Horoscop Urania zilnic: duminică, 22 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 22 noiembrie 2015


Horoscop 22 noiembrie 2015, Berbec:

Găsiţi un motiv bun astăzi pentru a vă coborî valiza de pe dulap şi a porni la drum. Alegeţi orice punct de pe hartă şi daţi-i bătaie. Aveţi nevoie de relaxare şi de aer curat. În felul acesta vă veţi găsi şi inspiraţia pentru săptămâna care vine. Cu familia vă împăcaţi bine, totul este numai armonie, aşa că profitaţi!


Horoscop 22 noiembrie 2015, Taur:

Vi se activează latura seducătoare. Instinctele voastre sunt foarte ascuţite, în special când este vorba de acele atracţii nemărturisite. Primiţi atâta iubire şi prietenie din jurul vostru, încât vă schimbaţi părerea despre ceilalţi, dar mai ales despre voi! Aveţi undă verde pentru a avea legături intense.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Gemeni:

Puneţi o afacere pe roate sau faceţi o relaţie să meargă, pentru că aţi înţeles, în sfârşit, că este nevoie de doi parteneri pentru ca lucrurile să funcţioneze. Este activat sectorul angajamentelor, astfel că transformaţi tentativele de relaţii în ceva permanent. Învăţaţi să treceţi de la singurătate la puterea unui cuplu.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Rac:

Vă afirmaţi deschis dorinţele şi este clar pentru toată lumea că sunteţi foarte ambiţioşi. Toate asocierile care vi se propun le acceptaţi, fără însă să cumpăniţi suficient. În plus, v-aţi decis să vă răsfăţaţi. Poate fi vorba despre un preparat apetisant care poate nu este chiar sănătos sau de un cadou pe care vi-l oferiţi singuri.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Leu:

Aveţi parte de o zi foarte romantică, întrucât a fost activat sectorul pasiunilor. Dacă sunteţi singuri, nu veţi mai rămâne mult timp aşa, cu atât mai mult cu cât azi sunt o mulţime de ochi îndreptaţi către voi. Ba chiar o anumită persoană abia cunoscută vă va face să simţiţi că plutiţi, că zburaţi.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Fecioară:

Duminica asta aveţi chef să staţi mai mult în casă şi să vă ocupaţi de treburi gospodăreşti. Deschideţi larg uşile şi fiţi nişte gazde bune. Nu veţi duce lipsă de musafiri şi vă veţi strădui să îi faceţi să se simtă bine. Consideraţi că aţi reuşit să vă stabilizaţi situaţia financiară, dar nu uitaţi că aţi promis să îi ajutaţi şi pe ceilalţi.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Balanţă:

Poate nici nu vă daţi seama încă, dar aţi ajuns la punctul de apogeu al unui proiect la care aţi muncit intens alături de alţii. Reuşita voastră este sărbătorită, poate vă trimit şefii într-o excursie în care să vă distraţi. Este de preferat să fiţi discreţi şi să nu vă exteriorizaţi prea mult trăirile.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Scorpion:

Vă stă gândul doar la bani şi la bugetul vostru din luna următoare. Aveţi şanse să vă creşteţi substanţial venitul. Vă faceţi un buget şi creaţi un plan de acţiune cu bătaie lungă. Vor începe să apară noi oportunităţi de muncă în sfera profesională. Vă treziţi azi cu musafiri nepoftiţi, dar încercaţi să nu vă arătaţi nemulţumirea.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Săgetător:

Liniştea de care aveţi parte azi este un dar divin, deci profitaţi de el din belşug, pentru că voi nu aveţi parte des de această atmosferă tihnită şi blândă. Aveţi un nivel scăzut de energie şi profitaţi ca să vă relaxaţi, chiar dacă asta înseamnă să vă izolaţi de bunăvoie. Nu ar fi rău să mergeţi pe la o biserică, să vă reculegeţi.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Capricorn:

Pentru această zi v-aţi propus o siestă prelungită. Asta nu înseamnă că veţi sta acasă. Vă veţi plimba mult pe jos, poate veţi merge la un vernisaj şi, cu siguranţă, o să alegeţi şi un salon Spa în care să vă răsfăţaţi cu tratamente de înfrumuseţare şi cu masaj. Aveţi timp să vă reîncărcaţi bateriile, să vă faceţi plinul de energie.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Vărsător:

Voi contaţi azi cel mai mult, ca atare acordaţi-vă mai multă atenţie şi grijă, pentru că meritaţi un asemenea bonus. De aceea, recomandarea ar fi să faceţi ceea ce vă place mai mult. Veţi rezolva azi şi un conflict mai vechi apărut în familie şi vă veţi simţi foarte bine după rezultatul obţinut.


Horoscop 22 noiembrie 2015, Peşti:

Chiar dacă este duminică, se activează sectorul carierei. Faceţi un plan de acţiune, marcând pietrele de hotar pe care vreţi să le bifaţi pe parcurs. Nu prea sunteţi siguri de sentimentele voastre, astfel că dragostea vă pune ceva probleme. Ar putea exista chiar pericolul de a vă îndrăgosti de o persoană nepotrivită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS