Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 25 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 25 martie 2017


Horoscop 25 martie 2017, Berbec:

Sâmbătă aveţi o singură șansă de a obține ceea ce vă doriţi - de a înainta cu toată forța înainte. Voi sunteţi recunoscuţi/te pentru tăria voastră de caracter și azi chiar nu este momentul să renunţaţi la ea. Chiar dacă aveţi impresia că nu veţi reuși nimic, nu cedaţi și veţi vedea că victoria este a voastră!


Horoscop 25 martie 2017, Taur:

Sunteţi implicaţi/te astăzi într-o discuție profesională, legată de noi atribuții sau de creșteri salariale, în care riscaţi să pierdeţi. Păstraţi-vă însă răbdarea caracteristică, deoarece de atitudinea voastră azi depind foarte multe lucruri din viitor, cel puțin din cel al serviciului vostru! Aveţi șanse, dacă vă ţineţi bine pe picioare.


Horoscop 25 martie 2017, Gemeni:

Să nu vă așteptați ca ziua de sâmbătă să fie distractivă, pentru că nu se va dovedi deloc așa. Treceţi prin situații dificile de când vă treziţi până ce mergeţi la culcare. Nu lăsaţi însă disperarea să vă cuprindă, pentru că, dacă nu permiteți nimănui să vă prindă cu garda jos, veţi vedea cât de ușor este să ieşiţi victorioşi/ase!


Horoscop 25 martie 2017, Rac:

Marea voastră slăbiciune și putere totodată este familia, iar astăzi va trebui să faceţi față provocărilor din partea ei. Unul dintre apropiații/tele voştri/astre are nevoie de ajutor și vă cere să fiţi alături de el/ea, tocmai când aveaţi un proiect important la muncă. Renunţaţi la cerințele serviciului, dar astrele se tem că veţi ajunge să regretați.


Horoscop 25 martie 2017, Leu:

Vouă vă pasă foarte mult de ceea ce cred ceilalți despre voi și se pare că acest lucru vă va aduce pierzania azi. Deși aveţi o fire atât de puternică, vă lăsaţi adesea traşi/se înapoi de teama că cineva își va schimba părerea despre voi. Astăzi pierdeţi o ocazie importantă cu acest gând în minte.


Horoscop 25 martie 2017, Fecioară:

Luaţi în serios activitatea profesională, pentru că este cea în care veţi străluci azi! Dacă faceţi parte dintr-o echipă de negociere sau de prezentare a unui proiect, argumentele voastre se vor dovedi cele mai puternice. Pur și simplu asiguraţi aproape de unii singuri/e tot succesul echipei, iar celorlalți nu le rămâne decât să vă aplaude.


Horoscop 25 martie 2017, Balanţă:

Azi sfatul pe care vi-l oferă astrele este să lăsaţi evenimente să își urmeze cursul, pentru că este foarte important să nu vă implicaţi. Chiar dacă voi adoraţi să interveniţi pentru a rezolva lucrurile, astăzi nu veţi face decât să stricaţi totul și chiar să ruinaţi șansele persoanei pe care vreţi să o ajutați, dacă nu renunţaţi.


Horoscop 25 martie 2017, Scorpion:

Un/o prieten/ă al/a vostru/astră trece azi printr-o situație delicată, destul de grea și are neapărată nevoie de ajutorul vostru. Veţi fi acolo, lângă el/ea și veţi face tot posibilul pentru a vă de pământ cu persoana care încearcă să îi facă rău. Cert este că vă va rămâne dator/are multă vreme pentru gestul vostru.


Horoscop 25 martie 2017, Săgetător:

Sunteţi implicaţi/te azi fără voia voastră într-o dispută în care altfel nu aţi fi avut nicio legătură. Greșeala este și a voastră, pentru că refuzaţi să vă îndepărtaţi la timp. Problema este că veţi ieși cei/le mai sifonaţi/te din această confruntare și va fi nevoie chiar de tot șarmul vostru pentru ca rezultatul să nu fie și mai dramatic.


Horoscop 25 martie 2017, Capricorn:

Pare că astăzi toată lumea este împotriva voastră. Adevărul este că ajungeţi să plătiţi pentru multe dintre greșelile voastre din trecut și suferiţi pentru multe neplăceri pe care le-aţi cauzat la rândul vostru. Doar puterea voastră interioară vă va împiedica să nu vă prăbuşiţi.


Horoscop 25 martie 2017, Vărsător:

În sfârșit, reuşiţi să îi demonstraţi acelei persoane care v-a enervat prea multă vreme că sunteţi mai înzestraţi/te decât ea. Oricât de mult ar încerca să vă ia fața, azi nici măcar nu are habar cu cine se pune - aveţi prea multe calități și le puneţi imediat în evidență.


Horoscop 25 martie 2017, Peşti:

Din păcate, sâmbătă va trebui să daţi piept cu ceea ce nu vă place deloc şi anume cu certurile și discuțiile în contradictoriu. Cu toate acestea, odată porniţi/te, ştiţi că sunteţi capabili/e să câştigaţi mai multe decât aţi fi crezut. Este normal, pentru că aveţi o inteligență și o intuiție peste medie.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS