Horoscop Urania zilnic: joi, 23 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 23 martie 2017


Horoscop 23 martie 2017, Berbec:

Tot ceea ce faceţi joi va fi cu gândul la recompensele pe care le puteți primi. Dacă această atitudine va fi foarte apreciată în viața profesională, aveţi grijă, deoarece tinde să se manifeste și în cea personală! Marea problemă este că partenerul/a vostru/astră intuiește că faptele voastre sunt interesate.


Horoscop 23 martie 2017, Taur:

Azi este momentul în care se anunță o promovare sau se dau examene la locul de muncă. Deși aţi muncit intens pentru a obține aprecierea pe care o meritați pe deplin, se pare că nici acum nu aveţi parte de ea. Din păcate, cineva care a fost mai comunicativ decât voi primește toți laurii.


Horoscop 23 martie 2017, Gemeni:

Azi se anunță o zi norocoasă pe plan sentimental. Astrele sunt de părere că este cel mai bun moment pentru a îl/o cuceri pe bărbatul/femeia viselor voastre. Nu vă temeţi să visaţi la el/ea, pentru că astăzi aveţi șanse să îi și atrageţi atenția! Este momentul să renunţaţi la precauții și la griji și să vă pregătiţi pentru iubire.


Horoscop 23 martie 2017, Rac:

Principala voastră victorie de joi va fi una care ține tot de familie, așa cum vă place vouă. Cumpărați o casă la un preț foarte bun sau, dimpotrivă, vindeți o proprietate cu profit. Câștigurile vor fi împărțite la toți și vă vor ajuta să vă transformați un vis în realitate.


Horoscop 23 martie 2017, Leu:

Azi nu veţi obține poziția sau recunoașterea profesională la care visaţi, dar astrele sunt de părere că veţi fi foarte aproape de ea. Este un moment cu adevărat important, chiar dacă nu pare astfel; atrageţi atenția unei persoane care vă va ajuta mult sau convingeţi pe cineva de atuurile voastre.


Horoscop 23 martie 2017, Fecioară:

Astăzi renunţaţi în sfârşit să mai luptați pentru recunoașterea tuturor și căutaţi recompense singuri, uitați de echipă și munciţi doar pentru voi. Va fi atitudinea câștigătoare, pentru că veţi atrage de partea voastră o persoană influentă sau cu foarte mulți bani care vă va ajuta extrem de mult în viitor.


Horoscop 23 martie 2017, Balanţă:

Azi faceţi ceea ce ştiţi voi mai bine, mediaţi un conflict. Dar interesul vostru este acum diferit de cel pe care îl urmăriţi în mod normal, pacea și liniștea. Acum vreţi să atrageţi atenția unei persoane cu putere asupra abilităților voastre, iar astrele sunt de părere că acest lucru vă va reuși de minune.


Horoscop 23 martie 2017, Scorpion:

Furaţi lumina reflectoarelor! O reușită a voastră pe plan profesional vă transformă într-o stea strălucitoare pe care toți se grăbesc să o urmeze. Este un moment cu adevărat magic, în care veţi realiza și voi că valoraţi mai mult decât aţi fi crezut, chiar și în cele mai frumoase vise ale voastre.


Horoscop 23 martie 2017, Săgetător:

Pe voi nu vă interesează prea mult ambițiile profesionale, ci cele personale. Pe acestea din urmă vi le veţi îndeplini astăzi; faceţi un pas în față pe drumul spre viața pe care v-o doriţi. Poate sunteţi ceruţi/te în căsătorie sau primiţi vestea că familia voastră va mai primi încă un membru. Oricum, sunteţi în culmea fericirii.


Horoscop 23 martie 2017, Capricorn:

Purtați o discuție cu șeful vostru azi, care are drept subiect avansarea voastră. Aveţi impresia că, în ciuda eforturilor voastre, sunteţi permanent trecuţi/te cu vederea și deja nu mai suportați acest lucru. Din păcate, veștile pe care le primiţi nu sunt prea bune și este posibil să vă curme toate speranțele.


Horoscop 23 martie 2017, Vărsător:

Vă muncește de multă vreme un gând, căruia îi veţi da curs azi. Ceea ce vă deranjează este un comportament al/a partenerului/ei, care vă convinge că el/ea nu este omul la care visaţi. Îi veţi face câteva reproșuri, iar ambiția spre mai bine care vă animă vă va împiedica să vă mai lăsaţi prinşi/se în iluzii.


Horoscop 23 martie 2017, Peşti:

Voi nu puneţi aproape niciun preț pe recunoașterea propriilor eforturi, dar munca voastră vorbește de la sine, așa că sunteţi rareori nedreptăţiţi/te. Tocmai de aceea, azi veţi lupta cu ambiție pentru cineva din preajma voastră, cu mai multă ferocitate decât pentru voi. Bineînțeles, ieşiţi victorioşi/ase!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS