Horoscop Urania săptămânal: 2-8 martie 2015

 
Horoscop Urania 2-8 martie 2015


Horoscop 2-8 martie 2015, Berbec:

Luna Plină de joi stimulează axa sănătăţii din horoscopul vostru general, motiv pentru care vă număraţi printre nativii Zodiacului care vor resimţi cel mai puternic atât la propriu, cât şi la figurat influenţa acestei lunaţii. Folosiţi-vă de acest prilej pentru a reevalua felul în care mâncaţi, vă îngrijiţi şi faceţi mişcare, dar căutaţi să nu implementaţi schimbările decât de săptămâna viitoare.


Horoscop 2-8 martie 2015, Taur:

Weekend-ul acesta, mai exact duminică, pare să nu se încadreze în tiparul zilelor anterioare. Dacă nu v-aţi rezervat timp pentru odihnă vineri şi sâmbătă, ar fi de dorit să recuperaţi în ultima zi a săptămânii, astfel încât să nu începeţi lunea viitoare cu o durere groaznică de cap. În cazul în care aveţi probleme cu somnul, nu apelaţi la pastile, ci la un pahar cu lapte sau ceai de muşeţel.


Horoscop 2-8 martie 2015, Gemeni:

Chiar dacă Luna Plină de joi nu îşi pune amprenta pe sectorul medical din horoscopul vostru general, iar astrele nu trag semnale de alarmă în această privinţă în restul săptămânii, nu înseamnă că sunteţi imuni la schimbarea de atmosferă pricinuită de acest eveniment astral. Căutaţi să vă canalizaţi energia într-o singură direcţie zilele acestea. Nu o disipaţi în activităţi care nu au nicio finalitate!


Horoscop 2-8 martie 2015, Rac:

Luna Plină de joi îşi propune să vă înveţe unde începe şi se termină critica constructivă, atât în ceea ce priveşte propria persoană, dar şi pe ceilalţi. Poate că intenţiile voastre sunt bune în ambele cazuri, dar când ajungeţi să despicaţi firul în patru şi să găsiţi nod în papură atunci când este evident că nu există niciun cusur, înseamnă că aţi început să deviaţi de la scopul acestei lunaţii.


Horoscop 2-8 martie 2015, Leu:

Luna Plină de joi vă îndeamnă să reevaluaţi cât daţi şi cât primiţi în relaţie cu persoanele din jurul vostru, dar mai ales cu partenerul. Poate că sunteţi genul de persoane care se fac luntre şi punte când vine vorba de persoana iubită şi nu cereţi nimic în schimb, dar de data aceasta, căutaţi să echilibraţi balanţa. Dacă situaţia stă invers, aşteptaţi-vă să nu mai aveţi parte de atâta atenţie.


Horoscop 2-8 martie 2015, Fecioară:

Zodia în care v-aţi născut este prima vizată de Luna Plină de joi, ceea ce înseamnă că veţi simţi din plin influxul de energie care se revarsă de pe urma acestui eveniment astral, chiar dacă nu aduce în prim plan axa sănătăţii din horoscopul vostru general. Dacă nu staţi prea bine cu moralul, faceţi o schimbare la voi ca de exemplu o tunsoare nouă sau un articol de îmbrăcăminte de calitate.


Horoscop 2-8 martie 2015, Balanţă:

Şi în cazul vostru Luna Plină de joi ocupă tot axa sănătăţii, cu menţiunea că, în ceea ce vă priveşte, poate readuce în peisaj afecţiuni mai vechi tratate superficial sau alte boli a căror vindecare aţi lăsat-o în sarcina timpului şi nu a medicului. Chiar şi aşa, poate fi destul de dificil să faceţi distincţia între recidivă şi simptome închipuite, deci fiţi atenţi la mesajele trimise de organism.


Horoscop 2-8 martie 2015, Scorpion:

Înainte de a vă suna prietenii pentru a organiza o ieşire sau o petrecere în weekend, ar trebui să ştiţi că astrele v-au făcut deja planuri. Ceea ce urmăresc ele pentru voi este să vă alocaţi acest sfârşit de săptămâna reîncărcării bateriilor. În caz contrar, aranjamentele sociale s-ar putea să stoarcă şi ultima picătură de energie din voi, lăsându-vă total descoperiţi săptămâna viitoare. Luaţi-o uşor!


Horoscop 2-8 martie 2015, Săgetător:

Sectorul sănătăţii nu se numără printre cele aflate în colimatorul astrelor săptămâna aceasta şi chiar dacă Luna Plină de joi nu vă anunţă că riscaţi să vă neglijaţi sănătatea, nu înseamnă că se cere să ştergeţi acest aspect de pe lista de priorităţi. Trigonul de Foc vă conferă multă energie perioada acesta, dar depinde de voi dacă faceţi combustie spontană sau energizaţi totul în jurul vostru.


Horoscop 2-8 martie 2015, Capricorn:

Luna Plină de joi vă provoacă să împăcaţi felul în care funcţionează mentalul vostru superior şi cel inferior. Sunteţi persoane perfecţioniste care vă doriţi să faceţi totul la superlativ, dar căutaţi să ţineţi cont de faptul că a greşi e omeneşte. Nu rezolvaţi nimic dacă vă faceţi mustrări de conştiinţă la nesfârşit sau dacă vă puneţi întrebări care nu îşi au răspuns. Mergeţi înainte cu fruntea sus!


Horoscop 2-8 martie 2015, Vărsător:

Luna Plină de joi vă îndeamnă să puneţi în balanţă ceea ce investiţi în relaţiile cu ceilalţi şi beneficiile pe care vi le aduc timpul şi energia pe care le depuneţi în oamenii de lângă voi. Acum este momentul să întrerupeţi legăturile cu aceia care nu sunt altceva decât vampiri energetici sau care nu fac decât să ridice la cote peste limita admisă nivelul de toxicitate din viaţa voastră.


Horoscop 2-8 martie 2015, Peşti:

Deşi Luna Plină de joi nu stimulează axa sănătăţii din horoscopul vostru general, faptul că are un impact direct în relaţiile voastre cu ceilalţi o face destul de puternică încât să nu treacă neobservată nici în acest sector de viaţă. Pentru ca trezirea la realitate preconizată de acest eveniment astral să nu fie una dureroasă, căutaţi să fiţi raţionali şi să ajungeţi cu picioarele pe pământ. Deschideţi ochii!

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 1 martie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 1 martie 2015


Horoscop 1 martie 2015, Berbec:

În prima parte a zilei de duminică sunteţi obligaţi să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; din fericire, sunteţi destul de concentraţi şi rezolvaţi totul destul de repede. Apoi vă îndreptaţi atenţia asupra persoanelor dragi din viaţa voastră; petreceţi momente frumoase alături de cei dragi.


Horoscop 1 martie 2015, Taur:

Ziua de astăzi o petreceţi mai mult singuri, iar acesta este un lucru foarte bun; aveţi timp suficient pentru a vă relaxa şi a vă bucura de linişte. De asemenea, acesta este un moment excelent pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele, dar şi pentru a face planuri pentru următoarea perioadă.


Horoscop 1 martie 2015, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să vă doriţi să veniţi cu noutăţi în casa voastră; aveţi o sumă de bani pe care vreţi să o investiţi şi nu vă zgârciţi deloc. Sunteţi de părere că este foarte important ca locuinţa să fie aşa cum vi-o doriţi, iar pentru asta sunteţi dispuşi să faceţi şi câteva compromisuri financiare.


Horoscop 1 martie 2015, Rac:

Ziua nu este foarte relaxantă pentru nativii născuţi în semnul Racului; aveţi foarte multe sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi. Prima parte a zilei va fi una mai uşoară, însă după orele prânzului lucrurile se vor aglomera. De aceea este recomandat să vă planificaţi bine timpul pentru a nu fi nevoiţi să rămâneţi cu treburile neterminate.


Horoscop 1 martie 2015, Leu:

Este posibil ca astăzi să aveţi parte de o mică problemă de care nu ştiţi cum să vă ocupaţi; încercaţi să treceţi peste acest moment şi să lăsaţi timpul să îşi joace cartea. Un superior vă va da un sfat foarte bun, care vă va ajuta să înţelegeţi că nu totul depinde de voi.


Horoscop 1 martie 2015, Fecioară:

În cazul în care aţi avut proiecte de rezolvat, ziua de astăzi este numai bună pentru a accepta laude şi a primi roadele muncii voastre. Este posibil să primiţi un bonus substanţial, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare. Sărbătoriţi succesul alături de o persoană apropiată.


Horoscop 1 martie 2015, Balanţă:

Aceasta este o zi minunată pentru a fi petrecută în aer liber. Găsiţi activităţi care să vă ajute să faceţi puţină mişcare şi, în acelaşi timp, să vă relaxeze. Spre seară este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment important, de la care nu aveţi cum să lipsiţi.


Horoscop 1 martie 2015, Scorpion:

O discuţie obişnuită cu partenerul de cuplu se poate transforma destul de rapid într-o ceartă complicată; vă este destul de greu să vă controlaţi emoţiile şi este posibil să spuneţi mai multe decât vă doriţi. Învăţaţi să faceţi compromisuri dacă vreţi ca relaţia să evolueze frumos.


Horoscop 1 martie 2015, Săgetător:

Duminică se anunţă a fi o zi foarte frumoasă pentru voi dacă este petrecută în compania persoanelor potrivite. După orele prânzului, aveţi parte de activităţi cu adevărat interesante, care vă vor scoate din zona de confort. Vă recomand să dedicaţi seara relaxării.


Horoscop 1 martie 2015, Capricorn:

O discuţie pe care o aveţi cu o persoană dragă vă poate face să simţiţi nevoia unor schimbări. Este posibil să fie vorba doar despre o dorinţă de moment, care va dispărea în scurt timp. Nu luaţi decizii pripite deoarece le veţi regreta mai târziu. Gândiţi la rece planurile pe care le aveţi.


Horoscop 1 martie 2015, Vărsător:

Realizările voastre de astăzi depind în mare măsură de munca depusă; nu există noroc pentru voi, aşa că încercaţi să vă concentraţi asupra sarcinilor de care trebuie să vă ocupaţi. Este posibil să aveţi nevoie de ajutor din partea colegilor, nu ezitaţi să îl cereţi.


Horoscop 1 martie 2015, Peşti:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte nervoşi; aveţi de rezolvat câteva probleme profesionale care vă dau bătăi de cap. După orele prânzului, o persoană dragă vă aduce o veste frumoasă, care vă va schimba radical starea de dispoziţie. Restul zilei va fi foarte interesant pentru voi.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 28 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 28 februarie 2015


Horoscop 28 februarie 2015, Berbec:

Prima parte a zilei de sâmbătă vine la pachet cu numeroase întâmplări neaşteptate; sunteţi puşi în faţa unor probleme pe care nu ştiţi cum să le preveniţi şi vă este greu să acţionaţi. Vă recomand să nu faceţi nicio mişcare bruscă şi să nu luaţi decizii radicale. Seara va fi una neaşteptat de frumoasă pentru voi.


Horoscop 28 februarie 2015, Taur:

Săptămâna aceasta a fost una de foc pentru nativii născuţi în semnul Taurului; aşteptaţi cu nerăbdare weekendul pentru a vă relaxa şi a vă bucura de puţină linişte. Din fericire, ziua de astăzi va fi mai uşoară, cu sarcini obişnuite, care să nu vă dea bătăi de cap. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu o propunere neaşteptată.


Horoscop 28 februarie 2015, Gemeni:

Problemele personale vă dau mari bătăi de cap, însă consideraţi că nu este timpul să vă stoarceţi nervii cu ele. De aceea vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale unde, spre deosebire de viaţa personală, care este un haos, aveţi parte doar de bucurii. O veste frumoasă din partea şefilor vă va face să radiaţi de fericire.


Horoscop 28 februarie 2015, Rac:

Profitaţi de această zi pentru a vă bucura de momente relaxante; weekendul va fi unul de foc pentru voi, aşa că ar fi bine să vă odihniţi acum, cât încă mai puteţi. Seara se anunţă a fi una frumoasă deoarece va fi petrecută într-o companie foarte plăcută.


Horoscop 28 februarie 2015, Leu:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să vă amânaţi planurile; o problemă destul de delicată se iveşte şi voi sunteţi singurii care se pot ocupa de ea. După orele prânzului, puteţi face o călătorie de afaceri neaşteptată pentru a discuta despre o colaborare cu o persoană influentă.


Horoscop 28 februarie 2015, Fecioară:

Trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu sau cu o persoană din trecutul vostru. Inima deja vă dictează ce trebuie să faceţi, însă parcă raţiunea nu vă lasă să mergeţi pe acest drum. O discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta să luaţi decizia potrivită.


Horoscop 28 februarie 2015, Balanţă:

Vă simţiţi singuri şi destul de neîmpliniţi, chiar dacă sunt mulţi în jurul vostru care ţin la voi şi aveţi aproape tot ce vă doriţi. Aveţi aşteptări foarte mari de la voi şi din această cauză niciodată nu reuşiţi să vă bucuraţi de lucrurile mici ale vieţii. Nu vă mai supăraţi, problemele există doar pentru că voi le creaţi.


Horoscop 28 februarie 2015, Scorpion:

Prima parte a zilei se anunţă a fi foarte frumoasă pentru viaţa profesională; vă descurcaţi de minune în interviuri, întâlniri de afaceri, şedinţe sau negocieri. Rămâneţi calmi şi vă păstraţi cumpătul, reuşind să îi intimidaţi pe cei din jurul vostru. Spre seară, sunteţi nevoiţi să faceţi o schimbare destul de neaşteptată cu privire la viaţa personală.


Horoscop 28 februarie 2015, Săgetător:

Ziua de sâmbătă este foarte bună pentru a vă ocupa de proiectele pe care le-aţi primit recent; din păcate, planurile voastre sunt date peste cap. Colegii de muncă au nevoie de ajutorul vostru. Aceştia s-au lovit de un obstacol mare în rezolvarea problemelor pe care le au şi nu ştiu ce este de făcut.


Horoscop 28 februarie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi este interesantă încă de dimineaţă. Aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană nouă, care vă va ajuta foarte mult să treceţi peste obstacolele din viaţa voastră. Este prea devreme pentru a vorbi de relaţia pe care o veţi avea cu această persoană, însă cel mai bine este să o ţineţi pe lângă voi; pare a fi îngerul vostru păzitor.


Horoscop 28 februarie 2015, Vărsător:

După o săptămână mai aglomerată, astăzi profitaţi de faptul că este sâmbătă pentru a vă ocupa de toate treburile pe care trebuie să le lăsaţi rezolvate. Din fericire, sarcinile primite sunt destul de uşoare şi terminaţi mult mai repede decât vă aşteptaţi. Seara va fi una foarte frumoasă pentru nativii născuţi în semnul Vărsătorului.


Horoscop 28 februarie 2015, Peşti:

La prima oră a dimineţii şefii vă anunţă că sunteţi nevoiţi să mergeţi într-o călătorie de afaceri sau la o întâlnire pentru a negocia un contract important. Au încredere în voi, iar asta vă dă şi mai mult curaj. Ştiţi că sunteţi persoane potrivite pentru a face asta şi sunteţi convinşi că nu îi veţi dezamăgi.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 27 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - vineri, 27 februarie 2015


Horoscop 27 februarie 2015, Berbec:

Se anunţă o zi în care puteţi avea parte de evenimente importante, în special la locul de muncă. Sunt şanse să câştigaţi mai mulţi bani sau să participaţi la un proiect care vă va ajuta să căpătaţi notorietate. Este bine să vă implicaţi în cât mai multe activităţi pentru a evita monotonia şi pentru a vă menţine într-o condiţie fizică bună.


Horoscop 27 februarie 2015, Taur:

Problemele legale s-ar putea rezolva foarte repede astăzi. Este indicat să vă gândiţi foarte bine pe cine alegeţi drept colaborator şi să nu vă grăbiţi să afirmaţi unele lucruri. Cu banii nu staţi rău, dar trebuie să învăţaţi să faceţi câteva economii, altfel nu veţi face faţă cheltuielilor pe care le veţi avea de făcut în viitorul apropiat.


Horoscop 27 februarie 2015, Gemeni:

Vă grăbiţi, nu sunteţi atenţi deloc şi intraţi în foarte multe probleme. Persoanele din jur vă vor atrage atenţia în nenumărate rânduri, iar voi cu greu vă veţi putea concentra asupra lucrurilor importante. Din această cauză veţi pierde şi câteva ocazii bune de a face bani, lucru care vă va deranja şi care vă va determina să fiţi mai atenţi.


Horoscop 27 februarie 2015, Rac:

Nu este o zi bună pentru a semna acte sau documente şi nici nu este indicat să vă implicaţi în prea multe discuţii care ţin de serviciu. Astrele vă sfătuiesc să vă faceţi un plan de atac, altfel nu veţi face faţă problemelor ce vor apărea în viitorul apropiat. Este bine să ţineţi cont de raţiune în unele situaţii şi să nu vă grăbiţi să faceţi afirmaţii care nu îşi au rostul.


Horoscop 27 februarie 2015, Leu:

Chiar dacă astăzi vă veţi simţi ţinta bârfelor, nu trebuie să vă lăsaţi afectaţi. Astrele vă sfătuiesc să vă vedeţi de propriile probleme, în special de cele de ordin financiar. Puteţi da dovadă de foarte multă ambiţie şi acest lucru vă poate ajuta să finalizaţi cu succes unele proiecte sau să obţineţi bani din afaceri diverse.


Horoscop 27 februarie 2015, Fecioară:

Ziua de azi este benefică sănătăţii. Sunteţi într-o stare foarte bună şi reuşiţi să vă implicaţi în numeroase activităţi, lucru care vă va ajuta să ieşiţi în evidenţă, în special la locul de muncă. Superiorii vă apreciază iniţiativele, iar colegii de muncă sunt mulţumiţi de colaborarea cu voi. Aşadar, trebuie să profitaţi la maximum de această zi!


Horoscop 27 februarie 2015, Balanţă:

Astrele nu sunt foarte darnice cu voi astăzi, deşi sunteţi mai deschişi faţă de prieteni şi familie. Compania celorlalte persoane vă ajută să vă simţiţi bine şi vă determină să faceţi câteva schimbări, dar se pare că atitudinea pozitivă nu este suficientă. Trebuie să aveţi grijă ce discuţii purtaţi cu unele persoane şi să nu vă grăbiţi să luaţi unele decizii.


Horoscop 27 februarie 2015, Scorpion:

Astăzi veţi munci din greu şi veţi da dovadă de foarte multă ambiţie în unele situaţii, mai ales la locul de muncă. Vă interesează statutul vostru profesional şi sunteţi determinaţi să luptaţi cu toate puterile pentru a obţine anumite beneficii. Până la finalul zilei sunt şanse să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de ceva timp.


Horoscop 27 februarie 2015, Săgetător:

Aţi vrea să faceţi câteva schimbări pe acasă, dar principala voastră problemă sunt banii. Poate că vă gândiţi să reamenajaţi sau să achiziţionaţi mobilier nou, dar, înainte să faceţi o schimbare, ar fi indicat să vă consultaţi şi cu celelalte persoane din familie. Totul poate fi în regulă până la bani, ceea ce înseamnă că unele lucruri mai pot aştepta.


Horoscop 27 februarie 2015, Capricorn:

Astăzi nu prea vă aflaţi în apele voastre. Poate că este momentul să luaţi câteva decizii care să vă ajute să vă simţiţi mai bine sau, de ce nu, să încercaţi să eliminaţi orice factor negativ din viaţa voastră. Dacă vă nemulţumeşte actualul loc de muncă, nu ezitaţi să îl schimbaţi sau să începeţi să faceţi câteva modificări în rutina voastră zilnică.


Horoscop 27 februarie 2015, Vărsător:

Este momentul în care puteţi conştientiza că unele lucruri nu sunt potrivite pentru voi, motiv pentru care nu ar fi rău să începeţi să renunţaţi la ele. Accentul cade însă pe serviciu şi bani, ceea ce înseamnă că este momentul să puneţi noi planuri în aplicare sau să vă asociaţi cu persoane care vă pot ajuta să atingeţi mai repede succesul profesional.


Horoscop 27 februarie 2015, Peşti:

Posibilităţile de progres sunt limitate, dar nu trebuie să vă pierdeţi speranţa. Cu toate că nu este o zi foarte bună pentru voi, astrele vor încerca să vă pună într-o lumină favorabilă, în special la locul de muncă. Tot ce trebuie să faceţi este să adoptaţi o atitudine pozitivă şi să nu refuzaţi să vă implicaţi în proiecte care par mai dificil de realizat.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 26 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 26 februarie 2015


Horoscop 26 februarie 2015, Berbec:

Ziua de joi pare să fie una bună pentru viaţa profesională; aveţi mai multe oportunităţi de afaceri, una mai bună decât cealaltă. Este foarte important să faceţi ceea ce vă place însă, în acelaşi timp, vă doriţi să alegeţi calea cea mai uşoară către succes. Mare atenţie la deciziile pe care urmează să le faceţi.


Horoscop 26 februarie 2015, Taur:

Ziua de azi aduce multă linişte şi pace interioară pentru nativii născuţi în semnul Taurului; aţi ajuns în acel punct în viaţa voastră, în care sunteţi mulţumiţi cu ceea ce aveţi şi apreciaţi fiecare lucru mărunt care vă aduce fericire. Mai sunt câteva mici lucruri de schimbat şi vă doriţi în continuare să evoluaţi, însă vreţi ca asta să se întâmple treptat.


Horoscop 26 februarie 2015, Gemeni:

Partenerul de cuplu se poate simţi captiv în relaţia voastră; încercaţi să îi oferiţi spaţiul şi libertatea de care are nevoie. Nu trebuie să depindeţi de el şi nici el nu este obligat să vă includă în toate planurile pe care şi le face. Trebuie să faceţi compromisuri dacă vreţi ca lucrurile să meargă bine între voi.


Horoscop 26 februarie 2015, Rac:

Prima parte a zilei va fi una aglomerată pentru nativii născuţi în zodia Rac; aveţi destul de multe sarcini de rezolvat, însă vă descurcaţi de minune. După orele prânzului, munca devine mai lejeră, iar voi aveţi şi timp de respiro. Spre seară vă bucuraţi de clipe foarte frumoase în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 26 februarie 2015, Leu:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să vă amânaţi planurile; din cauza unei probleme importante, trebuie să faceţi câteva schimbări şi să participaţi la mai multe şedinţe urgente. Seara se anunţă a fi una foarte frumoasă pentru voi deoarece va fi petrecută în compania unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 26 februarie 2015, Fecioară:

Vă doriţi foarte mult să faceţi câteva schimbări în viaţa profesională; consideraţi că este momentul să mergeţi mai departe, să evoluaţi. Chiar dacă alegeţi să mergeţi pe un drum destul de dificil, beneficiile finale vor merita tot efortul. Din fericire, primiţi multă susţinere din partea celor dragi şi asta vă ajută să faceţi pasul cel mare.


Horoscop 26 februarie 2015, Balanţă:

Ziua de joi începe cu o mică dispută la locul de muncă; o discuţie contradictorie cu un coleg se transformă într-un conflict destul de urât. Faceţi tot posibilul să rezolvaţi această situaţie cu multă diplomaţie. Rămâneţi calmi şi daţi dovadă de profesionalism.


Horoscop 26 februarie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este una complicată pentru nativii născuţi în semnul Scorpionului; întâmpinaţi mai multe probleme neaşteptate, care nu pot fi amânate. De aceea sunteţi nevoiţi să faceţi compromisuri şi să gândiţi sub presiuni uriaşe. Este important să vă bazaţi doar pe voi în aceste situaţii, nu vă asumaţi riscul de a încerca propunerile colegilor de muncă.


Horoscop 26 februarie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei întâmpinaţi o problemă mai dificilă în rezolvarea unei situaţii importante la locul de muncă; din păcate, acest moment nu vă va oferi luxul de timp, iar deciziile vor trebui luate în cel mai scurt timp cu putinţă. Sfaturile unei persoane mature vă vor fi de mare ajutor.


Horoscop 26 februarie 2015, Capricorn:

Vă aflaţi într-un moment destul de complicat pe plan profesional; sunteţi mulţumiţi de reuşitele voastre în carieră, însă vă doriţi mai mult şi ştiţi că nu puteţi obţine asta decât dacă vă asumaţi riscuri majore. Din fericire, astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să faceţi schimbările necesare. Faceţi-vă timp pentru a gândi la rece proiectele pe care vreţi să le începeţi.


Horoscop 26 februarie 2015, Vărsător:

Este posibil ca astăzi să nu fiţi în apele voastre; se anunţă a fi o zi mai grea pe plan personal. Veţi avea parte de mici conflicte cu persoane care joacă un rol foarte important în viaţa voastră. Nu lăsaţi ca sentimentele să infereze cu deciziile pe care vreţi să le luaţi.


Horoscop 26 februarie 2015, Peşti:

Este posibil să fiţi mult prea exigenţi nu doar cu voi, ci şi cu cei din jurul vostru. Acest lucru va avea un efect nu tocmai plăcut asupra persoanelor la care ţineţi. Nu spuneţi mai mult decât este necesar şi nici nu interveniţi în deciziile care urmează să fie luate decât atunci când acestea vă afectează direct.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 25 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 25 februarie 2015


Horoscop 25 februarie 2015, Berbec:

Din cauza unei probleme profesionale, este posibil ca miercuri să aveţi o stare de nelinişte şi tulburare. Încercaţi să rămâneţi relaxaţi deoarece nu este sfârşitul lumii. Zile proaste avem cu toţii şi trebuie să învăţăm să trecem peste ele. Spre seară, activităţile în aer liber vă pot ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 25 februarie 2015, Taur:

Ziua de astăzi este fix aşa cum vi-o faceţi; totul depinde de voi să vă terminaţi sarcinile la timp şi să vă ocupaţi şi de alte lucruri personale. Seara va fi una plăcută deoarece este petrecută în cea mai frumoasă companie - a voastră. Reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de puţine clipe de singurătate.


Horoscop 25 februarie 2015, Gemeni:

Acesta nu este un moment foarte bun pentru a face schimbări pe plan profesional; este posibil ca deciziile pe care le luaţi să nu fie cele potrivite. Vă recomand să aveţi răbdare şi să mai aşteptaţi câteva zile; ziua de miercuri este, mai degrabă, o zi pentru a vă relaxa.


Horoscop 25 februarie 2015, Rac:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru planuri şi proiecte importante; în cazul în care vreţi să faceţi schimbări pe plan profesional, nu mai aşteptaţi nici măcar o clipă. Acesta este momentul vostru, profitaţi de el. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă de la o persoană dragă.


Horoscop 25 februarie 2015, Leu:

Astăzi toate lucrurile din jurul vostru vă inspiră; este un moment foarte bun pentru a începe noi proiecte sau pentru a vă ocupa de probleme mai vechi, la care încă nu aţi găsit rezolvare. În relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile vor lua o întorsătură neaşteptată spre seară.


Horoscop 25 februarie 2015, Fecioară:

Partenerii de afaceri şi superiorii aşteaptă de la voi disciplină şi punctualitate; trebuie să daţi dovadă de maturitate şi profesionalism în proiectele de care vă ocupaţi. Seara va fi una foarte relaxantă pentru voi doar dacă este petrecută alături de persoana potrivită.


Horoscop 25 februarie 2015, Balanţă:

Astăzi sunteţi foarte agitaţi şi vă schimbaţi destul de repede stările de dispoziţie; este posibil să fiţi preocupaţi de un proiect important, care vă dă bătăi de cap. Din fericire, vă păstraţi speranţa şi nu renunţaţi până când nu sunteţi convinşi că aţi încercat toate metodele de rezolvare a problemelor pe care le aveţi.


Horoscop 25 februarie 2015, Scorpion:

Aveţi parte de o dimineaţă foarte încărcată şi aglomerată; din fericire, rămâneţi cu zâmbetul pe buze şi sunteţi optimişti cu privire la rezolvarea problemelor pe care le aveţi. După orele prânzului, lucrurile se schimbă şi aveţi timp şi de relaxare.


Horoscop 25 februarie 2015, Săgetător:

Astrele sunt dispuse ca astăzi să afle dacă v-aţi învăţat lecţiile despre viaţă. Pot exista probleme financiare minore, în special legate de împrumuturi, pe care le veţi rezolva destul de uşor, dar şi unele situaţii complicate la locul de muncă sau mici neînţelegeri cu persoanele dragi.


Horoscop 25 februarie 2015, Capricorn:

Prima parte a zilei va fi una aglomerată pentru nativii născuţi în semnul Capricornului; vă ocupaţi de un nou proiect, care are nevoie de toată atenţia voastră. Sunteţi nevoiţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă deoarece vor exista anumite situaţii pe care nu le-aţi mai întâlnit până acum şi nu veţi ştii cum să reacţionaţi.


Horoscop 25 februarie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a începe noi proiecte, a participa la întâlniri sau negocieri importante. Aveţi un farmec aparte şi reuşiţi să obţineţi ceea ce vă doriţi; seara va fi una cu surprize plăcute din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 25 februarie 2015, Peşti:

Astăzi nu este vorba despre voi, ci despre persoanele din jurul vostru. Vă interesează nevoile altora şi parteneriatele. Propriile interese vor fi trecute pe plan secundar temporar şi veţi încerca să acordaţi o atenţie deosebită celor cu care intraţi în contact.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 24 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 24 februarie 2015


Horoscop 24 februarie 2015, Berbec:

Astrele par să fie de partea voastră la începutul zilei de marţi; primiţi câteva proiecte care vă vor ajuta să vă afirmaţi în cadrul companiei. Încercaţi să veniţi cu cele mai bune idei şi să faceţi planuri interesante pentru următoarea perioadă. Pe plan sentimental, primiţi o veste frumoasă din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 24 februarie 2015, Taur:

Astăzi vă faceţi planuri pentru următoarea perioadă; sunteţi foarte siguri pe voi şi nu renunţaţi la ideile voastre indiferent de obstacolele pe care le întâlniţi. Din fericire, partenerul de cuplu vă susţine şi vă oferă tot ajutorul de care aveţi nevoie. Seara este bună pentru a vă relaxa.


Horoscop 24 februarie 2015, Gemeni:

Astăzi nu sunteţi foarte activi; vă este destul de dificil să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. În cazul în care aveţi de participat la şedinţe sau întâlniri importante, vă recomand să le amânaţi sau să luaţi alături de voi un coleg care să vă ajute.


Horoscop 24 februarie 2015, Rac:

Săptămâna aceasta este una foarte aglomerată pentru nativii născuţi în zodia Rac; astăzi vă ocupaţi de mai multe sarcini importante şi este necesar să rămâneţi concentraţi. Un coleg de muncă vă cere părerea cu privire la un proiect de care trebuie să se ocupe.


Horoscop 24 februarie 2015, Leu:

Relaţia dintre voi şi superiori se îmbunătăţeşte vizibil; sunteţi foarte mulţumiţi de modul în care sunteţi văzuţi în cadrul firmei. Urmează câteva proiecte importante şi trebuie să vă daţi silinţa. Este posibil să faceţi nişte compromisuri, însă totul va fi spre binele vostru.


Horoscop 24 februarie 2015, Fecioară:

Săptămâna aceasta va fi dedicată vieţii profesionale; vi se deschid multe uşi şi trebuie să profitaţi de oportunităţile care se ivesc. Este posibil să întâlniţi noi persoane, care vă vor ajuta foarte mult în proiectele de care urmează să vă ocupaţi.


Horoscop 24 februarie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei este dedicată planurilor pentru următoarele proiecte; un coleg de muncă vă va da un sfat foarte bun cu privire la viitorul carierei voastre. Spre seară sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile deoarece un prieten drag are nevoie de ajutorul vostru cu privire la o problemă dificilă.


Horoscop 24 februarie 2015, Scorpion:

Contează foarte mult să ştiţi ce vă doriţi; nu alergaţi după doi iepuri deoarece este posibil să nu prindeţi niciunul. Încercaţi să vă concentraţi doar asupra unui proiect, să încercaţi să găsiţi soluţii eficiente şi să gândiţi planuri pentru termen lung.


Horoscop 24 februarie 2015, Săgetător:

Este posibil să primiţi o ofertă foarte bună de colaborare pentru un proiect important; partenerul de cuplu nu va fi foarte mulţumit de schimbările pe care trebuie să le faceţi. Vă recomand să aveţi parte de o discuţie importantă cu el şi să îi explicaţi care este situaţia.


Horoscop 24 februarie 2015, Capricorn:

Astăzi trebuie să faceţi o alegere importantă cu privire la viaţa profesională; nu sunteţi foarte siguri care este drumul pe care vreţi să mergeţi şi de aceea simţiţi nevoia de a discuta cu cineva care să vă înţeleagă. Asiguraţi-vă că găsiţi persoana potrivită care să vă ajute în această situaţie.


Horoscop 24 februarie 2015, Vărsător:

Relaţia cu membrii familiei începe să se răcească din cauza unor probleme care nu ţin de voi. Trebuie să lăsaţi timpul pentru a rezolva această situaţie; vă recomand să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale în această perioadă. Aveţi multe de câştigat dacă luaţi deciziile potrivite.


Horoscop 24 februarie 2015, Peşti:

Săptămâna aceasta va fi una mai complicată şi aglomerată pentru nativii născuţi în semnul Peştilor; de aceea vă recomand să profitaţi de această zi pentru a vă relaxa şi a încerca să vă adunaţi gândurile. Spre seară, activităţile în aer liber sunt binevenite deoarece vă ajută să vă încărcaţi bateriile.

 

Horoscop Urania săptămânal: 23 februarie - 1 martie 2015

 
Horoscop Urania 23 februarie - 1 martie 2015


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Berbec:

Căutaţi să fiţi puternici în intervalul miercuri-vineri pentru că valurile pe care le creează conjuncţia Soarelui cu Neptun vă pot izbi de stânci. Dacă sunteţi sub medicaţie, setaţi-vă o alarmă care să vă notifice când este momentul să vă luaţi tratamentul, iar dacă starea voastră de sănătate pare să se îmbunătăţească, nu renunţaţi la tratament până nu vă consultă medicul. Nu vă lăsaţi luaţi de val!


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Taur:

Încercaţi să nu vă supăraţi dacă vorbiţi ce nu trebuie în weekend şi căutaţi să nu puneţi la suflet bârfele, zvonurile sau poveştile „exagerate” ale unuia sau ale altuia. Poate că aţi adunat suficientă tensiune interioară, iar pe fondul intrării lui Venus şi a lui Marte în casa subconştientului vostru, s-ar putea să răbufniţi. Ar fi mai bine să treceţi pe la sala de sport.


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Gemeni:

Dacă primele două zile din săptămână vă prind într-o stare proastă care aduce cu simptomele unei boli vechi sau pe care nu aţi tratat-o aşa cum trebuie, căutaţi să nu vă încăpăţânaţi şi duceţi-vă la doctor. Chiar dacă credeţi că veţi trece cu bine peste acest disconfort aşa cum aţi făcut-o şi în alte dăţi, luaţi-vă câteva ore libere de la serviciu şi vedeţi ce se întâmplă cu voi. Poate nu este nimic serios!


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Rac:

Probabil o să vă număraţi printre primii nativi ai Zodiacului care remarcă faptul că primăvara bate la uşă cu ale ei astenii şi alergii. Mergeţi până la magazinul naturist şi întrebaţi care sunt remediile potrivite pentru întărirea sistemului imunitar. Indicat ar fi să începeţi cura încă din ziua de luni, astfel încât mijlocul săptămânii să nu vă prindă nepregătiţi. Aveţi de câştigat dacă sunteţi precauţi!


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Leu:

Căutaţi să nu faceţi eforturi mari săptămâna aceasta dacă vă doriţi să vă bucuraţi de weekend la superlativ. Contextul astral al zilelor de sâmbătă şi duminică este destul de tensionat, fapt care v-ar putea crea neplăceri sau disconfort în sectorul sănătăţii. Aşadar, vă recomand să vă ţineţi departe de activităţile care presupun efort fizic crescut sau un grad ridicat de periculozitate.


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Fecioară:

În cazul Fecioarelor, săptămâna s-ar putea să nu debuteze cu bateriile încărcate la maximum şi cu chef de muncă. Fie că resimţiţi încă oboseala săptămânii trecute sau chiar vă supără ceva pe partea de sănătate, cert este că aveţi de pierdut dacă vă încăpăţânaţi să nu mergeţi la doctor sau să vă ţineţi de programul încărcat întocmai acum câteva zile. V-ar face bine câteva ore în plus de somn!


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Balanţă:

Încercaţi să evitaţi aglomeraţia la mijlocul săptămânii. Dacă obişnuiţi să călătoriţi cu autobuzul sau lucraţi cu oamenii, căutaţi să vă limitaţi contactul cu obiectele celorlalţi. Altfel, sistemul vostru imunitar s-ar putea să nu facă faţă atacului virusurilor şi microbilor. În cazul în care nu aţi făcut o cură de vitaminizare sau imunizare până acum, poate ar fi cazul să vă puneţi pe treabă zilele acestea.


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Scorpion:

Orice observaţie care vi se face în weekend vă poate determina să afişaţi o atitudine ofensivă. Chiar dacă sursa problemei nu are nicio legătură cu ceea ce v-a spus o persoană sau alta, tindeţi să vă ieşiţi din fire mult prea uşor. Poate că aţi internalizat multă energie negativă în ultima vreme, iar acum nu mai reuşiţi să o controlaţi. Nu spuneţi lucruri la mânie pe care le-aţi putea regreta!


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Săgetător:

Se doreşte ca, cel puţin în prima parte a săptămânii, să vă limitaţi la mesele principele şi să nu abuzaţi de mâncărurile grase care v-ar putea pica greu. Dacă iarna aceasta nu v-aţi refuzat niciun răsfăţ culinar, nu ar strica să încercaţi, măcar pentru câteva zile, o cură de detoxifiere cu sucuri naturale. În acest mod, dispare senzaţia de balonare pe care aţi putea s-o resimţiţi luni sau marţi!


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Capricorn:

Nu vă bucuraţi prea tare dacă se anunţă temperaturi ridicate la mijlocul săptămânii. Sănătatea voastră este mai fragilă decât credeţi, iar dacă petreceţi mult timp pe afară sau nu vă îmbrăcaţi adecvat, riscaţi să vă alegeţi cu o viroză sau chiar cu gripă. Renunţaţi la a doua ceaşcă de cafea de miercuri sau joi şi înlocuiţi-o cu o cană de ceai. Vitamina C cu eliberare prelungită vă poate veni într-ajutor!


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Vărsător:

Din păcate, s-ar părea ca sfârşitul de săptămână să nu vină doar cu timp liber pentru Vărsători. Poate că vă prinde într-o dispoziţie nostalgică, poate chiar melancolică ori vă alegeţi cu un oarecare disconfort care vă face irascibili şi ursuzi. Deşi nu sunteţi în apele voastre, evitaţi să-i faceţi pe toţi răspunzători pentru starea în care vă aflaţi. Probabil aveţi nevoie să petreceţi câteva momente singuri.


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Peşti:

Lipsa unui program zilnic sau de masă fix sau din contră, încercările repetate de a vă supune la unul prea solicitant pot începe să-şi spună cuvântul începând de săptămâna aceasta. În plus, consumaţi mai multe alimente organice sau cu mai puţini conservanţi şi coloranţi. În acest fel, nu numai că echilibraţi alimentaţia, ci vă şi protejaţi împotriva virusurilor de sezon. Fiţi prevăzători! Vă recomand să citiţi şi horoscopul lunii martie!

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 23 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 23 februarie 2015


Horoscop 23 februarie 2015, Berbec:

Din cauza unor schimbări importante la locul de muncă, partenerul de cuplu se poate simţi neglijat. Este foarte important să aveţi o discuţie serioasă cu el şi să îi explicaţi motivul pentru care amândoi trebuie să faceţi aceste compromisuri. Va înţelege şi vă va oferi tot sprijinul necesar pe acest nou drum.


Horoscop 23 februarie 2015, Taur:

După o perioadă în care aţi avut numeroase întâlniri alături de persoane importante, sunteţi pregătiţi mai mult ca niciodată să vă dezvoltaţi şi să aduceţi noutăţi în cariera voastră. Acesta este un moment bun pentru a vă pune în aplicare planurile şi ideile cu privire la proiectele de care vreţi să vă ocupaţi.


Horoscop 23 februarie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de luni va fi una foarte frumoasă deoarece este petrecută alături de o persoană dragă; după orele prânzului, este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a revedea un prieten sau un membru de familie. Seara va fi una liniştită, perfectă pentru relaxare.


Horoscop 23 februarie 2015, Rac:

Ştiind că vă aşteaptă o săptămână foarte încărcată, faceţi tot posibilul pentru a profita din plin de ziua de astăzi. Petreceţi timp frumos alături de persoane dragi şi vă încărcaţi bateriile cu activităţi care reuşesc să vă relaxeze. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 23 februarie 2015, Leu:

Este posibil ca astăzi să primiţi răspuns cu privire la un proiect de care vreţi să vă ocupaţi; totul sună foarte bine, însă compromisurile pe care trebuie să le faceţi sunt prea mari pentru voi. Vă recomand să vă acordaţi un timp de gândire, în care să analizaţi cu mare atenţie situaţia. Nu luaţi o decizie pripită.


Horoscop 23 februarie 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi este una foarte frumoasă pentru nativii născuţi în semnul Fecioarei; în sfârşit aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă eliberaţi de probleme şi alte complicaţii profesionale. Este un moment excelent pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii sentimentale. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă de la o persoană dragă.


Horoscop 23 februarie 2015, Balanţă:

Aţi pregătit o zi relaxantă pentru voi însă, din păcate, o veste neaşteptată vă dă toate planurile peste cap. Este nevoie de prezenţa voastră într-o problemă de familie. Trebuie să rămâneţi calmi şi să încercaţi să analizaţi situaţia înainte de a lua o decizie finală. Astrele vă sunt de mare ajutor.


Horoscop 23 februarie 2015, Scorpion:

Sunteţi foarte relaxaţi, însă trebuie să încercaţi să acordaţi o atenţie mai mare vieţii profesionale. Există numeroase probleme de care trebuie să vă ocupaţi. Încercaţi să daţi dovadă de profesionalism, să vă acceptaţi greşelile şi să încercaţi să le îndreptaţi. Un coleg de muncă vă oferă un sfat foarte bun.


Horoscop 23 februarie 2015, Săgetător:

Ziua de 23/02/2015 vă găseşte destul de agitaţi; lucraţi la un proiect important şi încercaţi mai tot timpul să găsiţi idei şi să faceţi planuri care să vă ajute să vă continuaţi munca. Vă recomand ca astăzi să vă faceţi puţin timp liber pentru a vă relaxa. Urmează o săptămână dificilă, aşa că profitaţi de această zi frumoasă pentru a vă încărca bateriile.


Horoscop 23 februarie 2015, Capricorn:

Este posibil ca ziua de astăzi să vină la pachet cu o schimbare majoră în ceea ce priveşte viaţa voastră personală; vă faceţi curaj şi decideţi că este timpul să faceţi ce vă dictează inima. Multe persoane nu vor fi de acord cu această hotărâre, însă important este ceea ce simţiţi. Aveţi încredere în voi şi faceţi compromisuri dacă vreţi să fiţi fericiţi.


Horoscop 23 februarie 2015, Vărsător:

Ziua de luni este una foarte frumoasă pentru voi deoarece este petrecută în compania persoanelor dragi; aveţi parte de momente minunate şi vă bucuraţi de faptul că sunteţi înconjuraţi de cei pe care îi iubiţi. Seara este dedicată relaxării; un film bun vă poate ajuta să încheiaţi frumos această zi.


Horoscop 23 februarie 2015, Peşti:

În prima parte a zilei sunteţi destul de relaxaţi; însă, după orele prânzului, totul se schimbă. Primiţi multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede. Trebuie să învăţaţi să vă planificaţi timpul şi să vă îndreptaţi atenţia asupra lucrurilor importante. Un coleg de muncă vă poate ajuta în acest sens.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 22 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 22 februarie 2015


Horoscop 22 februarie 2015, Berbec:

Planurile pe care le-aţi făcut pe termen lung vor avea nevoie de ajustări; unele dintre ele vor trebui amânate sau chiar anulate. Pentru a face schimbările potrivite, încercaţi să nu vă lăsaţi influenţaţi de sentimente şi emoţii. Sfatul prietenilor vă va ajuta foarte mult.


Horoscop 22 februarie 2015, Taur:

Prima parte a zilei de duminică este foarte bună pentru relaxare. După o perioadă mai aglomerată, iată că acum aveţi timp suficient pentru a vă bucura de linişte şi pace. După orele prânzului, este posibil ca partenerul de cuplu să vă surprindă cu un cadou frumos. Seara se anunţă a fi foarte frumoasă dacă este petrecută în compania persoanelor dragi.


Horoscop 22 februarie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi este bună pentru a vă bucura de linişte; interacţiunea cu prietenii va fi una dezamăgitoare, însă vă va ajuta să înţelegeţi ce părere au ei despre voi. Vă recomand să vă rezervaţi seara pentru activităţi relaxante, care să vă ajute să vă destindeţi.


Horoscop 22 februarie 2015, Rac:

După câteva zile destul de aglomerate şi obositoare la locul de muncă, iată că ziua de azi vă aduce mult timp liber, pe care îl puteţi folosi relaxându-vă. Primele ore ale dimineţii sunt petrecute alături de partenerul de cuplu. După orele prânzului, este posibil să simţiţi nevoia pentru o scurtă drumeţie sau vacanţă.


Horoscop 22 februarie 2015, Leu:

Prima parte a zilei de duminică este dedicată relaxării; aveţi timp să vă bucuraţi de timp frumos alături de persoanele dragi. După orele prânzului trebuie să vă ocupaţi de o problemă profesională. Un coleg de muncă vă ajută cu un sfat foarte bun, care vă va fi de folos în viitorul apropiat.


Horoscop 22 februarie 2015, Fecioară:

Simţiţi că aveţi foarte multe pe cap şi nu vă mai vedeţi capul de atâta treabă. Problemele vă acaparează şi nu ştiţi ce să mai faceţi pentru a scăpa de această situaţie dificilă. Încercaţi să faceţi o scurtă pauză şi să vă relaxaţi. Dacă rămâneţi stresaţi şi nervoşi, nu veţi reuşi să rezolvaţi ce vă propuneţi, iar lucrurile se vor complica şi mai mult.


Horoscop 22 februarie 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei de duminică reuşiţi să vă relaxaţi; simţiţi nevoia să aveţi parte de câteva clipe de singurătate pentru a vă face ordine în gânduri. După orele prânzului, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou frumos; sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile pentru seară.


Horoscop 22 februarie 2015, Scorpion:

Astăzi vă pregătiţi pentru un eveniment important pentru voi; este posibil să participaţi la o petrecere destul de amplă, la care aveţi posibilitatea de a cunoaşte persoane noi. În cazul în care sunteţi singuri, acesta este un moment excelent pentru a începe o nouă relaţie.


Horoscop 22 februarie 2015, Săgetător:

Problemele în relaţia de cuplu par să devină tot mai serioase; poate că este timpul să aveţi parte de o discuţie matură cu partenerul de cuplu. Încercaţi să ascultaţi ce are de spus şi să vă recunoaşteţi greşelile, atunci când este cazul. Înţelegerea reciprocă va fi fundamentul unei comunicări eficiente.


Horoscop 22 februarie 2015, Capricorn:

Încăpăţânarea voastră poate transforma o mică ceartă într-un adevărat conflict. Nu complicaţi lucrurile, ci încercaţi să vă retrageţi înainte ca cineva să aibă de suferit. Dacă rămâneţi calmi şi nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere, totul va fi dat uitării. Seara va fi petrecută într-o companie plăcută.


Horoscop 22 februarie 2015, Vărsător:

Prima parte a zilei este foarte bună pentru a începe noi proiecte sau a vă ocupa de întâlniri importante. Sunteţi pregătiţi să cooperaţi, iar asta vă ajută foarte mult în planurile pe care le aveţi. După orele prânzului, acordaţi o atenţie deosebită relaţiei de cuplu.


Horoscop 22 februarie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi nu este una destinată odihnei, ci din contră; sunteţi foarte concentraţi asupra vieţii profesionale şi vă pregătiţi să faceţi câteva schimbări importante. Chiar dacă acesta este un pas destul de riscant, ştiţi că asta vă doriţi şi acceptaţi să fiţi expuşi pericolului.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 21 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 21 februarie 2015


Horoscop 21 februarie 2015, Berbec:

Sâmbătă sunteţi foarte liniştiţi şi calmi; din fericire, aveţi parte de momente extrem de frumoase alături de persoanele importante din viaţa voastră. Învăţaţi să vă bucuraţi de lucrurile mărunte şi să apreciaţi mai mult ceea ce primiţi de la univers. Pe plan sentimental, pot apărea surprize plăcute.


Horoscop 21 februarie 2015, Taur:

Totul începe să se aşeze bine pentru Tauri; ultima perioadă a fost una mai complicată, însă acum vă puteţi apuca de proiectele la care aşteptaţi să lucraţi. Este posibil ca astăzi să întâlniţi noi persoane, care vă vor ajuta foarte mult în viitorul vostru profesional.


Horoscop 21 februarie 2015, Gemeni:

Astăzi simţiţi nevoia să vă faceţi ordine în viaţă; sunteţi liniştiţi şi calmi şi vă este uşor să gândiţi limpede şi să analizaţi situaţiile de care vreţi să vă ocupaţi. O discuţie sinceră cu o persoană mai în vârstă, experimentată, vă va ajuta să luaţi cele mai bune decizii.


Horoscop 21 februarie 2015, Rac:

Prima parte a zilei va fi una obositoare pentru voi, însă foarte bună pe plan profesional; reuşiţi să vă ocupaţi de proiectele şi sarcinile pe care le-aţi primit. Spre seară, aveţi timp să vă odihniţi. Partenerul de cuplu vă va surprinde în mod plăcut cu un cadou foarte frumos.


Horoscop 21 februarie 2015, Leu:

Vă aflaţi între ciocan şi nicovală; aţi primit o ofertă de colaborare foarte interesantă, care presupune destul de multe sacrificii, însă beneficiile sunt pe măsură. Nu ştiţi încă ce decizie să luaţi. Vă recomand să nu vă grăbiţi şi să discutaţi şi cu alte persoane, colegi de muncă, pentru a le afla părerea.


Horoscop 21 februarie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei de sâmbătă aveţi de rezolvat câteva probleme importante, însă nu vă faceţi probleme. Rămâneţi calmi şi daţi dovadă de profesionalism în acţiunile voastre. După orele prânzului, aveţi parte de o surpriză foarte frumoasă din partea şefilor. Puteţi primi un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu.


Horoscop 21 februarie 2015, Balanţă:

După o perioadă mai întunecată, iată că în sfârşit apare şi soarele pe strada voastră. Astăzi vă simţiţi foarte bine, zâmbiţi mai tot timpul şi vă bucuraţi de fiecare lucru mărunt. Sunteţi împăcaţi cu propria persoană şi învăţaţi că viaţa nu este întotdeauna aşa cum vi-o doriţi; însă este bine să vă bucuraţi de ea.


Horoscop 21 februarie 2015, Scorpion:

Indiferent de situaţiile pe care le întâmpinaţi sau de locul în care vă aflaţi, astăzi sunteţi tot timpul cu zâmbetul pe buze. Atmosfera generală de linişte din jurul vostru va influenţa în mod pozitiv şi starea voastră de spirit. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane dragi.


Horoscop 21 februarie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru decizii importante; viaţa sentimentală are prioritate şi hotărâţi că dorinţele personale sunt mult mai importante decât nevoile profesionale. De aceea nu trebuie să le ignoraţi; vă recomand să vă lăsaţi purtaţi de val şi să faceţi ce vă dictează inima.


Horoscop 21 februarie 2015, Capricorn:

Problemele cu care vă confruntaţi trebuie privite din mai multe unghiuri; încercaţi să fiţi impersonali. Acest lucru vă poate ajuta să înţelegeţi motivul acţiunilor persoanelor din jurul vostru. Seara se anunţă a fi una foarte frumoasă şi relaxantă pentru voi.


Horoscop 21 februarie 2015, Vărsător:

Relaţiile cu persoanele din jurul vostru se pot dezvolta armonios astăzi dacă există pace şi linişte. Empatia se va dovedi a fi un fundament minunat şi foarte util în relaţiile profesionale. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă.


Horoscop 21 februarie 2015, Peşti:

Ziua de 21/02/2015 este foarte importantă pentru voi deoarece vă poate decide viitorul. Trebuie să acordaţi o atenţie deosebită nevoilor partenerilor de afaceri şi a clienţilor deoarece aceştia vor juca un rol important în proiectele pe care urmează să le primiţi. Spre seară, sunteţi relaxaţi şi fericiţi.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 20 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - vineri, 20 februarie 2015


Horoscop 20 februarie 2015, Berbec:

Ziua de vineri vine cu multe proiecte şi schimbări profesionale; din fericire, vă este uşor să vă adaptaţi şi să vă ocupaţi de noile sarcini ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Sunteţi foarte atenţi la detalii şi reuşiţi să vă planificaţi bine timpul petrecut la muncă astfel încât să nu rămâneţi şi peste program.


Horoscop 20 februarie 2015, Taur:

Ziua de astăzi va fi una obositoare pentru nativii născuţi în semnul Taurului; este posibil să faceţi o călătorie în interes de afaceri, unde veţi avea posibilitatea să vă faceţi noi relaţii importante pentru viitorul carierei voastre. Urmează să începeţi câteva proiecte foarte bune, care vă vor aduce numeroase beneficii.


Horoscop 20 februarie 2015, Gemeni:

Pe plan profesional vă ocupaţi fără nicio problemă de sarcinile pe care le primiţi; partenerii de afaceri vor fi mulţumiţi de evoluţia voastră. Persoana iubită trece printr-un moment destul de dificil pe plan profesional; trebuie să îi fiţi alături şi să îl încurajaţi în aceste clipe.


Horoscop 20 februarie 2015, Rac:

Astăzi vă ocupaţi de câteva probleme importante la locul de muncă; aveţi foarte multă răbdare şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, motiv pentru care superiorii au foarte mare încredere în voi. Este posibil să fiţi nevoiţi să rămâneţi şi peste program din cauza unor proiecte a căror finalizare nu poate fi amânată.


Horoscop 20 februarie 2015, Leu:

Ziua de astăzi vine cu o surpriză pentru nativii născuţi în zodia Leu; este posibil să primiţi o ofertă foarte frumoasă pe plan profesional, care vă va aduce numeroase beneficii. Însă, veţi fi nevoiţi să faceţi numeroase compromisuri; de aceea vă recomand să vă gândiţi de două ori înainte de a accepta propunerea.


Horoscop 20 februarie 2015, Fecioară:

Chiar dacă este vineri, sunteţi foarte liniştiţi şi relaxaţi. Ziua de astăzi este una frumoasă pentru voi, fără prea multe probleme care să vă dea bătaie de cap. Pe plan sentimental, în cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa să întâlniţi o persoană care vă va cuceri instant.


Horoscop 20 februarie 2015, Balanţă:

Relaţia cu partenerul de cuplu are suişuri şi coborâşuri; pentru ca lucrurile să funcţioneze între voi, este necesar să învăţaţi să faceţi compromisuri şi să vă acordaţi unul celuilalt spaţiul necesar. O discuţie serioasă vă poate ajuta să vă rezolvaţi problemele.


Horoscop 20 februarie 2015, Scorpion:

Începeţi ziua cu numeroase probleme şi alte sarcini dificile de care trebuie să vă ocupaţi într-un timp foarte scurt; este posibil să nu reuşiţi să vă descurcaţi de unii singuri, aşa că decideţi că ar fi bine să cereţi ajutorul unui coleg de muncă; va fi mult mai uşor în echipă.


Horoscop 20 februarie 2015, Săgetător:

Este posibil ca ziua de astăzi să vă aducă multe schimbări pe plan profesional; deciziile pe care urmează să le luaţi vă vor influenţa în mod direct viaţa sentimentală. Înainte de a lua o hotărâre finală, vă recomand să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu şi să aflaţi şi părerea lui.


Horoscop 20 februarie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale; trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante, care necesită multă răbdare. După orele prânzului, vă întâlniţi cu o persoană din trecut, alături de care petreceţi momente foarte frumoase.


Horoscop 20 februarie 2015, Vărsător:

Aveţi foarte multe pe cap, însă vă este destul de greu să rămâneţi concentraţi şi să vă ocupaţi de sarcinile primite; câteva probleme personale par să aibă prioritate pentru voi. Nu luaţi decizii importante acum deoarece este posibil să le regretaţi mai târziu.


Horoscop 20 februarie 2015, Peşti:

Astăzi simţiţi nevoia de a face o schimbare în viaţa voastră profesională; rutina în care aţi intrat vă apasă şi simţiţi că nu mai sunteţi fericiţi. O discuţie serioasă cu o persoană în vârstă vă va face să înţelegeţi ce vă doriţi cu adevărat. Sfaturile pe care le primiţi vă vor ajuta foarte mult în viaţă.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 17 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 17 februarie 2015


Horoscop 17 februarie 2015, Berbec:

Trebuie să încercaţi să aveţi răbdare marţi. Este o zi foarte aglomerată şi este indicat să profitaţi de tot timpul pe care îl aveţi pentru a rezolva problemele. Astrele sunt în favoarea voastră şi chiar vă ajută în unele situaţii, readucând soarele pe strada voastră. Nu luaţi decizii importante.


Horoscop 17 februarie 2015, Taur:

Ultimele zile au venit cu numeroase schimbări majore în viaţa profesională; chiar dacă încă nu realizaţi, urmează o perioadă aglomerată, însă foarte frumoasă pentru voi deoarece acum aveţi posibilitatea de a evolua şi de a creşte în ochii şefilor. Totul depinde doar de voi.


Horoscop 17 februarie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi de câteva situaţii urgente la locul de muncă; trebuie să vă păstraţi calmul şi veţi găsi rezolvare la orice problemă complicată. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu o discuţie destul de serioasă; este posibil să începeţi să vă faceţi planuri pentru viitor.


Horoscop 17 februarie 2015, Rac:

Dacă aveţi posibilitatea, terminaţi mai repede munca la birou şi mergeţi acasă să vă odihniţi. Aveţi nevoie de relaxare deoarece această săptămână este mai aglomerată decât credeţi, iar colegii de muncă vor avea nevoie de ajutorul vostru.


Horoscop 17 februarie 2015, Leu:

Este indicat ca, temporar, să încercaţi să vă ţineţi în frâu visele; nu este o perioadă deloc bună pentru schimbări şi veţi fi foarte dezamăgiţi dacă proiectele voastre nu se vor desfăşura conform planurilor făcute. Cel mai bine este să aveţi puţină răbdare, nu grăbiţi lucrurile. Totul la timpul lor.


Horoscop 17 februarie 2015, Fecioară:

După mai multe eşecuri, începeţi să vă resemnaţi; şi tocmai asta este cea mai frumoasă parte. Cu cât vă aşteptaţi mai puţin ca planurile voastre să fie îndeplinite, cu atât veţi avea mai multă satisfacţie când veţi vedea că totul este posibil. Contează doar să aveţi răbdare şi să nu vă daţi bătuţi.


Horoscop 17 februarie 2015, Balanţă:

Conjunctura astrală de astăzi nu favorizează deloc schimbările; nu sunteţi persoane foarte sociabile astăzi şi de aceea este indicat să staţi departe de întâlnirile importante sau şedinţele cu partenerii de afaceri. Cel mai bine este să vă concentraţi doar pe sarcinile obişnuite de muncă.


Horoscop 17 februarie 2015, Scorpion:

Din cauza unei situaţii complicate, un coleg de muncă întâmpină dificultăţi în rezolvarea problemelor; aveţi mai mult timp liber, aşa că decideţi să îl ajutaţi. Din fericire, aceasta este cea mai bună hotărâre pe care aţi luat-o în ultimul timp; este posibil să primiţi o ofertă foarte bună de colaborare din partea lui.


Horoscop 17 februarie 2015, Săgetător:

Astrele nu sunt de partea voastră astăzi şi de aceea ar fi bine să rămâneţi la rutină şi să nu încercaţi nicio mişcare nechibzuită. De asemenea, vă recomand să nu aveţi încredere în toate informaţiile sau sfaturile pe care le primiţi de la cei cu care intraţi în contact; mulţi vor să vă pună beţe în roate.


Horoscop 17 februarie 2015, Capricorn:

Începutul zilei nu este deloc aşa cum vă aşteptaţi; eraţi convinşi că va fi unul dificil, însă nu credeaţi că poate fi atât de rău. Trebuie să vă mobilizaţi şi să încercaţi să rămâneţi concentraţi pe parcursul întregii zile. Planurile pe care le faceţi sunt foarte importante pentru proiectele voastre.


Horoscop 17 februarie 2015, Vărsător:

Încă de dimineaţă sunteţi foarte energici şi puşi pe treabă; reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite la locul de muncă. Daţi dovadă de creativitate şi veniţi cu idei foarte bune în rezolvarea problemelor pe care le întâlniţi. Seara se anunţă a fi una frumoasă doar dacă este petrecută în compania unei persoane dragi.


Horoscop 17 februarie 2015, Peşti:

La locul de muncă nu se întâmplă nimic special; în schimb, pe plan sentimental, vă faceţi curaj şi vă invitaţi partenerul de cuplu la o discuţie serioasă. Vă simţiţi liberi în gânduri şi acţiuni şi decideţi că acesta este cel mai bun moment pentru a spune tot ce aveţi pe suflet.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 16 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 16 februarie 2015


Horoscop 16 februarie 2015, Berbec:

Astăzi nu prea sunteţi în apele voastre. Nu veţi simţi nevoia să intraţi în vorbă cu prea multe persoane şi nici nu veţi avea energia necesară pentru a lua parte la unele activităţi. Cu toate că astrele nu par să acţioneze în favoarea voastră, nu este o zi pierdută. Sunt şanse totuşi să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de ceva timp şi care să vă facă să vă simţiţi mai bine.


Horoscop 16 februarie 2015, Taur:

Nu este momentul să trageţi concluzii pripite, mai ales la locul de muncă. Astăzi trebuie să acţionaţi cu foarte multă prudenţă şi să evitaţi discuţiile cu anumiţi colegi. Totodată, nu este indicat nici să vă asumaţi responsabilităţi pe care nu le puteţi duce până la capăt. Spre după-amiază, astrele vă vor ajuta să luaţi câteva decizii bune.


Horoscop 16 februarie 2015, Gemeni:

În general, situaţia voastră este una stabilă, însă astăzi va fi necesar să aveţi grijă câţi bani cheltuiţi. Vă va fi greu să decideţi ce este de făcut în privinţa unei situaţii mai delicate din moment ce nu aveţi parte de susţinerea unei persoane apropiate. Cu toate acestea, veţi reuşi să treceţi peste orice tensiune şi veţi da dovadă de foarte mult tact în anumite momente.


Horoscop 16 februarie 2015, Rac:

Tonusul fizic şi psihic vor cunoaşte o curbă ascendentă, ceea ce înseamnă că astăzi vă va fi uşor să luaţi noi decizii în ce priveşte cariera voastră şi în acelaşi timp vă veţi putea concentra şi asupra vieţii private. Va fi o zi destul de bună pentru voi şi ar fi bine să profitaţi la maximum de fiecare moment, pentru că astrele v-au rezervat şi câteva surprize.


Horoscop 16 februarie 2015, Leu:

Dacă veţi fi receptivi la ocaziile care apar, ele vă vor aduce o şansă în plus să evoluaţi în carieră sau să câştigaţi mai mulţi bani. Este o zi foarte bună pentru voi, ceea ce înseamnă că trebuie să aveţi mai multă încredere în forţele proprii. Aţi putea semna o înţelegere care vă va ajuta să vă măriţi veniturile sau este posibil să rezolvaţi câteva probleme legale.


Horoscop 16 februarie 2015, Fecioară:

Un coleg de muncă va insista să afle care sunt atribuţiile voastre, lucru care vă va deranja destul de mult. Chiar dacă nu vă place să discutaţi astfel de detalii cu toată lumea, aflaţi că acea persoană v-ar putea ajuta în anumite privinţe. Aşadar, nu ar fi rău dacă aţi lăsa garda jos şi aţi încerca să fiţi mai deschişi, veţi avea foarte mult de câştigat.


Horoscop 16 februarie 2015, Balanţă:

Va confruntaţi cu câteva probleme la serviciu, posibil să aibă legătură cu autoritatea unei persoane. Este bine totuşi să scăpaţi de orice preocupare şi să încercaţi să abordaţi orice subiect vă nelinişteşte, pentru că doar în aşa fel veţi reuşi să vă daţi seama cum este cel mai corect să procedaţi în continuare. Nu vă faceţi griji, astrele sunt de partea voastră.


Horoscop 16 februarie 2015, Scorpion:

Va fi necesar să vă apucaţi de treabă mai repede decât v-aţi fi dorit. Nu este o zi excepţională pentru voi, dar în mod sigur nu este bine să lăsaţi anumite probleme pe ultima sută de metri. Încercaţi să vă organizaţi timpul astfel încât să puteţi rezolva toate problemele cu care vă confruntaţi. Totodată, ziua aceasta este bună pentru a pune la punct acte sau statistici.


Horoscop 16 februarie 2015, Săgetător:

Se pare că aţi ajuns la capătul răbdării. Problemele cu care vă confruntaţi par să nu se mai rezolve, iar voi nu aveţi nervii necesari pentru a mai dezbate aceleaşi subiecte. Cu toate acestea, nu este o zi complet pierdută pentru voi. Sunt şanse să primiţi o veste bună, în urma căreia veţi lua o decizie care v-ar putea schimba viaţa.


Horoscop 16 februarie 2015, Capricorn:

Momentele grele au fost depăşite, astfel că veţi putea privi cu încredere spre ziua pe care o aveţi în faţă. Trebuie să fiţi optimişti şi să nu renunţaţi la visele voastre. Ţineţi minte, este o zi bună pentru a vă pune ideile în aplicare sau pentru a vă întări relaţiile cu persoanele din familie sau din anturaj. Veţi avea foarte multe motive să zâmbiţi şi să vă simţiţi bine.


Horoscop 16 februarie 2015, Vărsător:

Se anunţă o zi în care veţi avea parte de foarte multe evenimente plăcute. Veţi cunoaşte foarte multe persoane şi veţi avea posibilitatea să începeţi o nouă afacere. Nici la capitolul dragoste nu staţi rău, partenerul de viaţă vă va surprinde cu o cină romantică sau vă va propune să plecaţi într-o călătorie împreună.


Horoscop 16 februarie 2015, Peşti:

Este bine să evitaţi monotonia cu orice preţ. Dacă vi se oferă prilejul, nu refuzaţi să vă implicaţi într-o nouă afacere sau să începeţi încă o colaborare. Problemele legale s-ar putea rezolva mai repede decât credeţi, motiv pentru care ar trebui să vă simţiţi bine şi să zâmbiţi mai mult. Până la finalul zilei sunt şanse să primiţi câteva veşti şi din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 11 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 11 februarie 2015


Horoscop 11 februarie 2015, Berbec:

Primele ore ale zilei de miercuri aduc mult entuziasm şi optimism nefondat; chiar dacă lucrurile par să fie în favoarea voastră, vor apărea numeroase dificultăţi şi obstacole de care nu veţi putea trece. Cel mai bine este să amânaţi proiectele importante pentru următoarele zile.


Horoscop 11 februarie 2015, Taur:

Întreaga săptămână este foarte aglomerată pentru nativii născuţi în semnul Taurului; ziua de astăzi vine cu câteva schimbări neaşteptate în unele proiecte aflate în desfăşurare. Dacă vă păstraţi calmul, veţi reuşi să vă ocupaţi de orice situaţie fără prea multe bătăi de cap. Pe plan sentimental, lucrurile merg foarte bine între voi şi partenerul de cuplu.


Horoscop 11 februarie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de miercuri sunteţi destul de axaţi pe problemele pe care le aveţi încât vă pierdeţi în detalii. După orele prânzului, începeţi să fiţi mai relaxaţi şi chiar reuşiţi să veniţi cu idei foarte bune pentru viitoarele proiecte. Planurile voastre vor fi foarte apreciate de şefi.


Horoscop 11 februarie 2015, Rac:

Ziua de astăzi este foarte aglomerată pe plan profesional; de aceea trebuie să faceţi în aşa fel încât să vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi şi peste program. Seara va fi una relaxantă doar dacă va fi petrecută în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 11 februarie 2015, Leu:

Relaţia profesională cu colegii de muncă vă mulţumeşte; vă înţelegeţi foarte bine cu toţi şi reuşiţi să aveţi chiar şi legături apropiate cu unii dintre ei. Activităţile de astăzi vor fi unele destul de lejere, ceea ce înseamnă că veţi avea parte de multe pauze şi momente relaxante.


Horoscop 11 februarie 2015, Fecioară:

Problemele personale vă apasă tot mai mult; nu trebuie să vă grăbiţi, însă este indicat să găsiţi cât mai rapid soluţii pentru aceste situaţii complicate. Acceptaţi ajutorul celor din jurul vostru; sfaturile lor vă vor ajuta să vedeţi mai limpede drumul pe care vreţi să îl alegeţi.


Horoscop 11 februarie 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una liniştită la locul de muncă; nu aveţi foarte multe sarcini de rezolvat, aşa că veţi avea suficient timp liber încât să faceţi şi câteva planuri pe plan personal. În relaţia cu partenerul de cuplu lucrurile par să se aranjeze în favoarea voastră.


Horoscop 11 februarie 2015, Scorpion:

Ziua de 11/02/2015 este foarte bună pentru schimbări profesionale; este un moment excelent pentru a face planuri sau a accepta noi proiecte. Vă recomand să petreceţi mai mult timp alături de superiori sau parteneri importanţi; aveţi foarte multe de învăţat de la ei.


Horoscop 11 februarie 2015, Săgetător:

Ziua de miercuri este una bună pentru viaţa profesională; aveţi multe idei bune şi sunteţi receptivi la planurile colegilor de muncă. Împreună puteţi găsi soluţii eficiente pentru proiectele aflate în desfăşurare. Seara se anunţă a fi una relaxantă; aveţi suficient timp pentru a vă bucura de linişte.


Horoscop 11 februarie 2015, Capricorn:

Este posibil ca o problemă sentimentală să vă dea bătăi de cap; nu aveţi foarte multă încredere în partener şi asta este chiar o problemă pentru viitorul vostru. Trebuie să învăţaţi să îi oferiţi libertatea şi spaţiul de care are nevoie. O discuţie matură şi sinceră vă poate ajuta să vă rezolvaţi conflictele.


Horoscop 11 februarie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a socializa; activităţile informale vă ajută să vă dezvoltaţi personal şi să întâlniţi noi persoane. Nu vă setaţi niciun obiectiv deoarece este posibil ca o invitaţie să vă facă să vă schimbaţi planurile fix pe ultima sută de metri.


Horoscop 11 februarie 2015, Peşti:

Treceţi printr-o perioadă mai complicată din punct de vedere personal şi aveţi nevoie de multă susţinere din partea persoanelor importante din viaţa voastră; întâlnirile cu cei dragi vor fi chiar o terapie pentru sufletul vostru. Spre seară sunteţi foarte liniştiţi, iar acesta este un moment bun pentru a vă pune în ordine gândurile.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 10 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 10 februarie 2015


Horoscop 10 februarie 2015, Berbec:

În a doua zi a săptămânii sunteţi destul de agitaţi; chiar dacă vreţi să vă ocupaţi de problemele profesionale, nu este un moment bun pentru acestea deoarece sunteţi distraşi de ce se întâmplă în jurul vostru şi nu găsiţi soluţii care să vă mulţumească. Cel mai bine este să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite.


Horoscop 10 februarie 2015, Taur:

Ziua de marţi pare să înceapă în forţă pentru nativii născuţi în semnul Taurului; chiar dacă nu sunteţi în cea mai bună formă posibilă, vă este foarte uşor să vă ocupaţi de problemele pe care le întâmpinaţi astăzi. După orele prânzului este posibil să primiţi o ofertă de colaborare din partea unei persoane importante.


Horoscop 10 februarie 2015, Gemeni:

Ar trebui să lăsaţi deoparte problemele profesionale şi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale. Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută să vă rezolvaţi conflictele existente cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă.


Horoscop 10 februarie 2015, Rac:

După o perioadă mai liniştită, reveniţi la sarcinile dificile şi complicate; chiar şi aşa, nu vă plângeţi deoarece vă place foarte mult ceea ce faceţi. Spre seară, este posibil să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu sau a unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 10 februarie 2015, Leu:

Astăzi nu este o zi foarte bună pentru viaţa profesională; sunteţi agitaţi şi nu reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Chiar şi aşa, sunteţi nevoiţi să vă puneţi în ordine gândurile şi să faceţi planurile necesare pentru proiectele de care vă veţi ocupa în această săptămână.


Horoscop 10 februarie 2015, Fecioară:

Ziua de azi începe cum nu se poate mai bine; trebuie să fiţi cu ochii în patru deoarece aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă, care va juca un rol extrem de important în viitorul vostru. Cel mai bine este să fiţi voi înşivă atunci când sunteţi în preajma ei. De asemenea, vă recomand să nu încercaţi să o impresionaţi.


Horoscop 10 februarie 2015, Balanţă:

Relaţia cu partenerul de cuplu a avut multe urcuşuri, dar şi mai multe coborâşuri în ultima perioadă. Astăzi este un moment foarte bun pentru a avea o discuţie serioasă şi a vorbi despre viitorul vostru. Aveţi ocazia de a lămuri probleme şi a rezolva conflicte.


Horoscop 10 februarie 2015, Scorpion:

Iată că astrele se încăpăţânează să nu vă facă pe plac astăzi; chiar dacă munciţi foarte mult şi încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi, şefii nu vor fi mulţumiţi de prestaţia voastră. Nu mai insistaţi, este doar o zi proastă; de mâine, lucrurile vor reveni la normal.


Horoscop 10 februarie 2015, Săgetător:

Ziua de marţi începe cu dreptul pentru nativii născuţi în zodia Săgetător; pe plan profesional vă descurcaţi destul de bine şi nu aveţi niciun motiv să fiţi îngrijoraţi cu privire la viitorul carierei voastre. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil să aveţi o surpriză foarte frumoasă din partea astrelor. Seara se anunţă cu adevărat deosebită.


Horoscop 10 februarie 2015, Capricorn:

Astăzi astrele vă ajută să vă exprimaţi gândurile şi să daţi frâu liber sentimentelor; descoperiţi că sunteţi mult mai sensibili şi emoţionali decât credeaţi. Este momentul potrivit pentru a spune ceea ce simţiţi; de asemenea, este posibil să faceţi o schimbare radicală în viaţa sentimentală.


Horoscop 10 februarie 2015, Vărsător:

Începeţi ziua de marţi cu stângul; nu sunteţi în apele voastre şi nu reuşiţi să vă concentraţi asupra proiectelor pe care le aveţi în desfăşurare. Este indicat să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite, care nu vă dau prea multe bătăi de cap. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, partenerul de cuplu pare să fie tot mai nemulţumit de voi.


Horoscop 10 februarie 2015, Peşti:

Ziua de 10/02/2015 este cea mai grea pentru nativii născuţi în semnul Peştilor; chiar dacă aţi avut timp să vă odihniţi, simţiţi că nu aveţi suficientă putere pentru a vă ocupa de sarcinile complicate. De aceea faceţi tot posibilul să vă îndreptaţi atenţia asupra treburilor obişnuite. Spre seară, primiţi o veste neaşteptată din partea unui membru al familiei.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 9 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 9 februarie 2015


Horoscop 9 februarie 2015, Berbec:

Vă simţiţi puternici şi vedeţi ziua de luni ca fiind ziua tuturor posibilităţilor; este indicat să încercaţi să vă liniştiţi deoarece puteţi accepta oferte nepotrivite sau puteţi lua decizii greşite, care vă vor complica viaţa. Nu vă supraestimaţi abilităţile şi competenţele profesionale.


Horoscop 9 februarie 2015, Taur:

În prima zi din această săptămână, aveţi foarte multe lucruri de care vreţi să vă ocupaţi; pe plan profesional, tocmai ce aţi început un proiect care are nevoie de toată atenţia voastră pentru a creşte frumos. Sunteţi pricepuţi şi luaţi alegeri foarte bune pentru cariera voastră. După orele prânzului, reuşiţi să vă relaxaţi.


Horoscop 9 februarie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi ar trebui să fie dedicată relaxării. Este un moment foarte bun pentru plimbări scurte sau alte activităţi în aer liber, care să vă destindă. Este posibil ca după orele prânzului să întâlniţi o persoană din trecut, care vă va răscoli prin amintiri.


Horoscop 9 februarie 2015, Rac:

Ziua de luni se anunţă a fi una destul de relaxantă pentru nativii născuţi în semnul Racului; în prima parte a zilei reuşiţi să vă bucuraţi de momente frumoase petrecute alături de o persoană dragă. După orele prânzului sunt indicate activităţile lejere, care să vă ajute să vă încărcaţi bateriile şi să vă pregătească pentru ziua de marţi.


Horoscop 9 februarie 2015, Leu:

Ar trebui să aveţi mai multă grijă la executarea sarcinilor profesionale; nu vă grăbiţi deoarece puteţi face greşeli majore, la care cu greu veţi reuşi să găsiţi rezolvare. Aceasta nu este cea mai bună zi a voastră, aşa că cel mai bine este să vă axaţi doar pe treburile obişnuite.


Horoscop 9 februarie 2015, Fecioară:

Încercaţi să fiţi mai atenţi la persoanele din jurul vostru; este posibil ca astăzi să primiţi o ofertă foarte bună, ce pare a fi de nerefuzat. Totuşi, vă recomand să încercaţi să vedeţi dincolo de aparenţe. Asiguraţi-vă că munca pe care urmează să o faceţi merită tot efortul.


Horoscop 9 februarie 2015, Balanţă:

Este posibil ca ziua de luni să fie una complicată pentru nativii născuţi în zodia Balanţă; vă puteţi trezi în situaţia de a fi nevoiţi să luaţi o decizie importantă şi încă nu ştiţi ce trebuie şi ce vreţi să faceţi. Cel mai indicat este să vorbiţi cu o persoană de încredere, care vă poate ajuta cu un sfat bun.


Horoscop 9 februarie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi vă găseşte căzuţi pe gânduri; aveţi foarte multe pe cap, însă momentan vă aflaţi într-o dilemă şi nu ştiţi ce trebuie să faceţi mai departe. Aveţi mari dubii cu privire la drumul pe care trebuie să mergeţi şi nu aveţi încredere în nimeni. Vreţi să vă ocupaţi de această situaţie de unii singuri, fără a cere ajutorul celor din jurul vostru.


Horoscop 9 februarie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei aveţi o stare liniştită şi relaxată; după orele prânzului, vă întâlniţi din întâmplare cu o persoană din trecut, care vă trezeşte amintiri de mult timp uitate. Este posibil să regretaţi anumite decizii pe care le-aţi luat, însă din păcate nu mai este nimic de făcut. Trebuie doar să mergeţi mai departe.


Horoscop 9 februarie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi este una norocoasă pentru voi; vă simţiţi atât de puternici încât ajungeţi să credeţi că puteţi muta şi munţii pentru ca planurile voastre să nu dea greş. Este posibil să aveţi parte de numeroase oferte, însă fiţi foarte atenţi la alegerile pe care urmează să le faceţi.


Horoscop 9 februarie 2015, Vărsător:

Chiar dacă este o zi de muncă, ar trebui să vă relaxaţi; voi continuaţi să faceţi planuri şi să găsiţi idei pentru viitoarele proiecte. Este un moment foarte bun pentru a face schimbări profesionale sau a începe noi colaborări. Astrele sunt de partea voastră şi vă ajută în luarea celor mai bune decizii.


Horoscop 9 februarie 2015, Peşti:

Sunteţi nevoiţi să ţineţi întreaga zi garda sus în toate întâlnirile pe care le aveţi; încercaţi să rămâneţi concentraţi asupra sarcinilor voastre şi să încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Seara vine cu o surpriză foarte frumoasă din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 8 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 8 februarie 2015


Horoscop 8 februarie 2015, Berbec:

Chiar dacă sunteţi obosiţi, nu renunţaţi nici măcar pentru o clipă la proiectele voastre. Vreţi să ajungeţi cât mai repede la finalul acestei curse şi de aceea faceţi tot posibilul să rămâneţi motivaţi. Aţi parcurs o bună bucată din drum, aşa că nu mai este foarte mult până când veţi putea observa rezultatul muncii voastre.


Horoscop 8 februarie 2015, Taur:

Visaţi de foarte mult timp să transformaţi hobby-ul vostru într-o afacere de succes, însă de fiecare dată au intervenit anumite probleme sau situaţii neprevăzute care v-au dat peste cap planurile. Duminică este ziua mult aşteptată; astrele sunt în favoarea voastră, aşa că ar fi bine să vă apucaţi de treabă.


Horoscop 8 februarie 2015, Gemeni:

Relaţia cu partenerul de cuplu s-a răcit destul de mult în ultima perioadă din cauza programului încărcat al amândurora. Acesta este un moment bun pentru a sta de vorbă şi a vă rezolva micile neînţelegeri. Trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare şi să îi oferiţi partenerului spaţiul de care are nevoie.


Horoscop 8 februarie 2015, Rac:

Săptămâna aceasta nu a fost una foarte ocupată, însă aţi avut parte de câteva schimbări importante, care v-au consumat o mare parte din energie. Iată că ziua de astăzi este foarte bună pentru relaxare; activităţile fizice sau chiar şi o vacanţă de o zi vă pot ajuta să vă încărcaţi bateriile.


Horoscop 8 februarie 2015, Leu:

În prima parte a zilei de duminică reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de clipe frumoase în compania celor dragi. Este posibil ca spre seară să primiţi o ofertă de la un partener de afaceri, care vă propune o colaborare foarte interesantă. Mare atenţie la riscurile pe care vi le asumaţi.


Horoscop 8 februarie 2015, Fecioară:

Astrele sunt de partea voastră, însă voi sunteţi cei care trebuie să îşi asume riscuri şi să îşi aleagă drumul potrivit. Mare atenţie la alegerile pe care le faceţi, acestea vor fi unele definitive; în cazul în care sunteţi încă nesiguri, mai lăsaţi să treacă puţin timp pentru a vă evalua dorinţele şi aşteptările.


Horoscop 8 februarie 2015, Balanţă:

Săptămâna de muncă nu a fost foarte grea, însă pe plan personal aţi avut parte de lovituri şi obstacole din toate părţile. Chiar dacă nu aţi reuşit să vă ocupaţi de tot, vă recomand să profitaţi de ziua de duminică şi să încercaţi să vă relaxaţi. Aveţi nevoie de puţină linişte deoarece doar aşa veţi putea merge mai departe.


Horoscop 8 februarie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a vă ocupa de viaţa profesională; trebuie să faceţi planuri şi idei pentru un proiect amplu, de care urmează să vă ocupaţi în următoarea perioadă. Aveţi nevoie de stabilitate financiară şi de aceea faceţi tot posibilul pentru a ieşi pe profit cât mai repede.


Horoscop 8 februarie 2015, Săgetător:

Ziua de 8/02/2015 este una agitată, însă voi reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să vă ocupaţi doar de problemele urgente. Chiar dacă aveţi idei foarte bune, vă mişcaţi destul de lent şi nu reuşiţi să rezolvaţi chiar tot ce vă propuneţi. Seara se anunţă a fi una frumoasă pentru nativii născuţi în semnul Săgetătorului.


Horoscop 8 februarie 2015, Capricorn:

Întreaga săptămână aţi fost legaţi de problemele profesionale; aţi fost nevoiţi să faceţi tot posibilul să le rezolvaţi. De aceea ziua de astăzi este una liniştită şi lipsită de griji pentru voi. Vă simţiţi relaxaţi şi independenţi, stări care vă fac să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 8 februarie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi vine cu numeroase surprize pentru nativii născuţi în zodia Vărsător; pe plan sentimental, partenerul de cuplu vă aduce o veste foarte frumoasă, care vă va ţine cu zâmbetul pe buze întreaga zi. Este posibil ca după orele prânzului să primiţi o sumă mai mare de bani, care vă va ajuta să vă continuaţi proiectele profesionale.


Horoscop 8 februarie 2015, Peşti:

Astăzi vă simţiţi relaxaţi şi liberi; este un moment foarte bun pentru a explora lucruri necunoscute şi chiar a ieşi din zona de confort. Petreceţi ziua aşa cum vă doriţi; sunteţi stăpâni pe situaţie şi asta vă oferă o uşurare. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane dragi.

 

Horoscop Urania lunar: martie 2015

 
Horoscop Urania martie 2015


Horoscop martie 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec martie 2015
Până în data de 3 martie 2015, viaţa voastră socială poate intra în contradicţie cu cea sentimentală dacă încurcaţi treburile. Aşadar, aveţi grijă să nu daţi porumbelul planurilor de viitor din mână pe cioara năzuinţelor de moment de pe gard sau invers. Între data de 4 şi 6 martie, nativele zodiei Berbec pot ajunge la cuţite cu figurile autoritare din viaţa lor, ca superiorii sau cineva din familie. Atenţie la conflictele cu alte femei!

Între data de 10 şi 14 martie, ies scântei între nativii semnului Berbec şi şefii sau rudele lor cu mână de fier, dar mai ales aceia de acelaşi gen. Din 13 martie încolo, vă puteţi pierde în vise, deci amânaţi chestiunile birocratice importante. În schimb, dedicaţi-vă meditaţiei şi introspecţiei. Începând cu data de 14 martie, se pot încurca treburile la facultate, se amână o călătorie în străinătate sau vă întârzie o aprobare.

Situaţia financiară vi se îmbunătăţeşte treptat după data de 17 martie 2015. În data de 18 şi 19, nu visaţi cu ochii deschişi pentru că trezirea la realitate vă poate costa scump. Din data de 27 până în data de 29 martie 2015, rezistaţi tentaţiilor costisitoare. Între data de 29 şi 31 martie 2015, trageţi tare pentru o promovare sau reparaţi relaţiile cu superiorii.


Horoscop martie 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur martie 2015
În primele trei zile ale lunii martie 2015, viaţa voastră profesională riscă să se bată cap în cap cu cea de familie, poate pe fondul ultimelor întâmplări de la muncă. Încercaţi să împăcaţi pe toată lumea. Între data de 4 şi 6 martie, experienţele sentimentale nefericite, reprimate în timp pot ieşi la iveală în cazul nativilor acestei zodii. De acelaşi avertisment au parte şi nativele acestui semn în perioada 10-14 martie 2015.

Din data de 13 martie încolo, îndrăzniţi să vă faceţi speranţe cu privire la viitor şi să lăsaţi oamenii calzi şi empatici să intre în viaţa voastră. Începând cu data de 14 martie, pot întârzia plăţile comisioanelor sau dividendelor sau puteţi întâmpina obstacole în plata creditelor şi a ratelor. În data de 16 şi/sau 17 martie puteţi realiza că aţi crezut orbeşte în proiecte şi oameni fără referinţe. Vă recăpătaţi şarmul şi carisma după data de 17 martie 2015.

În data de 18 şi/sau 19 martie, luaţi aminte că nu tot ce zboară se mănâncă, mai ales când vine vorba de micile afaceri cu prietenii. Aşadar, ar fi bine să aveţi grijă în ce fel de cercuri vă învârtiţi zilele acestea. Din data de 27 până în 29 martie, priza voastră la oameni pare să nu-i încânte pe membrii familiei doritori de atenţie. Între data de 29 şi 31 martie, redeveniţi stăpâni pe voi înşivă şi capabili să întoarceţi totul în favoarea voastră.


Horoscop martie 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni martie 2015
Până în data de 3 martie, se pune problema dacă sunteţi dispuşi să deveniţi portavocea convingerilor mai multor persoane sau dacă vă mulţumiţi cu statutul de eroi locali. Din data de 4 până în 6 martie, vă puteţi trezi că prietenele sau doamnele ori domnişoarele de la care aşteptaţi ajutor financiar sau moral ezită să vi-l acorde. Riscaţi să aveţi parte de acelaşi tratament din partea prietenilor şi a sponsorilor între data de 10 şi 14 martie 2015.

Statutul vostru profesional şi social rămâne relativ incert şi luna aceasta, dar mai ales din data 13 martie încolo. Aşadar, arătaţi-le superiorilor că puteţi mai mult decât şi-au imaginat. Începând cu data de 14 martie, se încurcă iţele pe plan sentimental, vizate fiind, mai ales, relaţiile de lungă durată. În data de 16 şi/sau 17 martie 2015, cariera, imaginea în societate sau figurile autoritare poate complica şi mai mult situaţia.

După data de 17 martie, începeţi să simţiţi fiorii unei iubiri neîmpărtăşite, departe de ochii curioşilor sau ai partenerului. Aceste trăiri reprimate pot duce la apariţia unei probleme de alimentaţie. În 18 şi/sau 19, vi se poate prejudicia reputaţia profesională sau socială. Deşi este tentant, nu vă destăinuiţi emoţiile din data de 27 până în 29 martie. Între data de 29 şi 31 martie 2015, descoperiţi cât de maturi emoţional sunteţi cu adevărat.


Horoscop martie 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac martie 2015
În primele trei zile ale lunii martie 2015, nu este exclus să vă cheltuiţi economiile. Cheltuielile pot părea că nu se mai opresc, dar încercaţi să le ţineţi sub control. Nativelor acestui semn care au o poziţie socială sau profesională ridicată le este recomandat să nu îşi trateze partenerii ca pe subalterni sau ceilalţi colegi de muncă între data de 4 şi 6 martie 2015. De acelaşi sfat au parte şi nativii acestei zodii din data 10 până în 14 martie.

Din 13 martie încolo, veţi vedea că lucrurile bune vin în calea voastră atunci când aveţi cu adevărat nevoie de ele. Începând cu data de 14 martie, organismul vostru pare să îşi revină mai greu, mai ales dacă vă pricopsiţi cu vreo boală luna aceasta sau doar încercaţi să vă reveniţi după o săptămână grea. Dacă viaţa voastră pare să ia o turnură nefastă în data de 16 şi/sau 17 martie 2015, probabil aţi uitat să gândiţi pozitiv ori aţi devenit delăsători.

După data de 17 martie, popularitatea voastră creşte vizibil şi intraţi în cercuri care pot uşura materializarea planurilor voastre de viitor. În data de 18 şi/sau 19 martie 2015, nu aşteptaţi să pice para mălăiaţă în gura lui nătăfleaţă. Din data de 27 până în 29 martie 2015, noul anturaj sau proiectele derulate de curând pot presupune să faceţi eforturi financiare deloc de neglijat. Între data de 29 şi 31 martie 2015, se stabilizează situaţia pe plan social şi sentimental.


Horoscop martie 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu martie 2015
Până în data de 3 martie, puteţi trage destule din partea asociaţilor, clienţilor, competiţiei sau chiar a partenerului. Vina nu vă aparţine vouă, dar nici lor, ci adevărul este la mijloc. Dacă între data de 4 şi 6 martie puteţi intra în polemici cu colegele mai vechi în breaslă sau cu profesoarele de la facultate, din data de 10 până 14 martie, se poate întoarce roata şi se tensionează relaţiile cu colegii de serviciu sau cu profesorii.

Din data de 13 martie încolo, ascultaţi ce vă spune intuiţia cu privire la parteneriatele cu buget comun, fie că puneţi banii la comun cu partenerul de cuplu sau cu asociaţii. Începând cu data de 14 martie, se pot complica relaţiile cu copii sau se răceşte treptat atmosfera între voi şi persoana dragă. În data de 16 şi/sau 17 martie, realizaţi că aceste probleme se datorează faptului că nu mai ştiţi exact ce anume vreţi sau aşteptaţi de la cei dragi.

Începând cu data de 17 martie, se îmbunătăţesc relaţiile cu superiorii şi puteţi avea ocazia de a urca pe scara socială. În data de 18 şi/sau 19 martie, pot apărea încurcături care privesc resursele financiare comune. Între data de 27 şi 29 martie, riscaţi să vă pierdeţi trecerea la oamenii sus-puşi dacă faceţi orice pentru a vă impune. Din data de 29 până în 31 martie 2015, puteţi avansa în ierarhia profesională dacă vă daţi interesul.


Horoscop martie 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară martie 2015
Dacă în primele zile ale lunii martie nu staţi prea bine la capitolul sănătate, nu vă concentraţi doar pe vindecarea urmărilor instalării afecţiunii, ci descoperiţi cauza bolii. Nu este exclus să realizaţi că este psihosomatică sau ereditară. Inimile nativilor acestui semn pot fi puse aprig pe jar între data de 4 şi 6 martie, în timp ce nativele semnului Fecioară pot ajunge să ofteze prelung după cineva din data de 10 până în 14 martie 2015.

Din data de 13 martie încolo, legătura emoţională dintre voi şi partener se solidifică, reuşind chiar să comunicaţi fără ajutorul cuvintelor. După data de 14 martie, socializaţi mai greu cu membrii familiei, mai ales ai celei de origine. Poate sănătatea unei rude apropiate în vârstă se şubrezeşte. În data de 16 şi/sau 17 martie 2015, se poate rupe vraja dintre voi şi cel drag pe fondul schimbărilor casnice sau familiale.

Începând cu data de 17 martie, încercaţi să apreciaţi mai mult lucrurile mărunte şi să vă bucuraţi de ceea ce v-a oferit viaţa până acum. În data de 18 şi/sau 19 martie, vă puteţi pierde cu totul capul în relaţia de cuplu, mai ales dacă nu aţi consolidat temelia acesteia. Poate că între data de 27 şi 29 martie simţiţi că viaţa a fost nedreaptă şi nu v-a dat destul, dar din data de 29 până în 31 martie 2015, realizaţi că lucrurile nu stau chiar aşa, ci aveţi tot ce v-aţi dorit.


Horoscop martie 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă martie 2015
Pe fondul progreselor greoaie ale planurilor voastre pe termen lung, puteţi fi tentaţi să vă concentraţi exclusiv pe pasiunile sau preocupările de moment. Totuşi, nu le daţi cu piciorul. Provocările întâmpinate în relaţiile de cuplu ale nativilor semnului Balanţă pot duce la probleme domestice sau familiale între data de 4 şi 6 martie, iar din data de 10 până în 14 martie, sunt vizate în acelaşi fel nativele acestei zodii.

După data de 13 martie, puteţi evita la mustaţă o boală destul de serioasă dacă ascultaţi mesajele subtile pe care vi le transmite organismul. Începând cu data de 14 martie, socializarea presupune mai multe eforturi decât până acum. În plus, relaţiile cu vecinii, fraţii, surorile, verii şi verişoarele pot avea de suferit. În data de 16 şi/sau 17 martie, căutaţi să nu luaţi decizii sau angajamente importante şi nu semnaţi contracte.

Din data de 17 martie încolo, se anunţă câştiguri de pe urma asocierilor cu alte persoane. Dacă nu aţi ascultat ce vă spunea organismul, vă puteţi pricopsi cu o afecţiune în data de 18 sau 19 martie. În plus, se arată cod roşu de încurcături de proporţii la muncă. Între data de 27 şi 29 martie, unele proiecte sau chiar prietenii vă pot stoarce de bani. Din data de 29 până în 31 martie 2015, puteţi primi un împrumut din partea familiei sau probabil o moştenire.


Horoscop martie 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion martie 2015
Pe plan profesional pare să nu se întâmple mai nimic, chiar şi în eventualitatea în care munciţi serios pentru o promovare. Pe de altă parte, schimbările sunt la ordinea zilei în mediul familial, cel puţin până în data de 3 martie. Totuşi, nu vă neglijaţi cariera. Nu este uşor să ajungeţi la un punct comun cu colegele de muncă din data de 4 până în 6 martie, iar între data de 10 şi 14 martie, nici cu colegii de serviciu nu reuşiţi să vă înţelegeţi.

Din data de 13 martie încolo, se reaprinde scânteia în cuplu şi vă daţi mai uşor seama ce se petrece în mintea celor mici dacă vă străduiţi să citiţi printre rânduri. Începând cu data de 14 martie, căutaţi să fiţi mai atenţi cum vă cheltuiţi banii pentru că necesită mai multe eforturi câştigarea lor decât până acum. În data de 16 şi/sau 17 martie, limitaţi-vă la atenţii mărunte pentru copii şi partener şi lăsaţi-o mai moale cu poftele.

După data de de 17 martie, burlacii sau burlăciţele pot pune ochii pe cineva aparte, diferit însă ca fire, dar care pare să fie ceea ce au nevoie ei/ele acum. Cei implicaţi într-o relaţie pot începe un capitol de cuplu nou. În data de 18 şi/sau 19 martie, nu lăsaţi sentimentele să vă întunece judecata. Din data de 27 până în 29 martie, partenerul de cuplu poate căuta să-şi impună autoritatea, dar îi dispar pretenţiile de lider cândva între data de 29 şi 31 martie 2015.


Horoscop martie 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător martie 2015
Până în data de 3 martie, parcă nu mai căutaţi cu acelaşi entuziasm răspunsul întrebărilor voastre existenţiale, preferând să savuraţi prezentul şi să vă bucuraţi de persoanele de lângă voi. Cu toate acestea, nu abandonaţi misiunea. Nativilor acestui semn li se clatină încrederea în copii sau partener între data de 4 şi 6 martie, urmând ca din data de 10 până în 14 martie, nativele acestei zodii să le pună sub semnul întrebării motivaţiile.

După data de 13 martie, realizaţi că sângele apă nu se face, reuşind să consolidaţi relaţia cu membrii familiei. Din data de 14 martie încolo, nu mai luaţi chiar atât de uşor lucrurile aşa cum sunt, semn că începeţi un veritabil proces de maturizare. În data de 16 şi/sau 17 martie, realizaţi într-un fel sau altul că trebuie să vă schimbaţi atitudinea în raport cu familia. După data de 17 martie, există riscul să puneţi kilograme în plus.

În data de 18 şi/sau 19 martie, atmosfera din familie nu face altceva decât să vă dezorienteze şi mai mult. Din data de 27 până în 29 martie, vă puteţi atrage mustrări din partea conducerii dacă v-aţi lăsat pe tânjeală la muncă, dar din câte se pare, actualul loc de muncă nici nu vă mai incită curiozitatea sau spiritul competiţiei. Între data de 29 şi 31 martie 2015, poate ca urmare a atingerii unui obiectiv profesional notabil, vă treziţi cu bani în plus.


Horoscop martie 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn martie 2015
Poate că în primele zile ale lunii martie vă intră o sumă frumuşică în cont, dar nu vă bucuraţi prea tare, mai ales dacă au mai rămas facturi de plătit, rate de achitat sau împrumuturi de restituit. Între data de 4 şi 6 martie, puteţi avea ceva de împărţit cu părinţii, bunicii sau cu alţi membri ai familiei cu autoritate în casă, iar din data de 10 până în 14 martie, puteţi ajunge în aceeaşi situaţie cu bărbaţii din viaţa voastră.

Începând cu data de 13 martie, concentraţi-vă mai mult pe mesajele pe care le trimiteţi celorlalţi prin gestică, mimicgestică şi modulaţiile vocii. Din data de 14 martie încolo, puteţi experimenta senzaţia acută de singurătate chiar şi atunci când sunteţi înconjuraţi de oameni sau că sunteţi singurele persoane cu capul pe umeri în mijlocul unui grup de copii. În data de 16 şi/sau 17 martie 2015, riscaţi să vă izolaţi dacă vă axaţi pe aceste gânduri.

După data de 17 martie, se revitalizează atmosfera în cuplu, iar relaţia cu copiii are de câştigat de pe urma acestei schimbări. În data de 18 şi/sau 19 martie, limbajul vostru nonverbal pare să nu se potrivească deloc cu ceea ce vreţi să transmiteţi, deci aveţi grijă să nu creaţi confuzii. Din data de 27 până în 29 martie, pot apărea accese de gelozie şi posesivitate, dar situaţia reintră pe un făgaş normal cândva între data de 29 şi 31 martie 2015.


Horoscop martie 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător martie 2015
Dacă lucrurile par să bată pasul pe loc în plan sentimental, relaţia cu voi înşivă pare să meargă din ce în ce mai bine, cel puţin până în data de 3 martie. Deşi vă simţiţi excelent în pielea voastră, nu neglijaţi relaţia de cuplu. Apropiaţii vă pot scoate cu totul din sărite între data de 4 şi 6 martie, iar din data de 10 până în 14 martie, rudele şi prietenii de-o viaţă vă pun răbdarea la încercare.

Din data de 13 martie încolo, dacă sunteţi în dubii când vine vorba de întreprinderile de ordin financiar, mergeţi pe mâna intuiţiei. După data de 14 martie, planurile voastre de viitor par să stagneze, ba chiar se sistează temporar, iar pe plan social, lucrurile încep să scârţâie. În data de 16 şi/sau 17 martie, evitaţi să faceţi o infuzie de capital consistentă în speranţa că daţi un imbold unui proiect şi nu împrumutaţi bani mulţi.

Începând cu data de 17 martie, se stabilizează atmosfera în familie, iar compania celor dragi vă aduce confort sufletesc. În data de 18 şi/sau 19 martie, fiţi strânşi la pungă căci altfel poate apărea o gaură în buget. Din data de 27 până în 29 martie, nu vă neglijaţi partenerul în favoarea familiei de origine. Între data de 29 şi 31 martie, realizaţi că nu trebuie să staţi cu ochii pe familie ca pe butelie pentru că totul este în parametrii normali.


Horoscop martie 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti martie 2015
Este posibil ca primele trei zile ale lunii martie să nu vă prindă în cea mai bună formă. În acest caz, schimbaţi-vă modul de viaţă sau modul în care gândiţi. Între data de 4 şi 6 martie, nativele acestui semn se pot trezi că proiectele lor s-au transformat în găuri negre financiare sau nu generează profitul scontat. De aceeaşi descoperire pot avea parte şi nativii acestui semn din data de 10 până în 14 martie 2015.

Începând cu data de 13 martie, pare să conteze mai puţin dacă sunteţi cu adevărat populari sau nu. Vă comportaţi normal şi ceilalţi vă plac. Dacă credeaţi că vă îndreptaţi cu paşi siguri către o promovare sau urcaţi încet, dar sigur pe scara socială, după data de 14 martie, astrele vă încetinesc ritmul. În data de 16 şi/sau 17 martie, realizaţi că ar trebui să vă puneţi mai mult în evidenţă latura practică şi responsabilă.

În data de 18 şi/sau 19 martie, puteţi fi tentaţi să cedaţi dacă vă loviţi de orgoliile celorlalţi, dar rămâneţi fermi pe poziţie. Din data de 27 până în 29 martie, nu promiteţi mai mult decât puteţi face şi rezolvaţi pe cale amiabilă conflictul cu colegul de serviciu care şi-a asumat meritele voastre. Între data de 29 şi 31 martie 2015, brainstorming-urile cu prietenii pot naşte unele idei geniale.