Horoscop Urania săptămânal: 7-13 decembrie 2015

 
Horoscop Urania 7-13 decembrie 2015


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Berbec:

Luna Nouă din data de 11 se formează tocmai în casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, indiciu că ar fi bine să vă reînnoiţi sistemul de valori, principii și credințe în funcție de lecțiile pe care vi le-au oferit evenimentele importante din trecut. Nu este exclus să vă apară în cale persoane cu o bogată experiență de viață care să vă devină în scurt timp mentori personali.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Taur:

Luna Nouă din ziua de 11 se perfectează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn că săptămâna aceasta pot avea loc evenimente cu un impact emoțional covârșitor care duc la schimbări de substanță atât în interiorul vostru, cât și în felul în care înţelegeţi să vă raportaţi în parteneriatul de viață ori de afaceri. Ţineţi cont totuși că nu este neapărat să fie întâmplări neplăcute.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Gemeni:

Intervalul de zile 7-9 vă solicită atenția în direcția sănătăţii. Fie că vă îngrijorează complicațiile de la serviciu sau programul din ce în ce mai aglomerat, cert este că puteți avea tendința de a vă consuma prea mult. Uneori ar fi bine să lăsaţi grijile și frământările deoparte întrucât nu ajută la nimic să construiţi mereu în minte scenarii ireale.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Rac:

Luna Nouă din 11 decembrie are loc tocmai în casa sănătății voastre fizice, iar cum această lunație simbolizează noile începuturi, iar bunăstarea voastră fizică stă sub amenințarea tranzitului lui Saturn, înseamnă că a venit momentul să schimbaţi ceva la stilul vostru de viață ori alimentație. Evitaţi excesele culinare sau de orice altă natură cât de mult puteți, măcar pe parcursul următoarelor zile.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Leu:

Luna Nouă din data de 11 se desăvârșește în casa plăcerilor din horoscopul vostru general, deci ţineţi cont de faptul că săptămâna aceasta sunteţi predispuşi să faceţi excese, fie de natură culinară, fie de alt gen. Dacă vă doriţi să nu aveţi parte de niciun disconfort în weekend și să aveţi suficientă energie pentru a face față oricărei activități recreative, nu ar fi rău să daţi dovadă de moderație.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Fecioară:

Luna Nouă din ziua de 11 are loc în casa familiei, fundația universului vostru interior, din horoscopul vostru general, semn că aţi putea constata că sursa neînţelegerilor dintre voi și părinți o reprezintă faptul că vă lipsește disponibilitatea de a vedea lucrurile din perspectiva lor. Încercaţi să vă puneţi în bocancii lor și poate veţi înțelege motivul pentru care au anumite convingeri diferite de alte voastre.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Balanţă:

Luna Nouă din 11 se formează în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că evoluția voastră ca oameni și profesionişti depinde, cel puțin în această perioadă, de feedback-ul rudelor voastre și al celor care fac parte din anturajul vostru apropiat. Ascultaţi-le impresiile despre voi întrucât v-ar putea ajuta să vă ghidaţi care ar fi aspectele personalității voastre care se cer temperate ori corijate.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Scorpion:

Ziua de 11 ar putea veni la pachet cu provocări în ceea ce privește bunăstarea voastră fizică și emoțională, generate cel mai probabil de stres. Încercaţi să vă controlaţi întrucât dacă reuşiţi să preluaţi frâiele acestei tendințe, multe dintre afecţiunile voastre de sănătate se pot rezolva ca prin minune. Este în puterea voastră deci să vă antrenaţi mintea să facă față situațiilor stresante.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Săgetător:

Luna Nouă din data de 11 se perfectează tocmai în semnul nașterii voastre, semn cum că rezervele voastre de energie nu scapă influenței acestei lunații. În funcție de stilul vostru de viață și felul în care gândiţi, puteți preconiza dacă acest eveniment astral vă umple bateriile ori vi le epuizează. În orice caz, ține numai de voi să vă folosiţi de ele în scopuri constructive. Utilizaţi-le înțelept!


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Capricorn:

Luna Nouă din ziua de 11 se perfectează în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indicându-vă faptul că sursa multor probleme o reprezintă de fapt anumite prejudecăți sau preconcepții după care vă încăpăţânaţi să vă ghidaţi. Poate dacă aţi judeca mai puțin aspru pe ceilalți și aţi fi mai toleranţi cu voi înşivă, lucrurile ar sta cu totul altfel. Depinde numai de voi.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Vărsător:

Zilele de 12 și 13 riscă să nu vă surprindă în toane bune, poate chiar ușor antisociali și necomunicativi. Dacă nu sunteţi în stare să vă respectați angajamentele sociale fără a le afecta buna dispoziție celorlalţi, mai bine acordaţi-vă câtva timp vouă înşivă. Momentele de meditație și introspecție din weekend vă pot ajuta să vă faceţi ordine în minte și să vedeţi lucrurile mai clar.


Horoscop 7-13 decembrie 2015, Peşti:

Sănătatea nu se numără printre acele sectoarele vizate de astre săptămâna aceasta, dar dacă urmăriţi să vă mulaţi stilul de viață și alimentație în funcție de nevoile voastre personale, ţineţi minte că sarea celulară a zodiei voastre este fosfatul de fier. Acest compus vă întăreşte sistemul imunitar, indiciu că dacă consumaţi mai multe alimente care o conțin, cresc șansele de a ține bolile la distanță.


Horoscop decembrie 2015.


 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 1 Decembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 1 Decembrie 2015


Horoscop 1 Decembrie 2015, Berbec:

Prima zi a lunii decembrie vă aduce o mare dorinţă de a fi în mijlocul celorlalţi, de a ajuta pe toată lumea, de a vă bucura de tot ce vă înconjoară. Nu staţi în casă, dacă vreţi să obţineţi ceva, bateţi din uşă în uşă şi spuneţi-vă punctul de vedere. Şi, mai ales, nu luaţi decizii pripite dacă este vorba de proiecte în aplicare.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Taur:

Veţi primi tot soiul de invitaţii, veţi avea ocazia să călătoriţi, să întâlniţi oameni noi şi să aveţi parte de o mulţime de emoţii pozitive. Totuşi, cântăriţi bine ceea ce acceptaţi pentru că este bine să vă odihniţi ceva mai mult. Mergeţi prin magazine şi cumpăraţi-vă tot ce vă doriţi.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Gemeni:

Banii sunt luaţi în discuţie astăzi şi de aici se pot isca adevărate scandaluri, cu destrămări definitive ale unor relaţii solide. Ascultaţi-vă instinctele când vă îndeamnă să fiţi mai precauţi. Cel mai bine ar fi să vă petreceţi o parte din timp cu activităţile care vă fac plăcere. Scoateţi-vă partenerul în oraş.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Rac:

Aveţi foarte multe activităţi astăzi. Sunteţi înconjuraţi de multă lume şi este rost şi de multă distracţie. În ce îl priveşte pe partener, trebuie să ştiţi că o relaţie serioasă necesită transparenţă dacă vreţi să evolueze. Aşadar, fiţi deschişi şi spuneţi-i tot ce aveţi pe suflet.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Leu:

Dispuneţi de o sumă de bani şi sunteţi decişi să vă canalizaţi creativitatea pe cadourile pe care trebuie să le cumpăraţi pentru cei dragi de sărbători. În dragoste, trebuie să fiţi sinceri şi lucrurile se vor aranja aşa cum vă doriţi. Controlaţi-vă stările interioare şi relaxaţi-vă cu un film amuzant sau o carte bună.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Fecioară:

Este o zi bună pentru a vă planifica bugetul întregii luni, cu atât mai mult cu cât vor fi cheltuieli serioase şi trebuie să ştiţi pe ce mizaţi. Persoana iubită sau copiii pot profita de pe urma generozităţii voastre, de aceea fiţi prudenţi. Vă macină tot mai mult un secret pe care nu mai puteţi să îl ţineţi doar pentru voi.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Balanţă:

Apar o serie de chestiuni relaţionale şi simţiţi nevoia să vă sfătuiţi cu cineva din familie. Totodată, o fată/femeie s-ar putea să aibă nevoie de sprijinul vostru azi. Ar fi bine să renunţaţi de bună voie la relaţiile nepotrivite, care vă consumă prea mult timp şi prea multe resurse.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Scorpion:

În relaţia cu partenerul au apărut în ultima vreme o serie de probleme pe care nu aţi avut timp sau energie să le rezolvaţi. A venit vremea să puneţi cărţile pe masă. Odihniţi-vă şi răsfăţaţi-vă cu bucate alese sau cu mici cumpărături alături de cineva drag.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Săgetător:

Este început de lună, aşa că nu ar fi rău dacă aţi răspunde la e-mailuri vechi, dacă aţi finaliza lucrări al căror termen le-a trecut demult. Spre seară se conturează distracţii alături de persoana iubită. Ieşiţi în oraş, găsiţi o activitate interesantă, dar aveţi grijă cu banii.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Capricorn:

Este zi liberă azi, aşa că nu ar fi rău să profitaţi de ocazie şi să o petreceţi alături de familie. Încercaţi să vă apropiaţi mai mult de oamenii buni din jurul vostru, care emană acea energie pozitivă de care aveţi nevoie. Atenţie însă la unele discuţii aprinse care pot să apară pe teme legate de bunuri şi de bani.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Vărsător:

Foarte uşor vă schimbaţi părerile astăzi, ba în unele privinţe vă contraziceţi singuri. Relaţia cu partenerul de viaţă va depinde în întregime de dorinţele şi aşteptările voastre faţă de el. Încercaţi să fiţi mai deschişi pentru ca relaţia voastră să meargă bine. Totuşi, evitaţi destăinuirile care nu vă fac bine.


Horoscop 1 Decembrie 2015, Peşti:

Astăzi vă străduiţi să vă dedicaţi în totalitate timpul unei persoane dragi, care v-a cam lipsit în ultima vreme. Poate ieşiţi pe seară într-un club de karaoke. Sunteţi nevoiţi să cheltuiţi sume importante de bani, fie pentru a ajuta un prieten, fie pentru un proiect profesional comun cu alţii.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 30 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 30 noiembrie 2015


Horoscop 30 noiembrie 2015, Berbec:

Pentru că cei din jur trebuie treziţi la realitate, vă oferiţi voi să faceţi asta fiindcă sunteţi singurii care au rămas cu picioarele pe pământ. Doar că vă veţi încărca azi cu destul de multă energie negativă şi este posibil să răbufniţi. În drumul vostru apar şi afaceri şi investiţii interesante.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Taur:

Sunteţi atât de plini de energie azi încât sunteţi în stare să cuceriţi lumea întreagă. Asta vă aduce tot mai aproape de o reuşită pe care o aşteptaţi de mult timp. Scoateţi-vă partenerul la o plimbare pentru a discuta în linişte despre voi. Dacă nu aveţi încă o relaţie, fiţi atenţi la unul/a dintre colegii/ele de muncă.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Gemeni:

Fermecători cum sunteţi, reuşiţi azi să ieşiţi din orice situaţie dificilă. Nici amenzi nu veţi lua că aţi călcat cam tare acceleraţia, nici şeful nu vă mai mustră că nu v-aţi terminat treaba. Totuşi, nu trebuie să vă băgaţi în treburi care nu ţin de voi, fiindcă s-ar putea să aveţi probleme.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Rac:

Toţi prietenii vă sar azi în ajutor şi reuşiţi să vă reechilibraţi situaţia profesională, dar şi pe cea sentimentală. La serviciu sunteţi lăudaţi, însă primiţi aprecierile ca şi cum sunt normale câtă vreme le meritaţi. Faceţi ceea ce vă place fără să vă mai gândiţi la alţii.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Leu:

Simţiţi că pierdeţi din energie şi este cazul să vă odihniţi mai mult. Realizaţi-vă doar sarcinile de la locul de muncă şi nu vă implicaţi în alte proiecte, oricât de simple ar părea la prima vedere. Astăzi trebuie să vă relaxaţi şi să nu depuneţi prea mult efort.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Fecioară:

Aveţi ceva probleme azi cu cineva de la serviciu şi trebuie să remediaţi situaţia dacă nu vreţi să aveţi de pierdut. Un simplu regret poate face minuni uneori. Atenţie la felul în care manipulaţi aparatele electrocasnice fiindcă există riscul să vă accidentaţi.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Balanţă:

Trăiţi din plin o poveste de dragoste, iar asta vă face să radiaţi de fericire. Toată lumea observă şi reuşiţi să aduceţi un aer de bucurie peste tot pe unde vă aflaţi. Vă înconjoară numai oameni cinstiţi şi serioşi, de la care aveţi ce învăţa. Seara, ar fi bine să vă culcaţi mai devreme ca să vă odihniţi suficient.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Scorpion:

Este posibil ca un superior care nu ştie ce vrea să vă dea ziua peste cap. Poate că mai bine ar şi să plecaţi acasă cât mai devreme. Dacă aveţi probleme în relaţia de cuplu, îndreptaţi-vă atenţia şi direcţionaţi-vă energia către un alt aspect al vieţii voastre. Puteţi începe să faceţi ceva îndrăzneţ azi, ceva ce vă place cu adevărat.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Săgetător:

Aveţi nevoie de ajutor? Nu vă temeţi să îl cereţi, chiar dacă de obicei preferaţi să vă rezolvaţi de unii singuri problemele. Încă o dată sfatul este să faceţi un efort şi să lucraţi în echipă. Nu este exclus ca azi să semnaţi un contact avantajos sau să luaţi un credit ori să primiţi nişte bani de la cineva ca o răsplată din trecut.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Capricorn:

Chiar dacă este începutul săptămânii, puţină relaxare nu vă strică. Închideţi-vă telefonul mobil şi nu mai staţi încontinuu cu ochii pe căsuţa de e-mail. Cine vrea să vă găsească vă găseşte oricum. Bucuraţi-vă de puţină linişte şi veţi vedea cât de bine este să nu aveţi pe ce să vă enervaţi.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Vărsător:

Aveţi atâta energie încât nu reuşiţi să vă concentraţi şi să o folosiţi aşa cum trebuie. Faceţi-vă o listă a priorităţilor şi urmaţi-o cu stricteţe, fără să vă mai pierdeţi în fleacuri şi în detalii minore. Atenţie la partenerul vostru pentru că are tot mai des impresia că îl neglijaţi.


Horoscop 30 noiembrie 2015, Peşti:

Nu mai aveţi răbdare şi vă faceţi fel şi fel de planuri de parcă vine concediul nu alta. Totuşi, încercaţi să vă vedeţi de treburile pe care le aveţi de făcut azi. Cu persoana dragă întâmpinaţi probleme de comunicare, însă nu trageţi concluzii pripite.

 

Horoscop Urania săptămânal: 30 noiembrie - 6 decembrie 2015

 
Horoscop Urania 30 noiembrie - 6 decembrie 2015


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Berbec:

Dacă zilele de 3, 4 și 5 decembrie vă surprind sub medicaţie, iar starea voastră de sănătatea pare să se înrăutățească, nu vă speriaţi întrucât așa înțelege organismul vostru să vă transmită că lupta împotriva bolii începe să dea rezultate. Este adevărat că aţi putea fi descurajaţi în primă fază, fiind tentaţi să renunţaţi la tratament, dar nu le permiteţi acestor mici piedici să vă abată de la calea ce trebuie urmată.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Taur:

Ziua de 6 decembrie ar putea tulbura apele privind sectorul sănătăţii într-o anumită măsură. Probabil că o mică durere de cap sau de măsea vă va da târcoale la sfârşitul săptămânii, dar nu-i permiteţi să atenteze la echilibrul vostru interior. Totuși, nu o neglijaţi complet dacă persistă și faceţi aranjamentele necesare pentru a vă prezenta la doctor lunea viitoare la prima oră. Altfel, s-ar putea agrava și complica.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Gemeni:

Se face că săptămâna aceasta zodia nașterii voastre nu figurează pe lista neagră a astrelor, cel puțin la capitolul sănătate. Dacă totuși nu sunteţi în apele voastre ori vă simţiţi bine, dar vreţi să vă ajustaţi puţin stilul de viață ori alimentație, ţineţi cont că sarea celulară care vă corespunde este clorura de potasiu pe care o găsiţi în morcovi, portocale și prune. Includeţi-le mai des în meniul vostru decât până acum.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Rac:

Este posibil să începeţi săptămâna cu stângul privind sănătatea, mai ales dacă suferiţi de o afecțiune cronică ori nu aţi acordat atenția care i se cuvenea sănătății și aţi lăsat boala să se trateze de la sine ori v-aţi tratat după ureche. Dar dacă aţi urmat un tratament lung, complicat sau aţi ținut un regim alimentar strict, se prea poate să sesizaţi o îmbunătățire vizibilă și durabilă a stării voastre generale.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Leu:

Zilele de 30 noiembrie, 1 și 2 decembrie v-ar putea surprinde într-o dispoziție de zile mari și cu bateriile încărcate până la refuz. Cum dispuneţi de o stare de spirit de zile mari și de rezerve de energie pe măsură, aţi putea fi tentaţi să vă angrenaţi în activități cu risc crescut de accidente. Potoliţi-vă puţin avântul, luaţi lucrurile pe îndelete.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Fecioară:

Intervalul 30 noiembrie - 1 decembrie v-ar putea surprinde experimentând trăiri contradictorii. Poate aveţi parte de situații în care prea mulți ochi se ațintesc asupra voastră și nu vă mai simţiţi în largul vostru, deci în siguranţă ori vă simţiţi oarecum vinovaţi că vă place această atenție deși afirmaţi sus și tare că nu o apreciaţi. Căutaţi să nu mai complicaţi lucrurile și permiteţi-vă să vă bucuraţi fără regrete.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Balanţă:

Zilele de 3, 4 și 5 decembrie vă găsesc probabil ceva mai critici decât de obicei la adresa propriilor persoane, dar și a celorlalți. Cel puțin în ziua de 5 decembrie, s-ar putea să vă deranjeze o remarcă mai necioplită a unui apropiat sau vecin într-atât de tare încât să ajungeţi să vă faceţi procese mari de conștiință. Poate nu ar fi rău să fiţi mai toleranţi cu voi înşivă și indulgenţi cu scăpările altora.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Scorpion:

Se prea poate ca duminică să nu vă prea ardă de socializare. Situația nu ar părea prea complicată dacă nu v-aţi fi luat din timp unele angajamente care presupun să primiţi musafiri ori să vizitaţi voi pe cineva. Dacă chiar treceţi printr-o stare nu tocmai potrivită pentru astfel de activități, scuzaţi-vă și promiteţi că vă veţi revanșa cu prima ocazie. Poate doar aveţi nevoie să petreceţi ceva timp în liniște.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Săgetător:

Prima zi a săptămânii v-ar putea surprinde oarecum șovăitori, cu încrederea de sine și rezervele de energie la cote de avarie. Poate nu ar fi rău să luaţi această stare drept o alarmă de trezire la realitate. A venit vremea să deveniţi ceva mai responsabili în privința felului în care trăiţi, vă alimentaţi și vă odihniţi. Nu mai aşteptaţi și faceţi ajustările necesare în stilul de viață și alimentație.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Capricorn:

S-ar părea că în ziua de 30 noiembrie ajungeţi în pragul în care vă este imposibil să mai negaţi faptul că preconcepțiile și prejudecățile nu vă afectează deloc viața. Chiar dacă poate nu sunteţi conştienţi de acest lucru, vă ghidaţi după unele reguli care fie vă împiedică să vă dezvoltaţi ca oameni sau profesionişti, fie vă fură șansa de a vă bucura de unele ocazii valoroase. Deschideţi-vă orizonturile!


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Vărsător:

Nicio planetă sau configurație astrală nu pare să atenteze la bunăstarea voastră fizică ori psihică în această săptămână. Dacă sunteţi decişi totuși să faceţi schimbări în stilul vostru de viață ori alimentație pentru a avea parte de mai multă energie și de o sănătate de fier, introduceţi mai des în meniul vostru mere, linte și brânză de capră. Conțin sarea celulară specifică zodiei voastre, indiciu că vă fac bine.


Horoscop 30 noiembrie - 6 decembrie 2015, Peşti:

Nici în ceea ce vă privește nu se întrevăd surprize neplăcute la capitolul sănătate. Dacă urmăriţi chiar și așa să vă ajustaţi stilul de alimentație după nevoile particulare ale organismului vostru, luaţi aminte că sarea celulară a zodiei voastre este fosfatul de fier. Acesta sprijină transportul de oxigen prin corp și poate fi găsit în alimente precum prunele, portocalele și ciupercile. Consumaţi-le mai des!


Horoscop decembrie 2015.


 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 29 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 29 noiembrie 2015


Horoscop 29 noiembrie 2015, Berbec:

Nu staţi în casă astăzi. Găsiţi-vă ceva de făcut pe afară pentru că aerul curat vă va face foarte bine. Mai mult, este posibil şi să vă întâlniţi cu oameni care au un efect bun asupra voastră pentru că vă înveselesc şi vă ridică moralul. Este momentul să lăsaţi deoparte drama şi să vă eliberaţi de resentimente.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Taur:

Nu suportaţi ca lumea să nu vă ascute atunci când voi vorbiţi şi faptul că nu puteţi fi pe placul tuturor, dacă nu sunteţi acceptaţi aşa cum sunteţi, mai bine plecaţi. A venit vremea să le arătaţi celor din jur că au nevoie de voi şi doar lăsându-i de capul lor îi veţi face să înţeleagă asta.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Gemeni:

Acceptaţi cu detaşare şi cu maturitate faptul că ce a fost a fost şi asta este. Este timpul să închideţi un capitol care v-a făcut să suferiţi, aşa că rupeţi legăturile care vă mai ţin ancoraţi în acele vremuri. Ieşiţi şi vă plimbaţi azi, urcaţi-vă la volan şi şofaţi o oră, două până daţi de un belvedere ca să vă clătiţi mintea.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Rac:

Azi vă faceţi timp pentru hobby-uri, pentru vizite pe la prieteni sau rude şi mai ales pentru viaţa voastră personală. Partenerul aşteaptă demult să îi faceţi această surpriză. Dacă sunteţi singuri, se anunţă o aventură de vis. Vă veţi face de cap, asumându-vă toate riscurile. Atitudinea voastră este molipsitoare.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Leu:

Este distracţie mare în casa voastră azi. Este posibil să primiţi vizita unor prieteni cu copii şi să se creeze o stare de spirit foarte distractivă sau să vină pe la voi toată gaşca de prieteni şi să organizaţi ad-hoc un party. Veţi risipi şi nişte bani pe care îi puseserăţi deoparte, dar nu vă va părea rău.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Fecioară:

O relaţie sau un parteneriat înfloresc în mediul vostru. Scoateţi cărţile pe masă şi asiguraţi-vă că v-aţi exprimat clar opiniile. Nu aveţi voie să judecaţi, ci doar să ascultaţi. Acţionaţi în direcţia menţinerii unui echilibru şi al unei complementarităţi privind acţiunile individuale şi familiale.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Balanţă:

Dimineaţa s-ar putea să aveţi de rezolvat unele probleme casnice, pot fi unele defecţiuni... Vă ajung la urechi nişte zvonuri lansate de o femeie invidioasă, iar asta vă dă peste cap. Spre seară, vă regăsiţi liniştea alături de partenerul de viaţă.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Scorpion:

Temperaţi-vă azi nervozitatea pentru că nu rezolvaţi nimic dacă vă certaţi cu toată lumea. Este posibil să nu înţelegeţi de ce şi-a schimbat un prieten atitudinea faţă de voi, dar asta nu este motiv să săriţi în sus. Păstraţi-vă optimismul şi găsiţi-vă ceva relaxant de făcut, poate chiar o sesiune la Spa.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Săgetător:

Vreţi să reluaţi relaţia cu un/o prieten/ă mai veche pe care aţi lăsat-o baltă sau cu fratele/sora voastră pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme. Destăinuirile se armonizează elegant cu romantismul vostru recunoscut. Învăţaţi să captaţi din jurul vostru orice mic detaliu, aparent neînsemnat şi banal.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Capricorn:

O persoană din anturaj este invidioasă pe norocul vostru, pe succesul pe care îl aveţi atât în carieră, cât şi în plan personal. Nu este recomandat să provocaţi o discuţie, ci să daţi dovadă de multă discreţie. Odihniţi-vă mai mult dacă vreţi să nu aveţi probleme de sănătate.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Vărsător:

Relaţia cu partenerul de viaţă şi cu prietenii sunt excelente. După-amiază petreceţi momente plăcute în compania celor dragi. Cine vă are astăzi alături simte din partea voastră o energie aparte, de parcă sunteţi trimişi de undeva de sus în viaţa lor exact când au mai mare nevoie de voi.


Horoscop 29 noiembrie 2015, Peşti:

Primiţi astăzi un cadou cu valoare sentimentală deosebită. Veţi fi brusc în al nouălea cer pentru că vă daţi seama că sunteţi iubiţi. Evitaţi să ieşiţi azi la cumpărături pentru că riscaţi să cheltuiţi prea mult. Ocupaţi-vă de curăţenia în casă, mai ales că cineva şi-a anunţat vizita pe seară şi trebuie să fie totul în regulă.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 28 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 28 noiembrie 2015


Horoscop 28 noiembrie 2015, Berbec:

Sâmbăta pare să fie o zi destul de complicată pentru voi; primele ore sunt pentru a vă ocupa de problemele cu care vă confruntaţi pe plan profesional. După orele prânzului, lucrurile par să scape de sub control; trebuie să rămâneţi calmi pentru a vă ocupa de tot ce vă propuneţi.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Taur:

A 6-a zi a săptămânii pare să fie cu adevărat optimistă pentru voi; sarcinile profesionale sunt numeroase, însă reuşiţi să vă ocupaţi de ele cu multă uşurinţă. Aveţi idei creative pentru proiectele de care vreţi să vă ocupaţi pe viitor şi chiar aveţi timp să discutaţi cu un posibil partener despre asta.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Gemeni:

Nu sunteţi deloc în apele voastre şi asta doar din cauza unei probleme sentimentale care nu vă dă pace; mai multe persoane reuşesc sa vă convingă să faceţi compromisuri majore pentru ca relaţia cu partenerul de cuplu să funcţioneze aşa cum vă doriţi.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Rac:

A 28-a zi a lunii este foarte bună pentru schimbările personale; aveţi încredere în voi şi nu vă este teamă să duceţi o luptă aprigă cu toţi din jurul vostru doar pentru a găsi ceea ce vă doriţi în viaţă. Spre seară, vă întâlniţi cu un om foarte drag.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Leu:

Aceasta este o zi foarte bună pentru discuţii de tot felul; subiectele dureroase, dificil de discutat în mod deschis, pot fi aduse în conversaţie cu răbdare şi mult calm din partea voastră. Este posibil să reluaţi legătura cu câteva persoane din trecutul vostru.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Fecioară:

Azi pare să fie ziua perfectă pentru schimbările profesionale; în cazul în care aveţi o idee foarte bună, încercaţi să o prezentaţi într-o şedinţă cu oamenii potriviţi. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi anumite compromisuri, însă vă puteţi ocupa de un proiect foarte bun.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei pare să fie un moment bun pentru discuţii de orice fel; vă este uşor să vă faceţi înţeleşi şi reuşiţi să comunicaţi până şi cu cele mai dificile persoane. După orele prânzului, primiţi o invitaţie la un eveniment frumos.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Scorpion:

Conjunctura astrală favorizează viaţa financiară; bugetul se poate îmbunătăţi considerabil astăzi datorită unui cadou sau a unei sume de bani oferite de o rudă apropiată. După orele prânzului, există posibilitatea de argumente dificile şi conflicte dureroase cu oameni dragi.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Săgetător:

Ziua de 28 noiembrie pare să fie una destul de aglomerată pentru voi; aveţi multe de rezolvat şi puţin timp pentru a termina tot ce vă propuneţi. În cazul în care nu vă descurcaţi, încercaţi să cereţi ajutorul unui coleg de încredere. Seara va fi mai liniştită.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Capricorn:

Astrele nu vă recomandă să vă pierdeţi toată energia pe sarcinile şi treburile minore; riscaţi să obosiţi foarte repede şi să pierdeţi câteva colaborări interesante şi foarte profitabile din punct de vedere financiar. De asemenea, aveţi mare grijă la deciziile pe care urmează să le luaţi.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Vărsător:

Astăzi trebuie să daţi dovadă de profesionalism dacă vreţi să vă rezolvaţi problemele cu partenerii de afaceri. Pentru a menţine o imagine serioasă, încercaţi să nu intraţi prea mult în detalii la şedinţele la care participaţi. Spre seară primiţi o veste frumoasă.


Horoscop 28 noiembrie 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile şi să faceţi un drum mai lung pentru a vă ocupa de o problemă de familie; daţi dovadă de profesionalism şi aveţi multă răbdare astfel încât să fiţi mulţumiţi de rezultatul muncii voastre. Seara va fi una mai liniştită.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 27 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - vineri, 27 noiembrie 2015


Horoscop 27 noiembrie 2015, Berbec:

Veţi primi veşti noi în legătură cu planurile pe care le aveţi peste două săptămâni. Momentan vă simţiţi puţin împrăştiaţi şi aveţi nevoie să vă adunaţi.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Taur:

Dacă vă doriţi ceva mai bun, fiţi atenţi. Asta înseamnă că va trebui să faceţi compromisuri cu cineva pentru a obţine ceea ce vă doriţi.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Gemeni:

Aveţi o mică problemă din punct de vedere financiar dar totul vă merge mai bine decât săptămâna viitoare. Orice mişcare faceţi luna aceasta sau pe oricare drum apucaţi în următoarele săptămâni va fi bine.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Rac:

Dacă vă lăsaţi dominaţi de sentimente, s-ar putea să pierdeţi tot ceea vă doriţi mai mult. O investiţie poate deveni profitabilă până primăvara următoare.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Leu:

Faceţi un efort şi încercaţi să petreceţi câteva clipe plăcute în compania celor apropiaţi. Vă veţi simţi refăcuţi din punct de vedere fizic şi spiritual.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Fecioară:

Negocierea cu o persoană dificilă sau aplanarea unei situaţii conflictuale cer, ambele, răbdare şi tact. Este mai bine să aşteptaţi puţin până când lucrurile se vor mai linişti şi după aceea să acţionaţi.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Balanţă:

Simţul vostru de aventură este hrănit de o provocare la care speraţi de multă vreme. Persoana iubită are unele rezerve dar poate fi convinsă să vă sprijine.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Scorpion:

Perioada voastră tulbure din ultimul timp a trecut. Faceţi pasul mai departe urmând planurile pe care vi le-aţi făcut. O ofertă trebuie studiată atent înainte de a vă decide dacă o acceptaţi sau dacă o refuzaţi.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Săgetător:

Veţi fi mândri de voi - condiţie necesară pentru succesul vostru mai departe. Felul vostru optimist de a privi lucrurile îi va încânta şi pe cei din jurul vostru. Zeiţa Fortuna va fi de partea voastră.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Capricorn:

Fiţi atenţi la ce faceţi voi, dar mai ales fiţi atenţi la partenerii voştri, ascultaţi şi sfaturile lor. Prietenii sunt gata să vă ajute, aşa că puteţi conta pe ei.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Vărsător:

Azi este timpul să începeţi ceva nou! Astrele favorizează orice iniţiative: fie că este vorba de o relaţie sentimentală sau de o călătorie într-un loc pitoresc. Fiţi cât mai deschişi şi nu refuzaţi nicio provocare.


Horoscop 27 noiembrie 2015, Peşti:

Încercaţi să evitaţi conflictele şi neînţelegerile. Dacă veţi şti să ocoliţi pietrele ascunse sub apă, recompensa va veni de la sine.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 26 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 26 noiembrie 2015


Horoscop 26 noiembrie 2015, Berbec:

Astăzi este posibil să experimentaţi câteva schimbări neaşteptate pe plan personal. Dacă sunteţi născuţi în luna martie, aceste modificări pot avea un impact semnificativ asupra voastră. Experienţele trăite vă ajută să ieşiţi din zona de confort.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Taur:

Astrele vă permit să aveţi o vedere clară asupra obiectivelor şi a oportunităţilor; aveţi multă răbdare şi nu renunţaţi până când nu obţineţi ceea ce vă doriţi. Datorită sfaturilor pe care le primiţi de la o persoană dragă, experienţele de astăzi pot avea un efect intens asupra vieţii personale.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Gemeni:

Schimbarea condiţiilor din mediul de muncă vor fi destul de evidente în această zi de joi; cu toate acestea, interesele personale vă ajută să obţineţi ceea ce vă doriţi. Sunteţi pregătiţi să vă ocupaţi până şi de sarcini consumatoare de energie, care vă pot aduce beneficii majore pe plan financiar.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Rac:

Nu sunteţi mulţumiţi de rezultatele profesionale din ultima perioadă şi deja vă gândiţi că este timpul pentru o schimbare pentru voi. Această perioadă este una foarte bună pentru a face planuri şi a gândi soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Leu:

Astrele vă recomandă să fiţi precauţi şi să nu lăsaţi garda jos indiferent de ce se întâmplă. Schimbările serioase de pe plan profesional pot aduce mici probleme inevitabile şi pe plan personal. Totuşi, aveţi încredere în voi şi îndrăzniţi să faceţi mişcări riscante.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Fecioară:

Este posibil ca astăzi să vă angajaţi încât să rezolvaţi o problemă familială. Aveţi multă răbdare şi încercaţi să luaţi cea mai bună decizie astfel încât să nu răniţi persoanele din jurul vostru. Răspunsul emoţional al rudelor va fi mult mai puternic decât al vostru.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Balanţă:

Cariera şi obiectivele voastre se dovedesc a fi strâns legate de dorinţa de a oferi un viitor mai bun familiei voastre. În ciuda schimbărilor din viaţa voastră, nu trebuie să luaţi concluzii premature sau să vă grăbiţi cu decizii finale, pe care mai târziu le veţi regreta.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Scorpion:

Astăzi este posibil să intervină o schimbare drastică în afacerea voastră, în viaţa personală sau chiar în cea de familie. Pe plan profesional, un superior vă convinge să lucraţi cu un nou supraveghetor predispus la manipulări emoţionale.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Săgetător:

A 26-a zi a lunii pare să fie una foarte liniştită pentru voi; încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de puţin timp liber înainte de o schimbare destul de importantă pe plan profesional. Profitaţi de aceste momente şi faceţi-vă planurile pentru următoarea perioadă.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Capricorn:

Încercaţi să fiţi prudenţi şi politicoşi ori de câte ori puteţi astăzi; pentru a obţine ceea ce vă doriţi, trebuie să comunicaţi cu uşurinţă cu persoanele din jurul vostru. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu pare să fie pe drumul cel bun.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Vărsător:

Relaţia sentimentală poate intra într-o fază critică, mai ales dacă este vorba despre o relaţie recentă. Comportamentul partenerului de cuplu urmează să se schimbe; dacă vreţi ca lucrurile să funcţioneze între voi, sunteţi nevoiţi să faceţi compromisuri majore.


Horoscop 26 noiembrie 2015, Peşti:

Pentru a primi un proiect important pe plan profesional, trebuie să le demonstraţi superiorilor că sunteţi persoane potrivite pentru a se ocupa de acesta. Astăzi încercaţi să munciţi mai mult decât de obicei şi chiar este posibil să fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 25 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 25 noiembrie 2015


Horoscop 25 noiembrie 2015, Berbec:

Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi, este necesar să aveţi mai multă încredere în voi şi să nu vă pese de ce spune lumea din jurul vostru. Drumul pe care mergeţi este presărat de momente frumoase însă, înainte de a ajunge la ele, trebuie să treceţi prin numeroase provocări care vă vor scoate din zona de confort.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Taur:

Se pare că ultimele luni ale anului 2015 sunt probabil cele mai importante de până acum; faceţi schimbări majore pe plan profesional şi reuşiţi să ajungeţi acolo unde vă doriţi într-un timp foarte scurt. Astăzi trebuie să luaţi o decizie importantă pentru un proiect cu multe şanse de reuşită.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Gemeni:

A 3-a zi a săptămânii pare să fie una chiar foarte liniştită pentru voi; prima parte a zilei va fi una obişnuită, în care trebuie să vă ocupaţi de sarcinile primite la locul de muncă. Spre seară, aveţi timp să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Rac:

Ziua de miercuri este una mai dificilă şi destul de aglomerată pentru voi; sunteţi nevoiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde are loc o schimbare importantă. Este posibil să fiţi nevoiţi să susţineţi un examen sau un test decisiv pentru viitorul vostru.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş şi să staţi la cozi pentru a rezolva o problemă legală. Din fericire, reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să vă ocupaţi cu uşurinţă de orice situaţie neplăcută.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Fecioară:

Astrele sunt în favoarea voastră astăzi, însă pentru a vă ocupa de tot ce vă propuneţi aveţi nevoie de mult calm. Există persoane care vor încerca să vă pună beţe în roate pe parcursul proiectului de care vă ocupaţi. Aveţi răbdare deoarece totul se va derula conform planului făcut de voi.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei va fi una mai complicată pentru voi; o persoană din trecut, care a însemnat mult pentru voi, încearcă să vă recucerească. Mare atenţie la deciziile pe care le luaţi deoarece puteţi face greşeli majore, cu care veţi răni oameni foarte dragi şi importanţi.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Scorpion:

Vă este foarte uşor să vă ocupaţi de problemele pe care le aveţi pe plan profesional; comunicaţi destul de uşor cu partenerii şi cu colegii de la locul de muncă şi reuşiţi să vă expuneţi ideile şi părerile. Spre seară, aveţi parte de o mică surpriză din partea unui om drag.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Săgetător:

Astăzi sunteţi puşi în faţa unei probleme destul de complicate la locul de muncă; superiorii se bazează pe voi, aşa că sunteţi nevoiţi să daţi tot ce aveţi mai bun pentru a rezolva cât mai repede cu putinţă situaţia dificilă. Din fericire, aveţi răbdare şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, ceea ce vă ajută să luaţi o decizie foarte bună.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Capricorn:

În cazul în care aveţi în plan să faceţi schimbări pe plan profesional, acum este cel mai bun moment pentru a vă pune ideile în practică; astrele vă scot în cale numeroase oportunităţi de colaborare cu oameni importanţi. Totuşi, încercaţi să nu vă aglomeraţi cu sarcinile.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi este una mai agitată pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii trebuie să fiţi atenţi la schimbările care apar pe plan profesional. După orele prânzului, purtaţi o conversaţie sinceră cu partenerul de cuplu; este posibil să luaţi o decizie neaşteptată.


Horoscop 25 noiembrie 2015, Peşti:

A 25-a zi a lunii va fi una mai aglomerată, în care sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de o problemă legală. După orele prânzului, primiţi o veste frumoasă, pe care o aşteptaţi de câteva luni; sărbătoriţi cu partenerul de cuplu şi persoanele dragi din viaţa voastră.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 24 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 24 noiembrie 2015


Horoscop 24 noiembrie 2015, Berbec:

Sunteţi cam distraţi astăzi şi puteţi rata diverse oportunităţi. Nu prea reuşiţi să vă concentraţi şi aveţi tendinţa să trăiţi într-o lume paralelă, departe de realitate. Atitudinea voastră poate fi enervantă pentru cei din jur. Trebuie să daţi dovadă de flexibilitate şi dorinţa de a lupta pentru condiţii de muncă mai bune.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Taur:

Azi v-aţi putea întâlni cu un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme. Vă străduiţi să înţelegeţi cerinţele stabilite de partenerul de viaţă, însă nu sunteţi de acord cu ele şi asta vă creează o stare de frustrare. Aveţi impresia că numai părerile voastre sunt bune şi îi jigniţi pe cei din jur cu atitudinea voastră.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Gemeni:

Sunteţi foarte emotivi şi din acest motiv deveniţi o ţintă pentru cei din jur. Reacţiile voastre lacrimogene nu impresionează pe nimeni. Evitaţi să vă lăsaţi absorbiţi energetic de tot ce este negativ în jurul vostru. Aveţi nevoie de mai mult curaj pentru a reuşi să alegeţi ceea ce este corect. Încercaţi să-i înţelegeţi şi pe oamenii din jur.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Rac:

Sunteţi nişte surse de inspiraţie pentru cei din jur. Aveţi o gândire limpede, rapidă, iar ideile voastre sunt cu totul originale. Reuşiţi să vă afirmaţi la serviciu, atât în faţa şefilor, cât şi în faţa colegilor. Vă canalizaţi energia spre aspecte pozitive şi reuşiţi să puneţi capăt unor conflicte mai vechi care v-au creat un mare disconfort.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Leu:

Ţineţi mult la principiile voastre, dar tot încercând să fiţi drăguţi şi amabili cu cei din jur este posibil să vi le încălcaţi. Nu vă pierdeţi încrederea în voi, ci rămâneţi cu capul sus ca întotdeauna. O problemă de sănătate s-ar putea acutiza, dar remediul vă este la îndemână şi o veţi putea rezolva repede.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Fecioară:

Depuneţi eforturi pentru a răspunde în mod adecvat provocărilor pe care vi le face un coleg, şef sau partener de afaceri. Vă organizaţi munca şi vă realizaţi proiectele cu meticulozitate. Ţineţi foarte mult la aparenţe şi la imaginea voastră. De aceea şi ajungeţi azi să petreceţi mult timp în faţa oglinzii minunându-vă de ceea ce sunteţi.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Balanţă:

Râdeţi şi sunteţi puşi pe şotii, glumiţi cu toată lumea şi emanaţi bunădispoziţie. Deşi voi nu încercaţi decât să destindeţi atmosfera, mulţi nu văd cu ochi buni remarcile voastre acide. Este recomandat să spuneţi totul, dar totuşi trebuie ca înainte de toate să vă asumaţi posibilele consecinţe ale gesturilor voastre.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Scorpion:

Nu ştiţi cum să faceţi să fugiţi de responsabilităţi. La birou, amânaţi cât mai mult începerea activităţii zilnice, luaţi pauze lungi şi încercaţi să vă pasaţi sarcinile altor colegi. Nu trebuie să vă lansaţi azi în decizii majore, este o zi destul de riscantă, aşa că staţi liniştiţi şi lucrurile se vor rezolva de la sine.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Săgetător:

Energia este cuvântul care vă defineşte ziua de azi. Începeţi în forţă şi o ţineţi aşa până seara târziu. V-aţi propus să faceţi mai multe decât este omeneşte posibil. Dacă nu vă organizaţi suficient de bine veţi suferi un blocaj spre seară. Oricum, veţi culege roadele materiale ale eforturilor depuse în ultima vreme.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Capricorn:

Puneţi punctul pe „I” într-o chestiune care ţine de viaţa de cuplu şi o să înlăturaţi tot ceea ce nu vă convine. Cert este că lucrurile nu vor mai fi la fel de acum înainte. Aveţi oportunităţi excelente de a crea legături şi contacte cu persoane care vor ocupa un loc important în viaţa voastră în viitor.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Vărsător:

Vi se vor recunoaşte nişte merite, poate luaţi chiar o primă, vi se promite un salariu de merit şi reuşiţi să vă faceţi nişte planuri de vacanţă. Luaţi în considerare o ofertă bună care vi se face pentru semnarea unui contract. Sunt şanse să fiţi implicaţi fără voia voastră într-o discuţie controversată, în urma căreia veţi supăra pe cineva.


Horoscop 24 noiembrie 2015, Peşti:

O problemă vă dă bătaie de cap de ceva vreme şi nu veţi avea linişte până nu o veţi rezolva, de acea vă şi canalizaţi toată energia în acest scop. Vi se face o ofertă de lucru şi după ce o să vă consultaţi cu familia veţi decide ce să alegeţi. Vă apasă o povară emoţională şi doar cu răbdare veţi găsi o soluţie să vă eliberaţi.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 23 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 23 noiembrie 2015


Horoscop 23 noiembrie 2015, Berbec:

Aţi prins curaj să spuneţi ce aveţi în minte. Dacă vreţi să vă asiguraţi că mesajul vostru a fost transmis corect, fiţi diplomaţi. Este o zi benefică pentru investiţii, astfel că ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul de viaţă în privinţa viitorului vostru. Luptaţi din răsputeri cu un soi de răceală persistentă.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Taur:

Vă simţiţi foarte bine şi sunteţi tentaţi să faceţi excese total contraindicate. Încercaţi să vă menajaţi puţin. Ar fi distractiv să faceţi lucruri diferite şi aventuroase astăzi. Numai voi puteţi decide care vor fi acestea. Vă impuneţi punctul de vedere în faţa partenerului, dar nu este deloc indicat să vă amestecaţi în bugetul acestuia.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Gemeni:

Reînnoiţi legăturile cu cei dragi, ascultaţi-vă inima şi nu mintea. Încercaţi să nu mai fiţi suspicioşi şi geloşi. Exprimaţi-vă adevăratele sentimente şi lucraţi împreună pentru a găsi soluţii la probleme, în special la cele de ordin financiar. Faceţi-vă puţină ordine în priorităţi şi vedeţi ce mai puteţi rezolva în următoarele zile.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Rac:

Trebuie să vă schimbaţi atitudinea dacă vreţi ca viaţa voastră să fie mai echilibrată. Ocupaţi-vă de lucrurile rămase nerezolvate, iar după-amiază daţi-vă întâlnire cu prietenii sau faceţi o vizită unei rude mai în vârstă. Vă veţi simţi bine să fiţi de ajutor cu o vorbă bună. Banii nu dau pe dinafară, dar nici nu vă lipsesc.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Leu:

Fiţi direcţi, dar aveţi grijă la reacţiile celor din jur. Este uşor să spuneţi ce aveţi pe suflet, cu atât mai mult cu cât vor exista consecinţe. Nu vreţi să vă refuzaţi nicio plăcere, aşa că nu refuzaţi niciun plan sentimental. Cu sănătatea staţi relativ bine, însă ar trebui să aveţi grijă la dulciuri, întrucât aţi cam abuzat de ele în ultima vreme.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Fecioară:

Vă întâlniţi cu un prieten cu care nu v-aţi mai întâlnit de ceva vreme şi depanaţi amintiri care vă fac să vă simţiţi foarte bine. Aveţi grijă la ceea ce scoateţi pe gură, este destul de uşor să plantaţi sămânţa îndoielii în mintea celor din jur. Sectorul financiar este încărcat de pagube şi trebuie să luaţi rapid măsuri.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Balanţă:

Astăzi vă confruntaţi cu nişte decizii financiare foarte importante. Nu ar fi o idee rea să vă mai gândiţi la deciziile pe care le luaţi. Petreceţi o seară romantică alături de partenerul de viaţă, iar dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie, astrele sunt de partea voastră şi există posibilitatea să întâlniţi pe cineva, totul este să ieşiţi din casă.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Scorpion:

Nici nu a venit decembrie şi voi sunteţi deja cu gândul la vacanţă. Vă faceţi planuri astăzi pentru sărbătorile de iarnă, căutaţi pe Internet oferte, faceţi rezervări, iar toată această preocupare vă afectează activitatea de la serviciu. Sunteţi îndrăgostiţi şi aveţi impresia că plutiţi pe valurile iubirii.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Săgetător:

Trăiţi clipa! Acest motto vă guvernează ziua. Azi veţi fi acele persoane care îi înveselesc pe cei din jur şi nu vă veţi plânge de nimic. Veţi fi apreciaţi de cei din jur, dar ar trebui să petreceţi timp şi cu familia. Din cauza faptului că vă concentraţi mai mult pe proiectele de la serviciu, relaţia cu partenerul a început să scârţâie.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Capricorn:

Cine zice că trebuie să fiţi lideri în toate situaţiile? Lăsaţi locul acesta altcuiva şi relaxaţi-vă. Meditaţi, răsfăţaţi-vă, odihniţi-vă. Prelungiţi-vă weekendul cu încă o zi, pentru că vă aşteaptă zile solicitante. În dragoste, v-aţi cam săturat de tandreţe şi vă doriţi şi voi o iubire sălbatică, fără limite.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Vărsător:

Cariera voastră este pe drumul cel bun, însă nu trebuie să vă culcaţi pe o ureche. Nu vă panicaţi, respiraţi adânc şi mergeţi mai departe. Sunteţi pe drumul cel bun, dar aveţi grijă să vă scoateţi la iveală toate calităţile astăzi. Veţi fi încântaţi de propunerile senzuale ale persoanei iubite.


Horoscop 23 noiembrie 2015, Peşti:

Nu este o zi favorabilă pentru decizii importante, aşa că nu vă grăbiţi să vă hotărâţi viitorul. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă sau cu un prieten bun şi încercaţi să găsiţi acea mână de ajutor de care aveţi atâta nevoie. Şi dacă trebuie să semnaţi un document ar fi bine să citiţi cu atenţie tot ce scrie.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 22 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 22 noiembrie 2015


Horoscop 22 noiembrie 2015, Berbec:

Găsiţi un motiv bun astăzi pentru a vă coborî valiza de pe dulap şi a porni la drum. Alegeţi orice punct de pe hartă şi daţi-i bătaie. Aveţi nevoie de relaxare şi de aer curat. În felul acesta vă veţi găsi şi inspiraţia pentru săptămâna care vine. Cu familia vă împăcaţi bine, totul este numai armonie, aşa că profitaţi!


Horoscop 22 noiembrie 2015, Taur:

Vi se activează latura seducătoare. Instinctele voastre sunt foarte ascuţite, în special când este vorba de acele atracţii nemărturisite. Primiţi atâta iubire şi prietenie din jurul vostru, încât vă schimbaţi părerea despre ceilalţi, dar mai ales despre voi! Aveţi undă verde pentru a avea legături intense.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Gemeni:

Puneţi o afacere pe roate sau faceţi o relaţie să meargă, pentru că aţi înţeles, în sfârşit, că este nevoie de doi parteneri pentru ca lucrurile să funcţioneze. Este activat sectorul angajamentelor, astfel că transformaţi tentativele de relaţii în ceva permanent. Învăţaţi să treceţi de la singurătate la puterea unui cuplu.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Rac:

Vă afirmaţi deschis dorinţele şi este clar pentru toată lumea că sunteţi foarte ambiţioşi. Toate asocierile care vi se propun le acceptaţi, fără însă să cumpăniţi suficient. În plus, v-aţi decis să vă răsfăţaţi. Poate fi vorba despre un preparat apetisant care poate nu este chiar sănătos sau de un cadou pe care vi-l oferiţi singuri.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Leu:

Aveţi parte de o zi foarte romantică, întrucât a fost activat sectorul pasiunilor. Dacă sunteţi singuri, nu veţi mai rămâne mult timp aşa, cu atât mai mult cu cât azi sunt o mulţime de ochi îndreptaţi către voi. Ba chiar o anumită persoană abia cunoscută vă va face să simţiţi că plutiţi, că zburaţi.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Fecioară:

Duminica asta aveţi chef să staţi mai mult în casă şi să vă ocupaţi de treburi gospodăreşti. Deschideţi larg uşile şi fiţi nişte gazde bune. Nu veţi duce lipsă de musafiri şi vă veţi strădui să îi faceţi să se simtă bine. Consideraţi că aţi reuşit să vă stabilizaţi situaţia financiară, dar nu uitaţi că aţi promis să îi ajutaţi şi pe ceilalţi.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Balanţă:

Poate nici nu vă daţi seama încă, dar aţi ajuns la punctul de apogeu al unui proiect la care aţi muncit intens alături de alţii. Reuşita voastră este sărbătorită, poate vă trimit şefii într-o excursie în care să vă distraţi. Este de preferat să fiţi discreţi şi să nu vă exteriorizaţi prea mult trăirile.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Scorpion:

Vă stă gândul doar la bani şi la bugetul vostru din luna următoare. Aveţi şanse să vă creşteţi substanţial venitul. Vă faceţi un buget şi creaţi un plan de acţiune cu bătaie lungă. Vor începe să apară noi oportunităţi de muncă în sfera profesională. Vă treziţi azi cu musafiri nepoftiţi, dar încercaţi să nu vă arătaţi nemulţumirea.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Săgetător:

Liniştea de care aveţi parte azi este un dar divin, deci profitaţi de el din belşug, pentru că voi nu aveţi parte des de această atmosferă tihnită şi blândă. Aveţi un nivel scăzut de energie şi profitaţi ca să vă relaxaţi, chiar dacă asta înseamnă să vă izolaţi de bunăvoie. Nu ar fi rău să mergeţi pe la o biserică, să vă reculegeţi.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Capricorn:

Pentru această zi v-aţi propus o siestă prelungită. Asta nu înseamnă că veţi sta acasă. Vă veţi plimba mult pe jos, poate veţi merge la un vernisaj şi, cu siguranţă, o să alegeţi şi un salon Spa în care să vă răsfăţaţi cu tratamente de înfrumuseţare şi cu masaj. Aveţi timp să vă reîncărcaţi bateriile, să vă faceţi plinul de energie.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Vărsător:

Voi contaţi azi cel mai mult, ca atare acordaţi-vă mai multă atenţie şi grijă, pentru că meritaţi un asemenea bonus. De aceea, recomandarea ar fi să faceţi ceea ce vă place mai mult. Veţi rezolva azi şi un conflict mai vechi apărut în familie şi vă veţi simţi foarte bine după rezultatul obţinut.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Peşti:

Chiar dacă este duminică, se activează sectorul carierei. Faceţi un plan de acţiune, marcând pietrele de hotar pe care vreţi să le bifaţi pe parcurs. Nu prea sunteţi siguri de sentimentele voastre, astfel că dragostea vă pune ceva probleme. Ar putea exista chiar pericolul de a vă îndrăgosti de o persoană nepotrivită.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 21 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 21 noiembrie 2015


Horoscop 21 noiembrie 2015, Berbec:

Ziua de sâmbătă vă găseşte într-o stare de spirit destul de proastă, mai ales că în ultimele zile aţi muncit în continuu, iar acum resimţiţi oboseala. Este posibil să deveniţi uşor iritaţi şi să îi supăraţi pe cei din jur. Din punct de vedere financiar, situaţia se îmbunătăţeşte şi deveniţi brusc mult mai optimişti.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Taur:

Problemele de la serviciu vă stresează şi nu prea reuşiţi să vă relaxaţi nici după ce primiţi laude din partea superiorilor voştri. Este o zi în care puteţi învăţa multe lecţii de viaţă, mai ales că energia lucrează în favoarea voastră. Spre seară, aţi face bine să mergeţi în vizită la un prieten sau la părinţi. Vă veţi destinde.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Gemeni:

Sâmbăta aceasta este liniştită şi vă puteţi rezolva majoritatea problemelor, atât personale, cât şi pe cele de la serviciu. Implicarea voastră nu trece neobservată. Cu toate astea, oricât de dragi v-ar fi banii câştigaţi uşor, gândiţi-vă şi la consecinţe. Nu este exclus nici să vă certaţi cu partenerul de viaţă sau cu unul dintre părinţi.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Rac:

Astăzi veţi putea să-i vorbiţi persoanei iubite cu mai mare lejeritate despre sentimentele, dar şi despre felul în care vedeţi viitorul relaţiei. La serviciu, sarcinile vă ţin ocupaţi şi nu prea aveţi timp să vă gândiţi la weekend, deşi v-aţi dori să puteţi organiza o ieşire undeva cu prietenii sau cu familia.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Leu:

Sunteţi prinşi cu un nou proiect sau cu organizarea unui eveniment pentru care nu aveţi mult timp la dispoziţie. Cineva din anturaj la care nici nu v-aţi fi aşteptat vă sare în ajutor. Orientaţi-vă atenţia şi către relaţiile cu familia. Ar fi bine să staţi mai mult de vorbă, să vă spuneţi fiecare ce aveţi pe suflet.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Fecioară:

Azi vi se îndeplinesc toate dorinţele. Sunteţi plini de energie şi le faceţi o bună impresie celor din jur. Suspiciunile cu privire la persoanele pe care le cunoaşteţi azi se vor risipi rapid, atunci când vă veţi da seama că temerile voastre nu sunt întemeiate. Intuiţia vă joacă feste.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Balanţă:

Nu este o zi tocmai uşoară. Aveţi multe lucruri de rezolvat la muncă şi nici nu sunteţi în cea mai bună formă. Ar fi bine să găsiţi un echilibru între momentele de odihnă şi cele de concentrare absolută. Întoarceţi-vă ochii şi către persoana iubită, care aşteaptă nişte cuvinte frumoase, poate nişte încurajări. Nu de alta, dar le merită!


Horoscop 21 noiembrie 2015, Scorpion:

Aţi muncit pe brânci şi aţi hotărât că este momentul să vă dedicaţi timp şi pentru voi. Dacă nu aveţi nicio idee de ce aţi putea să faceţi, vă sfătuiesc să vă programaţi la un masaj sau la cosmetică. Impulsul de a cheltui este atât de puternic, încât este de preferat să nu plecaţi la cumpărături fără o persoană cu picioarele pe pământ.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Săgetător:

Aveţi o zi agitată, în care nu reuşiţi să vă concentraţi la ceea ce aveţi de făcut şi decideţi că este mai bine să lăsaţi deoparte treburile importante pentru a nu face vreo eroare. Reflectaţi în linişte asupra demersurilor voastre şi acordaţi-vă pauze suficiente pentru refacerea organismului. Nu renunţaţi la simţul umorului.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Capricorn:

Astăzi îi puteţi convinge uşor pe cei din jur prin entuziasmul cu care vă susţineţi viziunile personale. Feriţi-vă însă de decizii luate sub impulsul de moment, mai ales dacă este vorba despre bani. Simţiţi nevoia de mai multă afecţiune şi o veţi primi, totul este să ştiţi ce, cum şi când să cereţi.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Vărsător:

Începeţi cumpărăturile pentru sărbători şi dacă nu aveţi zi scurtă la muncă vă învoiţi. Poate profitaţi de nişte oferte de Black Friday şi faceţi nişte achiziţii avantajoase. Oricine vă critică astăzi nu este cazul să puneţi la inimă. Ascultaţi-vă doar mentorii şi faceţi ceea ce vă sugerează ei şi veţi avea de câştigat.


Horoscop 21 noiembrie 2015, Peşti:

Vă confruntaţi cu o criză financiară destul de serioasă, asta deşi nu vă puteţi plânge că aţi fost nedreptăţiţi, fiindcă v-aţi primit toţi banii până acum. Vi se deschid noi oportunităţi, însă fiţi atenţi să nu vă pierdeţi libertatea şi independenţa. Este posibil să fiţi nevoiţi să plecaţi din oraş într-o delegaţie care se va întinde pe tot weekendul.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 20 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - vineri, 20 noiembrie 2015


Horoscop 20 noiembrie 2015, Berbec:

Vineri pare să fie o zi foarte bună pentru viaţa sentimentală; o discuţie cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să luaţi o decizie importantă cu privire la viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă oferă posibilitatea de a întâlni o persoană nouă.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Taur:

În prima parte a zilei mergeţi la un eveniment important pe plan profesional; profitaţi de această întâlnire pentru a discuta despre o posibilă colaborare cu mai mulţi oameni influenţi în domeniul în care activaţi. Spre seară primiţi un cadou din partea unui membru al familiei.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Gemeni:

Vineri pare să fie o zi foarte relaxantă pentru voi; primele ore ale zilei vor fi petrecute la locul de muncă, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. După orele prânzului, petreceţi momente speciale alături de o persoană foarte dragă.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Rac:

Dimineaţa va fi una complicată pentru voi; participaţi la o întâlnire importantă şi trebuie să luaţi o decizie majoră cu privire la viaţa profesională. După orele prânzului, o persoană foarte dragă vă invită la o petrecere; aveţi ocazia să întâlniţi persoane noi.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Leu:

Astrele vă oferă mână liberă în ceea ce priveşte deciziile pe care vrei să le luaţi; acum este un moment foarte bun pentru a face o schimbare pe plan profesional, care vă poate aduce numeroase beneficii financiare. Seara va fi una cu adevărat specială deoarece sărbătoriţi alături de cei dragi.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Fecioară:

Astăzi, mai mult ca oricând, astrele vă oferă posibilitatea de a experimenta; vă gândiţi serios să faceţi o schimbare pe plan personal, însă vă este teamă să nu îi dezamăgiţi pe cei din jurul vostru. Spre seară întâlniţi un om nou care vă ajută să luaţi o decizie bună pentru viitorul vostru.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Balanţă:

Vă doriţi foarte mult să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi; partenerul de cuplu se poate simţi neglijat în această perioadă şi pot apărea probleme în relaţia sentimentală. Flirturile sunt acceptate, însă atâta timp cât rămân în acest stadiu.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Scorpion:

În această perioadă trebuie să faceţi compromisuri în ceea ce priveşte viaţa financiară; nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite şi, cel mai important, încercaţi să nu vă îndatoraţi. Pe plan personal astrele vă pregătesc o surpriză frumoasă.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Săgetător:

Trebuie să vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă. După orele prânzului este posibil să vă confruntaţi cu mici probleme de comunicare cu partenerul de cuplu.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de complicată pentru voi; este posibil să nu vă puteţi concentra şi să faceţi greşeli majore în relaţia cu persoanele din jurul vostru. Cel mai bine este să evitaţi întâlnirile importante sau negocierile profesionale.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Vărsător:

Un coleg de la locul de muncă vă propune o colaborare destul de interesantă; din păcate, acesta nu este un moment foarte bun pentru a vă implica în afaceri şi nici pentru investiţii majore în ceea ce priveşte viaţa financiară. Astrele vă recomandă să aveţi răbdare.


Horoscop 20 noiembrie 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi multe de rezolvat şi nu vreţi să rămâneţi în urmă cu sarcinile primite. Încercaţi, totuşi, să nu vă neglijaţi partenerul de cuplu. Spre seară aveţi ocazia de a vă revanşa în faţa lui pentru această săptămână dificilă.

 

Horoscop Urania săptămânal: 23-29 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania 23-29 noiembrie 2015


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Berbec:

Luna Plină din data de 26 „cade” pe axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu precizarea că în cazul vostru, efectele acestei lunații se fac resimțite în principal în felul în care interacţionaţi și se interacționează cu voi. Pentru a vă da seama la ce aspect al personalității voastre este nevoie să lucraţi, cereţi păreri și sugestii din partea persoanelor apropiate. Acceptaţi-le feedback-ul cu brațele deschise.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Taur:

Ziua de 24 v-ar putea rezerva unele provocări la capitolul sănătate. Din câte se pare, menținerea climatului liniştit la muncă și acasă presupune multă bătaie de cap din partea voastră, fapt care și-ar putea pune amprenta pe bunăstarea voastră fizică în a doua zi din săptămână. Fiţi atenţi să nu vă creaţi singuri deservicii pe partea de sănătate pentru că încercaţi prea mult să mulţumiţi pe toată lumea.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Gemeni:

Luna Plină din ziua de 26 se desăvârșește tocmai în casa vitalității voastre, indiciu că efectele acestei lunații nu vă ocolesc deloc. Fie vă treziţi cu o energie debordantă și greu de gestionat constructiv, fie vă epuizează până la limită. Cam așa se prefigurează felul în care va acționa acest eveniment astral în ceea ce îi priveşte pe nativii născuţi în semnul Gemenilor. Influențele depind de stilul vostru de viață și alimentație.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Rac:

Luna Plină din 26 se suprapune tocmai peste axa sănătății din horoscopul vostru general, cu precizarea că, în cazul vostru, efectele acestei lunații influențează în principal bunăstarea voastră mentală. V-ar putea imprima astfel predispoziția către a vă construi tot felul de scenarii pesimiste în minte. Este în puterea voastră să nu vă pierdeţi timpul cu astfel de lucruri.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Leu:

Zilele de 27, 28 și 29, v-ar putea surprinde mai sensibili decât de obicei. Vă impresionează mai ușor vorbele celorlalți și faptele lor, riscând să vă atacaţi chiar și atunci când nu intenționa nimeni să vă facă observație. Îmbărbătaţi-vă puțin și nu puneţi la suflet remarcile mai mult sau mai puțin crude la adresa voastră.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Fecioară:

Nu veţi avea probleme grave de sănătate în această săptămână. Dar cum sunteţi nişte firi preocupate de aspectul vostru fizic și de sănătatea voastră în general, nu ar fi rău să ştiţi că sarea celulară a zodiei voastre este sulfatul de potasiu care susține procesul digestiei. O găsiţi în alimente precum conopida, varza și ceapa, deci nu ezitaţi să le includeţi mai des în meniul vostru zilele acestea.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Balanţă:

Și în cazul vostru Luna Plină din data de 26 se suprapune peste axa cunoașterii, cu precizarea că, în ceea ce vă privește, efectele acestui eveniment astral se resimt în sfera sistemului vostru de valori, principii și credințe, respectiv a mentorilor voştri. Aplecaţi mai des urechea la învățămintele persoanelor pe care le apreciaţi și faceţi ajustările necesare filozofiei voastre de viață. Renunţaţi la unele prejudecăți!


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Scorpion:

Luna Plină din ziua de 26 se manifestă din plin tocmai în casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu că nu este exclus să apară evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să genereze schimbări de substanță în interiorul vostru săptămâna aceasta. Fie că este vorba de o vorbă care vă pune pe gânduri ori de o veste care vă șochează, cert este că nu trece pe lângă voi.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Săgetător:

Chiar dacă efectele Lunii Pline din 26 se resimt cu mai multă intensitate în casa partenerului de viață și/sau afaceri din horoscopul vostru general, acest lucru nu înseamnă că la celălalt pol al axei, mai exact casa vitalității voastre, nu se manifestă această lunație. Puteți constata săptămâna aceasta că bunăstarea voastră la nivel fizic și mental poate depinde mai mult decât de obicei de cei din jurul vostru.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Capricorn:

Și în ceea ce vă privește Luna Plină din data de 26 „cade” pe axa sănătății din horoscopul vostru general, dar în cazul vostru, efectele acesteia influențează forma fizică în care vă regăsiţi săptămâna aceasta. Întrucât neatenția, concentrarea insuficientă și neîndemânarea fac parte din apanajul acestui eveniment astral, luaţi-vă măsuri de siguranță astfel încât să evitați eventualele accidentări.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Vărsător:

Dat fiind că Luna Plină din ziua de 26 se formează în casa plăcerilor din horoscopul vostru general, nu ar trebui să vă mire faptul că excesele s-ar putea ține lanț săptămâna aceasta. Lăsaţi rațiunea să preia controlul dacă vă doriţi să rămâneţi cumpătaţi în privința consumul alimentelor și/sau băuturilor nesănătoase, care îngrașă sau care vă afectează capacitatea de a lua decizii înțelepte. Fiţi atenţi!


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Peşti:

Luna Plină din 26 se face simțită cu precădere în casa familiei din horoscopul vostru general căreia îi corespunde fundația universului vostru interior. Dacă vă bântuie încă unele momente mai puțin plăcute sau de-a dreptul ciudate din copilărie sau trăite în raport cu părinții, cereţi-le lămuriri cu privire la aceste evenimente. Explicațiile lor v-ar putea ajuta să vi le asumaţi și să treceţi peste ele.


Horoscop decembrie 2015.


 

Horoscop Urania zilnic: joi, 19 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 19 noiembrie 2015


Horoscop 19 noiembrie 2015, Berbec:

A patra zi a săptămânii este foarte bună pentru proiectele profesionale; aveţi multă răbdare cu persoanele cu care interacţionaţi şi luaţi decizii foarte bune pe termen lung. Spre seară, primiţi o veste bună cu privire la o colaborare cu un coleg de muncă.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Taur:

Ziua de joi este despre viaţa profesională; astrele vă ajută să luaţi deciziile potrivite pentru un viitor minunat, cu multe reuşite în carieră. După orele prânzului, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană care vă va ajuta foarte mult într-un proiect important.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Gemeni:

A 19-a zi a lunii noiembrie pare să fie o zi destul de frumoasă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe proiectele profesionale şi reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi de la superiori. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Rac:

Ziua de joi începe cu dreptul pentru voi; aveţi şansa de a încheia o colaborare extrem de profitabilă cu un partener de afaceri important. După orele prânzului, vă ocupaţi de o problemă dintre doi colegi care nu reuşesc să găsească o soluţie pentru proiectul lor.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Leu:

Joi pare să fie începutul unui nou drum pentru voi; astăzi faceţi o schimbare majoră, care vă va aduce multe beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Persoanele dragi sunt alături de voi şi vă felicită pentru curajul de care daţi dovadă.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Fecioară:

Astăzi nu pare a fi o zi tocmai bună pentru viaţa profesională; nu reuşiţi să vă concentraţi şi puteţi face greşeli majore pe care nu le mai puteţi repara. Cel mai bine este să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă atenţie.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Balanţă:

După o discuţie cu o persoană nouă, decideţi că este timpul să faceţi câteva schimbări pe plan personal. Mulţi oameni nu vor fi de acord cu modul în care vreţi să rezolvaţi problemele cu care vă confruntaţi, însă voi ştiţi cel mai bine ce este de făcut. Seara va fi una mai dificilă deoarece aveţi parte de un conflict cu partenerul de cuplu.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Scorpion:

Joi pare să fie ziua voastră norocoasă; astăzi aveţi şansa de a întâlni persoane importante, care vă pot deschide numeroase uşi pe plan profesional. Trebuie doar să fiţi în locul potrivit la momentul potrivit; astrele vă ajută să impresionaţi oamenii cu ideile pe care le aveţi.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Săgetător:

Ziua de 19/11/2015 pare să fie una foarte bună pentru viaţa sentimentală; după o discuţie sinceră, reuşiţi să rezolvaţi problemele cu care vă confruntaţi în relaţia cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară aveţi oportunitatea să întâlniţi o persoană nouă şi interesantă.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Capricorn:

Sunt multe lucruri pe care vreţi să le schimbaţi, însă trebuie să faceţi asta treptat; aveţi răbdare cu planurile voastre şi încercaţi să vă analizaţi cu mare atenţie fiecare mişcare înainte de a o pune în aplicare. După orele prânzului, o persoană în vârstă vă dă un sfat important.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; această stare de spirit vă ajută să rezolvaţi mai uşor problemele cu care vă confruntaţi la locul de muncă. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou foarte frumos.


Horoscop 19 noiembrie 2015, Peşti:

Schimbările care apar în viaţa profesională vă fac să fiţi destul de agitaţi; nu aveţi răbdare în rezolvarea sarcinilor şi puteţi face greşeli majore. Cel mai bine este să vă liniştiţi şi să cereţi ajutorul colegilor de muncă în cazul în care nu reuşiţi să vă descurcaţi cu sarcinile primite.

 

Horoscop Urania lunar: decembrie 2015

 
Horoscop Urania decembrie 2015


Horoscop decembrie 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec decembrie 2015
Un telefon de la o persoană plecată în străinătate sau o ofertă de a participa la un curs/schimb de experiență vă poate prinde nepregătiţi în zilele de 1 sau 2. Sarcinile de muncă primite între zilele de 3 și 5 necesită nu doar să fie privite în ansamblu, ci și atenție la detalii. Din data de 4 până în data de 9, cariera sau responsabilitățile sociale, ale voastre sau ale celui drag, pot afecta destul de serios viața de cuplu.

Începând cu data de 5, pare să se însufleţească sectorul personal. Agresivitatea pasivă afișată de partenerul de cuplu între zilele de 8 și 13 poate ajunge să vă enerveze foarte tare. După data de 10, superiorii și oamenii puternici încep să vă privească cu alți ochi. Din data de 10 până în data de 12, vi se oferă ocazia să scăpaţi de unele inhibiții. Între zilele de 19 și 21, puteți ajunge la cuțite cu şefii dacă nu aveţi pe deplin libertate de acțiune.

În zilele de 25 și 26, randamentul pe care îl daţi vă minunează până și pe voi. Între zilele de 27 și 31, riscați, voi și partenerul, să vă împărțiți din nou defectuos între viața profesională și cea de cuplu. După data de 30, sunt avantajate plecările în concediu peste hotare. Așadar dacă vă propuneţi să treceţi în anul 2016 departe de casă, astrele vă susțin în acest demers. Cu cât este mai exotică destinația, cu atât mai bine.


Horoscop decembrie 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur decembrie 2015
Rezolvarea unor probleme complicate cu care v-aţi confruntat în ultima vreme poate veni într-un mod neașteptat în zilele de 1 sau 2. Gelozia și posesivitatea se pot interpune între voi și partener din data de 3 până în data de 5. Atmosfera tensionată de la serviciu prezentă între data de 4 și data de 9 riscă să vă afecteze eficiența și relația cu colegii de muncă. După data de 5, viața de cuplu se poate revitaliza.

Sănătatea vă poate pune probleme din data de 8 până în data de 13 sau aveţi de-a face cu răsturnări de situație dificil de administrat la locul de muncă. Se întrevede şansa de a participa la un curs/schimb de experiență începând cu data de 10. Planurile voastre și ale persoanei dragi de viitor pot face progrese vizibile între data de 10 și data de 12. Intervalul de zile 19-21 nu se arată prea roz, dar rămâneţi optimişti.

Sărbătorile de iarnă vă surprind pe voi și pe persoana iubită într-o dispoziție de zile mari. Dacă lucraţi între zilele de 27 și 31, este posibil să nu vă bucuraţi de atmosfera festivă de la serviciu unde sarcinile de lucru sunt destul de dificile, iar așteptările ceva cam mari. După data de 30, viața voastră personală se animă considerabil, dar crește în aceeași măsură riscul de a experimenta dragostea cu năbădăi.


Horoscop decembrie 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni decembrie 2015
Zilele de 1 şi 2 se arată favorabile vieții sociale și sentimentale. Între data de 3 și 5, persoana iubită își poate exprima nemulțumirile legate de lucruri ce țin de bucătăria internă a familiei. Din data de 4 până în data de 9, se anunță rost de dragoste cu năbădăi. După 5 încolo, puteți primi sarcini de lucru care vă incită, dar vă și pun în dificultate. Între data de 8 și data de 13, riscaţi să neglijaţi persoana dragă din cauza prietenilor.

După data de 10, ar fi bine să se pună la punct reguli cu privire la uzul finanțelor și bunurilor deținute la comun cu partenerul de viață ori afaceri. Din data de 10 până în data de 12, parcă munciţi cu mai mult drag și spor. Aportul vostru de energie, timp și resurse la proiectele cuplului și/sau ale asocierii profesionale în care sunteţi implicaţi poate să nu fie egal cu cel al restului părților între data de 19 și data de 21.

În zilele de 25 sau 26, își pot găsi soluţia unele probleme de familie, cel mai probabil de natură financiară. Din data de 27 până în data de 31, asiguraţi-vă că respectați libertatea personală a partenerului de viaţă, respectiv a copiilor. Începând cu data de 30, viața de cuplu se animă, iar persoanele singure pot avea ocazia de a întâlni pe cineva special, indiciu că dragostea plutește în aer.


Horoscop decembrie 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac decembrie 2015
Eficiența ridicată de care puteți da dovadă în zilele de 1 şi 2 vă permit să (re)intraţi în grațiile şefilor. Cu toate acestea, evitaţi să programaţi interviuri de angajare, să purtați negocieri sau să semnaţi contracte între zilele de 3 și 5. Responsabilitățile casnice sau așteptările familiei voastre de origine pot atârna greu pe umerii persoanei iubite din data de 4 până în data de 9.

După data de 5, viața voastră sentimentală se animă, iar dacă sunteţi singuri, vă poate cădea cu tronc cineva. Urgențele profesionale apărute între zilele de 8 și 13 vă pot face să daţi la o parte familia sau îndatoririle domestice. Din data de 10 încolo, comunicaţi mai bine cu partenerul de viață ori afaceri, clienții și colaboratorii. Între data de 10 și data de 12, gândiţi parcă la unison cu copiii și persoana iubită.

Cariera sau reputația voastră sau a partenerului de viață ori afaceri pot interveni între voi din data de 19 până în data de 21. Sărbătorile de iarnă vă surprind într-o simbioză perfectă cu persoana iubită. Între data de 27 și data de 31, persoana dragă se poate arăta nemulțumită de felul în care decurg lucrurile în gospodărie și/sau familie. Începând cu data de 30, vă puteți bucura de tonus și randament mai ridicate decât de obicei.


Horoscop decembrie 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu decembrie 2015
Zilele de 1 şi 2 pot veni la pachet cu surprize plăcute pe plan sentimental și/sau în relația cu copiii. Ar fi bine ca între data de 3 și data de 5 să nu cumpăraţi altceva decât strictul necesar. Riscul de a intra în dispute cu colegii de serviciu crește foarte repede din data de 4 până în data de 9. După data de 5, timpul petrecut acasă, înconjurat de persoanele dragi, vă poate aduce mai multe satisfacții decât aţi crede.

Dacă vă vizitează rudele voastre și/sau ale partenerului între data de 8 și data de 13 sau aveţi de gând să purtați discuții importante atunci, nu lăsaţi diferențele de viziune și mentalitate să conducă la certuri. Din data de 10 încolo, începeţi parcă să vorbiţi aceeași limbă cu colegii de muncă. Unele probleme de familie se pot rezolva ca prin minune cândva din data de 10 până în data de 12, dacă daţi dovadă de multă înțelegere.

Apropierea unor termene limită sau așteptările prea ridicate ale superiorilor vă pot afecta randamentul între data de 19 și data de 21. Chiar și așa, nu vi se reduc oportunităţile să vă alegeţi cu un bonus sau o primă în zilele de 25 sau 26. Intervalul de zile 27-31 se prefigurează a fi unul tensionat și confuz la locul de muncă, dar începând cu data de 30, încep să se miște înspre bine lucrurile pe plan sentimental.


Horoscop decembrie 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară decembrie 2015
Ițele unei probleme personale se pot descâlci ca prin minune în zilele de 1 şi 2. Rămân altele care continuă să vă supere între zilele de 3 și 5. Evitaţi să vă întindeţi mai mult decât vă ține plapuma bugetului din data de 4 până în data de 9. După data de 5, (re)descoperiţi plăcerea momentelor petrecute cu familia. Din data de 8 până în data de 13, banii pot ajunge să vă alunece printre degete.

După data de 10, păreţi să vă înţelegeţi cu mai multă ușurință cu copiii și partenerul. Dacă sunteţi liberi de contract, puteți cunoaște o persoană care vă face să aveţi fluturaşi în stomac. Conversațiile avute cu partenerul sau asociatul între data de 10 și data de 12 nu se preconizează a degenera în conflicte, ci aduc rezolvare într-o chestiune sau alta. Se pot accentua probleme de încredere în cuplu în intervalul de zile 19-21.

Sărbătorile de iarnă vă aduc mai aproape, sufletește și fizic, de copiii și partenerul de cuplu. Dacă nu acordaţi atenție sporită organizării bugetului, este posibil ca din data de 27 până în data de 31 să experimentaţi lipsuri financiare. Începând cu data de 30 decembrie, vă permiteți să staţi mai mult în compania familiei, poate chiar să vă vizitaţi rudele. Nimic nu pare să vă bucure mai mult decât clipele alături de persoanele dragi.


Horoscop decembrie 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă decembrie 2015
Zilele de 1 şi 2 se anunță a fi favorabile negocierilor, dar și discuțiilor cu partenerul ce se doresc rezolvate, dar lipsite de acuze și reproșuri. Din data de 3 până în data de 5, puteți fi tentaţi să readuceţi în prezent subiecte delicate din trecut. Între data de 4 și data de 9, este posibil ca vorba bună să nu facă minuni în privința unor probleme domestice și/sau familiale dificile. Fiţi înțelegători!

După data de 5, se arată ocazii de suplimentare a veniturilor, respectiv valorificare a economiilor și posesiunilor. Fiţi răbdători cu irascibilitatea de care poate da dovadă persoana dragă din data de 8 până în data de 13, căci altfel se produc scântei. După data de 10, vorbiţi aceeași limbă cu rudele. Între data de 10 și data de 12, se întrevăd ocazii crescute de câștig dacă sunteţi dispuşi să munciţi.

Exigențele familiei voastre de origine sau responsabilitățile casnice pot ajunge să-l apese pe partener între data de 19 și data de 21. Sărbătorile de iarnă și rememorarea clipelor speciale de peste an îndulcesc atmosfera de acasă. Chiar și așa, există pericolul ca din data de 27 până în data de 31 să vă aruncați replici acide. Începând cu data de 30, se pot îmbunătăți vizibil relațiile cu rudele apropiate.


Horoscop decembrie 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion decembrie 2015
Zilele de 1 şi 2 sunt însoțite de ocazii mari de câștig dacă sunteţi gata să vă suflecaţi mânecile și să vă puneţi pe treabă. Din data de 3 până în data de 5, evitaţi să acordaţi împrumuturi amicilor sau să faceţi investiții în proiecte de grup sau planuri de viitor care nu prezintă garanții. Ar fi bine ca în discuțiile purtate între data de 4 și data de 9 să nu vă raportaţi la disensiunile din trecut. Căutaţi să iertați și să uitați.

După data de 5, puteți deveni mai conştienţi de atuurile proprii, atrăgându-i pe ceilalți ca un magnet. Din data de 8 până în data de 13, sănătatea poate lăsa de dorit sau sarcinile de la locul de muncă vă solicită mai mult decât de obicei. După data de 10, abilitățile voastre de comunicare, cu familia și nu numai, se îmbunătățesc vizibil. Dacă sunteţi singuri, daţi-vă întâlniri în intervalul de zile 10-12.

Între data de 19 și data de 21, încercaţi să nu le vorbiţi colegilor de serviciu pe un ton superior. Sărbătorile de iarnă vă pot surprinde în compania familiei pe care nu aţi mai văzut-o demult. Dacă intervalul de zile 27-31 vă surprinde la muncă, străduiţi-vă să nu intraţi în altercaţii cu colegii de serviciu. Începând cu data de 30, se prea poate să vă suplimentaţi mai ușor veniturile.


Horoscop decembrie 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător decembrie 2015
Ar fi bine ca timpul liber pe care îl aveţi la dispoziție în zilele de 1 şi 2 să îl petreceţi în cuplu întrucât vă așteaptă clipe minunate. Între zilele de 3 și 5, puteți intra în conflicte cu superiorii sau alte figuri autoritare din viața voastră. Din data de 4 până în data de 9, ar fi recomandat să refuzaţi amicii care vă solicită sprijin material și să nu investiţi sume mari în proiecte de grup și/sau planuri de lungă durată.

După data de 5, poate reapărea în peisaj un fost partener sau se înfiripă o idilă. Angajamentele sociale pe care vi le luaţi în intervalul de zile 8-13 riscă să vă țină departe de partenerul de cuplu și/sau copii. După data de 10, vă pot ieși în cale ocazii de a vă suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile și bunurile. Între data de 10 și data de 12, păreţi mai dispuşi să iertați greșelile comise de persoanele dragi.

Din data de 19 până în data de 21, ar fi bine să vă limitaţi la articolele de pe lista de cumpărături. Dacă sărbătorile de iarnă vă surprind la serviciu, consolaţi-vă cu faptul că sunteţi remuneraţi pe măsură. Se recomandă să fiţi strânşi la pungă între zilele de 27 și 31 dacă urmăriţi să nu faceţi rabat de la nimic cu ocazia trecerii dintre ani. Atuurile personale vă conferă mai multă trecere pe plan social după data de 30.


Horoscop decembrie 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn decembrie 2015
Dacă încercaţi să vă puneţi în situația membrilor familiei voastre, multe dintre problemele voastre s-ar putea rezolva în primele zile ale lunii decembrie. Din data de 3 până în data de 5, vă puteți simți ameninţaţi de o forță pe care nu o puteți controla sau aveţi impresia că totul vă este nefavorabil, dar căutaţi să fiţi optimişti. Între data de 4 și data de 9, se pot produce certuri aprinse între voi și şefi sau alte figuri autoritare din viața voastră.

După data de 5, aveţi mai multă trecere pe plan social, ba chiar puteți lega o relație mai apropiată cu un/o prieten/ă. Unele urgențe familiale și/sau casnice vă pot face să vă neglijaţi cariera din data de 8 până în data de 13. După data de 10, păreţi mai comunicativi decât de obicei. Între zilele de 10 și 12, puteți fi invitaţi de amici să vă alăturaţi unui proiect sau vă consultați cu ei vizavi de unele planuri de lungă durată.

Evitaţi să afişaţi o atitudine superioară în raport cu familia din data de 19 până în data de 21 întrucât pot apărea conflicte. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vă vizitează persoanele dragi din străinătate sau vă decideţi voi să vă vizitaţi membrii familiei aflaţi la mare depărtare de casă. Căutaţi să nu daţi curs, între zilele de 27 și 31, discuțiilor în contradictoriu cu superiorii sau tatăl. Din 30 încolo, poate reapărea în viața voastră un fost partener.


Horoscop decembrie 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător decembrie 2015
Zilele de 1 şi 2 se anunță extrem de prielnice primirii de membrii în cadrul unui proiect de grup, obținerii de finanţe, dar și conceperii unor planuri de viitor. Fiţi selectivi totuși întrucât, între zilele de 3 și 5, unii parteneri pot trage focul la oala lor. Intervalul de zile 4-9 se anunță a fi plin cu ghinioane, dar nu vă lăsaţi să vă abată de la calea pe care v-aţi ales-o.

După data de 5, reputația voastră, ca oameni și/sau profesionişti, vă poate deschide unele uși până atunci inaccesibile. Din data de 8 până în data de 13, căutaţi să nu vă programaţi negocieri, semnări de contracte, interviuri de angajare întrucât se pot stârni certuri pe seama diferențelor de viziune și mentalitate. Din 10 încolo, nu plecaţi urechea la bârfe și evitaţi să răspândiţi zvonuri.

În intervalul de zile 10-12, vă puteți alege cu un bonus, o primă sau chiar mărire de salariu. Dacă aţi acumulat furie, încercaţi să nu o proiectaţi, din data de 19 până în data de 21, în direcția cuiva sub formă de reproșuri. Sărbătorile de iarnă vă oferă ocazia să cădeţi la pace cu trecutul, dar nu cedaţi ispitei de a îl răscoli din nou între zilele de 27 și 31. Începând cu data de 30, popularitatea voastră crește văzând cu ochii.


Horoscop decembrie 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti decembrie 2015
Zilele de 1 şi 2 se prefigurează a fi profitabile, întrezărindu-se șanse de a vă mări veniturile, respectiv valorifica economiile și posesiunile. Cariera sau reputația voastră sau a persoanei iubite, poate plana greu asupra vieții de cuplu între zilele de 3 și 5. Din data de 4 până în data de 9, problemele de încredere sau neînțelegerile pe seama banilor intervin între voi și partenerul de viață ori afaceri.

După data de 5, vă poate cădea cu tronc o persoană de peste hotare sau de o religie și/sau mentalitate diferită de a voastră. Intervalul de zile 8-13 se arată a fi unul nefavorabil, deci gestionaţi-vă banii cu atenție. Din 10 încolo, comunicaţi cu mai multă lejeritate cu amicii și gândiţi clar în perspectivă. Din data de 10 până în data de 12, soarta vă poate răsfăța cu evenimente speciale și momente unice.

Între zilele de 19 și 21, angajamentele sociale/proiectele de grup/planurile de viitor pot necesita investiții pe care le susțineți cu greu. Sărbătorile de iarnă vă pot găsi în compania persoanei iubite și a prietenilor comuni. Revelionul riscă să fie compromis din cauza unor prieteni care se decid brusc cândva între zilele de 27 și 31 să iasă din schemă. Reputația voastră poate avea de câștigat după data de 30.