Horoscop Urania zilnic: joi, 17 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 17 decembrie 2015


Horoscop 17 decembrie 2015, Berbec:

Este bine să lucraţi azi în echipă, întrucât numai aşa veţi reuşi tot ceea ce v-aţi propus. Chiar dacă în felul acesta vă este greu pusă la încercare răbdarea, veţi descoperi cât de apreciaţi sunteţi de colegi. O persoană de care v-aţi despărţit nu demult vrea să vă recucerească şi se pare că îi veţi da voie.


Horoscop 17 decembrie 2015, Taur:

Fiţi cât mai ambiţioşi astăzi şi o să reuşiţi să vă împliniţi visurile profesionale. Comunicaţi foarte bine cu cei din jur şi trebuie să profitaţi de această abilitate cu care sunteţi înzestraţi. Vă veţi recupera o sumă restantă şi vă veţi rotunji bugetul. Dacă sunteţi singuri, acum este momentul să vă întâlniţi sortitul.


Horoscop 17 decembrie 2015, Gemeni:

Încercaţi să nu mai controlaţi absolut tot ce se întâmplă în jurul vostru. Cu cât veţi fi mai relaxaţi, cu atât mai bine vă vor merge toate. Gândiţi-vă joi la un proiect de care să vă apucaţi în luna ianuarie, alcătuiţi o schiţă, o echipă, luaţi aprobări. Profitaţi de inspiraţia acestei zile şi veţi avea numai de câştigat.


Horoscop 17 decembrie 2015, Rac:

Nu vă mai concentraţi atât de mult asupra lucrurilor practice. Răsfăţaţi-vă puţin şi puneţi micile plăceri pe primul loc. Cumpăraţi-vă o carte bună ori o cutie cu bomboane de ciocolată şi fiţi astfel mai îngăduitori cu voi înşivă. Faceţi-vă timp pentru cumpărăturile de sărbători, ca să nu vă încurcaţi în bani.


Horoscop 17 decembrie 2015, Leu:

Cădeţi pradă într-un conflict cu implicaţii emoţionale cu o persoană mai tânără. Situaţia în sine vă va întrista foarte mult. Încercaţi să vă detaşaţi cât mai mult şi să vedeţi lucrurile într-o notă optimistă. Primiţi o veste bună din partea unui prieten, poate se căsătoreşte şi vrea să îl năşiţi.


Horoscop 17 decembrie 2015, Fecioară:

Cariera se află pe primul loc în această perioadă, cu atât mai mult cu cât vedeţi că obţineţi succes după succes. Vă vor intra şi nişte bani, poate mai repede decât era prevăzut şi daţi o raită pe la cumpărături. Pe plan sentimental apar ceva probleme. Trebuie să ştiţi când să spuneţi stop relaţiilor toxice.


Horoscop 17 decembrie 2015, Balanţă:

Aveţi un program foarte încărcat, sunteţi mereu pe fugă, dar cu toate astea nu vă plângeţi deloc. Vă place animaţia de dinaintea sărbătorilor de iarnă şi aţi căpătat o notă veselă, optimistă. Sunteţi foarte creativi azi, aveţi multe idei pe care cei din jur le consideră oportune şi vor profita de ele.


Horoscop 17 decembrie 2015, Scorpion:

Dacă v-aţi propus să vă renegociaţi contractul, astăzi este ziua norocoasă. Puteţi bate la uşa şefilor şi cu siguranţă veţi obţine tot ceea ce cereţi. Va fi atât de simplu şi veţi vedea că v-aţi făcut griji inutil. Renunţaţi la secrete şi afişaţi-vă aşa cum sunteţi, cu bune şi rele, în faţa persoanei iubite.


Horoscop 17 decembrie 2015, Săgetător:

Decideţi să acordaţi mai multă atenţie lucrurilor practice din viaţa voastră şi să vă îndepărtaţi de problemele emoţionale. Lăsaţi-vă conduşi de intuiţie atunci când consideraţi că sentimentele nu mai sunt de ajuns să vă îndrume. Agenda vă este încărcată, dar cu toate astea vă veţi achita de toate sarcinile.


Horoscop 17 decembrie 2015, Capricorn:

Sunteţi mai comunicativi ca niciodată, iar colegii vor fi impresionaţi de modul dur, dar în acelaşi timp politicos cu care puneţi piciorul în prag cerându-le superiorilor drepturile în numele întregii echipe. Evitaţi să vă implicaţi emoţional în astfel de situaţii, ca să nu riscaţi inutil.


Horoscop 17 decembrie 2015, Vărsător:

Sunteţi nevoiţi să lucraţi cu o persoană dificilă, cu care nu prea reuşiţi să comunicaţi, iar acest lucru vă va pune la grea încercare răbdarea. Totuşi, dacă vă puneţi la punct o strategie de abordare a situaţiei, veţi ieşi cu capul sus din această încercare. O prietenă aflată într-un mare necaz vă cere un sfat.


Horoscop 17 decembrie 2015, Peşti:

Astăzi vă lăsaţi purtaţi de val şi trăiţi clipa. Nu este nicio ruşine să faceţi asta, pentru că voi ştiţi cel mai bine ce este bine pentru voi şi nu trebuie să vă fie teamă. Un hobby interesant vă face să vă concentraţi atenţia către voi şi acest lucru vă ajută să vă relaxaţi şi să treceţi peste starea de oboseală în care vă aflaţi.


Horoscop de Crăciun 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS