Horoscop Urania zilnic: duminică, 12 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 12 martie 2017


Horoscop 12 martie 2017, Berbec:

Primiţi nişte bani de la cineva; ar putea fi o datorie care vi se restituie, iar cum vă vedeţi cu suma în mână, cum porniţi la drum pe undeva în căutare de relaxare. Ori la cumpărături, căci sigur aveţi voi unele achiziţii în plan. În orice moment vă puteţi îndrăgosti, chiar şi de acelaşi/eaşi partener/ă cu care trăiţi de-o viaţă.


Horoscop 12 martie 2017, Taur:

Se simte un soi de reviriment în viaţa voastră. Se întâmplă ceva ce vă imprimă o stare de spirit deosebită şi va fi armonie de jur împrejur. Veţi avea parte de surprize dintre cele mai plăcute azi. Puteţi răsufla uşuraţi/te pentru că aţi scăpat de vechile conflicte din familie.


Horoscop 12 martie 2017, Gemeni:

Aveţi multe idei bune pentru un proiect de lungă durată, cu şanse mari de reuşită şi încercaţi să găsiţi susţinători/are în rândul prietenilor/elor şi al/a membrilor/elor familiei. Din fericire, o persoană foarte dragă are încredere în voi şi este dispusă să facă o investiţie majoră în acest parteneriat.


Horoscop 12 martie 2017, Rac:

Spuneţi lucruri care nu vă caracterizează şi pe care s-ar putea să le regretaţi mai târziu. Rezistaţi acestei ispite negative! Oricum, păreţi destul de destinşi/se şi cel mai probabil veţi fi cei/le care iniţiază o întâlnire cu prietenii/ele, în oraş sau poate chiar la un grătar. Voi vă ocupaţi cu pregătirile.


Horoscop 12 martie 2017, Leu:

Astăzi încercaţi să dezvoltaţi un plan de bătaie pentru un viitor proiect interesant, în care vă puneţi toate speranţele. Aveţi multe emoţii, însă rămâneţi concentraţi/te asupra ideilor voastre. Un/o prieten/ă de încredere vă vine în ajutor şi îşi doreşte să investească în visurile voastre.


Horoscop 12 martie 2017, Fecioară:

Dacă în ultima perioadă viaţa sentimentală a fost plină de suişuri şi coborâşuri, astăzi vă luaţi inima în dinţi şi vă invitaţi partenerul/a de cuplu la o discuţie serioasă. Cel mai probabil rezolvaţi acest conflict care există între voi şi luaţi o decizie frumoasă pentru viitorul vostru.


Horoscop 12 martie 2017, Balanţă:

Este posibil ca astăzi partenerul/a de cuplu să anuleze planurile din cauza unei probleme profesionale; cel mai probabil, este nevoit/ă să plece într-o călătorie de afaceri. Sunteţi puţin dezamăgiţi/te, însă înţelegeţi foarte bine situaţia şi îl/o susţineţi necondiţionat.


Horoscop 12 martie 2017, Scorpion:

Astrele vă pregătesc o zi frumoasă, plină de surprize; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece o persoană foarte dragă vă surprinde cu un cadou frumos. Spre seară este posibil să întâlniţi un om din trecut, care a însemnat foarte mult pentru voi.


Horoscop 12 martie 2017, Săgetător:

Vă extindeţi viziunea în ceea ce priveşte obiectivele şi aspiraţiile pe care le aveţi în acest moment. Descoperiţi unde este nevoie să faceţi ajustări, ce convingeri să schimbaţi şi ce să învăţaţi nou pentru a ajunge unde vă doriţi. Se poate să porniţi într-o destinaţie mai puţin vizitată şi să petreceţi acolo momente minunate.


Horoscop 12 martie 2017, Capricorn:

Aveţi multă treabă azi, sunteţi implicaţi/te într-o mulţime de lucruri, dar totuşi nu vă pierdeţi nicio clipă optimismul şi zâmbetul de pe buze. Vă aflaţi într-un punct de înnoire, de reinventare personală, sunteţi idealişti/ste şi speraţi să aveţi parte de dragoste şi înţelegere. Seara, primiţi o invitaţie la un spectacol şi acceptaţi fără să vă gândiţi de două ori.


Horoscop 12 martie 2017, Vărsător:

Pe plan sentimental, acesta este un moment foarte bun pentru a vă pune în ordine gândurile astfel încât să luaţi o decizie în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, astrele vă vor scoate în cale o persoană foarte interesantă.


Horoscop 12 martie 2017, Peşti:

Ziua de azi este dedicată în întregime oamenilor dragi din viaţa voastră; o persoană foarte apropiată va avea nevoie de sfatul vostru într-o situaţie mai delicată şi faceţi tot posibilul să o ajutaţi. Seara se va încheia în compania partenerului/ei de cuplu.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS