Horoscop Urania săptămânal: 23 februarie - 1 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 23 februarie - 1 martie 2015


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Berbec:

Căutaţi să fiţi puternici în intervalul miercuri-vineri pentru că valurile pe care le creează conjuncţia Soarelui cu Neptun vă pot izbi de stânci. Dacă sunteţi sub medicaţie, setaţi-vă o alarmă care să vă notifice când este momentul să vă luaţi tratamentul, iar dacă starea voastră de sănătate pare să se îmbunătăţească, nu renunţaţi la tratament până nu vă consultă medicul. Nu vă lăsaţi luaţi de val!


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Taur:

Încercaţi să nu vă supăraţi dacă vorbiţi ce nu trebuie în weekend şi căutaţi să nu puneţi la suflet bârfele, zvonurile sau poveştile „exagerate” ale unuia sau ale altuia. Poate că aţi adunat suficientă tensiune interioară, iar pe fondul intrării lui Venus şi a lui Marte în casa subconştientului vostru, s-ar putea să răbufniţi. Ar fi mai bine să treceţi pe la sala de sport.


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Gemeni:

Dacă primele două zile din săptămână vă prind într-o stare proastă care aduce cu simptomele unei boli vechi sau pe care nu aţi tratat-o aşa cum trebuie, căutaţi să nu vă încăpăţânaţi şi duceţi-vă la doctor. Chiar dacă credeţi că veţi trece cu bine peste acest disconfort aşa cum aţi făcut-o şi în alte dăţi, luaţi-vă câteva ore libere de la serviciu şi vedeţi ce se întâmplă cu voi. Poate nu este nimic serios!


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Rac:

Probabil o să vă număraţi printre primii nativi ai Zodiacului care remarcă faptul că primăvara bate la uşă cu ale ei astenii şi alergii. Mergeţi până la magazinul naturist şi întrebaţi care sunt remediile potrivite pentru întărirea sistemului imunitar. Indicat ar fi să începeţi cura încă din ziua de luni, astfel încât mijlocul săptămânii să nu vă prindă nepregătiţi. Aveţi de câştigat dacă sunteţi precauţi!


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Leu:

Căutaţi să nu faceţi eforturi mari săptămâna aceasta dacă vă doriţi să vă bucuraţi de weekend la superlativ. Contextul astral al zilelor de sâmbătă şi duminică este destul de tensionat, fapt care v-ar putea crea neplăceri sau disconfort în sectorul sănătăţii. Aşadar, vă recomand să vă ţineţi departe de activităţile care presupun efort fizic crescut sau un grad ridicat de periculozitate.


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Fecioară:

În cazul Fecioarelor, săptămâna s-ar putea să nu debuteze cu bateriile încărcate la maximum şi cu chef de muncă. Fie că resimţiţi încă oboseala săptămânii trecute sau chiar vă supără ceva pe partea de sănătate, cert este că aveţi de pierdut dacă vă încăpăţânaţi să nu mergeţi la doctor sau să vă ţineţi de programul încărcat întocmai acum câteva zile. V-ar face bine câteva ore în plus de somn!


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Balanţă:

Încercaţi să evitaţi aglomeraţia la mijlocul săptămânii. Dacă obişnuiţi să călătoriţi cu autobuzul sau lucraţi cu oamenii, căutaţi să vă limitaţi contactul cu obiectele celorlalţi. Altfel, sistemul vostru imunitar s-ar putea să nu facă faţă atacului virusurilor şi microbilor. În cazul în care nu aţi făcut o cură de vitaminizare sau imunizare până acum, poate ar fi cazul să vă puneţi pe treabă zilele acestea.


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Scorpion:

Orice observaţie care vi se face în weekend vă poate determina să afişaţi o atitudine ofensivă. Chiar dacă sursa problemei nu are nicio legătură cu ceea ce v-a spus o persoană sau alta, tindeţi să vă ieşiţi din fire mult prea uşor. Poate că aţi internalizat multă energie negativă în ultima vreme, iar acum nu mai reuşiţi să o controlaţi. Nu spuneţi lucruri la mânie pe care le-aţi putea regreta!


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Săgetător:

Se doreşte ca, cel puţin în prima parte a săptămânii, să vă limitaţi la mesele principele şi să nu abuzaţi de mâncărurile grase care v-ar putea pica greu. Dacă iarna aceasta nu v-aţi refuzat niciun răsfăţ culinar, nu ar strica să încercaţi, măcar pentru câteva zile, o cură de detoxifiere cu sucuri naturale. În acest mod, dispare senzaţia de balonare pe care aţi putea s-o resimţiţi luni sau marţi!


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Capricorn:

Nu vă bucuraţi prea tare dacă se anunţă temperaturi ridicate la mijlocul săptămânii. Sănătatea voastră este mai fragilă decât credeţi, iar dacă petreceţi mult timp pe afară sau nu vă îmbrăcaţi adecvat, riscaţi să vă alegeţi cu o viroză sau chiar cu gripă. Renunţaţi la a doua ceaşcă de cafea de miercuri sau joi şi înlocuiţi-o cu o cană de ceai. Vitamina C cu eliberare prelungită vă poate veni într-ajutor!


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Vărsător:

Din păcate, s-ar părea ca sfârşitul de săptămână să nu vină doar cu timp liber pentru Vărsători. Poate că vă prinde într-o dispoziţie nostalgică, poate chiar melancolică ori vă alegeţi cu un oarecare disconfort care vă face irascibili şi ursuzi. Deşi nu sunteţi în apele voastre, evitaţi să-i faceţi pe toţi răspunzători pentru starea în care vă aflaţi. Probabil aveţi nevoie să petreceţi câteva momente singuri.


Horoscop 23 februarie - 1 martie 2015, Peşti:

Lipsa unui program zilnic sau de masă fix sau din contră, încercările repetate de a vă supune la unul prea solicitant pot începe să-şi spună cuvântul începând de săptămâna aceasta. În plus, consumaţi mai multe alimente organice sau cu mai puţini conservanţi şi coloranţi. În acest fel, nu numai că echilibraţi alimentaţia, ci vă şi protejaţi împotriva virusurilor de sezon. Fiţi prevăzători! Vă recomand să citiţi şi horoscopul lunii martie!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS