Horoscop Urania lunar: martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania martie 2015


Horoscop martie 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec martie 2015
Până în data de 3 martie 2015, viaţa voastră socială poate intra în contradicţie cu cea sentimentală dacă încurcaţi treburile. Aşadar, aveţi grijă să nu daţi porumbelul planurilor de viitor din mână pe cioara năzuinţelor de moment de pe gard sau invers. Între data de 4 şi 6 martie, nativele zodiei Berbec pot ajunge la cuţite cu figurile autoritare din viaţa lor, ca superiorii sau cineva din familie. Atenţie la conflictele cu alte femei!

Între data de 10 şi 14 martie, ies scântei între nativii semnului Berbec şi şefii sau rudele lor cu mână de fier, dar mai ales aceia de acelaşi gen. Din 13 martie încolo, vă puteţi pierde în vise, deci amânaţi chestiunile birocratice importante. În schimb, dedicaţi-vă meditaţiei şi introspecţiei. Începând cu data de 14 martie, se pot încurca treburile la facultate, se amână o călătorie în străinătate sau vă întârzie o aprobare.

Situaţia financiară vi se îmbunătăţeşte treptat după data de 17 martie 2015. În data de 18 şi 19, nu visaţi cu ochii deschişi pentru că trezirea la realitate vă poate costa scump. Din data de 27 până în data de 29 martie 2015, rezistaţi tentaţiilor costisitoare. Între data de 29 şi 31 martie 2015, trageţi tare pentru o promovare sau reparaţi relaţiile cu superiorii.


Horoscop martie 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur martie 2015
În primele trei zile ale lunii martie 2015, viaţa voastră profesională riscă să se bată cap în cap cu cea de familie, poate pe fondul ultimelor întâmplări de la muncă. Încercaţi să împăcaţi pe toată lumea. Între data de 4 şi 6 martie, experienţele sentimentale nefericite, reprimate în timp pot ieşi la iveală în cazul nativilor acestei zodii. De acelaşi avertisment au parte şi nativele acestui semn în perioada 10-14 martie 2015.

Din data de 13 martie încolo, îndrăzniţi să vă faceţi speranţe cu privire la viitor şi să lăsaţi oamenii calzi şi empatici să intre în viaţa voastră. Începând cu data de 14 martie, pot întârzia plăţile comisioanelor sau dividendelor sau puteţi întâmpina obstacole în plata creditelor şi a ratelor. În data de 16 şi/sau 17 martie puteţi realiza că aţi crezut orbeşte în proiecte şi oameni fără referinţe. Vă recăpătaţi şarmul şi carisma după data de 17 martie 2015.

În data de 18 şi/sau 19 martie, luaţi aminte că nu tot ce zboară se mănâncă, mai ales când vine vorba de micile afaceri cu prietenii. Aşadar, ar fi bine să aveţi grijă în ce fel de cercuri vă învârtiţi zilele acestea. Din data de 27 până în 29 martie, priza voastră la oameni pare să nu-i încânte pe membrii familiei doritori de atenţie. Între data de 29 şi 31 martie, redeveniţi stăpâni pe voi înşivă şi capabili să întoarceţi totul în favoarea voastră.


Horoscop martie 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni martie 2015
Până în data de 3 martie, se pune problema dacă sunteţi dispuşi să deveniţi portavocea convingerilor mai multor persoane sau dacă vă mulţumiţi cu statutul de eroi locali. Din data de 4 până în 6 martie, vă puteţi trezi că prietenele sau doamnele ori domnişoarele de la care aşteptaţi ajutor financiar sau moral ezită să vi-l acorde. Riscaţi să aveţi parte de acelaşi tratament din partea prietenilor şi a sponsorilor între data de 10 şi 14 martie 2015.

Statutul vostru profesional şi social rămâne relativ incert şi luna aceasta, dar mai ales din data 13 martie încolo. Aşadar, arătaţi-le superiorilor că puteţi mai mult decât şi-au imaginat. Începând cu data de 14 martie, se încurcă iţele pe plan sentimental, vizate fiind, mai ales, relaţiile de lungă durată. În data de 16 şi/sau 17 martie 2015, cariera, imaginea în societate sau figurile autoritare poate complica şi mai mult situaţia.

După data de 17 martie, începeţi să simţiţi fiorii unei iubiri neîmpărtăşite, departe de ochii curioşilor sau ai partenerului. Aceste trăiri reprimate pot duce la apariţia unei probleme de alimentaţie. În 18 şi/sau 19, vi se poate prejudicia reputaţia profesională sau socială. Deşi este tentant, nu vă destăinuiţi emoţiile din data de 27 până în 29 martie. Între data de 29 şi 31 martie 2015, descoperiţi cât de maturi emoţional sunteţi cu adevărat.


Horoscop martie 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac martie 2015
În primele trei zile ale lunii martie 2015, nu este exclus să vă cheltuiţi economiile. Cheltuielile pot părea că nu se mai opresc, dar încercaţi să le ţineţi sub control. Nativelor acestui semn care au o poziţie socială sau profesională ridicată le este recomandat să nu îşi trateze partenerii ca pe subalterni sau ceilalţi colegi de muncă între data de 4 şi 6 martie 2015. De acelaşi sfat au parte şi nativii acestei zodii din data 10 până în 14 martie.

Din 13 martie încolo, veţi vedea că lucrurile bune vin în calea voastră atunci când aveţi cu adevărat nevoie de ele. Începând cu data de 14 martie, organismul vostru pare să îşi revină mai greu, mai ales dacă vă pricopsiţi cu vreo boală luna aceasta sau doar încercaţi să vă reveniţi după o săptămână grea. Dacă viaţa voastră pare să ia o turnură nefastă în data de 16 şi/sau 17 martie 2015, probabil aţi uitat să gândiţi pozitiv ori aţi devenit delăsători.

După data de 17 martie, popularitatea voastră creşte vizibil şi intraţi în cercuri care pot uşura materializarea planurilor voastre de viitor. În data de 18 şi/sau 19 martie 2015, nu aşteptaţi să pice para mălăiaţă în gura lui nătăfleaţă. Din data de 27 până în 29 martie 2015, noul anturaj sau proiectele derulate de curând pot presupune să faceţi eforturi financiare deloc de neglijat. Între data de 29 şi 31 martie 2015, se stabilizează situaţia pe plan social şi sentimental.


Horoscop martie 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu martie 2015
Până în data de 3 martie, puteţi trage destule din partea asociaţilor, clienţilor, competiţiei sau chiar a partenerului. Vina nu vă aparţine vouă, dar nici lor, ci adevărul este la mijloc. Dacă între data de 4 şi 6 martie puteţi intra în polemici cu colegele mai vechi în breaslă sau cu profesoarele de la facultate, din data de 10 până 14 martie, se poate întoarce roata şi se tensionează relaţiile cu colegii de serviciu sau cu profesorii.

Din data de 13 martie încolo, ascultaţi ce vă spune intuiţia cu privire la parteneriatele cu buget comun, fie că puneţi banii la comun cu partenerul de cuplu sau cu asociaţii. Începând cu data de 14 martie, se pot complica relaţiile cu copii sau se răceşte treptat atmosfera între voi şi persoana dragă. În data de 16 şi/sau 17 martie, realizaţi că aceste probleme se datorează faptului că nu mai ştiţi exact ce anume vreţi sau aşteptaţi de la cei dragi.

Începând cu data de 17 martie, se îmbunătăţesc relaţiile cu superiorii şi puteţi avea ocazia de a urca pe scara socială. În data de 18 şi/sau 19 martie, pot apărea încurcături care privesc resursele financiare comune. Între data de 27 şi 29 martie, riscaţi să vă pierdeţi trecerea la oamenii sus-puşi dacă faceţi orice pentru a vă impune. Din data de 29 până în 31 martie 2015, puteţi avansa în ierarhia profesională dacă vă daţi interesul.


Horoscop martie 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară martie 2015
Dacă în primele zile ale lunii martie nu staţi prea bine la capitolul sănătate, nu vă concentraţi doar pe vindecarea urmărilor instalării afecţiunii, ci descoperiţi cauza bolii. Nu este exclus să realizaţi că este psihosomatică sau ereditară. Inimile nativilor acestui semn pot fi puse aprig pe jar între data de 4 şi 6 martie, în timp ce nativele semnului Fecioară pot ajunge să ofteze prelung după cineva din data de 10 până în 14 martie 2015.

Din data de 13 martie încolo, legătura emoţională dintre voi şi partener se solidifică, reuşind chiar să comunicaţi fără ajutorul cuvintelor. După data de 14 martie, socializaţi mai greu cu membrii familiei, mai ales ai celei de origine. Poate sănătatea unei rude apropiate în vârstă se şubrezeşte. În data de 16 şi/sau 17 martie 2015, se poate rupe vraja dintre voi şi cel drag pe fondul schimbărilor casnice sau familiale.

Începând cu data de 17 martie, încercaţi să apreciaţi mai mult lucrurile mărunte şi să vă bucuraţi de ceea ce v-a oferit viaţa până acum. În data de 18 şi/sau 19 martie, vă puteţi pierde cu totul capul în relaţia de cuplu, mai ales dacă nu aţi consolidat temelia acesteia. Poate că între data de 27 şi 29 martie simţiţi că viaţa a fost nedreaptă şi nu v-a dat destul, dar din data de 29 până în 31 martie 2015, realizaţi că lucrurile nu stau chiar aşa, ci aveţi tot ce v-aţi dorit.


Horoscop martie 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă martie 2015
Pe fondul progreselor greoaie ale planurilor voastre pe termen lung, puteţi fi tentaţi să vă concentraţi exclusiv pe pasiunile sau preocupările de moment. Totuşi, nu le daţi cu piciorul. Provocările întâmpinate în relaţiile de cuplu ale nativilor semnului Balanţă pot duce la probleme domestice sau familiale între data de 4 şi 6 martie, iar din data de 10 până în 14 martie, sunt vizate în acelaşi fel nativele acestei zodii.

După data de 13 martie, puteţi evita la mustaţă o boală destul de serioasă dacă ascultaţi mesajele subtile pe care vi le transmite organismul. Începând cu data de 14 martie, socializarea presupune mai multe eforturi decât până acum. În plus, relaţiile cu vecinii, fraţii, surorile, verii şi verişoarele pot avea de suferit. În data de 16 şi/sau 17 martie, căutaţi să nu luaţi decizii sau angajamente importante şi nu semnaţi contracte.

Din data de 17 martie încolo, se anunţă câştiguri de pe urma asocierilor cu alte persoane. Dacă nu aţi ascultat ce vă spunea organismul, vă puteţi pricopsi cu o afecţiune în data de 18 sau 19 martie. În plus, se arată cod roşu de încurcături de proporţii la muncă. Între data de 27 şi 29 martie, unele proiecte sau chiar prietenii vă pot stoarce de bani. Din data de 29 până în 31 martie 2015, puteţi primi un împrumut din partea familiei sau probabil o moştenire.


Horoscop martie 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion martie 2015
Pe plan profesional pare să nu se întâmple mai nimic, chiar şi în eventualitatea în care munciţi serios pentru o promovare. Pe de altă parte, schimbările sunt la ordinea zilei în mediul familial, cel puţin până în data de 3 martie. Totuşi, nu vă neglijaţi cariera. Nu este uşor să ajungeţi la un punct comun cu colegele de muncă din data de 4 până în 6 martie, iar între data de 10 şi 14 martie, nici cu colegii de serviciu nu reuşiţi să vă înţelegeţi.

Din data de 13 martie încolo, se reaprinde scânteia în cuplu şi vă daţi mai uşor seama ce se petrece în mintea celor mici dacă vă străduiţi să citiţi printre rânduri. Începând cu data de 14 martie, căutaţi să fiţi mai atenţi cum vă cheltuiţi banii pentru că necesită mai multe eforturi câştigarea lor decât până acum. În data de 16 şi/sau 17 martie, limitaţi-vă la atenţii mărunte pentru copii şi partener şi lăsaţi-o mai moale cu poftele.

După data de de 17 martie, burlacii sau burlăciţele pot pune ochii pe cineva aparte, diferit însă ca fire, dar care pare să fie ceea ce au nevoie ei/ele acum. Cei implicaţi într-o relaţie pot începe un capitol de cuplu nou. În data de 18 şi/sau 19 martie, nu lăsaţi sentimentele să vă întunece judecata. Din data de 27 până în 29 martie, partenerul de cuplu poate căuta să-şi impună autoritatea, dar îi dispar pretenţiile de lider cândva între data de 29 şi 31 martie 2015.


Horoscop martie 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător martie 2015
Până în data de 3 martie, parcă nu mai căutaţi cu acelaşi entuziasm răspunsul întrebărilor voastre existenţiale, preferând să savuraţi prezentul şi să vă bucuraţi de persoanele de lângă voi. Cu toate acestea, nu abandonaţi misiunea. Nativilor acestui semn li se clatină încrederea în copii sau partener între data de 4 şi 6 martie, urmând ca din data de 10 până în 14 martie, nativele acestei zodii să le pună sub semnul întrebării motivaţiile.

După data de 13 martie, realizaţi că sângele apă nu se face, reuşind să consolidaţi relaţia cu membrii familiei. Din data de 14 martie încolo, nu mai luaţi chiar atât de uşor lucrurile aşa cum sunt, semn că începeţi un veritabil proces de maturizare. În data de 16 şi/sau 17 martie, realizaţi într-un fel sau altul că trebuie să vă schimbaţi atitudinea în raport cu familia. După data de 17 martie, există riscul să puneţi kilograme în plus.

În data de 18 şi/sau 19 martie, atmosfera din familie nu face altceva decât să vă dezorienteze şi mai mult. Din data de 27 până în 29 martie, vă puteţi atrage mustrări din partea conducerii dacă v-aţi lăsat pe tânjeală la muncă, dar din câte se pare, actualul loc de muncă nici nu vă mai incită curiozitatea sau spiritul competiţiei. Între data de 29 şi 31 martie 2015, poate ca urmare a atingerii unui obiectiv profesional notabil, vă treziţi cu bani în plus.


Horoscop martie 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn martie 2015
Poate că în primele zile ale lunii martie vă intră o sumă frumuşică în cont, dar nu vă bucuraţi prea tare, mai ales dacă au mai rămas facturi de plătit, rate de achitat sau împrumuturi de restituit. Între data de 4 şi 6 martie, puteţi avea ceva de împărţit cu părinţii, bunicii sau cu alţi membri ai familiei cu autoritate în casă, iar din data de 10 până în 14 martie, puteţi ajunge în aceeaşi situaţie cu bărbaţii din viaţa voastră.

Începând cu data de 13 martie, concentraţi-vă mai mult pe mesajele pe care le trimiteţi celorlalţi prin gestică, mimicgestică şi modulaţiile vocii. Din data de 14 martie încolo, puteţi experimenta senzaţia acută de singurătate chiar şi atunci când sunteţi înconjuraţi de oameni sau că sunteţi singurele persoane cu capul pe umeri în mijlocul unui grup de copii. În data de 16 şi/sau 17 martie 2015, riscaţi să vă izolaţi dacă vă axaţi pe aceste gânduri.

După data de 17 martie, se revitalizează atmosfera în cuplu, iar relaţia cu copiii are de câştigat de pe urma acestei schimbări. În data de 18 şi/sau 19 martie, limbajul vostru nonverbal pare să nu se potrivească deloc cu ceea ce vreţi să transmiteţi, deci aveţi grijă să nu creaţi confuzii. Din data de 27 până în 29 martie, pot apărea accese de gelozie şi posesivitate, dar situaţia reintră pe un făgaş normal cândva între data de 29 şi 31 martie 2015.


Horoscop martie 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător martie 2015
Dacă lucrurile par să bată pasul pe loc în plan sentimental, relaţia cu voi înşivă pare să meargă din ce în ce mai bine, cel puţin până în data de 3 martie. Deşi vă simţiţi excelent în pielea voastră, nu neglijaţi relaţia de cuplu. Apropiaţii vă pot scoate cu totul din sărite între data de 4 şi 6 martie, iar din data de 10 până în 14 martie, rudele şi prietenii de-o viaţă vă pun răbdarea la încercare.

Din data de 13 martie încolo, dacă sunteţi în dubii când vine vorba de întreprinderile de ordin financiar, mergeţi pe mâna intuiţiei. După data de 14 martie, planurile voastre de viitor par să stagneze, ba chiar se sistează temporar, iar pe plan social, lucrurile încep să scârţâie. În data de 16 şi/sau 17 martie, evitaţi să faceţi o infuzie de capital consistentă în speranţa că daţi un imbold unui proiect şi nu împrumutaţi bani mulţi.

Începând cu data de 17 martie, se stabilizează atmosfera în familie, iar compania celor dragi vă aduce confort sufletesc. În data de 18 şi/sau 19 martie, fiţi strânşi la pungă căci altfel poate apărea o gaură în buget. Din data de 27 până în 29 martie, nu vă neglijaţi partenerul în favoarea familiei de origine. Între data de 29 şi 31 martie, realizaţi că nu trebuie să staţi cu ochii pe familie ca pe butelie pentru că totul este în parametrii normali.


Horoscop martie 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti martie 2015
Este posibil ca primele trei zile ale lunii martie să nu vă prindă în cea mai bună formă. În acest caz, schimbaţi-vă modul de viaţă sau modul în care gândiţi. Între data de 4 şi 6 martie, nativele acestui semn se pot trezi că proiectele lor s-au transformat în găuri negre financiare sau nu generează profitul scontat. De aceeaşi descoperire pot avea parte şi nativii acestui semn din data de 10 până în 14 martie 2015.

Începând cu data de 13 martie, pare să conteze mai puţin dacă sunteţi cu adevărat populari sau nu. Vă comportaţi normal şi ceilalţi vă plac. Dacă credeaţi că vă îndreptaţi cu paşi siguri către o promovare sau urcaţi încet, dar sigur pe scara socială, după data de 14 martie, astrele vă încetinesc ritmul. În data de 16 şi/sau 17 martie, realizaţi că ar trebui să vă puneţi mai mult în evidenţă latura practică şi responsabilă.

În data de 18 şi/sau 19 martie, puteţi fi tentaţi să cedaţi dacă vă loviţi de orgoliile celorlalţi, dar rămâneţi fermi pe poziţie. Din data de 27 până în 29 martie, nu promiteţi mai mult decât puteţi face şi rezolvaţi pe cale amiabilă conflictul cu colegul de serviciu care şi-a asumat meritele voastre. Între data de 29 şi 31 martie 2015, brainstorming-urile cu prietenii pot naşte unele idei geniale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS