Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 20 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 20 decembrie 2014


Horoscop 20 decembrie 2014, Berbec:

Relaţia cu partenerul de cuplu s-a răcit în ultima perioadă, însă chiar şi aşa, aceasta nu pare a fi o zi tocmai bună pentru a rezolva conflictele sentimentale. Este posibil să nu aveţi multă răbdare şi chiar să vă enervaţi la un moment dat; de aceea vă recomand ca discuţiile importante să fie ţinute spre seară sau chiar mâine.


Horoscop 20 decembrie 2014, Taur:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de viaţa profesională; urmează o perioadă mai complicată pentru voi şi de aceea vreţi să fiţi la zi cu toate sarcinile primite. După orele prânzului, faceţi planuri pentru sărbători alături de persoana iubită, iar spre seară ieşiţi în oraş cu câteva persoane dragi.


Horoscop 20 decembrie 2014, Gemeni:

Sâmbătă sunteţi pe fugă întreaga zi. Trebuie să faceţi mai multe drumuri pentru a rezolva mici probleme profesionale. După orele prânzului, sunteţi grăbiţi să vă ocupaţi de achiziţionarea cadourilor pentru sărbători. Seara pare să fie perfectă pentru relaxare în compania persoanei iubite.


Horoscop 20 decembrie 2014, Rac:

Aţi achiziţionat foarte multe produse în ultima perioadă, unele de care chiar nu aveţi nevoie. Urmează perioada sărbătorilor şi veţi fi nevoiţi să mai scoateţi câţiva bănuţi pentru cadouri şi drumuri pe care le veţi face. De aceea vă recomand să vă faceţi calculele astfel încât să nu cheltuiţi mai mult decât aveţi.


Horoscop 20 decembrie 2014, Leu:

Simţiţi că tot greul este pe umerii voştri, iar partenerul de cuplu nu face nimic pentru a vă ajuta. Este o perioadă mai complicată pentru relaţia voastră şi de aceea este necesar să aveţi o discuţie matură şi sinceră, în care să vorbiţi deschis despre lucrurile care vă deranjează.


Horoscop 20 decembrie 2014, Fecioară:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează discuţiile importante cu privire la viaţa profesională. Ştiţi foarte bine ceea ce vă doriţi să faceţi, iar planurile voastre sunt bine puse la punct. Este posibil ca sâmbăta să fie ziua voastră norocoasă deoarece puteţi primi o ofertă foarte interesantă de colaborare.


Horoscop 20 decembrie 2014, Balanţă:

Deşi este sâmbătă, ziua de astăzi se anunţă a fi una de foc pentru voi. Aveţi foarte multe de făcut, iar timpul nu pare să fie chiar de partea voastră. Din fericire, rămâneţi optimişti şi asta vă ajută foarte mult să continuaţi să vă duceţi la bun sfârşit sarcinile pe care le-aţi primit. Spre seară, vă ocupaţi de o problemă familială.


Horoscop 20 decembrie 2014, Scorpion:

Ziua de astăzi vine cu o surpriză interesantă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Partenerul de cuplu vă poate surprinde cu o propunere neaşteptată, care vă poate schimba radical viaţa. Dacă sunteţi încă singuri, astrele se ocupă şi de acest aspect; trebuie doar să mai aveţi puţină răbdare.


Horoscop 20 decembrie 2014, Săgetător:

Astăzi aveţi o idee foarte bună pentru a începe un proiect de unii singuri. Deşi drumul pe care îl alegeţi pare să fie destul de complicat, vă doriţi din toată inima să evoluaţi şi de aceea vedeţi în acest proiect o oportunitate de a face ceea ce vă place şi de a vă vedea visurile împlinite.


Horoscop 20 decembrie 2014, Capricorn:

Ziua de sâmbătă pare să fie una destul de liniştită pentru voi; în prima parte a zilei reuşiţi să vă ocupaţi de problemele importante, iar după orele prânzului aveţi parte de o şedinţă pentru a discuta planurile pentru următorul an. Este un moment foarte bun pentru a vă impune punctul de vedere.


Horoscop 20 decembrie 2014, Vărsător:

Ziua de astăzi se anunţă una obositoare, însă foarte plăcută pentru voi. Pregătiţi un eveniment pentru următoarele zile, la care vor participa persoane foarte dragi vouă. Sunteţi nerăbdători să petreceţi clipe plăcute alături de membrii familiei şi profitaţi de aceste momente pentru a face ultimele aranjamente.


Horoscop 20 decembrie 2014, Peşti:

Această lună a fost una dificilă pentru voi în ceea ce priveşte planul financiar. Nu primiţi susţinere din partea membrilor familiei şi vă doriţi să faceţi ceva în acest sens. O discuţie serioasă şi sinceră cu cei dragi vă poate ajuta să îi faceţi să înţeleagă prin ce treceţi şi poate să îşi dorească să vă ajute.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS