Horoscop Urania zilnic: luni, 20 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 20 martie 2017


Horoscop 20 martie 2017, Berbec:

S-ar putea să nu vă ajungă banii pentru ceea ce v-aţi propus. Decât să regretaţi mai târziu, mai bine rugaţi un/o prieten/ă să vă împrumute şi o rezolvaţi voi cât de curând! După-amiază, aveţi ocazia să începeţi o colaborare. Faceţi tot posibilul să nu o rataţi.


Horoscop 20 martie 2017, Taur:

Deveniţi irascibili/e din cauza atmosferei tensionate. Evitaţi certurile, pentru că se poate ajunge uşor la un scandal în toată regula! După-amiază reuşiţi, cu ajutorul partenerului/ei de viaţă, să terminaţi o lucrare în casă, începută acum câteva zile.


Horoscop 20 martie 2017, Gemeni:

Impulsul vostru spre sociabilitate este temperat azi! Simţiţi mai degrabă nevoia să citiţi o carte, să vă uitați la un film sau pur și simplu să staţi să vă gândiţi la ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața voastră. Nici vouă nu vă vine să credeţi că sunteţi așa liniştiţi/te și că resimţiţi o asemenea senzație adâncă de pace.


Horoscop 20 martie 2017, Rac:

S-ar putea să vă certaţi cu partenerul/a de viaţă din cauza banilor. Înainte de a îi reproşa ceva, gândiţi-vă dacă nu cumva exageraţi! Nu faceţi eforturi mari! Odihniţi-vă mai mult şi încercaţi să fiţi mai optimişti/te! Lucrurile se vor îndrepta cât de curând.


Horoscop 20 martie 2017, Leu:

Aveţi un chef de vorbă azi! Dar nimeni nu îl împărtășește, așa că veţi sfârși prin a le provoca tuturor dureri de cap. Le povestiţi despre viața voastră, despre hobby-urile și amintirile din copilărie; pe scurt, nimic din ceea ce i-ar interesa pe ei. La început vă ascultă din politețe, dar apoi vor recunoaște că nu au niciun chef.


Horoscop 20 martie 2017, Fecioară:

Dimineaţa s-ar putea să rataţi o întâlnire importantă şi să vă enervaţi. Păstraţi-vă calmul, dacă nu vreţi să ajungeţi într-o situaţie neplăcută! Ar fi bine să vă concentraţi la ce aveţi de terminat şi să nu refuzaţi ajutorul unei persoane mai în vârstă.


Horoscop 20 martie 2017, Balanţă:

Azi staţi pe lângă cineva cu care nu aveţi prea multe interese în comun, dar de la care așteptați sau vă doriţi ceva. Nu sunteţi însă deloc subtili/e și va sfârși prin a îşi da seama. Deși nu spune nimic, nu se va simți prea bine, ba dimpotrivă. Iar consecința va fi că nu veţi obține nimic din ceea ce vreţi!


Horoscop 20 martie 2017, Scorpion:

Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că puteţi întâmpina dificultăţi. Aveţi de făcut mai multe drumuri care vă încurcă planurile. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi simple, care nu riscă să vă dea bătăi de cap.


Horoscop 20 martie 2017, Săgetător:

Azi aveţi de învățat lucruri care se vor dovedi importante în viața voastră; staţi pe lângă o persoană care a avut multe experiențe pozitive și care a dobândit extrem de multe cunoștințe. Partea cu adevărat bună este că ea este tot ceea ce vreţi să deveniţi voi, așa că întâlnirea voastră va fi fabuloasă!


Horoscop 20 martie 2017, Capricorn:

Sunteţi supăraţi/te, nervoşi/ase azi, deși nici voi nu ştiţi prea bine de ce. Vor exista și alte consecințe negative: vă certați cu toți cei din jur și puteți chiar suferi de probleme de tensiune. Găsiţi-vă un hobby! Orice vă va ține ocupaţi/te se va dovedi pur și simplu perfect!


Horoscop 20 martie 2017, Vărsător:

Ziua de luni este o zi propice pentru a face o schimbare în viața voastră! Fie că este vorba de imagine, de garderobă sau chiar de iubit/ă, veţi termina ziua diferită față de cea de ieri. Este important însă să fiţi convinşi/se că această schimbare este spre bine și că vă va face să vă simţiţi cu adevărat fabuloşi/ase, chiar dacă după ceva timp!


Horoscop 20 martie 2017, Peşti:

Azi imaginația voastră depășește limitele! Ajungeţi să vă convingeţi singuri/e că sunteţi bolnavi/e sau că un bărbat/femeie vă place, deși nu v-a dat niciun semnal real în acest sens. Încercaţi să reveniţi cu picioarele pe pământ și să vă întrebaţi dacă aveţi cu adevărat motive să credeţi ceea ce credeţi. Așa vă scutiţi de suferințe inutile!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS