Horoscop Urania săptămânal: 23-29 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 23-29 noiembrie 2015


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Berbec:

Luna Plină din data de 26 „cade” pe axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu precizarea că în cazul vostru, efectele acestei lunații se fac resimțite în principal în felul în care interacţionaţi și se interacționează cu voi. Pentru a vă da seama la ce aspect al personalității voastre este nevoie să lucraţi, cereţi păreri și sugestii din partea persoanelor apropiate. Acceptaţi-le feedback-ul cu brațele deschise.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Taur:

Ziua de 24 v-ar putea rezerva unele provocări la capitolul sănătate. Din câte se pare, menținerea climatului liniştit la muncă și acasă presupune multă bătaie de cap din partea voastră, fapt care și-ar putea pune amprenta pe bunăstarea voastră fizică în a doua zi din săptămână. Fiţi atenţi să nu vă creaţi singuri deservicii pe partea de sănătate pentru că încercaţi prea mult să mulţumiţi pe toată lumea.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Gemeni:

Luna Plină din ziua de 26 se desăvârșește tocmai în casa vitalității voastre, indiciu că efectele acestei lunații nu vă ocolesc deloc. Fie vă treziţi cu o energie debordantă și greu de gestionat constructiv, fie vă epuizează până la limită. Cam așa se prefigurează felul în care va acționa acest eveniment astral în ceea ce îi priveşte pe nativii născuţi în semnul Gemenilor. Influențele depind de stilul vostru de viață și alimentație.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Rac:

Luna Plină din 26 se suprapune tocmai peste axa sănătății din horoscopul vostru general, cu precizarea că, în cazul vostru, efectele acestei lunații influențează în principal bunăstarea voastră mentală. V-ar putea imprima astfel predispoziția către a vă construi tot felul de scenarii pesimiste în minte. Este în puterea voastră să nu vă pierdeţi timpul cu astfel de lucruri.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Leu:

Zilele de 27, 28 și 29, v-ar putea surprinde mai sensibili decât de obicei. Vă impresionează mai ușor vorbele celorlalți și faptele lor, riscând să vă atacaţi chiar și atunci când nu intenționa nimeni să vă facă observație. Îmbărbătaţi-vă puțin și nu puneţi la suflet remarcile mai mult sau mai puțin crude la adresa voastră.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Fecioară:

Nu veţi avea probleme grave de sănătate în această săptămână. Dar cum sunteţi nişte firi preocupate de aspectul vostru fizic și de sănătatea voastră în general, nu ar fi rău să ştiţi că sarea celulară a zodiei voastre este sulfatul de potasiu care susține procesul digestiei. O găsiţi în alimente precum conopida, varza și ceapa, deci nu ezitaţi să le includeţi mai des în meniul vostru zilele acestea.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Balanţă:

Și în cazul vostru Luna Plină din data de 26 se suprapune peste axa cunoașterii, cu precizarea că, în ceea ce vă privește, efectele acestui eveniment astral se resimt în sfera sistemului vostru de valori, principii și credințe, respectiv a mentorilor voştri. Aplecaţi mai des urechea la învățămintele persoanelor pe care le apreciaţi și faceţi ajustările necesare filozofiei voastre de viață. Renunţaţi la unele prejudecăți!


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Scorpion:

Luna Plină din ziua de 26 se manifestă din plin tocmai în casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu că nu este exclus să apară evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să genereze schimbări de substanță în interiorul vostru săptămâna aceasta. Fie că este vorba de o vorbă care vă pune pe gânduri ori de o veste care vă șochează, cert este că nu trece pe lângă voi.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Săgetător:

Chiar dacă efectele Lunii Pline din 26 se resimt cu mai multă intensitate în casa partenerului de viață și/sau afaceri din horoscopul vostru general, acest lucru nu înseamnă că la celălalt pol al axei, mai exact casa vitalității voastre, nu se manifestă această lunație. Puteți constata săptămâna aceasta că bunăstarea voastră la nivel fizic și mental poate depinde mai mult decât de obicei de cei din jurul vostru.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Capricorn:

Și în ceea ce vă privește Luna Plină din data de 26 „cade” pe axa sănătății din horoscopul vostru general, dar în cazul vostru, efectele acesteia influențează forma fizică în care vă regăsiţi săptămâna aceasta. Întrucât neatenția, concentrarea insuficientă și neîndemânarea fac parte din apanajul acestui eveniment astral, luaţi-vă măsuri de siguranță astfel încât să evitați eventualele accidentări.


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Vărsător:

Dat fiind că Luna Plină din ziua de 26 se formează în casa plăcerilor din horoscopul vostru general, nu ar trebui să vă mire faptul că excesele s-ar putea ține lanț săptămâna aceasta. Lăsaţi rațiunea să preia controlul dacă vă doriţi să rămâneţi cumpătaţi în privința consumul alimentelor și/sau băuturilor nesănătoase, care îngrașă sau care vă afectează capacitatea de a lua decizii înțelepte. Fiţi atenţi!


Horoscop 23-29 noiembrie 2015, Peşti:

Luna Plină din 26 se face simțită cu precădere în casa familiei din horoscopul vostru general căreia îi corespunde fundația universului vostru interior. Dacă vă bântuie încă unele momente mai puțin plăcute sau de-a dreptul ciudate din copilărie sau trăite în raport cu părinții, cereţi-le lămuriri cu privire la aceste evenimente. Explicațiile lor v-ar putea ajuta să vi le asumaţi și să treceţi peste ele.


Horoscop decembrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS