Horoscop Urania zilnic: miercuri, 6 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 6 ianuarie 2016


Horoscop 6 ianuarie 2016, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multă energie şi profitaţi de faptul că astrele vor să vă ajute. Ziua de miercuri se dovedeşte a fi de succes dacă rămâneţi la planurile voastre şi nu vă schimbaţi strategia de lucru.


Horoscop 6 ianuarie 2016, Taur:

În timpul acestei zile puteţi face descoperiri foarte frumoase, cât şi eşecuri dificile pe plan profesional. Sunteţi predispuşi să vă simţiţi învinşi, însă o persoană foarte apropiată va dă un sfat bun care vă ajută să mergeţi mai departe. Nu vă lăsaţi, aveţi multe lucruri de rezolvat. Drumul pe care vreţi să mergeţi este unul lung, însă frumos.


Horoscop 6 ianuarie 2016, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să preluaţi frâiele unui proiect cu adevărat important, la care veţi lucra o perioadă destul de lungă de timp alături de o echipă numeroasă. Această schimbare este una neaşteptată pentru voi, cu multe beneficii nu doar pe plan financiar, ci şi în carieră.


Horoscop 6 ianuarie 2016, Rac:

Dacă hotărâţi să vă ocupaţi de un proiect important, încercaţi să aveţi răbdare; nu luaţi o decizie finală înainte de a analiza situaţia în care vă aflaţi. Discutaţi cu partenerul de cuplu sau cu o persoană de încredere; puteţi primi un sfat sau o părere sinceră care să vă ajute să vedeţi viitorul cu alţi ochi.


Horoscop 6 ianuarie 2016, Leu:

Întreaga zi, până seara târziu, va fi dedicată oamenilor din jurul vostru; chiar dacă aveţi multe pe cap şi vă simţiţi învinşi de propriile probleme, astăzi sunteţi preocupaţi de problemele altora şi faceţi tot posibilul pentru a îi ajuta să treacă peste situaţiile dificile. Mulţi vor aprecia enorm ajutorul pe care îl oferiţi.


Horoscop 6 ianuarie 2016, Fecioară:

În prima jumătate a zilei de 6 ianuarie trebuie să încercaţi să aveţi mai multă răbdare cu cei apropiaţi, în special cu membrii familiei sau prietenii foarte apropiaţi. Este posibil să aveţi aşteptări mult prea mari de la aceste persoane. Spre seară lucrurile par să se liniştească şi pentru voi.


Horoscop 6 ianuarie 2016, Balanţă:

A 3-a zi a săptămânii pare să fie una chiar foarte bună pentru a vă pune în aplicare planurile profesionale; în cazul în care simţiţi nevoia unor schimbări, orele prânzului sunt tocmai bune pentru a discuta cu partenerii de afaceri şi superiorii despre cerinţele voastre.


Horoscop 6 ianuarie 2016, Scorpion:

A 6-a zi a lunii ianuarie pare să fie o zi destul de liniştită pentru voi; pe plan profesional, aceasta este o perioadă foarte bună pentru a face investiţii financiare sau pentru a economisi bani pentru proiectele viitoare. Spre seară, întâlniţi o persoană interesantă care poate face o schimbare majoră în viaţa voastră.


Horoscop 6 ianuarie 2016, Săgetător:

Poziţia planetelor de astăzi favorizează demersurile profesionale; aveţi foarte multă răbdare cu oamenii din jurul vostru şi chiar reuşiţi să rezolvaţi probleme importante, pe care până acum le-aţi amânat. Pe plan personal, lucrurile în relaţia cu partenerul de cuplu par să evolueze frumos pentru amândoi.


Horoscop 6 ianuarie 2016, Capricorn:

Miercuri vă ocupaţi de situaţia profesională; sunteţi foarte creativi şi aveţi multă energie astfel încât vă este destul de uşor să rezolvaţi conflicte profesionale şi chiar să vă ocupaţi de negocierile importante cu partenerii de afaceri. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 6 ianuarie 2016, Vărsător:

În ultima perioadă v-aţi neglijat partenerul de cuplu; astrele vă oferă astăzi ocazia de a vă revanşa. Este timpul să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente şi să vă ocupaţi de neînţelegerile şi conflictele pe care le aveţi cu persoana iubită. Încercaţi să aveţi răbdare şi să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri majore.


Horoscop 6 ianuarie 2016, Peşti:

Această zi pare să fie una destul de frumoasă pe plan profesional; aveţi ocazia să vă ocupaţi de multe proiecte importante şi să interacţionaţi cu oameni care pot avea o influenţă majoră în cariera voastră. De asemenea, este posibil ca după orele prânzului să vă ocupaţi şi de câteva probleme personale, de familie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS