Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 7 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 7 martie 2015


Horoscop 7 martie 2015, Berbec:

Ziua de 7 martie nu vă promite nimic interesant şi, deşi sună ciudat, este foarte bine; la urma urmei, aveaţi nevoie de o pauză. Încercaţi să profitaţi de această perioadă, să vă detaşaţi de probleme şi să vă relaxaţi. Este posibil ca seara să vă aducă o surpriză de la o persoană dragă. Vă recomand să citiţi şi horoscopul lunii martie 2015!


Horoscop 7 martie 2015, Taur:

Această săptămână a fost una de foc pentru Tauri însă, din păcate, mai durează până când se termină; nu v-aţi terminat proiectele şi trebuie să vă ocupaţi de ele înainte de sfârşitul săptămânii. În cazul în care nu vă descurcaţi, cereţi ajutorul colegilor de muncă, vă vor ajuta cu multă plăcere.


Horoscop 7 martie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de sâmbătă vă ocupaţi de sarcinile obişnuite de la locul de muncă; rezolvaţi totul destul de repede şi aveţi timp pentru a face câteva planuri pentru weekend. După orele prânzului este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a vizita o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 7 martie 2015, Rac:

Nu aveţi foarte multe de făcut astăzi, aşa că ar fi bine să încercaţi să vă relaxaţi. Primele ore ale dimineţii sunt suficiente pentru a vă ocupa de problemele şi sarcinile de la locul de muncă. Activităţile în aer liber vă vor ajuta să vă destindeţi şi să scăpaţi de stresul acumulat în această săptămână.


Horoscop 7 martie 2015, Leu:

Ultima perioadă a fost una destul de dificilă în ceea ce priveşte viaţa financiară; aţi avut numeroase cheltuieli şi, din păcate, bugetul vostru nu a fost unul spectaculos. Încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită acestor probleme şi, cel mai important, nu investiţi mai mult decât vă puteţi permite.


Horoscop 7 martie 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru viaţa profesională; sunteţi foarte siguri pe voi şi liniştiţi, iar asta vă ajută foarte mult în discuţiile pe care urmează să le aveţi cu superiorii sau colaboratorii. Este timpul să vă reevaluaţi poziţia actuală în cadrul companiei şi să vă pregătiţi obiectivele pentru viitor.


Horoscop 7 martie 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei de 7 martie vă ocupaţi de câteva probleme profesionale, care vă dau bătăi de cap, însă nu pot fi amânate. După orele prânzului primiţi o veste de la o persoană apropiată, care are nevoie de ajutorul vostru; faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a îi oferi sprijinul necesar.


Horoscop 7 martie 2015, Scorpion:

Astăzi, o persoană foarte dragă trece prin momente dificile şi are nevoie de tot sprijinul vostru. Sunteţi nevoiţi să renunţaţi la anumite proiecte şi să vă amânaţi câteva planuri profesionale pentru a îi veni în ajutor. Seara va fi una liniştită, însă destul de posomorâtă pentru starea voastră de spirit.


Horoscop 7 martie 2015, Săgetător:

În cursul zilei de astăzi aveţi posibilitatea să întâlniţi o persoană importantă, care vă va ajuta foarte mult în viitorul apropiat. Ţineţi aproape de voi acest om deoarece veţi avea parte de beneficii incredibile dacă veţi ajunge să colaboraţi cu el.


Horoscop 7 martie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi este una foarte complicată pentru nativii născuţi în semnul Capricornului; aveţi foarte mult de muncă şi, din păcate, nu reuşiţi să vă planificaţi timpul aşa cum trebuie. Sunteţi nevoiţi să rămâneţi peste program şi puteţi avea parte şi de câteva neînţelegeri cu colegii de muncă. Însă, ştiţi cum se spune, tot răul este spre bine; trebuie doar să aveţi răbdare.


Horoscop 7 martie 2015, Vărsător:

În prima parte a zilei acordaţi o atenţie deosebită câtorva proiecte importante; reuşiţi să vă terminaţi treaba destul de repede, iar restul zilei este liber pentru a vă ocupa de planurile pentru următoarele zile. Este posibil să plănuiţi o scurtă vacanţă alături de o persoană dragă.


Horoscop 7 martie 2015, Peşti:

Ziua de 7 martie este foarte bună pentru a vă întoarce puţin în trecut şi a vă îndrepta atenţia asupra problemelor care au rămas nerezolvate. Puteţi rezolva cu uşurinţă vechile greşeli, însă trebuie doar să aveţi răbdare. De asemenea, aveţi nevoie de mult curaj pentru a scoate la iveală amintiri uitate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS