Horoscop Urania zilnic: miercuri, 29 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 29 martie 2017


Horoscop 29 martie 2017, Berbec:

Miercuri vă urmaţi adevărata vocație, aceea de lideri/e. Este una dintre acele zile în care pur și simplu străluciţi, iar cei/le din jur nu pot face altceva decât să vă urmeze. Va fi imposibil pentru cei/le din jur să conteste că v-aţi născut ca să conduceţi.


Horoscop 29 martie 2017, Taur:

S-ar putea ca azi să vedeţi o fațetă a persoanei iubite pe care nu aţi mai cunoscut-o până acum. Din păcate, nu va fi o latură care să vă placă, dimpotrivă. Aflaţi ceva despre el/ea sau pur și simplu îl/o surprindeţi pierzându-și cumpătul din cauza unui secret care i-a fost dezvăluit. Încercaţi să fiţi calmi/e!


Horoscop 29 martie 2017, Gemeni:

Aţi observat cu siguranță că cineva din jurul vostru este foarte atent la orice gest pe care îl faceţi. Se pare că sunteţi spionaţi/te, dar nu într-un sens negativ - este posibil ca persoana respectivă să fi fost rugată să vă studieze comportamentul în scopuri sentimentale sau profesionale. Oricum ar fi, rezultatul este unul bun pentru voi.


Horoscop 29 martie 2017, Rac:

Activitatea voastră preferată este să vă petreceţi timp alături de familie, dar astrele sunt azi de părere că ar fi mai degrabă indicat să aveţi în vedere și progresul vostru profesional. Nu ar fi rău să staţi peste program sau să vă luaţi de lucru acasă, mai ales că acest lucru nu se întâmplă foarte des.


Horoscop 29 martie 2017, Leu:

Ziua voastră este deschisă unor reușite importante, dar totul se pare că depinde de planurile pe care vi le faceţi. Puteți alege să staţi undeva în umbră și să vă relaxaţi sau să daţi piept cu tot felul de provocări și să câştigaţi. Problema este că nu aveţi nici cea mai mică intenție să depuneţi eforturi, așa că veţi alege prima variantă cel mai probabil.


Horoscop 29 martie 2017, Fecioară:

Astrele preconizează că veţi avea câteva conflicte azi, din cauza unor colegi/e de birou care nu vă lasă deloc în pace. Ajungeţi acasă și vă veţi descărca pe partener/ă sau pe amicul/a voastră. Nu este prea frumos ce faceţi, dar din fericire aveţi parte de înțelegere, cu atât mai mult cu cât nu sunteţi genul care să se comporte astfel în mod normal.


Horoscop 29 martie 2017, Balanţă:

Astăzi vă implicaţi într-o problemă care, din păcate, vă depășește. Vreţi neapărat să faceţi un bine unei persoane apropiate, deși ea insistă că nu are nevoie de ajutorul vostru. Veţi sfârși mai degrabă prin a o incomoda sau a o încurca. Vă cereţi scuze când realizaţi și vă îndepărtaţi.


Horoscop 29 martie 2017, Scorpion:

Evitaţi azi acele persoane cu care ştiţi că vă certați în mod normal, pentru că azi relația voastră va fi chiar mai conflictuală decât de obicei! Este o zi în care aveţi șanse la mari realizări, cu simpla condiție să depăşiţi aceste mici obstacole; câteva cuvinte grele aruncate la birou vă vor face cu siguranță să vă pierdeţi din aplomb.


Horoscop 29 martie 2017, Săgetător:

După ce ieri aţi dat dovada calităților voastre, azi este momentul să vă odihniţi. Acordaţi importanța cuvenită relaxării și ştiţi cât de bine este să vă recuperaţi puterile, înainte de a porni din nou să cuceriţi lumea.


Horoscop 29 martie 2017, Capricorn:

Ascultaţi azi de persoanele mai în vârstă decât voi, chiar dacă aveţi impresia că sunteţi nişte oameni maturi și că nu mai datoraţi această obediență. Veţi primi un sfat important și foarte bun de la cineva mai experimentat decât voi, care a trecut de multe ori prin situațiile care vă tulbură pe voi acum.


Horoscop 29 martie 2017, Vărsător:

Singurul lucru pe care ar trebui să îl luaţi în considerare azi este productivitatea voastră. Nu ţineţi cont de importanța ascensiunii profesionale și renunţaţi la multe oportunități pentru capricii de moment, dar ar fi păcat să pierdeţi potențialul uriaș al zilei de azi!


Horoscop 29 martie 2017, Peşti:

Vă așteaptă o oportunitate imensă miercuri și toată lumea se aliază pentru a se asigura că voi reuşiţi să obţineţi lucrul pentru care aţi fost meniţi/te. Nu este exclus să vă schimbaţi slujba pentru a vă urma adevărata pasiune sau să primiţi o avansare extraordinară, după ce aţi convins pe cineva de potențialul vostru.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS