleg/ă de echipă, acest conflict ducând la încheierea parteneriatul şi, implicit anularea proiectului care era în plină desfăşurare.


Horoscop 6 martie 2017, Vărsător:

Vă este destul de uşor să comunicaţi cu oamenii din jurul vostru, în special prieteni/e apropiaţi/te şi familie. În cazul în care sunteţi singuri/e, astrele vă oferă posibilitatea ca spre seară să întâlniţi o persoană interesantă. Mare atenţie, însă, la compromisurile pe care trebuie să le faceţi pentru a fi cu ea!


Horoscop 6 martie 2017, Peşti:

Prima parte a zilei de luni va fi mai dificilă deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante; după orele prânzului şefii vă propun să vă alegeţi câţiva/teva colegi/e de muncă pe care să îi/le includeţi în echipa voastră. Proiectul are şanse mari să iasă aşa cum vă doriţi.


Horoscop 6-12 martie 2017, horoscop martie 2017.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS