Horoscop Urania săptămânal: 4-10 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 4-10 ianuarie 2016


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Berbec:

În zilele de 4 şi 9 v-ar putea încerca o oarecare criză de personalitate. Se pare că unele repere încep să nu vă mai pară la fel de necontestat, fapt care duce la o destabilizare a sistemului de valori, principii și credințe. Deși cel mai la îndemână ar fi să vă apuce teama, gândiţi-vă ce-ar fi de făcut pe termen scurt. Apoi încercaţi să veniţi cu un plan cu bătaie lungă care să fie realizabil.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Taur:

Luna Nouă din data de 10 se formează tocmai în casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, indiciu cum că s-ar preta o consolidare a actualului sistem de valori, principii și credințe sau poate este nevoie să-l dărâmaţi cu totul și să construiţi unul nou. Gândiţi-vă bine ce-ar fi cel mai bine să faceţi și puneţi-vă pe treabă. Aveţi multe de învăţat despre limitele, dar și potențialul vostru.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Gemeni:

Luna Nouă din ziua de 10 are loc în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că zilele din preajma acestei lunații ar putea veni la pachet cu evenimente care să aibă un impact emoțional destul de puternic asupra voastră. Astfel vă lămuriţi și voi cam cât de geloşi sunteţi și dacă aveţi tendința de a-i eticheta pe cei apropiaţi, dar mai cu seamă pe partener, drept bunuri inalienabile.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Rac:

Zilele de 5, 6, 7 și 9 sunt zile cu cod roșu în ceea ce privește sănătatea, ceea ce înseamnă că ar fi indicat ca măcar în intervalul de mai sus să fiţi cumpătaţi în privinţa meselor și să o mai răriţi cu băutura, zahărul, sarea și alimentele grase. În caz contrar, ficatul vostru s-ar putea revolta. Nu vă străduiţi să le eliminaţi în totalitate, ci doar asiguraţi-vă că nu depășesc cantitățile moderate.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Leu:

Luna Nouă din 10 se formează tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce indică faptul că persoanele care suferă de probleme cu spatele, pielea sau dinții ar necesita un consult preventiv pentru a se asigura că situația este sub control. Altfel, bolile de care suferă sau care se regăsesc în istoricul lor medical ar putea recidiva.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Fecioară:

În data de 10 este posibil să nu vă prea simţiţi în apele voastre, dar evitaţi să vă neliniştiţi la cel mai neînsemnat junghi ori disconfort de oricare natură. Dacă aflaţi de un tratament revoluționar ori alternativ care promite să grăbească vindecarea unei boli de care suferiţi (dacă este cazul), consultaţi medicul înainte să vi-l autoadministraţi. Poate nu-i va face tocmai bine corpului vostru.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Balanţă:

Luna Nouă din data de 10 ianuarie 2016 se formează în casa familiei, fundația universului vostru interior, semn cum că s-ar cere consolidată această bază a ființei voastre prin asumarea și depășirea unor evenimente neplăcute din copilărie sau trăite în compania ori din pricina părinților. Unele dintre ele vă mai afectează încă și riscaţi să pierdeţi oameni și şanse din această cauză.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Scorpion:

Luna Nouă din ziua de 10 se perfectează tocmai în casa comunicării din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că cel puțin în perioada care urmează feedback-ul persoanelor apropiate ar putea avea un rol decisiv în ceea ce privește dezvoltarea voastră personală. Cereţi-le părerea, ascultaţi-le-o și faceţi câteva ajustări conform opiniilor apropiaților voştri. Cu siguranță vor fi exact ce vă lipsea.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Săgetător:

Luna Nouă din 10 se formează în casa valorilor din horoscopul vostru general, fapt care denotă că nu doar cele materiale, ci și cele morale ar putea trece printr-o transformare în această perioadă. Încercaţi să vă ajustaţi sistemul de principii astfel încât să vă reprezinte pe voi și nu frânturi de învățăminte primite în copilărie care rezonează prea puțin cu persoana care sunteţi acum.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Capricorn:

Luna Nouă din data de 10 se formează în zodia nașterii voastre, fapt care denotă că nivelurile voastre de energie ar putea scădea simțitor în această perioadă. Dacă este posibil, dedicaţi aceste zile relaxării și odihnei, astfel încât să vă puteți încărca bateriile pentru ceea ce urmează. Ar fi bine să vă concentraţi pe o schimbare de imagine sau să introduceţi articole noi în garderoba voastră.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Vărsător:

Luna Nouă din 10 se formează tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că a venit momentul să scăpaţi de anumite prejudecăți care au început să vă afecteze echilibrul interior. Încercaţi să găsiţi sursa preconcepțiilor care par să vă conducă viața și tăiaţi răul de la rădăcină. Pierdeţi mult dacă cultivaţi nemulțumiri, frustrări și gânduri negative.


Horoscop 4-10 ianuarie 2016, Peşti:

Ziua de 10 s-ar putea să nu vă prindă în cea mai bună formă. Motivul aparentei voastre indispoziții v-ar putea scăpa și vouă, dar în loc să îi cedaţi cu totul acestei stări, mai bine aţi încerca să vedeţi partea plină a paharului. Dacă toate strategiile dau greş, este bine de știut faptul că un pui de somn poate ameliora problemele de acest gen. Dedicaţi-vă suficient timp odihnei și relaxării.


Horoscop ianuarie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS