Horoscop Urania zilnic: marți, 28 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marți, 28 martie 2017


Horoscop 28 martie 2017, Berbec:

Vine un/o coleg/ă nou/ă la muncă, cu care astrele preconizează că vă veţi înțelege foarte bine. În sfârșit veţi găsi acel suflet pereche cu care veţi avea parte de momente de neuitat la muncă și alături de care veţi trece peste toate momentele grele sau toanele șefului.


Horoscop 28 martie 2017, Taur:

Parcă nu aţi mai trăit de multă vreme o zi atât de lipsită de stres. Aveţi ceva de muncă, dar partea bună este că nimeni nu vă stresează, ba dimpotrivă. Aveţi timp să vă duceţi la bun sfârșit toate sarcinile și să vă bucuraţi apoi de o seară liberă, în care faceţi tot ce vă poftește inima.


Horoscop 28 martie 2017, Gemeni:

Marţi reuşiţi să vă convingeţi șeful să vă dea o mărire de salariu sau chiar să vă promoveze, doar cu darul persuasiunii voastre. Vă vine sau nu să credeţi, ceea ce contează cel mai mult nu sunt realizările voastre, ci faptul că nimeni nu poate să vă reziste atunci când sunteţi animaţi/te de o asemenea vervă.


Horoscop 28 martie 2017, Rac:

Astăzi participaţi la o reuniune de familie la care își fac apariția multe dintre rudele pe care nu le-aţi întâlnit încă. Sărbătoriți o aniversare sau o ocazie importantă în familia voastră, motiv pentru care atât de mulți/te își fac apariția. Vă simţiţi în elementul vostru și tot ce vă doriţi este să fie mai multe ocazii de acest gen.


Horoscop 28 martie 2017, Leu:

Ştiţi că este cazul să vă cereţi iertare sau să îi oferiţi câteva explicații partenerului/ei de cuplu, după ce v-aţi certat cu el/ea sau i-aţi făcut niște reproșuri pe care nu le merită. Este momentul să recunoaşteţi că aţi greșit, chiar dacă este dificil, iar imboldul spre pace al zilei de azi va fi binevenit în acest sens.


Horoscop 28 martie 2017, Fecioară:

Faptul că astăzi aveţi un cuvânt de spus în alegerea persoanelor cu care lucraţi se va dovedi extrem de important. Poate că lucraţi alături de o echipă pe care aţi format-o voi sau aveţi ocazia de a experimenta și munca în alte departamente; esențial este că vă simţiţi independenţi/te și stăpâni/e pe voi și că vă descurcaţi de minune.


Horoscop 28 martie 2017, Balanţă:

Este bine ca marţi, înainte de a accepta ceva, să vă gândiţi foarte bine dacă este sau nu în avantajul vostru. Aveţi tendința de a spune „da” la orice de dragul păcii și înțelegerii, dar mai târziu veţi ajunge să regretați că aţi dat dovadă de o astfel de slăbiciune. Mai bine fiţi puternici/e!


Horoscop 28 martie 2017, Scorpion:

Azi sunteţi prost-dispuși/se, ușor irascibili/e, iar motivul este că vă este foarte dor de cineva apropiat. Poate că a plecat într-o călătorie sau chiar s-a mutat într-o altă țară, cert este că v-a lăsat o gaură în suflet și nu mai credeţi că vă veți revedea prea curând. Astrele sunt însă de altă părere.


Horoscop 28 martie 2017, Săgetător:

Azi aveţi șansa de a realiza lucruri cu adevărat extraordinare. Este una dintre acele zile în care vă bucuraţi cu adevărat să fiţi voi, pentru că realizaţi cât de norocoşi/ase și de talentaţi/te sunteţi. Reuşiţi să impresionaţi pe toată lumea la serviciu, dar momentul cu adevărat triumfător se petrece în dragoste.


Horoscop 28 martie 2017, Capricorn:

Ca să vă iasă cu adevărat toate marţi, ar fi înțelept să vă evitați rivalii. Este cineva la muncă, invidios/asă pe poziția sau pe succesul vostru și care nu va evita azi să facă tot posibilul pentru a vă face să picaţi prost. Vă va fi și mai dificil odată ce veţi realiza că nu aveţi cu ce să luptaţi cu el/ea.


Horoscop 28 martie 2017, Vărsător:

Voi sunteţi în mod normal destul de pretenţioşi/ase atunci când vine vorba să vă petreceţi timpul cu o persoană sau să vă rupeţi din momentele voastre libere pentru a ajuta pe cineva, dar azi veţi fi extrem de darnici/e din acest punct de vedere. Această disponibilitate vă va face foarte populari/e la muncă.


Horoscop 28 martie 2017, Peşti:

O relație care a fost foarte importantă pentru voi are șanse mari să se reînnoade astăzi. Se pare că fie vă veţi împăca cu un/o iubit/ă mai vechi/e, fie vă veţi apropia din nou de un/o amic/ă de care vă distanțaseși. Vestea și mai bună este că veţi descoperi că nimic nu s-a schimbat în relația voastră.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS