Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 11 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 11 martie 2017


Horoscop 11 martie 2017, Berbec:

Din cauza problemelor pe care le aveţi pe plan profesional, vă este destul de dificil să fiţi relaxaţi/te. Până şi partenerul/a de cuplu vă poate reproşa faptul că sunteţi puţin distanţi/te şi că nu ar trebui să lăsaţi ca astfel de situaţii să vă influenţeze atât de mult. Lucrurile se vor rezolva, doar aveţi răbdare.


Horoscop 11 martie 2017, Taur:

Astăzi reuşiţi să bateţi palma cu persoane importante din domeniul de activitate pentru un proiect profesional care se va desfăşura pe parcursul mai multor luni şi vă va aduce beneficii foarte frumoase. În sfârşit simţiţi că munca voastră este răsplătită pe măsura eforturilor depuse.


Horoscop 11 martie 2017, Gemeni:

La locul de muncă întâmpinaţi câteva probleme mai dificile, însă rămâneţi cu zâmbetul pe buze şi reuşiţi să vă ocupaţi de ele fără nicio problemă. Decideţi să nu mai puneţi la sufletul tot ce se întâmplă şi să vă concentraţi mai mult asupra lucrurilor frumoase din viaţa voastră.


Horoscop 11 martie 2017, Rac:

Pe plan profesional unul dintre şefi vă ia sub aripa lui; sunteţi foarte norocoşi/ase deoarece de la acest om aveţi de învăţat extrem de multe lucruri frumoase care vă vor ajuta nu doar pe plan profesional, ci şi în viaţa personală. Partenerul/a de cuplu este foarte mândru/ă de reuşita voastră.


Horoscop 11 martie 2017, Leu:

Este posibil ca sâmbătă să luaţi o decizie rapidă pentru o schimbare importantă; nu staţi să analizaţi foarte mult situaţia şi, fiindu-vă teamă să nu pierdeţi această oportunitate, vă lăsaţi conduşi/se de ce vă spune instinctul. Persoana iubită vă este alături şi vă sprijină.


Horoscop 11 martie 2017, Fecioară:

Ziua de azi pare să fie una chiar foarte frumoasă pentru voi; sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde reuşiţi să rezolvaţi o problemă care vă dă bătăi de cap de săptămâni întregi. Seara va fi una destul de relaxantă deoarece va fi petrecută în compania celor dragi.


Horoscop 11 martie 2017, Balanţă:

Talentul vostru creativ şi relaxarea cu care vă afişaţi vă vor ajuta să vă faceţi remarcaţi/te în cercul de prieteni şi nu numai. În cazul în care aveţi de negociat contracte sau de mers la şedinţe importante, astăzi este momentul potrivit; reuşiţi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 11 martie 2017, Scorpion:

Astăzi încercaţi să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale care implică şi o latură financiară; aveţi multă răbdare şi comunicaţi deschis cu partenerii/ele de afaceri şi colegii/ele de echipă. Împreună găsiţi cele mai bune soluţii pentru aceste situaţii.


Horoscop 11 martie 2017, Săgetător:

La locul de muncă aveţi încredere într-o persoană care v-a ajutat foarte mult; sfaturile acestui om se vor dovedi a fi foarte utile în ceea ce priveşte o chestiune financiară. Spre seară vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale; partenerul/a de cuplu vă este foarte drag/ă.


Horoscop 11 martie 2017, Capricorn:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; încercaţi să vă faceţi remarcaţi/te în discuţiile pe care le aveţi cu partenerii/ele de afaceri, motiv pentru care este posibil să acceptaţi mai multe sarcini decât este necesar. Spre seară, este posibil să primiţi vizita unor rude.


Horoscop 11 martie 2017, Vărsător:

Din cauza unei probleme personale, riscaţi să intraţi într-o dispută destul de neplăcută cu partenerul/a de cuplu. Din fericire, vă păstraţi calmul şi faceţi tot posibilul să rezolvaţi această situaţie cât mai repede. Spre seară este posibil să participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 11 martie 2017, Peşti:

Astăzi visaţi cu ochii deschişi, motiv pentru care vă este destul de dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor profesionale. Chiar dacă încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile, este mai bine să le amânaţi deoarece puteţi face câteva greşeli pe care cu greu le mai puteţi repara.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS