Horoscop Urania zilnic: vineri, 24 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 24 martie 2017


Horoscop 24 martie 2017, Berbec:

Încercaţi vineri să obţineţi ceva bazându-vă exclusiv pe carisma voastră. Astrele sunt însă de părere că nu veţi avea prea multe șanse de reușită, deoarece cei din jur înțeleg care vă este strategia și au grijă să o decime, puțin câte puțin. Riscaţi să vi se arunce în față vorbe care dor și să vă enervaţi peste măsură.


Horoscop 24 martie 2017, Taur:

Vreţi să vă convingeţi partenerul/a să vă asculte într-o oarecare privință dar, din păcate, șansele de a îl/o impresiona azi sunt extrem de mici. Mai degrabă veţi ajunge, în ciuda încăpățânării voastre, să fiţi voi cei/le care ajung să facă așa cum spune el/ea. Nici măcar voi nu înţelegeţi cum aţi ajuns în această situație.


Horoscop 24 martie 2017, Gemeni:

După ce aţi muncit mult în ultima perioadă, astăzi vă sunt în sfârșit recunoscute unele merite. Evitaţi însă să vi le asumaţi cu prea mare mândrie, deoarece astrele sunt de părere că astfel veţi părea aroganţi/te în ochii celor din jur, cei care se grăbesc să tragă concluzii pripite! Nu vreţi să păreţi astfel!


Horoscop 24 martie 2017, Rac:

Persoanele născute în semnul Racului o duc bine azi. Principalul vostru avantaj este faptul că nimeni nu poate gândi rău despre voi, oricare ar fi circumstanțele. Așa că vineri, ziua în care toți se privesc răuvoitori unii pe alții, voi sunteţi singurii la care lumea vine cu inima deschisă, ceea ce vă face să vă simţiţi foarte bine.


Horoscop 24 martie 2017, Leu:

Veţi avea o zi dificilă, după ce auziţi, din greșeală sau din intenția persoanei respective, părerea proastă pe care un/o coleg/ă sau chiar un/o amic/ă o are despre voi. Deși ştiţi și voi cum să o puneţi la punct, durerea tot rămâne și o veţi simți din ce în ce mai puternic, chiar dacă faceţi tot posibilul să păreţi cât se poate de bine.


Horoscop 24 martie 2017, Fecioară:

Aveţi o dispoziție groaznică astăzi, fără să aveţi nici cea mai mică idee de la ce vi se trage. Încă de dimineață vă treziţi cu capsa pusă și nu vă veţi reveni deloc pe parcursul zilei. Partea bună este că nu aveţi chef de vorbă, ceea ce va diminua destul de mult potențialele conflicte.


Horoscop 24 martie 2017, Balanţă:

Scepticismul pare să fie atitudinea voastră dominantă de azi, dar astrele sunt de părere că ar trebui să fiţi mai degrabă recunoscători/are din acest punct de vedere. Motivul este că cineva din anturajul vostru încearcă să vă înșele și doar faptul că sunteţi neîncrezători/are vă salvează.


Horoscop 24 martie 2017, Scorpion:

Azi pierdeţi din cauza faptului că oamenii nu au o părere prea bună despre voi. Problema voastră este că e foarte ușor pentru cineva să vă distrugă reputaţia, deoarece aveţi atâtea conflicte la activ. Este exact ceea ce va încerca (și va reuși parțial) o cunoștință: să vă discrediteze în fața tuturor.


Horoscop 24 martie 2017, Săgetător:

Dintr-o imprudență, reuşiţi astăzi să pierdeţi admirația unei persoane care chiar ținea la voi. Nu este vorba de nimic sentimental la mijloc, mai grav, de cineva care v-a susținut mereu, chiar dacă voi nu aţi realizat tot timpul. Deși veţi încerca să remediaţi situația, azi nu aveţi noroc din acest punct de vedere.


Horoscop 24 martie 2017, Capricorn:

Astăzi sunteţi într-o situație foarte delicată; va trebui să alegeţi între a spune adevărul și a răni pe cineva sau a minți și a proteja o persoană la care ţineţi. Astrele vă recomandă să daţi dovadă de sinceritate, deoarece oricum cineva va avea de suferit, dar astfel măcar vă veţi putea proteja imaginea.


Horoscop 24 martie 2017, Vărsător:

Azi vă alegeţi o cauză pentru care să luptați, dar care se pare că nu va avea nici cea mai mică șansă de reușită. Nimeni nu vă înțelege, ca de obicei, dar astăzi astrele sunt chiar și mai nemiloase, pentru că ajungeţi să vă certați cu una dintre puținele persoane care v-a sprijinit mereu.


Horoscop 24 martie 2017, Peşti:

În această zi dificilă, astrele vă sfătuiesc să ieşiţi în lume, pentru că sunteţi unele dintre puținele persoane care au șanse de a îi alina pe cei/le care suferă sau de a atrage atenția asupra celor nedreptățiți/te. Fără voi, foarte multă lumea ar suferi mai mult decât o face deja.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS