Horoscop Urania zilnic: luni, 2 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 2 martie 2015


Horoscop 2 martie 2015, Berbec:

A doua zi a lunii martie este numai bună pentru a face schimbări în viaţa voastră personală; lăsaţi deoparte trecutul şi îngropaţi-vă amintirile dureroase. Este timpul să mergeţi mai departe, să vă bucuraţi de viaţă şi să primiţi iubire. Nu vă fie frică de nou, astrele sunt de partea voastră şi vă protejează.


Horoscop 2 martie 2015, Taur:

O zi cu adevărat specială pentru voi deoarece hotărâţi să faceţi câteva schimbări în viaţa profesională. Este posibil să vă doriţi să mergeţi pe un drum nou, plin de peripeţii, la capătul căruia vă aşteaptă numeroase beneficii. Primiţi susţinere din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 2 martie 2015, Gemeni:

Continuaţi să vă ţineţi legaţi de trecut, iar asta nu vă lasă să evoluaţi şi să vă bucuraţi de tot ce se întâmplă în viaţa voastră. Încercaţi să analizaţi foarte bine această situaţie şi să aveţi încredere în ceea ce vă spune inima. Scăpaţi de amintiri şi concentraţi-vă atenţia asupra prezentului deoarece asta contează acum.


Horoscop 2 martie 2015, Rac:

Începeţi o nouă lună pentru voi, una extrem de încărcată, însă foarte frumoasă. Ziua de astăzi este numai bună pentru relaxare deoarece este petrecută alături de o persoană foarte dragă. Schimbările din viaţa sentimentală vă iau prin surprindere, însă sunteţi foarte mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile.


Horoscop 2 martie 2015, Leu:

Este posibil ca astăzi să primiţi răspunsul la o propunere mai veche pe care aţi făcut-o unui colaborator sau coleg de muncă; în următoarea perioadă vor exista câteva schimbări substanţiale, însă toate acestea vor aduce numeroase beneficii pe plan profesional şi financiar.


Horoscop 2 martie 2015, Fecioară:

Nu întindeţi prea mult coarda şi nu duceţi mai mult decât puteţi deoarece este posibil să fiţi răniţi; jocurile pe care le acceptaţi sunt foarte interesante, însă într-un final voi veţi fi cei care vor avea de suferit. Nu vă lăsaţi în voia inimii şi a sentimentelor, ci încercaţi ca, măcar de data asta, să gândiţi raţional.


Horoscop 2 martie 2015, Balanţă:

Se întâmplă foarte multe lucruri noi în viaţa voastră, care vă iau prin surprindere şi vă fac să vă simţiţi ca în al nouălea cer. De aceea trebuie să vă calculaţi cu mare atenţie paşii pe care îi urmaţi şi să fiţi foarte grijulii la deciziile pe care urmează să le luaţi. Primiţi susţinere din partea celor dragi.


Horoscop 2 martie 2015, Scorpion:

Prima parte a zilei de luni este tocmai bună pentru a vă relaxa. Vă recomand să profitaţi de timpul liber şi să vă bucuraţi de compania persoanelor dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o discuţie nu tocmai plăcută cu partenerul de cuplu.


Horoscop 2 martie 2015, Săgetător:

Astăzi este ziua în care să uitaţi de temeri şi să vă îndreptaţi către necunoscut; nu vă fie teamă de toate schimbările care intervin în viaţa voastră, acestea vă vor aduce numeroase beneficii pe toate planurile. Contează foarte mult, însă, să aveţi încredere în voi şi să nu vă distanţaţi prea mult de realitate.


Horoscop 2 martie 2015, Capricorn:

Atmosfera de astăzi vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente foarte frumoase alături de persoanele dragi. Sunteţi liniştiţi şi, în sfârşit, aţi uitat de probleme. Profitaţi de aceste clipe minunate deoarece următoarea săptămână va fi una de foc pentru voi. Seara se anunţă a fi incendiară.


Horoscop 2 martie 2015, Vărsător:

Astăzi este un moment excelent pentru a vă detaşa de viaţa profesională şi a vă armoniza lumea interioară. Găsiţi puterea pentru a vă recunoaşte greşelile, a vă cere iertare dacă este cazul şi a merge mai departe. Interacţiunea cu persoanele din jurul vostru va fi una lejeră, fără nicio problemă.


Horoscop 2 martie 2015, Peşti:

Este posibil ca astăzi să vă treziţi cu multe planuri şi proiecte pentru viitor; sunteţi visători, iar schimbările din ultima perioadă au un efect pozitiv asupra voastră. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu este foarte mulţumit de modul în care evoluează lucrurile în relaţia voastră sentimentală.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS