Horoscop Urania zilnic: joi, 30 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 30 martie 2017


Horoscop 30 martie 2017, Berbec:

Ar fi bine să evitați joi să vă implicaţi în treburile altora, pentru că veţi avea de suferit de pe urma acestei atitudini. Îi iritați atât de tare încât vi se va spune verde în față să vă vedeţi de voi înşivă și nu într-un mod plăcut. Nici nu vă puteți enerva sau vocifera, pentru că ştiţi prea bine că au dreptate.


Horoscop 30 martie 2017, Taur:

Azi primiţi indicații de la o persoană pe care în mod normal nu o ascultaţi și descoperiţi că bine faceţi. Veţi avea o realizare importantă care, deși este meritul vostru, se bazează și pe sfatul pe care aţi acceptat în sfârșit să îl urmaţi. Vă veţi bucura de niște rezultate remarcabile.


Horoscop 30 martie 2017, Gemeni:

Problema voastră astăzi este că va trebui să alegeţi între propriile plăceri și confortul celorlalți și, din păcate, dovediţi că nu prea vă pasă de cei din jur. Este adevărat, aveţi impresia că de multă vreme nu aţi mai făcut ceva care să vă facă fericiţi/te, dar nici nu vă veţi simți mai bine atunci când veţi ști că cineva a suferit din cauza voastră.


Horoscop 30 martie 2017, Rac:

Veţi avea nevoie de foarte multă energie pentru a face tot ceea ce v-aţi propus astăzi, mai ales că nu aveţi posibilitatea de a renunța la niciunul dintre planurile voastre. Alegeţi numai mâncare sănătoasă, nu uitaţi să vă hidrataţi așa cum trebuie și începeţi ziua cu o jumătate de oră de sport! Așa veţi fi la înălțime.


Horoscop 30 martie 2017, Leu:

Sfatul pe care vi-l oferă astrele este să vă petreceţi timpul cu persoane care nu sunt foarte sociabile și pe care în mod normal nu le-aţi frecventa. Puteți învăța multe de la ele, iar ziua de joi se va dovedi și mai darnică de atât - veţi descoperi un/o amic/ă cu care vă veţi înțelege de minune şi care vă va fi alături toată viața.


Horoscop 30 martie 2017, Fecioară:

Energia de azi vă va permite să vă rezolvaţi câteva dintre problemele cu care nu aţi avut timp să vă confruntați ieri. Ceea ce este cu adevărat minunat e faptul că vă achitați atât de repede de ele, încât veţi deveni un exemplu și pentru ceilalți/lelalte colegi/e, care se simt doritori/are să termine și ei/ele mai devreme. Veți ieși apoi seara împreună.


Horoscop 30 martie 2017, Balanţă:

Astăzi aveţi o atitudine care nu prea vă onorează. Sunteţi agitaţi/te și simţiţi nevoia să vă certați cu cineva, dar nu cu o persoană care v-ar putea învinge. Tocmai de aceea, va îndreptaţi spre oameni lipsiți de apărare, fragili, despre care ştiţi că nu pot riposta. Pe moment vă face să vă simţiţi mai bine, dar după regretați.


Horoscop 30 martie 2017, Scorpion:

Astăzi primiţi o ofertă de muncă foarte bine plătită, care vă va aduce unele dileme. Vă simţiţi bine și la locul de muncă actual și vă este un pic teamă că nu vă gândiţi prea bine decizia, dar astrele sunt de părere că ar trebui să spuneţi „da” fără nici cea mai mică urmă de rezervă.


Horoscop 30 martie 2017, Săgetător:

Vă veţi petrece cea mai mare parte a zilei purtând o discuție cu o persoană sensibilă, cu care nu prea aveţi acest gen de inițiative în mod normal. Veți ajunge să vorbiți despre sentimente și veţi descoperi că aveţi și voi o latură profundă, pe care nu aţi înţeles-o așa cum trebuia până acum.


Horoscop 30 martie 2017, Capricorn:

Astrele vă sfătuiesc să faceţi tot posibilul pentru a renunța la un obicei neplăcut, nesănătos, de care încercaţi de multă vreme să scăpaţi. Azi sunteţi dotaţi/te și cu ambiția de a vă lăsa şi veţi avea parte de succes.


Horoscop 30 martie 2017, Vărsător:

Aveţi mare grijă azi, deoarece o persoană despre care aveţi impresia că este neajutorată vă va pune capac! Intraţi într-o discuție în contradictoriu cu ea și aveţi impresia că nu veţi avea nicio problemă în a ieși câștigători/are, dar astrele sunt de cu totul altă părere - se pare că veţi fi puşi/se la punct.


Horoscop 30 martie 2017, Peşti:

Astăzi pur și simplu sunteţi animaţi/te de o hotărâre și o energie ieșite din comun. Nici vouă nu vă vine să credeţi cum timiditatea vă dispare și este înlocuită de o atitudine de învingători/are - este cel mai bun moment pentru a bifa acele planuri la care visaţi de foarte multă vreme.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS