Horoscop Urania săptămânal: 9-15 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 9-15 martie 2015


Horoscop 9-15 martie 2015, Berbec:

Se poate ca nivelul vostru de energie să fluctueze destul de mult în zilele de miercuri și joi. Aşadar, oscilațiile care apar la nivelul vitalității voastre s-ar putea datora lipsei de echilibru la nivel interior. Sauna, înotul sau aromaterapia v-ar putea ajuta să reveniţi pe linia de plutire și să vă pregătiţi pentru sursa de energie de care se preconizează că aveţi parte vineri.


Horoscop 9-15 martie 2015, Taur:

Filozofia voastră de viață, principiile după care vă ghidaţi și valorile în care credeţi se cer reevaluate de ceva vreme încoace, dar se pare că nu sunteţi pregătiţi să le supuneţi unui proces de reactualizare, cel puțin nu acum. Astrele se pregătesc să vă reamintească acest lucru în weekend și nu o vor face în cel mai plăcut mod. În primă fază, aţi putea să vă asumaţi faptul că lumea funcționează după alte reguli.


Horoscop 9-15 martie 2015, Gemeni:

Uneori aveţi tendinţa să vă lăsaţi duşi de val și să lăsaţi orgoliul să vorbească pentru voi, fapt care vă poate pune într-o situaţie destul de dificilă în zilele de marți sau miercuri. Fie că voi sunteţi cei care nu știu când ar trebui să lase garda jos ori cineva apropiat se lasă mânat de egoism, sigur este că se resimte la nivel fizic faptul că nu sunteţi mulţumiţi într-o privință sau alta. Nu gândiţi negativ!


Horoscop 9-15 martie 2015, Rac:

Dacă sunteţi sub medicaţie pentru o afecțiune sau alta, iar joi vă frământa gândul că starea voastră de sănătate nu s-a îmbunătățit pe cât speraţi, gândiţi-vă dacă nu cumva este prea devreme să vă aşteptaţi la rezultate concrete. Dacă nu aţi ajutat la succesul medicației cu gândire pozitivă, poate ar fi timpul să trimiteţi mesaje optimiste în Univers la mijlocul săptămânii. Se poate să aveţi parte de o surpriză!


Horoscop 9-15 martie 2015, Leu:

Dacă vă aflaţi printre cei care se plâng de dureri de spate atunci când stau prea mult la birou sau pur și simplu nu duceţi un stil de viață activ, este posibil ca duminica aceasta să vă alegeţi cu febră musculară dacă treburile pe care vi le-aţi propus sunt mult mai solicitante decât cele pe care le faceţi în mod obişnuit. Luaţi-o mai ușor!


Horoscop 9-15 martie 2015, Fecioară:

O situație dificilă, o aluzie care ajunge să vă macine sau un gest pe care nu știţi cum să-l interpretaţi, dar la care vă fuge mai mereu gândul miercurea sau joia aceasta poate ajunge să îşi pună amprenta pe sănătatea voastră. Aceasta poate fi una dintre acele ocazii în care chiar gândiţi prea mult și lăsaţi să vă preocupe unele lucruri cărora nu ar trebui să le acordaţi atenţie.


Horoscop 9-15 martie 2015, Balanţă:

Zilele de miercuri și joi nu sunt problematice din punct de vedere al sănătăţii; chiar dacă mai apar mici dureri sau senzații de disconfort sunt trecătoare. De vineri încolo, vor părea probleme de sănătate pentru nativii născuţi în semnul Balanţei. Dacă urmaţi o dietă sau medicul v-a prescris un regim, ieșirile cu amicii de joi sau vineri vă pun față în față cu fel şi fel de tentaţii.


Horoscop 9-15 martie 2015, Scorpion:

Începutul de săptămână va fi destul de echilibrat, dar lucrurile se vor schimba de marți încolo. Faceţi eforturi considerabile pentru a putea controla ceea ce se întâmplă în plan familial și profesional și tindeţi să vă daţi de ceasul morții atunci când lucrurile nu ies cum vreţi voi. În loc să vă gândiţi la fel şi fel de rele, încercaţi să vă concentraţi pe partea plină a paharului.


Horoscop 9-15 martie 2015, Săgetător:

Este posibil ca zilele de marți și miercuri să vă surprindă mai interiorizaţi, introspectivi, poate chiar ușor melancolici, fie pentru că gândul vă poartă la unele întâmplări şi evenimente din trecut care reprezintă ceva aparte ori din cauza faptului că rememoraţi unele situații dificile în care aţi fost puşi peste zi. De joi încolo, vă mai destindeţi puțin, semn că nu a fost decât o pasă proastă și nimic mai mult.


Horoscop 9-15 martie 2015, Capricorn:

Mijlocul de săptămână vă găsește liniştiţi sufleteşte, împăcaţi cu voi înşivă, ba chiar puşi pe şotii, chiar dacă nu vă este ușor să exteriorizaţi această stare. Poate că ziua de duminică se va dovedi ceva mai grea pentru nativii născuţi în semnul Capricornului, probabil din cauză că aveţi impresia că într-un moment de neatenție, membrii familiei v-ar putea sări în cap din fel şi fel de motive. Nu exageraţi!


Horoscop 9-15 martie 2015, Vărsător:

Treceţi dintr-o stare de spirit într-alta foarte repede care nu îi ia prin surprindere doar pe apropiaţi, ci și pe voi înşivă. Aveţi o idee fixă despre cum ar trebui să se poarte ceilalți, iar orice încălcare de la această perspectivă o sancţionaţi grav. Luaţi aminte însă că dacă le vorbiţi celor dragi pe un ton ridicat, puteți ajunge să regretaţi cele spuse la mânie.


Horoscop 9-15 martie 2015, Peşti:

Contextul astral al zilele de miercuri și joi își poate face simțită influența în felul în care vă simţiţi la nivel fizic, dar și moral. Dacă sunteţi sub tratament, dar starea voastră de sănătate nu s-a schimbat prea mult, apucaţi-vă de yoga sau orice alte tehnici care vă ajută să controlaţi modul în care corpul vostru răspunde la durere și procesul de vindecare. Efectele vor apărea curând!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS