Horoscop Urania zilnic: vineri, 10 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 10 martie 2017


Horoscop 10 martie 2017, Berbec:

Ziua de vineri vine cu stări diferite în funcţie de momentele prin care treceţi. Dacă în prima parte a zilei vă concentraţi asupra vieţii profesionale, după orele prânzului sunteţi nevoiţi/te să vă îndreptaţi atenţia asupra planului personal, unde trebuie să ajutaţi o persoană foarte dragă.


Horoscop 10 martie 2017, Taur:

Pe plan profesional, alegerile vă aparţin în totalitate; şefii au încredere în voi şi vă oferă undă verde în rezolvarea sarcinilor pentru un proiect important. Sunteţi pe ultima sută de metri şi încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor deoarece acestea sunt cele care vor face diferenţa.


Horoscop 10 martie 2017, Gemeni:

Trebuie să fiţi foarte concentraţi/te deoarece riscaţi să întâmpinaţi o problemă destul de dificilă la locul de muncă! Mare atenţie nu doar la modul în care încercaţi să vă soluţionaţi problemele, ci şi la interacţiunea pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru! Vor fi câţiva/teva care vor încerca să vă pună beţe în roate.


Horoscop 10 martie 2017, Rac:

Azi sunteţi foarte atenţi/te la relaţia personală; partenerul/a de cuplu are nevoie de voi într-o chestiune profesională şi faceţi tot posibilul să îi oferiţi tot sprijinul necesar. Spre seară, un om în vârstă vă oferă un sfat bun de care este recomandat să ţineţi cont pentru viitorul vostru.


Horoscop 10 martie 2017, Leu:

Prima parte a zilei de vineri va fi una specială deoarece aveţi posibilitatea de a încheia un contract sau un parteneriat de lungă durată cu o persoană foarte importantă din domeniul vostru de activitate profesională. Spre seară, sunteţi invitaţi/te de către o persoană foarte dragă să o vizitaţi.


Horoscop 10 martie 2017, Fecioară:

Sunteţi uşor aglomeraţi/te pe plan profesional şi vă este destul de dificil să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale. Alegerile pe care le faceţi astăzi vă vor ajuta foarte mult în viitorul apropiat, motiv pentru care trebuie să fiţi foarte atenţi/te la ce decideţi sau schimbări vreţi să faceţi!


Horoscop 10 martie 2017, Balanţă:

Conjunctura astrală de astăzi vă convinge să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale; sunteţi foarte romantici/e şi destul de visători/are. Aveţi tendinţa să faceţi gesturi tandre pentru persoanele dragi din viaţa voastră. În cazul în care sunteţi singuri/e, trebuie doar să aveţi răbdare; astrele complotează în favoarea voastră.


Horoscop 10 martie 2017, Scorpion:

Azi treceţi printr-o situaţie destul de neplăcută la locul de muncă; întâmpinaţi câteva probleme de comunicare cu un/o coleg/ă de echipă, motiv pentru care vă sunt date peste cap toate planurile pentru proiectul aflat în desfăşurare. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă susţine necondiţionat.


Horoscop 10 martie 2017, Săgetător:

Cel mai frumos succes al zilei de astăzi vine de pe plan profesional deoarece aveţi posibilitatea de a vă face remarcaţi/te datorită talentului vostru şi ideilor frumoase pe care le aveţi în proiectele viitoare. Şefii vă oferă undă verde pentru a vă ocupa de o mare parte din sarcinile echipei.


Horoscop 10 martie 2017, Capricorn:

Vă descurcaţi foarte bine la interacţiunea cu oamenii din jurul vostru; reuşiţi să atrageţi persoane faine datorită personalităţii plăcute şi modului în care reuşiţi să le intraţi pe sub piele. În cazul în care sunteţi singuri/e, acesta este un moment foarte bun pentru a schimba acest lucru.


Horoscop 10 martie 2017, Vărsător:

Astăzi este o perioadă foarte bună pentru a vă face planuri de viitor alături de partenerul/a de cuplu. Este posibil ca după o discuţie serioasă şi matură să luaţi o decizie ce vă va aduce beneficii frumoase amândurora. Seara va fi una liniştită şi relaxantă.


Horoscop 10 martie 2017, Peşti:

Astăzi sunteţi uşor visători/are, motiv pentru care este posibil să vă doriţi să vă faceţi planuri legate de călătorie; partenerul/a de cuplu sau prietenii/ele sunt de acord cu ideile pe care le aveţi şi vor accepta să vă însoţească în această aventură cu zâmbetul pe buze.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS