Horoscop Urania zilnic: marţi, 14 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 14 martie 2017


Horoscop 14 martie 2017, Berbec:

Dacă aveţi grijă cu consecvență azi de sănătatea voastră, nu vă așteaptă niciun pericol, dar lucrurile stau diferit dacă vă aventuraţi în situații periculoase. Riscaţi să vă loviţi, să vă accidentaţi sau să răciţi pentru că staţi în frig, iar partea proastă este că veţi resimți mult timp de acum încolo consecinţele acestei atitudini. Aveţi grijă!


Horoscop 14 martie 2017, Taur:

Începeţi ziua de marţi cu dreptul din punct de vedere profesional, în sensul că munciţi foarte mult. Astrele vă avertizează însă cu privire la riscul de a vă surmena, cu atât mai pregnant cu cât nu vă luaţi nicio pauză. Ridicaţi-vă să mai beţi apă sau să mai vorbiţi cu colegii/ele!


Horoscop 14 martie 2017, Gemeni:

Deși ziua de 14-03-2017 este una extrem de productivă, pentru voi cele mai importante momente se petrec seara, atunci când ieşiţi cu prietenii/ele. În sfârșit veţi avea pare de porția de comunicare pe care o aşteptaţi de ceva vreme și pe care o meritați pe deplin.


Horoscop 14 martie 2017, Rac:

Vă simţiţi azi responsabili/e pentru o greșeală pe care a făcut-o un/o coleg/ă mai nou/ă de serviciu sau un/o membru/ă al/a familie mai tânăr/ă, cu toate că nu aveţi absolut niciun motiv. Stă însă în firea voastră să veniţi în ajutorul celor care par să nu o ducă prea bine și la fel veţi proceda și marţi. Vă veţi alege însă cu recunoștința veșnică a persoanei pe care aţi protejat-o.


Horoscop 14 martie 2017, Leu:

Aveţi impresia că o persoană la care ţineţi muncește prea mult și azi vă faceţi simțită această părere cu o delicatețe care nu vă caracterizează în mod normal. Veţi face tot posibilul pentru a îi face invitații ispititoare, care să o îndepărteze de locul de muncă, fără niciun reproș. Comportamentul vostru funcționează!


Horoscop 14 martie 2017, Fecioară:

Singurul risc care derivă din hărnicia voastră de marţi este că persoana iubită sau familia voastră se simte neglijată. Problema este că veţi avea de-a face cu o mică revoltă, concretizată prin indiferenţa ostilă a persoanei în cauză. Sunteţi însă prea ocupaţi/te pentru a observa aceste manifestări, ceea ce va agrava și mai mult situația.


Horoscop 14 martie 2017, Balanţă:

Simţiţi astăzi nevoia să vorbiţi despre o problemă pe care o aveţi, dar lumea din jurul vostru pare a fi prea ocupată pentru a vă asculta. Vă simţiţi și mai nedreptăţiţi/te, cu atât mai mult cu cât sunteţi unii/ele dintre puținele persoane care oferă sprijin tuturor, dar sunteţi totuși singuri/e la nevoie.


Horoscop 14 martie 2017, Scorpion:

Vă supără un pic că prietenii/ele voştri/astre nu vor să înțeleagă cât de ocupaţi/te sunteţi și tot insistă să vă vedeți, deși voi le-aţi explicat cât se poate de clar că aveţi treabă. Niciodată nu aţi tolerat prea bine insistența, așa că vor ieși câteva certuri, dar până la urmă vă împăcați cu toții.


Horoscop 14 martie 2017, Săgetător:

Ziua de 14/03/2017 va fi împărţită în două; prima parte este dedicată vieţii profesionale, întâlnirilor şi discuţiilor referitoare la viitoarele proiecte, în timp ce după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu şi cu persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 14 martie 2017, Capricorn:

Nu vă simţiţi foarte bine astăzi; încercaţi să vă canalizaţi energia şi să rezolvaţi toate sarcinile importante astfel încât să nu rămâneţi în urmă. Spre seară, primiţi o vizită din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 14 martie 2017, Vărsător:

Aveţi chef de distracție, dar toate ideile voastre, oricât de irezistibile vi s-ar părea, sunt întâmpinate azi doar cu indiferență. Colegii/ele de muncă, amicii/ele sau chiar iubitul/a sunt peste măsură de ocupați, dar azi hotărâţi să nu vă supăraţi, ci să faceţi și voi exact ca ei. Veţi munci și vă veţi simți extrem de bine.


Horoscop 14 martie 2017, Peşti:

Azi primiţi o veste care vă liniștește profund. Aţi fost multă vreme îngrijoraţi/te de un aspect legat de sănătatea sau de viața voastră profesională ori personală, iar astăzi sunteţi în sfârșit calmaţi/te de ceea ce aflaţi. Veţi fi atât de împăcaţi/te, încât nimic nu pare să vă mai tulbure starea de spirit.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS