Horoscop Urania zilnic: luni, 13 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 13 martie 2017


Horoscop 13 martie 2017, Berbec:

Cuvântul care vă vine în minte luni este abundenţă, pentru că apar o mulţime de lucruri utile în calea voastră şi numai de voi depinde cum le valorificaţi. Întâlniţi mulţi oameni care vă pot fi de ajutor, apar oferte avantajoase care merită puse în aplicare, vin informaţii care vă pot ajuta să restabiliţi echilibrul vieţii.


Horoscop 13 martie 2017, Taur:

Azi primiţi o ofertă de colaborare foarte frumoasă pentru un proiect de suflet la care aţi muncit foarte mult. Nu staţi pe gânduri şi acceptaţi acest parteneriat imediat; lucrurile urmează să se schimbe foarte mult pentru voi într-un timp destul de scurt.


Horoscop 13 martie 2017, Gemeni:

Nici nu vă daţi seama când trece timpul, deci, a îl risipi pe nimicuri nu este în folosul vostru. De regulă, sunteţi eficienţi/te, organizaţi/te, vă administraţi bine resursele de timp, dar de data aceasta aveţi impresia că aveţi tot timpul din lume pentru a vă mişca din voie. Nu este chiar aşa şi riscaţi să ajungeţi în faţa unui impas.


Horoscop 13 martie 2017, Rac:

Ziua de luni este una specială pentru voi; pe plan profesional, un/o coleg/ă de muncă sau chiar un şef vine şi vă face o propunere specială pentru un proiect important. Va fi mult de muncă, însă acceptaţi cu zâmbetul pe buze deoarece ştiţi că vă va aduce beneficii pe măsura efortului depus.


Horoscop 13 martie 2017, Leu:

Ziua de 13-03-2017 este foarte bună pentru a interacţiona cu oamenii din jurul vostru; aveţi posibilitatea de a stabili noi relaţii şi conexiuni cu persoane necunoscute, care însă vor juca un rol important în viaţa voastră pentru o lungă perioadă de timp. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 13 martie 2017, Fecioară:

Vă gândiţi să faceţi o schimbare pe plan profesional, însă încă vă este teamă să luaţi o decizie atât de importantă, care să vă schimbe radical întreaga viaţă. O discuţie cu o persoană mai în vârstă vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine situaţia şi să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 13 martie 2017, Balanţă:

Ziua de azi vă găseşte cu zâmbetul pe buze; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi contactaţi/te de un/o membru/ă al/a familiei sau de o persoană foarte apropiată pentru a vă da o veste frumoasă. Poate fi vorba despre un eveniment neaşteptat care are legătură cu voi.


Horoscop 13 martie 2017, Scorpion:

Ziua de 13/03/2017 începe cu o vizită surpriză din partea unei persoane dragi; este posibil să vă fie restituită o sumă destul de importantă de bani pe care aţi împrumutat-o în urmă cu ceva timp. Acesta este momentul potrivit deoarece vă gândiţi să faceţi o investiţie într-un proiect special.


Horoscop 13 martie 2017, Săgetător:

Ziua de luni aduce cu ea câteva emoţii puternice; este posibil ca o persoană foarte importantă să vină în vizită pentru a vă da o veste frumoasă sau chiar a vă face o surpriză care vă va schimba radical viitorul. Sunteţi copleşiţi/te de situaţie şi nu ştiţi cum să reacţionaţi.


Horoscop 13 martie 2017, Capricorn:

Ziua de astăzi este potrivită pentru viaţa profesională; sunteţi foarte productivi/e şi creativi/e. Imaginaţia vă zburdă şi vă ajută să găsiţi cele mai potrivite planuri pentru proiectele de care vă ocupaţi în această perioadă la locul de muncă. Vă pregătiţi cu interes pentru această săptămână.


Horoscop 13 martie 2017, Vărsător:

Astăzi partenerul/a de cuplu vă răsfaţă cu o mică surpriză; poate fi vorba despre un cadou material pe care vi-l doriţi de foarte mult timp sau chiar despre o excursie pentru perioada imediat următoare. Sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul.


Horoscop 13 martie 2017, Peşti:

Ziua de luni nu este una potrivită pentru viaţa profesională; sunteţi destul de grăbiţi/te şi s-ar putea să faceţi câteva greşeli pe care le veţi regreta mai târziu. În schimb, concentraţi-vă asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS