Horoscop Urania zilnic: marți, 21 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marți, 21 martie 2017


Horoscop 21 martie 2017, Berbec:

Azi faceţi totul cu viteza luminii! Vă mişcaţi mai repede decât de obicei, ceea ce vă ajută să vă terminaţi treburile la timp și să vă bifaţi toate planurile. Problema este că, din exces de zel, puteți ajunge să comiteți o greșeală, iar viteza fulgerătoare vă va împiedica și să vă bucuraţi de ceea ce faceţi!


Horoscop 21 martie 2017, Taur:

Învăţaţi ceva nou azi și vă veţi descurca extrem de bine! Aveţi de partea voastră o minte ascuțită și o intuiție perfectă, care nu v-au mai servit de multă vreme atât de bine. Poate deprindeţi mai repede decât ceilalți/lelalte colegi/e o tehnică dificilă la muncă sau vă dezvoltaţi un hobby, cert este că marţi cu siguranță vă remarcaţi.


Horoscop 21 martie 2017, Gemeni:

O indiscreție de astăzi vă va costa scump. Povestiţi despre viața voastră sentimentală sau dezvăluiţi secretele unui/ei prieten/e, către o persoană în care aveaţi încredere. Buna credință vă va fi însă înșelată, deoarece toată lumea află amănuntele suculente pe care le-aţi împărtășit. Se poate isca un mic scandal!


Horoscop 21 martie 2017, Rac:

Șeful sau una dintre persoanele pe care sunteţi nevoiţi/te să le ascultați azi tot insistă că ar trebui să vă mişcaţi mai repede. Aveţi grijă însă, deoarece viteza pe care ei v-o cer nu va face decât să altereze calitatea muncii voastre! Dacă va trebui să faceţi această alegere, gândiţi-vă foarte bine la consecințe!


Horoscop 21 martie 2017, Leu:

Vi se face o propunere marţi sau primiţi o întrebare la care nu v-aţi fi așteptat și care vă prinde nepregătiţi/te. Astrele sunt de părere că ar trebui să vă urmaţi intuiția atunci când oferiţi răspunsul; rațiunea nu vă ajută, pentru că păşiţi pe un teritoriu neexplorat până acum, la care nu ştiţi cum să vă raportaţi.


Horoscop 21 martie 2017, Fecioară:

Astăzi primiţi la muncă sau aveţi acasă de-a face cu o sarcină extrem de complicată, care vă va acapara complet. Aveţi grijă, pentru că la un moment dat este posibil să intraţi în criză de timp și să aveţi astfel impulsul de a precipita lucrurile! Nu veţi obține nimic grăbindu-vă, sunt de părere astrele, ba dimpotrivă!


Horoscop 21 martie 2017, Balanţă:

Veţi grăbi pasul și veţi dovadă de o productivitate mult mai ridicată decât în mod normal. Voi sunteţi sfătuiţi/te cu precădere de către astre să daţi curs complet acestei intenții; aveţi mult de muncă și nu ar fi rău să vă puneţi pe treabă la turație maximă, ca să obţineţi ceea ce aveţi nevoie!


Horoscop 21 martie 2017, Scorpion:

Singurul lucru care vă deranjează marţi este că nu aveţi cu cine să vă petreceţi timpul liber, dar veţi trece destul de repede peste acest inconvenient, sunt de părere astrele. Toată lumea din jurul vostru este extrem de ocupată și se îndeletnicește cu munca chiar și la ore târzii. Unii dintre voi sunteţi mai liberi/e, dar nu vă strică nici să aveţi ceva timp la dispoziție pentru voi!


Horoscop 21 martie 2017, Săgetător:

Voi aveţi tendința azi de a vă grăbi chiar mai mult decât de obicei, lucru care ar putea fi însă periculos, sunt de părere astrele. Problema este că voi sunteţi de obicei mai rapizi decât ceilalți, iar o eventuală amplificare a acestui ritm vă va face să vă simţiţi mai degrabă epuizaţi/te!


Horoscop 21 martie 2017, Capricorn:

Dacă nu luaţi azi un premiu pentru productivitate, nu știu ce este în mintea șefului vostru! Ritmul rapid al zilei, asociat cu mintea, ambiția și atenția voastră vă vor transforma în cei mai buni angajaţi/te a momentului. Sunteţi cu atât mai fericiţi/te cu cât aplauzele și recunoștința vor fi publice!


Horoscop 21 martie 2017, Vărsător:

Tendința voastră normală spre insubordonare vă va costa mult azi! Ca de obicei, puneţi la îndoială ceea ce șeful vă cere și sunteţi convinşi/se că puteți face lucrurile mai bine decât crede el de cuviință. Azi sunteţi însă în opoziție cu majoritatea semnelor, care se grăbesc și fac dovada tuturor talentelor lor.


Horoscop 21 martie 2017, Peşti:

Lumea se grăbește azi, dar voi nu simţiţi deloc nevoia să o faceţi. Ba dimpotrivă, parcă vă veţi dori să lăsaţi în urmă tot acest vacarm și să mergeţi să vă relaxaţi undeva, departe de toți. La un muzeu sau chiar la cumpărături - sunt locurile unde voi vă simţiţi cel mai bine și unde azi vă veţi regăsi!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS