Horoscop Urania lunar: octombrie 2016

 
Horoscop Urania octombrie 2016


Horoscop octombrie 2016, Berbec:

Horoscop Urania Berbec octombrie 2016
Dacă urmăriţi să obţineţi o avansare, daţi tot ce aveţi mai bun între zilele de 17 și 21. Este posibil ca tot atunci să aveţi ceva de împărţit cu superiorii. Din data de 18 încolo, puteți lega o relație de cuplu la distanță ori cu cineva de altă religie. În zilele de 19 și 20, gura riscă să v-o ia pe dinainte. Începând cu data de 19 octombrie, aduceţi pe tapet chestiunile ce vă supără din parteneriatul de viață și/sau afaceri.


Horoscop octombrie 2016, Taur:

Horoscop Urania Taur octombrie 2016
În intervalul 17-21 octombrie, feriţi-vă să susţineţi examene și să întreprindeţi călătorii sau delegații în străinătate. Din data de 18 încolo, se animă atmosfera din viaţa de cuplu. Zilele de 19 și 20 se anunță a fi dificile la locul de muncă, ajungând să vă resimţiţi de pe urma lor. Începând cu data de 24, comunicaţi mult mai bine cu partenerul de viață/afaceri, clienții/colaboratorii.


Horoscop octombrie 2016, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni octombrie 2016
Tensiunea dintre voi și persoana iubită crește într-atât de mult în intervalul 17-21 octombrie, încât se poate ajunge chiar la agresiuni. Din data de 18 încolo, se mai îndulcește însă atmosfera din relația voastră. În zilele de 19 și 20, vă poate fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața sentimentală și cea socială. Începând cu data de 24, vă înţelegeţi mai ușor cu colegii de muncă, colaborând cu drag și spor.


Horoscop octombrie 2016, Rac:

Horoscop Urania Rac octombrie 2016
Dacă aţi început o relație cu un coleg/ă de serviciu sau cu cineva mai jos social și/sau profesional decât voi, între zilele de 27 și 31 intervin mustrările de conștiință. Zilele de 29, 30 şi 31 vor decide dacă puteți trece peste ele ori nu. Zilele de 30 și 31 se întrevăd a fi pline de romantism. Sunt avantajate excursiile în doi care vă permit să reaprindeți flacăra pasiunii.


Horoscop octombrie 2016, Leu:

Horoscop Urania Leu octombrie 2016
La locul de muncă, daţi dovadă de randament sporit în intervalul 17-21 octombrie, dar aveţi grijă să nu vă epuizaţi. Începând cu data de 18, se reaprinde scânteia între voi și partener/ă, iar dacă sunteţi în căutarea persoanei potrivite, puteți avea parte de mai mult noroc. Diferențele de mentalitate dintre voi și persoanele cu care intraţi în contact pot duce la conflicte în zilele de 19 și 20.


Horoscop octombrie 2016, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară octombrie 2016
Toate se întâmplă foarte repede în viaţa de cuplu din data de 17 până în data de 21. Dacă voi aţi grăbit ritmul, poate ar fi mai bine să încetiniţi puţin pasul. Din data de 18 încolo, se mai potoleşte atmosfera pe plan familial. La nivel financiar, nu staţi prea bine în zilele de 19 și 20 octombrie. Din data de 24 încolo, vă cresc abilitățile de comunicare și socializare, indiciu că nu vă va veni greu să daţi cele mai bune replici.


Horoscop octombrie 2016, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă octombrie 2016
Situația poate degenera cândva din data de 17 până în data de 21. Începând cu data de 18, șarmul și carisma vă ajută să vă faceţi cu ușurință plăcuţi de cei din jurul vostru. Zilele de 19 și 20 pot veni la pachet cu conflicte între voi și partenerul/a de viață/afaceri, clienți/colaboratori. Din data de 24 încolo, vă vin idei despre cum să vă rotunjiţi câștigurile și/sau să vă valorificaţi economiile.


Horoscop octombrie 2016, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion octombrie 2016
În intervalul 17-21 octombrie, puteți da dovadă de agresivitate în comunicare. Dacă circulaţi mult cu mașina, luaţi aminte că puteți avea parte de accidente. Din data de 18 încolo, apar şanse de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor. Profesional, aşteptaţi-vă ca zilele de 19 și 20 să fie obositoare. Începând cu data de 24, vă exprimaţi personalitatea mult mai ușor decât în mod obișnuit.


Horoscop octombrie 2016, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător octombrie 2016
Câștigurile voastre pot crește în intervalul 17-21 octombrie, dar și cheltuielile vor fi direct proporționale. Din data de 18 încolo, sunteţi mai conştienţi parcă de șarmul și carisma voastră. În zilele de 19 și 20, vă poate fi greu să vă împărţiţi echitabil între viața sentimentală și cea socială. Începând cu data de 24, riscaţi să deveniţi ținta unor bârfe. Încercaţi să ieşiţi cu fața curată din această situație!


Horoscop octombrie 2016, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn octombrie 2016
Nivelul vostru de energie depășește cotele obișnuite în intervalul 17-21 octombrie, dar puteți deveni agresivi dacă nu o consumaţi în scopuri practice. Din data de 18 încolo, puteți fi tentaţi să începeți o idilă sau o relație departe de ochii curioșilor. În zilele de 19 și 20, vă poate fi greu să vă împărţiţi cu succes între familie și carieră. Începând cu data de 24, comunicaţi parcă mai bine cu cei din anturajul vostru.


Horoscop octombrie 2016, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător octombrie 2016
Regretele și temerile riscă să năvălească peste voi în intervalul 17-21 octombrie. Din data de 18 încolo, vă bucuraţi de mai multă popularitate. Diferențele de mentalitate dintre voi și persoanele cu care intraţi în contact pot duce la conflicte în zilele de 19 și 20. Începând cu data de 24, vă înţelegeţi mai bine cu superiorii sau vă cade cu tronc cineva situat pe o treaptă socială sau profesională superioară.


Horoscop octombrie 2016, Peşti:

Horoscop Urania Peşti octombrie 2016
Toate se mișcă într-un ritm rapid în viața voastră socială în intervalul 17-21 octombrie. Din data de 18 încolo, vi se aprind călcâiele pentru unul dintre superiori ori cineva situat pe o treaptă superioară a scării sociale sau profesionale. Financiar, puteți avea parte de vremuri grele în 19 și 20 ale lunii. Din data de 24 încolo, încercaţi atelierele de dezvoltare personală. Veţi învăța multe la acele cursuri.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 1 octombrie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 1 octombrie 2016


Horoscop 1 octombrie 2016, Berbec:

De dimineaţă aveţi un conflict cu părinţii, cu o rudă apropiată sau cu o vecină de la bloc. Deşi sunteţi furibunzi şi abia mai puteţi să vă stăpâniţi nervii, astrele sunt de părere că nu aveţi motive să fiţi atât de iritaţi, deoarece voi sunteţi cei vinovaţi. Revizuiţi-vă comportamentul şi cereţi-vă scuze, dacă este cazul.


Horoscop 1 octombrie 2016, Taur:

Dacă nu v-aţi simţit prea bine în ultima vreme, este un moment propice pentru a face o vizită la doctor. Veţi beneficia de servicii medicale de calitate şi veţi găsi o soluţie la toate problemele voastre. Nu mai amânaţi acest moment, deoarece starea voastră se poate agrava dacă nu acţionaţi.


Horoscop 1 octombrie 2016, Gemeni:

Azi veţi întâlni un coleg nou sau pe unul dintre superiorii cu care nu aţi avut contact până acum. Persoana respectivă provine dintr-un mediu diferit de al vostru şi vă va învăţa multe lucruri. Sunt şanse mari să deveniţi prieteni la cataramă şi să fiţi nedespărţiţi de acum înainte.


Horoscop 1 octombrie 2016, Rac:

Treceţi printr-o situaţie dificilă astăzi, care vă va ajuta să vă daţi seama cine vă sunt prieteni adevăraţi şi cine nu. Oamenii alături de care vă aflaţi vor reacţiona diferit la situaţia voastră; unii vă vor ajuta, dar alţii îşi dau arama pe faţă şi vă abandonează în cele mai grele momente. Este o lecţie bună.


Horoscop 1 octombrie 2016, Leu:

Prima parte a zilei este doar despre viaţa profesională; aveţi multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, aşa că încercaţi să vă concentraţi astfel încât să obţineţi cele mai bune rezultate. După orele prânzului, puteţi primi o propunere de colaborare pentru un proiect destul de interesant.


Horoscop 1 octombrie 2016, Fecioară:

Vă certaţi cu un coleg de apartament, cu persoana iubită sau cu copilul vostru pentru că a ajuns acasă mai târziu decât aţi stabilit. Voi v-aţi făcut nişte planuri care au fost stricate din cauza faptului că ea/el nu şi-a respectat partea de înţelegere. Încercaţi să vă calmaţi, cu atât mai mult cu cât nu câştigaţi nimic dacă vă enervaţi.


Horoscop 1 octombrie 2016, Balanţă:

Petreceţi-vă ziua alături de un prieten bun sau de iubit/ă, făcând ceea ce vă place cel mai mult. Sunteţi una dintre puţinele zodii pentru care lucrurile se desfăşoară astăzi cum nu se poate mai bine, aşa că profitaţi şi bucuraţi-vă de timp de calitate, împreună cu oamenii la care ţineţi.


Horoscop 1 octombrie 2016, Scorpion:

Nu aveţi o stare prea bună, dar v-aţi făcut planuri pentru toată seara, considerând că astfel veţi reuşi să uitaţi de ale voastre. Astrele sunt însă de părere că mai rău vă veţi posomorî şi că vă veţi întrista şi compania. Relaxaţi-vă în singurătate, la un film bun şi veţi vedea cum viaţa vi se pare mai frumoasă.


Horoscop 1 octombrie 2016, Săgetător:

Astăzi mergeţi la o petrecere care are loc în înalta societate sau într-un ambient select. La început nu vă simţiţi în largul vostru, dar cu timpul, sociabilitatea voastră înnăscută îşi spune cuvântul, aşa că vă veţi face mulţi prieteni. Vă veţi distra mai bine decât credeţi şi veţi descoperi lucruri noi despre voi.


Horoscop 1 octombrie 2016, Capricorn:

Sunt puţine persoane care se pot lăuda mai mult ca voi cu talentul lor la economii. Azi este însă un moment special, în care este de preferat să renunţaţi să puneţi banii deoparte şi să investiţi puţin şi în micile voastre plăceri. Veţi vedea cum vă simţiţi instant mai bine şi cum ziua devine un adevărat răsfăţ.


Horoscop 1 octombrie 2016, Vărsător:

Munca în echipă vă face azi ziua mai frumoasă. Comunicaţi foarte bine cu colegii, iar împreună vă dovediţi capabili de lucruri mari şi îl impresionaţi chiar şi pe şef. Astrele sunt de părere că ar trebui însă să vă distraţi mai puţin şi să puneţi mai mult accent pe propria afirmare, deoarece riscaţi să vă lăsaţi umbriţi de ei.


Horoscop 1 octombrie 2016, Peşti:

Aveţi planuri profesionale ambiţioase pentru sâmbătă, dar realitatea este că nu reuşiţi să le duceţi pe niciunele la îndeplinire aşa cum vă doreaţi. Astrele consideră că ar trebui să vă rezervaţi mai degrabă ziua relaxării, calmul şi liniştea fiind extrem de importante în acest moment.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 30 septembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 30 septembrie 2016


Horoscop 30 septembrie 2016, Berbec:

Sunteţi din ce în ce mai preocupaţi de ideea că aţi înaintat în vârstă şi v-aţi pierdut prospeţimea tinereţii. Tocmai de aceea, veţi face o achiziţie destul de costisitoare; cumpăraţi o cremă de faţă scumpă sau vă programaţi pentru proceduri cosmetice luxuriante, care să vă redea tinereţea.


Horoscop 30 septembrie 2016, Taur:

Ziua de vineri este excelentă pentru a vă putea bucura de oaspeţi. Sunteţi sociabili şi comunicativi şi aveţi un mare chef de a răsfăţa pe cineva; chemaţi-vă prietenii pe la voi, pregătiţi-le ceva dulce şi puneţi-vă pe bârfit. Aşa arată o zi minunată atât pentru voi, cât şi pentru ei.


Horoscop 30 septembrie 2016, Gemeni:

Azi luaţi contact cu arta şi resimţiţi o încântare profundă. Este posibil să vă exercitaţi chiar voi talentele sau să mergeţi la o expoziţie, acolo unde descoperiţi opere de artă care vă cuceresc. De asemenea, nu este exclus nici să cheltuiţi o sumă ridicată pentru a putea achiziţiona aceste minuni.


Horoscop 30 septembrie 2016, Rac:

Vreţi să faceţi o surpriză plăcută cuiva din familie sau unui prieten care v-a ajutat, dar descoperiţi că nu aveţi fondurile necesare. Nu aţi fost prea atenţi cu cheltuielile şi aţi rămas fără bani, tocmai acum când aveţi mai mare nevoie de ei. Sper că veţi lua în curând salariul, deoarece până atunci nu veţi putea face rost din altă parte.


Horoscop 30 septembrie 2016, Leu:

Azi atracţia faţă de membrii se#ului opus este din ce în ce mai fierbinte. Dacă sunteţi într-o relaţie, nu vă mai puteţi dezlipi de persoana iubită şi veţi avea parte de o noapte frumoasă. Personalitatea voastră ardentă îşi va găsi un partener pe măsură.


Horoscop 30 septembrie 2016, Fecioară:

După ce aţi muncit intens zilele trecute, azi luaţi o binemeritată pauză. Perioada aglomerată a luat sfârşit şi vă veţi bucura de un final de lună ceva mai paşnic. Azi vă relaxaţi alături de colegi, vă îndopaţi cu dulciuri şi daţi curs tuturor pasiunilor voastre, chiar la locul de muncă.


Horoscop 30 septembrie 2016, Balanţă:

Luaţi-vă o zi liberă astăzi, vă îndeamnă astrele şi călătoriţi la întâmplare, într-un loc în care nu aţi mai fost până acum. Sunt şanse mari să întâlniţi aici o persoană care va însemna mult pentru voi, din punct de vedere sentimental sau nu şi alături de care veţi petrece o zi absolut minunată.


Horoscop 30 septembrie 2016, Scorpion:

Prietenia va fi foarte importantă pentru voi astăzi. Veţi participa la o petrecere organizată spontan alături de prietenii de suflet, la care vă distraţi de minune. Reuşiţi să lăsaţi deoparte toate conflictele dintre voi şi să vă bucuraţi de ceea ce aveţi, fără nicio urmă de regret.


Horoscop 30 septembrie 2016, Săgetător:

Planurile de a petrece o zi liniştită vă vor fi date peste cap vineri, dar firea voastră aventuroasă primeşte cu braţele deschise orice schimbări. Este posibil să mergeţi să lucraţi dintr-un loc nou sau chiar să vi se propună o mutare temporară cu serviciul, pe care o acceptaţi imediat. Această experienţă va fi una pozitivă.


Horoscop 30 septembrie 2016, Capricorn:

Ziua de vineri este lipsită de provocări, ceea ce înseamnă însă că vă puteţi relaxa fără griji şi că vă puteţi bucura de o zi luminoasă de toamnă. Sunteţi mai leneşi decât de obicei - şi, deşi la început vă criticaţi pentru că nu realizaţi nimic excepţional, curând vă daţi seama că aveţi nevoie şi de asemenea zile.


Horoscop 30 septembrie 2016, Vărsător:

Primiţi azi un cadou din partea unei persoane apropiate, pe care îl detestaţi însă din prima clipă. Nu vă deranjează neapărat faptul că darul nu vi se potriveşte, cât lipsa de atenţie a cunoştinţei voastre. Nu vă veţi putea ascunde neplăcerea şi este posibil chiar să intraţi în conflict cu persoana respectivă.


Horoscop 30 septembrie 2016, Peşti:

Trăiţi o zi pasională, ceea ce nu este neapărat un lucru bun, deoarece nu perechea voastră este cea cu care sunteţi apropiaţi. Sunteţi atraşi de o persoană pe care abia acum o cunoaşteţi şi care vă cade cu tronc de prima dată; la început acea persoană nu este interesată, dar intensitatea cu care o priviţi o va tulbura şi pe ea.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 29 septembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 29 septembrie 2016


Horoscop 29 septembrie 2016, Berbec:

Chiar dacă sunteţi nişte persoane care au o disciplină de fier de obicei, în cursul dimineţii nu vă veţi putea abţine şi veţi ceda tuturor tentaţiilor. Nu ar fi nimic grav, dacă atitudinea voastră nu ar pune în pericol relaţia pe care o aveţi sau chiar serviciul. Evaluaţi de fiecare dată cât rău vă poate face respectivul capriciu şi ţineţi-vă pe poziţii!


Horoscop 29 septembrie 2016, Taur:

Nu trebuie să vă faceţi griji pentru riscurile pe care doriţi să vi le asumaţi azi, deoarece fiecare iniţiativă a voastră, chiar şi cele mai dramatice, vor fi susţinute de persoane cu o minte deschisă, care nu se codesc să afirme cu voce răspicată că sunt de partea voastră. Veţi beneficia de pe urma acestei atitudini mai ales la muncă, acolo unde vi se implementează o idee populară.


Horoscop 29 septembrie 2016, Gemeni:

O libertate pe care o aşteptaţi de multă vreme vă va fi în fine garantată astăzi, după o lungă aşteptare. Este posibil să vă despărţiţi de o persoană cu care nu vă mai înţelegeaţi deloc sau să vă daţi demisia de la un loc de muncă care v-a scos numai peri albi. Important este că sunteţi în sfârşit fericiţi.


Horoscop 29 septembrie 2016, Rac:

Aveţi mare grijă, deoarece lipsa de disciplină de care daţi dovadă în cadrul serviciului vă va fi azi pedepsită. Dacă v-aţi obişnuit să întârziaţi în ultima perioadă sau nu aveţi nicio problemă să îi spuneţi şefului în faţă ceea ce credeţi despre el, azi veţi avea de-a face cu o atitudine intransigentă din partea superiorilor, care nu mai acceptă nicio abatere din partea voastră.


Horoscop 29 septembrie 2016, Leu:

În cursul serii purtaţi o discuţie cu o persoană de care sunteţi interesaţi din punct de vedere sentimental, dar care nu pare la fel de afectuoasă ca şi voi. Vă puneţi însă tot farmecul la bătaie şi reuşiţi să îi atrageţi atenţia, aşa că puteţi sta liniştiţi: şansele de a fi al/a vostru/astră sunt foarte ridicate.


Horoscop 29 septembrie 2016, Fecioară:

Ziua de joi va fi una specială, mai ales pentru nativii care adoră să îşi demonstreze calităţile la muncă. Veţi avea un volum enorm de sarcini de rezolvat cât se poate de repede, dar partea pozitivă este că veţi beneficia şi de calităţile necesare pentru a vă afirma aşa cum vă doriţi.


Horoscop 29 septembrie 2016, Balanţă:

Ziua de astăzi este favorabilă ultimelor pregătiri pentru a pleca într-o călătorie sau pentru a vă muta într-un loc nou. Sunteţi plini de entuziasm, disciplinaţi şi extrem de atenţi, aşa că riscul de a uita ceva sau de a porni pe un pas greşit este cu totul inexistent.


Horoscop 29 septembrie 2016, Scorpion:

Aveţi o dispoziţie lejeră, sunteţi amuzanţi şi plini de viaţă, dar astrele consideră că ar trebui să renunţaţi la această atitudine, dacă vreţi ca ziua de joi să fie una reuşită din punct de vedere profesional. În total dezacord cu starea voastră, la muncă este un mediu serios, iar glumele şi şicanele voastre nu îşi au locul.


Horoscop 29 septembrie 2016, Săgetător:

Vă gândiţi toată ziua la întâlnirea cu prietenii, care va avea loc mai târziu în decursul serii, dar astrele consideră că reuniunea are puţine şanse de realizare. Unul dintre amicii voştri va anula pe ultima sută de metri, iar ceilalţi îi ţin isonul şi renunţă şi ei; din păcate, vă veţi duce acasă, singuri şi trişti.


Horoscop 29 septembrie 2016, Capricorn:

Suflecaţi-vă mânecile şi puneţi-vă pe treabă azi, deoarece vă aşteaptă o zi plină. Pe voi nu vă va deranja deloc volumul mare de muncă şi, ambiţioşi cum sunteţi, îi veţi face faţă cu brio. Cine trebuie să vă remarce o va face, aşa că lucrurile stau cum nu se poate mai bine pentru voi.


Horoscop 29 septembrie 2016, Vărsător:

Aveţi de făcut o vizită la doctor sau la farmacie astăzi, pentru a cumpăra un medicament pentru o afecţiune de care credeţi că suferiţi. Astrele sunt însă de părere că aţi fost informaţi greşit şi că problema voastră este de o cu totul altă natură; din fericire, întâlniţi oameni competenţi care sunt capabili să vă analizeze corect condiţia.


Horoscop 29 septembrie 2016, Peşti:

Nu vă opuneţi controlului care este exercitat asupra voastră astăzi, deoarece este spre binele vostru. Dacă şefii vă ţin din scurt sau persoana iubită are tendinţa de a fi prea protectoare, este pentru că ştie cu adevărat ce este mai bine pentru voi. Nu este vorba decât de o zi, vă veţi recăpăta independenţa curând.

 

Horoscop Urania săptămânal: 26 septembrie - 2 octombrie 2016

 
Horoscop Urania 26 septembrie - 2 octombrie 2016


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Berbec:

Luna Nouă din data de 1 octombrie se perfectează în casa asociaților, clienților și colaboratorilor, indiciu că în următoarele două săptămâni sunt avantajate astral parteneriatele. În felul acesta, este de așteptat să colaboraţi mai bine cu ceilalți. Încercaţi să vă puneţi la bătaie întregile resurse de diplomație și tact avute!


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Taur:

Casa care găzduiește Luna Nouă din ziua de 1 octombrie mai simbolizează și munca, semn cum că următoarele două săptămâni lucrătoare se anunță a fi istovitoare. Încercaţi să lucraţi la o atmosferă caldă între voi și colegii de muncă, iar toate vor decurge normal în direcția țelului avut. Puteți îndeplini tot ceea ce v-aţi propus dacă evitați conflictele și nu sunteţi deloc impulsivi.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Gemeni:

Din data de 27 încolo, Marte se plimbă prin casa bunurilor și a finanțelor deținute în asociere cu terțe persoane, motiv pentru care riscă să apară unele pierderi în următoarea perioadă. Asiguraţi-vă că se ține o situaţie clară a banilor și posesiunilor avute la comun cu altcineva. În penultima zi a săptămânii, dacă lucraţi, șansele sunt mari să vă bucuraţi de mult randament și să realizaţi exact ceea ce v-aţi propus.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Rac:

În zilele de 27, 28 și 29, ar fi bine să evitați abordarea unor subiecte delicate în discuțiile purtate cu asociații, clienții și colaboratorii. Dacă nu sunteţi de acord cu principiile și valorile în care cred ei, nu înseamnă că sunt greşite. Doar atunci când veți reuși să vă folosiți rentabil de diferențele dintre voi, lucrurile vor lua o altă întorsătură în ceea ce privește parteneriatele voastre.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Leu:

Luna Nouă din 1 octombrie vă indică faptul că abilitățile voastre de comunicare și socializare trebuie folosite din abundenţă în următoarele două săptămâni. Aveţi multe de câștigat de pe urma faptului că daţi dovadă de tact și diplomație în raport cu oricine vă iese în cale la locul de muncă în intervalul acela de timp. Aveţi cuvintele la voi și trebuie să profitați de faptul că păreţi să ştiţi ceea ce ar trebui zis.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Fecioară:

Luna Nouă din data de 1 octombrie se perfectează în casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, semn cum că în următoarele două săptămâni pot apărea şanse de a vă rotunji veniturile și a vă valorifica economiile făcute până acum. Căutaţi doar să nu vă hazardaţi în niciun fel și să abordaţi totul într-o manieră metodică. Aveţi foarte multe de câștigat zilele acestea.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Balanţă:

Luna Nouă din ziua de 1 octombrie vă conferă multă trecere pe plan profesional, motiv pentru care aţi putea fi curtaţi în vederea unei colaborări sau poate simţiţi că vă înţelegeţi exponențial mai bine cu asociații, clienții și colaboratorii. Acum este momentul să fiţi în formă și să dovediţi, atât vouă înşivă, cât și celorlalți, că sunteţi nişte profesionişti desăvârşiţi pe care și-i dorește oricine în echipa sa.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Scorpion:

În intervalul 27-29 septembrie, sunt avantajate din punct de vedere astral ședințele de creație, precum și discutarea în cadrul ședințelor viitoarele proiecte pe care le veți derula. Dacă amicii vă propun să dezvoltați împreună o idee de afaceri, ar fi bine să îi daţi curs. Același lucru este valabil și în cazul în care voi vreţi să discutați cu ei despre perspectiva conceperii unei afaceri.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Săgetător:

Luna Nouă din 1 octombrie se formează în casa proiectelor și a planurilor de viitor, semn cum că acestea ar putea înregistra progrese nemaipomenite în următoarele două săptămâni. Important este să ţineţi voi pasul cu ele și să aveţi pregătită din timp următoare etapă. Veţi ajunge foarte departe dacă nu pierdeţi şansele care se anunță că vor veni în cele ce urmează. Profitaţi de ele la maximum!


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Capricorn:

Luna Nouă din data de 1 octombrie se formează tocmai în casa carierei din horoscopul vostru general, indiciu că dacă bateți fierul cât este cald în următoarele două săptămâni, se vor întâmpla lucruri bune pe plan profesional. În caz că v-aţi impus serios la serviciu, nu ar fi neadecvat nici dacă v-aţi aștepta la o promovare. Important este să fiţi conştienţi de faptul că responsabilitățile voastre vor crește mult.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Vărsător:

Luna Nouă din ziua de 1 octombrie favorizează delegațiile peste graniţe sau la mare distanță de casă, cursuri de calificare sau ateliere ori seminare organizate de persoane importante din domeniu. Aveţi multe de învățat de pe urma acestora, deci nu pierdeţi ocazia de a vă perfecționa. Acest lucru vă ajută la dezvoltarea voastră profesională din viitorul apropiat.


Horoscop 26 septembrie - 2 octombrie 2016, Peşti:

Luna Nouă din 1 octombrie vă semnalează faptul că a venit momentul să daţi dovadă de corectitudine când vine vorba de banii și bunurile câștigate și/sau deținute la comun cu terțe persoane. Dacă fiecare dintre voi a contribuit în aceeaşi măsură la aceste câștiguri, ar fi bine să vă și folosiți de ele cu aceleași drepturi. Altfel, lucrurile ar putea lua o întorsătură pe care nu v-o doreaţi.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 24 septembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 24 septembrie 2016


Horoscop 24 septembrie 2016, Berbec:

Ziua de sâmbătă este excelentă pentru a pune la cale un proiect dificil la muncă, care are nevoie de concentrare şi atenţie peste medie. Voi daţi dovadă din plin de aceste calităţi, ceea ce vă va aduce mai aproape de obiectivul vostru profesional şi vă va transforma în nişte candidaţi perfecţi pentru promovare.


Horoscop 24 septembrie 2016, Taur:

O situaţie complicată din viaţa voastră are potenţial să se rezolve astăzi, dar va trebui să faceţi o alegere dificilă până la căderea nopţii. Vă veţi frământa pe tot parcursul zilei din această cauză, iar astrele au un sfat preţios pentru voi: nu vă ascultaţi inima, ci judecaţi mai degrabă cu raţiunea.


Horoscop 24 septembrie 2016, Gemeni:

Azi vă simţiţi atraşi de o persoană cu care aparent nu aveţi nimic în comun, dar de care vă apropiaţi periculos de tare pe parcursul zilei. Astrele vă îndeamnă totuşi să luptaţi împotriva acestor sentimente care, nu numai că nu vă vor aduce nimic bun, dar vă pot compromite şi relaţia actuală.


Horoscop 24 septembrie 2016, Rac:

Relaţiile cu cei din jur nu merg bine nici astăzi - şi - din păcate, astrele consideră că este din nou vina voastră. Veţi dezamăgi o persoană importantă, care v-a susţinut mereu şi v-a ajutat necontenit, doar pentru că sunteţi impulsivi şi refuzaţi să ţineţi cont şi de punctul său de vedere. Este o atitudine stranie pentru voi.


Horoscop 24 septembrie 2016, Leu:

Ziua de mâine este perfectă pentru a scăpa de greutăţile care vă trag înapoi, fie că este vorba de obiecte, sentimente sau persoane. Faceţi-vă curat în dormitor şi în inimă şi renunţaţi la acei oameni care nu v-au răsplătit iubirea cu aceeaşi monedă; trebuie să fiţi mai selectivi şi să puneţi mai mult preţ pe eliberare în viitor.


Horoscop 24 septembrie 2016, Fecioară:

Veţi fi obligaţi să faceţi câteva sacrificii pentru muncă. Staţi peste program şi trebuie să amânaţi planurile pe care vi le făcuseşi sau chiar sunteţi împinşi de la spate să vă implicaţi într-un proiect care nu vă place deloc. Degeaba încercaţi să scăpaţi, nu aveţi nici cea mai mică şansă de a o face.


Horoscop 24 septembrie 2016, Balanţă:

Vă veţi lupta toată ziua cu dorinţa de a fi cumpătaţi. Vă doriţi să faceţi cumpărături, să vă răsfăţaţi într-un salon de relaxare scump sau să frecventaţi un local luxos, dar în acelaşi timp sunteţi conştienţi că nu aveţi resursele necesare de a o face. Păstraţi-vă cumpătul şi nu cedaţi, pentru că nu vă veţi mai putea opri.


Horoscop 24 septembrie 2016, Scorpion:

Cochetaţi de mult cu ideea de a vă schimba locul de muncă sau de a vă părăsi partenerul/a actual/ă, dar până acum nu aţi avut curajul de a o face. Astrele consideră că astăzi este momentul să vă luaţi inima în dinţi, contextul fiind favorabil unor perspective pline de fericire în viitorul apropiat.


Horoscop 24 septembrie 2016, Săgetător:

O persoană care nu vă atrage vă bate de multă vreme la cap, prin intermediul unor prieteni care visează să vă aducă împreună. Astăzi sunteţi pe cale să cedaţi, din iritare sau din plictiseală, dar astrele consideră că mai degrabă veţi regreta această curiozitate; nu o să mai scăpaţi prea curând de această persoană.


Horoscop 24 septembrie 2016, Capricorn:

Azi trebuie să rezolvaţi o cerinţă extrem de dificilă sau să luaţi o alegere care vi se pare mult prea grea. Nu vă bazaţi doar pe propriile forţe, ci apelaţi la un persoană apropiată care are experienţă şi care vă poate ajuta din acest punct de vedere; nu veţi regreta că i-aţi cerut sfatul.


Horoscop 24 septembrie 2016, Vărsător:

Nu visaţi la relaxare astăzi, pentru că nu va fi cazul. Dimpotrivă, aveţi foarte mult de lucru şi este posibil ca sarcinile voastre să se prelungească până târziu în noapte; veţi merge acasă epuizaţi, dar cu satisfacţia de a vă fi îndeplinit obiectivele.


Horoscop 24 septembrie 2016, Peşti:

Depindeţi azi de ajutorul partenerului de muncă sau al celui de viaţă, situaţie care nu vă convine deloc. Cu toate acestea, veţi avea parte de susţinerea lor necondiţionată, chiar dacă va trebui să le amintiţi că le aşteptaţi ajutorul pentru a o scoate la capăt; fiţi însă încrezători şi nu vă pierdeţi răbdarea.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 23 septembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 23 septembrie 2016


Horoscop 23 septembrie 2016, Berbec:

Astăzi daţi dovadă de un curaj vecin cu nebunia, ceea ce nu vă va aduce însă nimic bun. Dimpotrivă, vă aruncaţi cu capul înainte și riscaţi să pierdeţi câteva din lucrurile pe care le-aţi câștigat cu greu. Gândiţi înainte de a acţiona!


Horoscop 23 septembrie 2016, Taur:

Trecutul vă va bântui astăzi, fie sub forma unei persoane care revine în viaţa voastră după ce v-a făcut să suferiţi, fie sub forma unui test al sorţii la care aţi picat prima dată. Ţineţi cont de greșelile pe care le-aţi comis și încercaţi să aplicaţi lecțiile învățate, deoarece este posibil să o daţi din nou în bară.


Horoscop 23 septembrie 2016, Gemeni:

După o perioadă mai aglomerată, în care v-aţi distrat, dar v-aţi și stresat destul de tare, vă veţi bucura de câteva zile de relaxare, petrecute alături de membrii familiei sau de persoana iubită. Aveţi parte de momente plăcute în care vă regăsiţi, refăcându-vă puterile.


Horoscop 23 septembrie 2016, Rac:

Aveţi mare grijă, pentru că aţi reușit să aduceţi în culmea iritării o persoană destul de apropiată, care v-a suportat multe, dar care nu mai poate să înghită nimic din partea voastră. Să nu vă miraţi dacă va exploda pur și simplu, mai ales că fapta pe care aţi comis-o este gravă.


Horoscop 23 septembrie 2016, Leu:

În ciuda vremii de afară, voi aveţi o dispoziție excelentă, pe care nu reuşiţi să v-o ascundeţi. Motivul este unul personal: aţi reușit să cuceriţi o persoană la care tânjeaţi de mult sau aţi trecut un nou prag în relația voastră.


Horoscop 23 septembrie 2016, Fecioară:

Astăzi vă veţi lua adio de la o persoană care a însemnat mult pentru voi. Nu este nimic sentimental la mijloc, ci este vorba de un amic sau de un mentor de la care aţi învățat multe. În ciuda rezervelor voastre, astrele consideră că vă veţi descurca la fel de bine și fără ea.


Horoscop 23 septembrie 2016, Balanţă:

Sunt șanse mari ca vineri să reînnodaţi o relație cu cineva de care nu v-aţi despărțit în termeni tocmai amiabili. Dragostea este și ea implicată, așa că nu este exclus să fie vorba de un/o fost/ă iubit/ă sau de un/o tip/ă pe care îl/o plăceaţi. De data aceasta, lucrurile vor merge și mai bine între voi.


Horoscop 23 septembrie 2016, Scorpion:

Astăzi puteţi evolua foarte bine pe plan profesional dacă vă concentraţi asupra unei singuri sarcini. Nu daţi randament dacă încercaţi să le rezolvaţi pe toate. Ideile cu care veniţi vă pot ajuta să vă impresionaţi şefii şi chiar să îi convingeţi să vă ofere un bonus substanţial.


Horoscop 23 septembrie 2016, Săgetător:

Fiţi cu ochii în patru azi, pentru că veţi reprezenta singura șansă de salvare a unui biet animăluţ. Din păcate, un cățel sau o pisicuță se află în pericol, dar voi sunteţi lângă el, în cel mai potrivit moment. Opriţi-l ca animal de companie!


Horoscop 23 septembrie 2016, Capricorn:

Sper că aţi programat un interviu azi, deoarece șansele de a obţine un super loc de muncă sunt extrem de ridicate. Veţi avea o dispoziție excelentă și un noroc incredibil; activitatea profesională ideală este cea care vă va găsi pe voi. Baftă!


Horoscop 23 septembrie 2016, Vărsător:

Bazaţi-vă exclusiv pe propriile puteri azi, deoarece norocul nu va fi de partea voastră. Dimpotrivă, parcă toate vi se pun împotrivă, deși nu veţi avea parte nici de dezastre în adevăratul sens al cuvântului, pentru că vă redresaţi singuri. Nu va fi însă o zi ușoară.


Horoscop 23 septembrie 2016, Peşti:

Sunteţi pe punctul de a începe o nouă etapă în viaţa voastră și, deși nu mai este mult până ce vă veţi bucura de schimbare, simţiţi că nu vă mai puteţi înfrâna entuziasmul. Profitaţi de ultimele momente din viaţa voastră actuală, mai ales că sunt mulţi oameni de care vă va fi dor.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 22 septembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 22 septembrie 2016


Horoscop 22 septembrie 2016, Berbec:

Întâlniţi azi o persoană nouă, un partener de muncă sau un coleg, care vă stârneşte speranţe legate de o cooperare îndelungată. Vi se pare că vă înţelegeţi de minune şi că discutaţi de parcă v-aţi cunoaşte dintotdeauna; asiguraţi-vă însă că şi el are aceleaşi sentimente pentru voi înainte de a vă amăgi cu un viitor strălucit.


Horoscop 22 septembrie 2016, Taur:

Iubirea pentru partener vă vor stimula astăzi să faceţi anumite schimbări care au legătură cu imaginea voastră. Veţi simţi nevoia să vă faceţi mai frumoşi decât sunteţi ca să îi atrageţi atenţia; nu lăsaţi însă ca acest factor să fie singurul vostru stimul şi luaţi în calcul şi ce vă doriţi voi.


Horoscop 22 septembrie 2016, Gemeni:

Vă aşteaptă o zi foarte fericită, în care vă veţi distra de minune alături de toţi cei dragi vouă. Participaţi la un eveniment la care sunteţi chiar voi vedete; poate fi vorba de o cununie sau de o aniversare a relaţiei. Aveţi parte de o petrecere fastuoasă, la care veţi străluci şi pe care nu o veţi uita niciodată.


Horoscop 22 septembrie 2016, Rac:

Hotărârea voastră creşte în această perioadă şi veţi fi practic imposibil de oprit. Aţi luat o decizie pe plan personal sau profesional de la care nu vă abateţi, deşi aţi fost descurajaţi de cei din jur. Cu toate acestea, voi sunteţi convinşi că acum este momentul vostru, iar astrele tind să vă dea dreptate.


Horoscop 22 septembrie 2016, Leu:

Joi aveţi toate şansele să îi câştigaţi pe toţi de partea voastră, folosindu-vă de şarmul şi de atractivitatea voastră fizică. Veţi constata destul de repede că aveţi un asemenea impact şi vă veţi folosi din plin de această armă. Cu toate acestea, astrele sunt de părere că nu este recomandat să vă plasaţi prea mult în centrul atenţiei.


Horoscop 22 septembrie 2016, Fecioară:

În jurul vostru este un freamăt şi o forfotă continuă, de parcă toată lumea s-ar fi decis brusc să îşi împărtăşească impresiile în preajma voastră. Deşi aţi vrea să participaţi şi voi la discuţia generală, aveţi foarte mult de muncă şi sunteţi obligaţi să vă vedeţi de ale voastre. Veţi fi extrem de iritaţi din această cauză.


Horoscop 22 septembrie 2016, Balanţă:

Astăzi vă veţi simţi în largul vostru. Vă bucuraţi de atenţie constantă din partea celor dragi, dar şi a colegilor de muncă. Veţi fi în mijlocul evenimentelor, mai ales că este o zi dedicată comunicării, un capitol la care voi excelaţi. Nu aveţi nicio reţinere în a povesti absolut orice despre viaţa voastră, dar nu sunteţi la fel de atenţi la nevoile celorlalţi.


Horoscop 22 septembrie 2016, Scorpion:

O plimbare pe seară va fi cel mai potrivit mod de a vă petrece timpul. Vă veţi relaxa şi veţi scutura tensiunea acumulată peste zi, dar veţi avea şi şansa de a întâlni pe cineva pe care nu l-aţi mai văzut de mult şi care vă poate aduce o veste extrem de bună.


Horoscop 22 septembrie 2016, Săgetător:

Spre seară, astrele vă recomandă să vă gândiţi bine la unele schimbări pe care aţi decis că trebuie să le faceţi. Nu este vorba de vreo iniţiativă de a vă răzgândi, ci pur şi simplu de o planificare mai atentă, care v-a scăpat în vâltoarea evenimentelor; reflectaţi cu atenţie şi veţi elimina orice risc de surprize neplăcute!


Horoscop 22 septembrie 2016, Capricorn:

Primiţi astăzi un refuz, care vă răneşte destul de tare, mai ales că are legătură cu viaţa profesională, în care voi sunteţi convinşi că excelaţi. Îi cereţi şefului să primiţi noi responsabilităţi sau vă depuneţi candidatura pentru un nou loc de muncă, dar sunteţi respinşi. Va constitui o mare lovitură pentru încrederea în voi.


Horoscop 22 septembrie 2016, Vărsător:

O afecţiune de care suferiţi îşi poate schimba condiţia astăzi. Nu este vorba neapărat de o agravare, cât de necesitatea de a modifica tratamentul pe care îl urmaţi. Dacă vă simţiţi rău, consultaţi-vă medicul şi discutaţi cu el actualul vostru regim de viaţă şi schimbările pe care ar trebui să le faceţi.


Horoscop 22 septembrie 2016, Peşti:

Este recomandat ca azi să interacţionaţi cu oamenii, deoarece ei vă vor da puterea de care aveţi nevoie. Aveţi o stare fizică destul de neplăcută, sunteţi slăbiţi şi lipsiţi de energie, de parcă frigul v-ar fi distrus toate forţele. O simplă vizită la mama voastră sau o cană de ceai băută în compania prietenei voastre bune vor face minuni.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 17 septembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 17 septembrie 2016


Horoscop 17 septembrie 2016, Berbec:

Astrele vă sfătuiesc ca sâmbătă, pe cât posibil, să renunţaţi la activităţile de rutină şi să vă relaxaţi în schimb în compania muzicii voastre preferate. Simplul fapt de a sta în pat, ascultând cântecele care vă linişteau de când eraţi mici vă va calma şi vă va aduce mai aproape de o idee genială, care vă poate schimba viaţa.


Horoscop 17 septembrie 2016, Taur:

Imaginaţia voastră va lucra intens astăzi, dar nu în folosul vostru, din păcate. Gândurile voastre călătoresc departe şi aveţi o viziune pronunţată, dar pesimistă; sunteţi convinşi că cineva vă vorbeşte de rău sau încearcă să manipuleze un terţ împotriva voastră. Totul se petrece doar în mintea voastră, sunt de părere astrele.


Horoscop 17 septembrie 2016, Gemeni:

Sunteţi meditativi şi aveţi o stare care vă îndeamnă la visare, ceea ce înseamnă că nu vedeţi şi nu auziţi nimic în afara gândurilor voastre; vor trece pe lângă voi şi privirile admirative ale unei persoane care nu v-ar displăcea, dar şi oferta unui loc de muncă de excepţie. Este bine că nu vă daţi seama prea târziu şi că nu vă faceţi sânge rău.


Horoscop 17 septembrie 2016, Rac:

Aveţi grijă cu orice tentaţii care vi se abat azi în cale, deoarece riscaţi să cădeţi pradă unei înşelătorii. Nu împrumutaţi bani, nu semnaţi contracte care vi se par dubioase şi nu aveţi încredere nici măcar în declaraţiile de dragoste ale unor persoane pe care nu le cunoaşteţi prea bine; doar aşa veţi fi la adăpost.


Horoscop 17 septembrie 2016, Leu:

Intuiţia voastră vă va înşela, aşa că nu îi faceţi favoarea de a crede în ea. Veţi emite judecăţi eronate mai ales atunci când este vorba de oamenii din jur; este posibil să suspectaţi pe cineva de intenţii necurate când nu este cazul, sau, dimpotrivă, să aveţi o părere prea bună despre altcineva, care vă vrea răul.


Horoscop 17 septembrie 2016, Fecioară:

Legătura voastră cu arta este foarte puternică azi; este posibil să organizaţi o expoziţie de pictură sau să fiţi chiar voi protagoniştii unui moment special, în care cântaţi sau dansaţi. Vă veţi bucura de un succes fulminant, mai ales după ce reuşiţi să vă calmaţi emoţiile.


Horoscop 17 septembrie 2016, Balanţă:

Dacă aveaţi în plan să puneţi ceva bani deoparte, astrele consideră că acum este cel mai bun moment. Veţi primi o sumă de bani dintr-o sursă neaşteptată, care va atrage şi alte asemenea fonduri în contul vostru. Abţineţi-vă să o cheltuiţi însă în magazine, pe ultimele colecţii, pentru că veţi distruge tot acest noroc financiar.


Horoscop 17 septembrie 2016, Scorpion:

Astăzi vă va fi dificil să spuneţi adevărul, chiar şi când vine vorba de situaţii care nu sunt nici pe departe delicate. Aveţi impresia că sunteţi mereu voi cei vinovaţi şi vă timoraţi uşor, deşi nu vă stă deloc în caracter. Nu cedaţi însă acestor porniri şi abţineţi-vă să apelaţi la minciună doar pentru a scăpa basma curată.


Horoscop 17 septembrie 2016, Săgetător:

Ziua de sâmbătă este ideală pentru romantism. Este momentul să îi pregătiţi o surpriză plăcută persoanei iubite; nici măcar nu este necesar să investiţi sume enorme, este suficient să îi cumpăraţi prăjitura preferată şi să îi faceţi o vizită neaşteptată.


Horoscop 17 septembrie 2016, Capricorn:

Vă jucaţi azi cu sentimentele cuiva apropiat, deşi fără să vă daţi seama. Poate fi vorba de o persoană cu care flirtaţi şi pe care o priviţi ca pe o aventură nesemnificativă, dar care vă place mult, sau chiar de o cunoştinţă cu care vă distraţi ocazional; indiferenţa voastră îi va durea.


Horoscop 17 septembrie 2016, Vărsător:

Diferenţele de opinie dintre voi şi persoana iubită sau una apropiată se vor simţi azi foarte puternic şi vor cauza o furtună de proporţii între voi. Din păcate, nici voi, nici aceste persoane nu vă puteţi înfrâna şi vă apăraţi punctul de vedere cu violenţă, ceea ce face ca împăcarea să fie imposibilă azi.


Horoscop 17 septembrie 2016, Peşti:

Distincţia între viaţa reală şi imaginaţie este tot mai subţire pentru voi azi. Vă pierdeţi în visuri care au legătură cu dificultăţile prin care treceţi şi în care ieşiţi victorioşi, fără a depune niciun efort. Analizaţi-le însă cu atenţie, pentru a vă da seama ce probleme vă determină să vă refugiaţi în fantezii.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 16 septembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 16 septembrie 2016


Horoscop 16 septembrie 2016, Berbec:

Ziua de vineri este favorabilă dragostei. Acum este momentul să vă îndrăgostiţi, iar astrele consideră chiar că este cineva apropiat. Este posibil şi să începeţi să simţiţi din nou dragoste faţă de un/o fost/ă iubit/ă, după ce vă întâlniţi total întâmplător. Toate relaţiile care se leagă astăzi vor fi însă puternice şi de viitor.


Horoscop 16 septembrie 2016, Taur:

Dacă puteţi, luaţi-vă liber de la muncă azi, deoarece sunt şanse mari să aveţi parte de oaspeţi şi nu strică să îi aşteptaţi pregătiţi. Ziua de vineri este favorabilă timpului petrecut alături de familie şi în compania amicilor vechi, apropiaţi, pentru care chiar merită să vă osteniţi.


Horoscop 16 septembrie 2016, Gemeni:

Astăzi veţi fi acaparaţi de afecţiunea unei peroane pe care abia o cunoaşteţi, dar care pare înnebunită după voi. Nu vă lăsaţi vrăjiţi de farmecul său, deoarece nu are intenţii serioase şi nu caută decât o distracţie pasageră; dacă aveţi şi voi chef de o relaţie scurtă şi furtunoasă, este însă persoana potrivită.


Horoscop 16 septembrie 2016, Rac:

Persoana iubită nu mai ştie cum să vă răsfeţe astăzi; veţi primi din partea sa fie o declaraţie de dragoste pasională, care vă gâdilă urechea, fie chiar un cadou scump, care vă ia prin surprindere. Vă mândriţi toată ziua cu el şi nu vă mai încăpeţi în piele de fericire.


Horoscop 16 septembrie 2016, Leu:

Tot ceea ce are legătură cu frumuseţea şi cu un aspect fizic atrăgător va fi de o mare importanţă pentru voi astăzi. Nici nu este de mirare că aveţi parte de o zi plină de flirt şi de pasiune. Din păcate însă, norocul nu vă surâde, aşa că nu veţi începe nicio relaţie importantă, dar vă veţi distra foarte tare.


Horoscop 16 septembrie 2016, Fecioară:

A cincea zi a săptămânii este plină de dragoste, dar nu vă veţi bucura de natura sa romantică. Ceea ce nu înseamnă însă că nu veţi fi teribil de încântaţi; primiţi un compliment frumos din partea copiilor, a fraţilor mai mici sau a cuiva pe care l-aţi luat sub protecţia voastră; cuvintele sale afectuoase vă ung la inimă.


Horoscop 16 septembrie 2016, Balanţă:

Sub nicio formă nu staţi astăzi acasă, pentru că veţi străluci la o adunare între prieteni sau la orice altă ocazie informală. Sunteţi volubili şi şarmanţi şi veţi fi uşor în centrul atenţiei; pare că toată lumea îşi doreşte să stea de vorbă cu voi. Vă simţiţi admiraţi şi apreciaţi, iar laudele la adresa voastră nu se mai opresc.


Horoscop 16 septembrie 2016, Scorpion:

Nu vă înfrânaţi pornirile de afecţiune astăzi, mai ales la adresa unei persoane pe care o placeţi, dar cu care nu aţi avut prea mult de-a face până acum. Azi relaţia voastră cu ea se defineşte mai exact şi sunt şanse mari să deveniţi prieteni la cataramă. Nimeni nu vă va despărţi!


Horoscop 16 septembrie 2016, Săgetător:

Aveţi grijă, deoarece contextul relaxant al zilei se va traduce la voi într-o atitudine mult prea superficială. Aveţi impresia că puteţi scăpa cu orice şi vă faceţi că uitaţi de datoria pe care o aveţi faţă de un coleg; el nu va trece însă cu vederea această scăpare şi sunt şanse mari să vă strice şi reputaţia în faţa celorlalţi.


Horoscop 16 septembrie 2016, Capricorn:

Un amic sau o cunoştinţă vă cer astăzi împrumut o sumă mare de bani, iar voi, deşi deţineţi aceste fonduri, nu sunteţi prea siguri dacă să vă riscaţi economiile astfel. Astrele vă îndeamnă însă să nu ezitaţi şi să ajutaţi respectiva persoană; vă veţi primi banii înapoi şi, în plus, veţi avea satisfacţia de a fi fost lângă ea la momentul potrivit.


Horoscop 16 septembrie 2016, Vărsător:

Profitaţi de dispoziţia excelentă pe care o are persoana iubită; astăzi veţi putea obţine tot ceea ce vă doriţi de la ea. Este momentul să îi spuneţi că vreţi să vă cumpăraţi pantofii aceia, să cereţi o favoarea sau să vă declaraţi iubirea; răspunsul pe care îl veţi primi va fi unul pozitiv, în orice caz.


Horoscop 16 septembrie 2016, Peşti:

Nu aveţi nici cel mai mic chef de muncă azi. Dimpotrivă, pare că orice distracţie, cât de mică, vă acaparează atenţia; îi bombardaţi pe colegi cu tot felul de întrebări sau citiţi toate articolele apărute în ultimul timp pe site-ul vostru preferat. Şeful vostru nu va fi prea fericit.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 15 septembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 15 septembrie 2016


Horoscop 15 septembrie 2016, Berbec:

Ţineţi la îndemână azi trusa de prim ajutor, pentru că este posibil ca un membru apropiat al familiei să se simtă rău şi să aibă nevoie de intervenţia voastră. Nu vă temeţi, nu va fi vorba de nimic grav, mai ales că voi veţi salva situaţia cu stăpânirea de sine pe care o aveţi. Cu toate acestea, nu ar fi rău să fiţi pregătiţi.


Horoscop 15 septembrie 2016, Taur:

Puneţi pe primul loc azi nevoile rudelor sau ale copiilor voştri şi bine faceţi, consideră astrele, deoarece aceştia trec printr-o situaţie destul de dificilă, a cărei importanţă o vor minimiza chiar, ca să nu vă îngrijoreze pe voi. Sunteţi însă la momentul potrivit şi în locul potrivit.


Horoscop 15 septembrie 2016, Gemeni:

Vă aşteaptă o zi extenuantă, în care veţi avea parte de muncă cât pentru trei! Vă va fi greu să vă concentraţi la orice altceva în afară de viaţa voastră profesională, ceea ce poate cauza certuri între voi şi persoana iubită, care nu înţelege de ce nu îi daţi prioritate! Nu cedaţi însă şi nu îi permiteţi să vă preseze!


Horoscop 15 septembrie 2016, Rac:

Vă înţelegeţi de minune azi cu o persoană care vă inspiră autoritate; poate fi vorba despre o rudă mai în vârstă, de un profesor sau de şeful vostru. Noua voastră relaţie este cu atât mai impresionantă cu cât până acum vă intimida teribil de tare. Faptul că vă descurcaţi atât de bine vă umple de încredere în voi şi vă va marca pozitiv întreaga zi.


Horoscop 15 septembrie 2016, Leu:

Norocul va fi azi de partea voastră. Nu vă temeţi să visaţi la lucruri care vă păreau intangibile până acum şi daţi curs oricăror dorinţe, oricât de nebuneşti ar părea. Astrele vă atenţionează că nu veţi mai avea parte de aceleaşi favoruri ale astrelor şi mâine, aşa că profitaţi cât mai puteţi.


Horoscop 15 septembrie 2016, Fecioară:

După o zi obositoare ca cea de ieri, azi aveţi nevoie de relaxare maximă, iar partea cu adevărat frumoasă este că aveţi şi parte de ea. Volumul de muncă este destul de scăzut, colegii sunt înţelegători şi vă oferă o mână de ajutor, iar planurile pe care le aveaţi pe seară se vor anula şi vă vor permite să vă odihniţi aşa cum trebuie.


Horoscop 15 septembrie 2016, Balanţă:

Azi este momentul să purtaţi acea discuţie pe care aţi tot amânat-o în ultima perioadă. Vreţi să îi reproşaţi ceva persoanei iubite să îi spuneţi amicei voastre că partenerul ei o înşală; trebuie să înţelegeţi că nu va exista nicio clipă potrivită şi că, cu cât întârziaţi mai mult, cu atât mai rău se vor încheia lucrurile.


Horoscop 15 septembrie 2016, Scorpion:

Interveniţi azi într-un conflict între doi colegi care nu par să se înţeleagă sub nicio formă, dar, în loc să faceţi pace, agitaţi şi mai tare spiritele. Nu aveţi intenţii rele, dar nu folosiţi nici cuvintele şi nici atitudinea potrivită, aşa că vă veţi trezi că nu faceţi decât să aprindeţi şi mai tare cearta. Mai bine v-aţi abţine!


Horoscop 15 septembrie 2016, Săgetător:

Respectaţi cât de bine puteţi azi legile, deoarece veţi fi prinşi dacă decideţi să le încălcaţi. La sfârşitul zilei veţi regreta orice imprudenţă, aşa că mai bine calmaţi-vă!


Horoscop 15 septembrie 2016, Capricorn:

Totul vă va veni uşor azi şi nici măcar nu va trebui să munciţi din greu pentru a obţine ceea ce vă doriţi, un lucru total neobişnuit pentru voi. Dimpotrivă, primiţi aplauze la scară deschisă şi o cunună cu lauri, fără a fi nevoie să mişcaţi măcar un deget, dar pe baza eforturilor din trecut. Veţi fi extrem de încântaţi.


Horoscop 15 septembrie 2016, Vărsător:

Va fi important ca azi să vă organizaţi foarte bine timpul, pentru că veţi avea o mulţime de responsabilităţi, care trebuie neapărat îndeplinite. Nici să nu vă gândiţi să amânaţi ceva pentru mâine, deoarece riscaţi ca acele sarcini să nu mai fie niciodată bifate.


Horoscop 15 septembrie 2016, Peşti:

Să nu vă aşteptaţi ca azi să aveţi ocazia de a face tot ceea ce vreţi, pentru că nu va fi cazul. Independenţa este un concept care vă va fi complet străin; va trebui să fiţi la dispoziţia familiei voastre, care are mai multă nevoie de voi decât credeţi. Nu le refuzaţi ajutorul, oricâte planuri amânaţi pentru asta.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 14 septembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 14 septembrie 2016


Horoscop 14 septembrie 2016, Berbec:

Veţi reuşi să vă descurcaţi minunat într-o situaţie dificilă şi chiar să salvaţi viaţa unui membru apropiat al familiei. Sunteţi eroii zilei pentru cei din jurul vostru.


Horoscop 14 septembrie 2016, Taur:

Nimeni nu vă poate curma entuziasmul faţă de realizările familiei voastre astăzi. Sunteţi extrem de mândri de copilul vostru, care a început şcoala primară, sau de persoana iubită care a luat interviul pentru un loc de muncă important. Nu vă puteţi abţine să vă făliţi în stânga şi în dreapta; aveţi grijă însă, deoarece veţi stârni invidie.


Horoscop 14 septembrie 2016, Gemeni:

Cea mai importantă lecţie a zilei de miercuri este să nu cedaţi în faţa primului impuls. Aveţi tendinţa de a fi repeziţi şi de a acţiona impulsiv, ceea ce se poate dovedi de rău augur atât în relaţia cu persoana iubită, dar şi în viaţa profesională. Încercaţi să vă gândiţi de mai multe ori fiecare acţiune.


Horoscop 14 septembrie 2016, Rac:

Azi sunteţi nevoiţi să vă testaţi abilitatea de a vă stăpâni. Trebuie să vorbiţi în public, să vă negociaţi o mărire de salariu sau să prezentaţi un proiect pe care nu vă simţiţi prea siguri. Simţiţi cum emoţiile vă năpădesc şi sunteţi gata să daţi bir cu fugiţii; nu o faceţi, vă avertizează astrele, pentru că după vă veţi simţi dezamăgiţi de voi.


Horoscop 14 septembrie 2016, Leu:

Daţi dovadă de un curaj nebun astăzi şi vă avântaţi într-un proiect despre care nu aveţi cea mai mică idee sau părăsiţi casa în care vă simţeaţi confortabil pentru a vă muta cu o persoană pe care abia aţi cunoscut-o. Deşi toţi cei din jurul vostru sunt de părere că greşiţi, astrele vă încurajează şi consideră că veţi avea parte numai de lucruri bune.


Horoscop 14 septembrie 2016, Fecioară:

Vă stresaţi miercuri foarte tare, deoarece nu reuşiţi de nicio culoare să vă înţelegeţi cu persoana iubită şi aveţi impresia că relaţia voastră se destramă. Tensiunea pe care o resimţiţi este atât de puternică, încât veţi ajunge să aveţi probleme cardiace sau să nu puteţi să dormiţi, confruntându-vă cu insomnii sau cu coşmaruri.


Horoscop 14 septembrie 2016, Balanţă:

Aveţi o dorinţă irezistibilă de a schimba ceva în viaţa voastră; deşi astrele vă propun să vă jucaţi cu imaginea voastră, din păcate voi veţi apela la modificări mai drastice. Se prea poate să vă daţi demisia de la locul de muncă sau, dimpotrivă, să acceptaţi un proiect care necesită mutarea voastră în alt oraş. Schimbarea nu va fi însă de bun augur.


Horoscop 14 septembrie 2016, Scorpion:

Începeţi ziua de miercuri cu dreptul la muncă şi reuşiţi să vă descurcaţi cu un proiect care vă speria foarte tare. Astrele vă sugerează însă să nu cădeţi în capcana de a considera că astfel se va desfăşura întreaga zi; veţi avea parte de dificultăţi şi, dacă vă supraestimaţi capacităţile, veţi eşua lamentabil.


Horoscop 14 septembrie 2016, Săgetător:

Aveţi posibilitatea azi de a păşi peste un prag nou în viaţa voastră; este posibil să fiţi promovaţi la muncă sau să treceţi la o nouă etapă în viaţa personală. Deşi această evoluţie este una de bun augur, nu vă veţi bucura imediat de ea, ci o veţi privi mai degrabă cu teamă şi cu emoţii.


Horoscop 14 septembrie 2016, Capricorn:

Comportamentul persoanei iubite este bizar, chiar ciudat de-a dreptul astăzi, iar voi nu reuşiţi sub nicio formă să îl înţelegeţi. Vi se pare chiar că are o atitudine provocatoare, de parcă ar dori să vă scoată din pepeni şi să işte o ceartă între voi. Chiar şi astrele înclină să vă dea dreptate.


Horoscop 14 septembrie 2016, Vărsător:

Astăzi vă va preocupa intens o problemă de sănătate; sunt nişte dureri sau o stare de disconfort pe care o resimţiţi de ceva vreme şi care vă nelinişteşte. Bănuielile vi se adeveresc şi aflaţi că sunteţi bolnavi; nu disperaţi însă, nu este nimic care să nu se rezolve cu câteva schimbări în stilul de viaţă.


Horoscop 14 septembrie 2016, Peşti:

Azi vă găsiţi o pasiune nouă care vă fascinează, dar care li se pare mai degrabă bizar celor din jur. Deşi sunteţi obişnuiţi să fiţi consideraţi diferiţi, acum reacţia celor din jur este foarte acerbă; dacă vă place cu adevărat ceea ce faceţi, nu renunţaţi doar din cauza opiniei publice.

 

Horoscop Urania săptămânal: 19-25 septembrie 2016

 
Horoscop Urania 19-25 septembrie 2016


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Berbec:

Zilele de 21 și 22 par să vă prindă într-o dispoziție comunicativă, numai bună să vă întrebaţi rudele cum le-a mai mers în ultima vreme. În zilele de 23 şi 24 septembrie, puteți aprecia mai mult decât de obicei timpul petrecut alături de familie, deci staţi mai mult prin preajma părinților. În ultima zi a săptămânii, dragostea plutește în aer, indiciu că a venit momentul să vă dedicaţi tot timpul liber persoanei iubite.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Taur:

Începând cu 22 septembrie, Mercur iese din mersul său retrograd prin casa iubirii și a copiilor din horoscopul vostru general, indiciu că vă înţelegi mai bine cu persoana iubită și/sau copiii. Iată un moment numai bun să încercaţi să le citiţi gândurile, intuind unde anume și-ar dori să îşi petreacă weekend-ul. Profitaţi de faptul că vibrați pe o frecvență asemănătoare.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Gemeni:

În ziua de 22 septembrie, Soarele se stabileşte în casa iubirii și a copiilor din horoscopul vostru general, punând reflectorul cosmic pe acest sector al vieții voastre. Depinde doar de felul în care v-aţi raportat la el dacă vor ieși la suprafață secrete bine ascunse de ceva timp. Ar fi cazul să puneţi la bătaie rezervele de tact și diplomație cu care aţi fost înzestraţi. Încercaţi să vă faceţi din nou plăcuţi!


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Rac:

Luna Plină din data de 23 se suprapune peste axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se vrea să vă ajustaţi sistemul de valori, principii și credințe în așa fel încât să rezoneze cu cine sunteţi voi cu adevărat. Dacă lăsaţi părerile altora să vă influențeze prea mult, aţi putea ajunge în situaţia de a vă ghida după unele repere care nu sunt de fapt ale voastre. Fiţi autentici!


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Leu:

În zilele de 21 şi 22 guvernează un aspect tensionat de opoziție peste casele vieții sociale și celei sentimentale, semn cum că v-ar putea fi destul de greu să vă împărţiţi cu succes între persoana iubită și prieteni. Poate dacă aţi ajunge să aduceţi laolaltă taberele nu ar mai fi nevoie să staţi un timp cu amicii și un timp cu persoana iubită. Ar fi bine să faceți o ieșire comună în weekend.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Fecioară:

În zilele de 21 şi 23 vă aflaţi într-o dispoziție prielnică pentru flirt, mai ales dacă vă aflaţi în căutarea unei persoane cu care să aveţi lucruri în comun. Ieşiţi și socializaţi în aceste zile și poate chiar o veţi întâlni. Dacă aveţi deja pe cineva, căutaţi să scoateți relația de cuplu din monotonie. Cu siguranță vă vor veni idei despre cum anume aţi putea să recuceriţi persoana de lângă voi.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Balanţă:

În zilele de 21 şi 22 există riscul ca diferențele de mentalitate dintre voi și interlocutori, dar mai ales rude, să conducă la conflicte destul de aprinse. În ziua de 23 septembrie, ar fi indicat să nu vă neglijaţi familia în favoarea serviciului. În ultima zi a săptămânii, ar fi bine să le mai daţi atenție și amicilor, cu atât mai mult dacă i-aţi cam ignorat.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Scorpion:

Din data de 22 încolo, Mercur se mișcă în sens direct prin casa prietenilor din horoscopul vostru general, indiciu cum că se leagă la loc legăturile de prietenie desfăcute în urma unor eventuale conflicte avute cândva în decursul săptămânilor care tocmai au trecut. Ceea ce s-a deteriorat prin lipsă de comunicare sau încăpăţânare se remediază tot prin intermediul acestor lucruri.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Săgetător:

În ziua de 22 septembrie, Soarele ajunge în casa prietenilor din horoscopul vostru general, eveniment care denotă că viața voastră socială va urma o curbă ascendentă în perioada următoare. Indiferent dacă apar figuri noi în anturajul vostru sau pătrundeţi voi într-un alt cerc de persoane, sigur veţi cunoaște oameni care vă împărtășesc idealurile și aspirațiile. Discuțiile cu ei vă oferă o nouă perspectivă asupra vieții.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Capricorn:

În prima zi a săptămânii, v-ar putea fi greu să vă împărţiţi în mod echitabil între viața socială și cea sentimentală, dar dacă vă împărţiţi timpul cum trebuie, veţi reuși să vă mulţumiţi atât prietenii, cât și partenerul. Din data de 23 încolo, Venus se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul vostru general, semnalând faptul că nativii care își caută jumătatea o pot găsi în persoana apropiată lor (un/o amic/ă).


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Vărsător:

Zilele de 20 și 21 vă surprind într-o situaţie critică, simţindu-vă asemeni unui arc întins într-o parte de prieteni și în cealaltă de persoana iubită. Probabil dacă aţi petrece timp cu amicii şi persoana iubită în același timp, nu s-ar mai simți dați la o parte în favoarea altora. În ultima zi a săptămânii, dedicaţi mai mult timp persoanei iubite. Vă prinde bine să petreceți momente de calitate împreună.


Horoscop 19-25 septembrie 2016, Peşti:

Revenirea lui Mercur la mersul direct din data de 22 coincide și cu o comunicare mai eficientă cu persoana iubită, semn cum că nu veți mai lăsa toate prostiile să conducă la conflicte. Tot din 22 încolo, relațiile aflate la început de drum vor obţine o dimensiune mai profundă, eveniment ce denotă că lucrurile ar putea evolua mai repede decât v-ați propus. Încercaţi să nu vă pierdeți cu firea!

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 13 septembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - marţi, 13 septembrie 2016


Horoscop 13 septembrie 2016, Berbec:

Astăzi este cazul să puneţi punct unei relaţii care durează de prea mult timp şi deja vă asfixiază. Poate fi vorba de o persoană pe care aţi iubit-o, dar şi de un loc de muncă în care nu vă mai regăsiţi. Despărţirea va fi curată, lipsită de regrete de ambele părţi, ceea ce vă va ajuta în viitor.


Horoscop 13 septembrie 2016, Taur:

Astrele vă recomandă să verificaţi atent azi informaţiile pe care le primiţi, deoarece este posibil să aveţi încredere în veşti false şi să comiteţi o eroare din această cauză. Nu luaţi o decizie până ce nu vă asiguraţi că este complet justificată şi până ce nu aveţi confirmarea că la baza ei se află ceva adevărat.


Horoscop 13 septembrie 2016, Gemeni:

Lucrurile nu par să iasă aşa cum vă doriţi, însă faceţi tot posibilul să nu vă pierdeţi speranţa. Sunteţi dispuşi să luptaţi şi să ajungeţi până în pânzele albe atât timp cât ştiţi că rezultatul va fi cel aşteptat. Seara este un moment bun să vă relaxaţi.


Horoscop 13 septembrie 2016, Rac:

Vă veţi petrece ziua în singurătate, învăţând pentru un test sau pentru un examen şi făcându-vă probleme că nu veţi fi capabili să luaţi notă dorită. Deşi nu veţi avea rezultate impresionante, astrele sunt de părere că veţi trece fără probleme şi că veţi deveni din ce în ce mai buni.


Horoscop 13 septembrie 2016, Leu:

Nu oricine afirmă că vă este prieten chiar are şi intenţiile curate. Un amic vă va dezamăgi astăzi, făcând ceva de care nu îl credeaţi capabil. Vă daţi seama că nu este vorba de o greşeală şi de rea intenţie - şi că de fapt sentimentele sale pentru voi nu au fost nicicând reale.


Horoscop 13 septembrie 2016, Fecioară:

Riscul unui eşec profesional creşte foarte tare azi. Din păcate, deşi faceţi tot posibilul să vă concentraţi la muncă, nu reuşiţi să ţineţi pasul cu colegii deoarece vă lipseşte informaţia necesară. Este posibil să fi crezut că sunteţi pregătiţi pentru un post care nu vi se potriveşte sau să fi avut prea multă încredere în voi şi acum să daţi piept cu consecinţele.


Horoscop 13 septembrie 2016, Balanţă:

Marţi veţi face tot posibilul să vă depăşiţi zona de confort, deşi nu asta este ceea ce se aşteaptă de la voi. Mai mult, astrele consideră că nu veţi reacţiona prea bine dacă vă veţi găsi într-o situaţie nouă, pe care nu aţi mai întâlnit-o până acum şi în care vă veţi trezi nepregătiţi.


Horoscop 13 septembrie 2016, Scorpion:

Dacă până acum aţi avut parte de ghinion chior în viaţa profesională, acum dublaţi această situaţie confruntându-vă şi cu emotivitatea voastră excesivă. Şeful vă face nişte reproşuri pe care le consideraţi nejustificate, iar voi reacţionaţi impulsiv, răstindu-vă la el. Nu va trece prea uşor peste această impoliteţe.


Horoscop 13 septembrie 2016, Săgetător:

Dacă aveţi posibilitatea, amânaţi orice acord scris pe care l-aţi putea încheia azi, pentru zilele următoare. Din păcate, orice cooperare sau relaţie începută acum se va dovedi o mare sursă de probleme în viitorul apropiat. Este valabil şi pentru contractele sau împrumuturile la bancă.


Horoscop 13 septembrie 2016, Capricorn:

Din punct de vedere profesional, această zi este groaznică pentru schimbări. Nu este momentul oportun pentru a vă căuta un loc de muncă, pentru a vă muta într-un departament sau a pătrunde într-o echipă nouă. Păstraţi aceste iniţiative pentru zilele următoare şi mizaţi astăzi pe rutină.


Horoscop 13 septembrie 2016, Vărsător:

Talentele voastre au şanse ridicate de a fi recunoscute astăzi, ceea ce vă va produce o satisfacţie peste măsură. Şi la muncă veţi fi lăudaţi, dar activităţile pe care le practicaţi în timpul liber, vor fi cele care vă vor aduce în lumina reflectoarelor. Aveţi toate motivele să fiţi mândri de voi.


Horoscop 13 septembrie 2016, Peşti:

Va trebui să faceţi o diferenţă foarte clară azi între ceea ce vă este absolut necesar şi lucrurile de care vă puteţi lipsi uşor. Va trebui să faceţi câteva sacrificii, care vi se vor părea mai dificile la început, pentru a vă acomoda la noua situaţie. Vă mutaţi şi renunţaţi la obiecte dragi, dar inutile, sau alegeţi între profesie şi dragoste.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 12 septembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 12 septembrie 2016


Horoscop 12 septembrie 2016, Berbec:

Este posibil ca luni să plecaţi într-o călătorie care se anunţă iniţial de scurtă durată, dar care vă va scoate până la urmă peri albi! Vă veţi enerva pe tot parcursul ei, mai ales când vă gândiţi că aţi fi putut foarte bine să staţi acasă şi să vă bucuraţi de timp numai pentru voi. Mai bine scutiţi-vă de supărări şi renunţaţi la plecare.


Horoscop 12 septembrie 2016, Taur:

Astrele vă sfătuiesc ca astăzi să daţi dovadă de moderaţie, mai ales atunci când vine vorba de mâncare. Tentaţiile culinare sunt marea voastră slăbiciune, aşa că sunteţi predispuşi să cădeţi pradă tentaţiei lor; înfrânaţi-vă însă pe cât posibil luni, pentru că vă puteţi afecta sănătatea!


Horoscop 12 septembrie 2016, Gemeni:

Nu aţi dormit prea bine seara trecută, aşa că aveţi parte de o zi obositoare, în care sunteţi uşor iritabili şi foarte prost dispuşi! Deşi efectele epuizării se vor estompa rapid, ar trebui să cumpăniţi mai bine motivele pentru care aţi ajuns în această stare şi să vă gândiţi la cum vă afectează.


Horoscop 12 septembrie 2016, Rac:

Vă duceţi acasă după o lungă perioadă de timp, iar părinţii voştri vă fac o propunere care vă tentează: aceea de a vă muta pentru o vreme la ei sau de a-i primi pe ei să stea la voi. Nevoia de a îi avea din nou aproape şi dificultăţile financiare în care vă aflaţi vă determină să vă gândiţi serios la cererea lor.


Horoscop 12 septembrie 2016, Leu:

Vă petreceţi cea mai mare parte a zilei de luni făcând pregătiri pentru o vacanţă, o mutare sau pur şi simplu pentru a vă stabili pentru o perioadă de timp la persoana iubită. În loc să vă simţiţi însă entuziasmaţi, sunteţi mai degrabă reticenţi şi aveţi impresia că faceţi o mare greşeală.


Horoscop 12 septembrie 2016, Fecioară:

Vă pierdeţi azi energia cu o persoană care nu merită defel eforturile voastre. Dimpotrivă, spun astrele, vă veţi face singuri mai mult rău, pentru că îi veţi da ocazia respectivei cunoştinţe să profite de voi şi îi veţi conferi impresia că nu are de ce să îşi facă griji, deoarece îi veţi sta mereu la dispoziţie.


Horoscop 12 septembrie 2016, Balanţă:

Aveţi o scăpare astăzi, care îi permite unui inamic să profite şi să v-o ia înainte. Deconspiraţi un secret important de la muncă şi creaţi teren propice pentru ca un coleg invidios să încerce să obţină poziţia voastră!


Horoscop 12 septembrie 2016, Scorpion:

Astăzi va fi foarte uşor să preveniţi necazurile care vă aşteaptă! Cel mai dificil moment este cel al dimineţii: este suficient să dormiţi până mai târziu, pentru a scăpa de o ceartă cu persoana iubită sau de o cerere a unei cunoştinţe, care vrea să o ajutaţi la treburi de care voi nu aveţi niciun chef. Este cel mai bun moment pentru a vă lăfăi în pat!


Horoscop 12 septembrie 2016, Săgetător:

Schimbaţi-vă stilul obişnuit de a comunica azi, sunt de părere astrele, dacă vă doriţi să aveţi parte de o zi liniştită! Altfel, ziua de luni se va transforma într-o zi plină de polemici, certuri şi conflicte care pur şi simplu vă golesc de energie!


Horoscop 12 septembrie 2016, Capricorn:

Curăţaţi-vă casa astăzi, pentru că veţi primi o vizită de care nu eraţi pregătiţi. Mai mult, este vorba despre o persoană pe care vă doriţi să o impresionaţi: o rudă mai în vârstă, pe care o admiraţi sau un fost profesor pe care îl respectaţi. Nu pierdeţi ocazia de a vă face remarcaţi în mod pozitiv!


Horoscop 12 septembrie 2016, Vărsător:

Copilul vostru sau un membru mai tânăr al familiei este nerespectuos şi face o prostie pe care vă va fi greu să o reparaţi. Vă consideraţi responsabili pentru el, aşa că faceţi tot posibilul pentru a îi explica ceea ce a greşit, dar astrele sunt de părere că veţi avea mai degrabă de câştigat dacă veţi folosi disciplina!


Horoscop 12 septembrie 2016, Peşti:

Astăzi sunteţi foarte relaxaţi şi vă descurcaţi de minune în relaţia cu oamenii; aveţi posibilitatea să rezolvaţi problemele sau chiar conflictele majore cu persoanele din viaţa voastră. Spre seară, încercaţi să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente; de mâine începeţi un drum interesant şi foarte frumos.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 11 septembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 11 septembrie 2016


Horoscop 11 septembrie 2016, Berbec:

Dacă ieri v-am sfătuit să nu faceţi achiziţii, acum vă îndemn exact contrariul! Cumpăraţi un cadou, faceţi o surpriză sau pur şi simplu achiziţionaţi un bun de calitate, fără să vă pese de suma pe care trebuie să o plătiţi, deoarece orice investiţie pe care o faceţi va fi extraordinară pe termen lung!


Horoscop 11 septembrie 2016, Taur:

Este o zi ideală pentru a merge în vizită la părinţi sau la rude apropiate. Astrele vă sfătuiesc să alegeţi această zi pentru a vă prezenta persoana iubită familiei sau prietenilor: vă bucuraţi de o atmosferă de intimitate, iar persoanele din jurul vostru sunt binevoitoare şi doritoare să vă facă pe plac!


Horoscop 11 septembrie 2016, Gemeni:

Alegerile pe care le faceţi duminică sunt foarte inspirate, aşa că rezervaţi-vă câteva momente pentru a medita puţin la ceea ce vă aşteaptă şi a opta pentru o direcţie pe care să o urmaţi în viitor. Chiar dacă nu vă stă în fire, planurile sunt foarte importante pentru a vă asigura că profitaţi din plin de ceea ce va să vină.


Horoscop 11 septembrie 2016, Rac:

Veţi cheltui o sumă destul de mare azi, pe care veţi ajunge repede să o regretaţi. Nici măcar nu vă cumpăraţi vouă ceva ce vă doriţi, ci cedaţi insistenţelor copilului sau unui prieten al vostru, care vrea neapărat un obiect pe care nu şi-l poate permite. Nu vă veţi bucura de recunoştinţa lor!


Horoscop 11 septembrie 2016, Leu:

Nu este momentul cel mai bun pentru a fugi după noutăţi sau după distracţii trecătoare, care vor ajunge să vă facă mai mult rău decât bine. Dimpotrivă, astrele vă îndeamnă să vă rezumaţi la acele activităţi despre care ştiţi că vă fac fericiţi: mergeţi la cumpărături, ieşiţi în club sau pur şi simplu staţi în braţele persoanei iubite.


Horoscop 11 septembrie 2016, Fecioară:

Aveţi şanse mari ca duminică să câştigaţi o sumă măricică de bani, fără a depune niciun efort. Nu ar fi rău să vă înscrieţi la un concurs: aveţi lipici la bani obţinuţi uşor, pe care îi veţi cheltui repede, dar care vă vor aduce bucurie.


Horoscop 11 septembrie 2016, Balanţă:

Ziua de 11 septembrie va fi cu adevărat spectaculoasă dacă va fi dedicată artei, pe care voi o iubiţi atât de mult: mergeţi la un spectacol de teatru, la operă sau la un concert de cameră. Dichisiţi-vă, îmbrăcaţi-vă în cele mai frumoase haine şi pregătiţi-vă să fiţi emoţionaţi: este reţeta unei zile ideale!


Horoscop 11 septembrie 2016, Scorpion:

Ştim că poate fi contra-intuitiv, dar cele mai bune momente ale zilei de azi vor veni din partea celor pe care în mod normal vă sunt antipatici. Şi nici măcar nu este vorba de o revanşă pe care o aveţi împotriva lor, ci de ceva mult mai nobil: faceţi pace cu o persoană cu care vă împungeţi constant şi ajungeţi chiar să observaţi că aveţi în comun mai multe decât aţi fi crezut.


Horoscop 11 septembrie 2016, Săgetător:

Cineva apropiat vă cere să îl ajutaţi într-o problemă care vă va pune la încercare moralitatea! Din păcate, aveţi tendinţa de a acţiona împotriva principiilor voastre şi de a face pe plac prietenului vostru: astrele vă sfătuiesc însă să luptaţi din toate puterile împotriva acestui impuls, deoarece se poate dovedi nefast.


Horoscop 11 septembrie 2016, Capricorn:

Ziua de duminică vă aduce aproape de o persoană pe care încercaţi de ceva vreme să o evitaţi: poate fi un tip pe care l-aţi respins sau o amică de care nu aveţi nici cel mai mic chef. Nu veţi mai putea să vă sustrageţi acum şi faptul că sunteţi obligaţi să vă petreceţi timp în compania sa vă irită peste măsură: vă veţi strica weekendul!


Horoscop 11 septembrie 2016, Vărsător:

Nu ştiu ce planuri aveţi pentru ziua de astăzi, dar astrele vă sfătuiesc să daţi o petrecere. Este timpul să vă distraţi, dar, ieşind în societate, veţi avea parte nu numai de momente plăcute alături de cei dragi, dar veţi face şi o cunoştinţă care vă poate ajuta foarte mult în viitorul apropiat.


Horoscop 11 septembrie 2016, Peşti:

Sunteţi nişte persoane sociabile, dar parcă de multă vreme nu aţi fost mai căutaţi ca azi! Amicii trag de voi şi îşi manifestă dorinţa de a se bucura de prezenţa voastră: vă codiţi să spuneţi „nu” şi se pare că veţi ajunge exact la polul opus, singuri şi cu o mulţime de prieteni nemulţumiţi!

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 10 septembrie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 10 septembrie 2016


Horoscop 10 septembrie 2016, Berbec:

Abţineţi-vă astăzi pe cât posibil de la cumpărături, deoarece sunteţi mai degrabă risipitori şi nu va dura mult până ce vă veţi consuma tot ceea ce v-a mai rămas din salariu! Nu vreţi să ajungeţi să vă împrumutaţi ca să puteţi să rezistaţi până la o nouă zi de salariu: oricum nu aveţi nevoie de ceea ce v-a atras privirea!


Horoscop 10 septembrie 2016, Taur:

Ascultaţi de semnalele pe care vi le transmite azi corpul vostru! În ultima vreme, nu prea aţi ţinut cont de limitele organismului şi v-aţi epuizat, căutând să realizaţi tot ceea ce vă doriţi. Chiar dacă este sâmbătă, nu ar strica să sunaţi la serviciu şi să cereţi o zi liberă, pentru a vă bucura astfel de odihnă.


Horoscop 10 septembrie 2016, Gemeni:

Abţineţi-vă pe cât puteţi de la promisiuni azi, deoarece aveţi tendinţa de a vorbi mult şi de a vă lua angajamente pe care nu veţi putea să le duceţi la bun sfârşit. Nu numai reputaţia voastră va fi afectată pentru că nu vă ţineţi de cuvânt, dar şi speranţele pe care cineva şi le pune în voi. Feriţi-vă să cădeţi în această capcană!


Horoscop 10 septembrie 2016, Rac:

Ziua de sâmbătă este favorabilă iniţiativelor voastre personale: veţi reuşi tot ceea ce vă puneţi în cap, atât timp cât veţi depune şi eforturi în acest sens. Tocmai de aceea, nu este momentul să staţi pe loc şi să vă relaxaţi, ci să vă implicaţi activ. Vestea bună este că aveţi parte şi de energia necesară pentru a face faţă acestor provocări!


Horoscop 10 septembrie 2016, Leu:

Seara va fi plină de emoţii, pe care le trăiţi în compania unei persoane apropiate, pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme. Vă amintiţi împreună de momente din trecut, cu nostalgie şi este posibil să vărsaţi câteva lacrimi, dar nu de tristeţe, ci de fericire!


Horoscop 10 septembrie 2016, Fecioară:

Azi sunteţi plini de încredere în voi, o calitate uşor neobişnuită pentru nişte firi perfecţioniste, dar totodată pesimiste! Această atitudine vă transformă în nişte adevăraţi învingători, cărora nimic nu le va sta în cale: pur şi simplu vă distrugeţi concurenţa şi impresionaţi pe cine trebuie. Este o zi excelentă pentru a vă prezenta la un interviu!


Horoscop 10 septembrie 2016, Balanţă:

Siguranţa voastră ar trebui să fie pe primul plan astăzi. Sunteţi impulsionaţi de dragostea pentru risc şi este posibil chiar să plecaţi singuri noaptea pe stradă sau să vă regăsiţi în compania unor persoane periculoase, care vă pot face rău. Gândiţi-vă de mai multe ori, înainte de a vă avânta în necunoscut!


Horoscop 10 septembrie 2016, Scorpion:

Aveţi din nou o zi proastă la muncă, acolo unde treceţi prin momente destul de dificile. De data aceasta, partenerul este însă lângă voi şi vă calmează cu firea lui înţelegătoare şi cu încurajările pe care nu mai conteneşte să vi le adreseze. Vă veţi simţi de o mie de ori mai bine: nu ezitaţi să îi spuneţi şi lui cât v-a ajutat!


Horoscop 10 septembrie 2016, Săgetător:

Fiţi atenţi la ceea ce mâncaţi astăzi, deoarece riscaţi să aveţi probleme destul de grave cu stomacul. Începerea weekendului nu este un motiv pentru a vă îndopa cu dulciuri sau pentru a consuma băuturi în neştire: serviţi mâncăruri simple, uşoare şi vă veţi bucura de viaţă cu zâmbetul pe buze!


Horoscop 10 septembrie 2016, Capricorn:

Ziua de sâmbătă va fi minunată în compania jumătăţii voastre sau a prietenilor la care ţineţi! Vă relaxaţi împreună cu ei, fără să faceţi nimic special, ci pur şi simplu rememorând amintiri din trecut. Vă simţiţi din nou extrem de apropiaţi de ei şi nu vă vine să credeţi cât de norocoşi sunteţi că îi aveţi!


Horoscop 10 septembrie 2016, Vărsător:

Aveţi o dispoziţie contemplativă astăzi, melancolică şi vă veţi simţi mai bine în singurătate. Deşi pare greu de crezut, bucuria voastră va fi reprezentată de activităţi casnice precum curăţenia în cameră, gătitul unui fel de mâncare delicios sau pur şi simplu statul în pat, doar în compania propriilor gânduri.


Horoscop 10 septembrie 2016, Peşti:

Dacă aveţi de dat un examen important în zilele următoare, trebuie să vă prezentaţi la un interviu sau la un test, astrele vă îndeamnă să vă revizuiţi notiţele sau materialele pe care le-aţi studiat primele! Această atitudine vă va fi de folos şi la muncă: nu strică să vă întoarceţi la ceea ce aţi învăţat la început, pentru a vă asigura că rămâneţi stăpâni pe situaţie.