Horoscop Urania zilnic: marţi, 11 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 11 noiembrie 2014


Horoscop 11 noiembrie 2014, Berbec:

Ziua de marţi este foarte bună pentru a începe noi proiecte. Sunteţi foarte liniştiţi şi vă este destul de uşor să găsiţi idei bune şi să faceţi planuri de lungă durată pentru sarcinile de muncă. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Taur:

Dacă vreţi să vă vedeţi visurile împlinite, atunci trebuie să vă apucaţi de treabă. Lăsaţi deoparte teama de eşec şi concentraţi-vă doar pe munca pe care trebuie să o faceţi. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a începe noi proiecte sau pentru a accepta colaborări profesionale.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Gemeni:

Relaţia cu partenerul de cuplu trece printr-o perioadă mai dificilă. O discuţie serioasă şi sinceră vă poate face să înţelegeţi care sunt planurile voastre pentru viitor. De asemenea, vă recomand să învăţaţi să faceţi compromisuri şi să îi oferiţi persoanei iubite libertatea de care are nevoie.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Rac:

Ziua de marţi este foarte bună pentru a lucra la proiectele mai vechi. Reuşiţi să vă concentraţi şi să ajungeţi cu munca la zi; superiorii sunt foarte încântaţi de modul vostru de lucru şi vă pot oferi şi alte proiecte de care să vă ocupaţi. Beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Leu:

Partenerul de cuplu trece printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Este într-un moment de tranziţie, iar voi trebuie să îi fiţi alături şi să îl sprijiniţi necondiţionat. Este posibil ca spre seară să aveţi parte de o discuţie interesantă cu o persoană mai în vârstă; primiţi un sfat important despre viaţă.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi se anunţă una foarte liniştită în ceea ce priveşte viaţa profesională. Reuşiţi să vă duceţi la bun sfârşit sarcinile fără a avea parte de incidente neplăcute. De asemenea, este posibil să fiţi nevoiţi să vă ajutaţi un coleg de muncă la un proiect important.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Balanţă:

Ziua de marţi este foarte bună pentru viaţa profesională; aveţi foarte multe idei bune, iar aceasta este o perioadă excelentă pentru a le pune în practică. Întâlnirile cu partenerii de afaceri vor aduce numeroase schimbări în carieră; vă aşteaptă multe surprize frumoase în următoarele săptămâni.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Scorpion:

În ultima perioadă, relaţia cu partenerul de cuplu a avut de suferit din cauza programului încărcat. Trebuie să aveţi o discuţie importantă, în care să îi explicaţi că este vorba doar despre un moment de tranziţie, iar apoi lucrurile vor reveni la normal. Vă va înţelege cu siguranţă.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Săgetător:

Ziua începe cu o veste neplăcută pentru voi; din cauza greşelii unui coleg de muncă este posibil să fiţi nevoiţi să amânaţi un proiect amplu, care v-a ocupat foarte mult timp. Încercaţi să aveţi o discuţie cu superiorii şi să îi convingeţi să vă mai ofere o şansă în terminarea sarcinilor pe care le aveţi.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Capricorn:

Sunteţi foarte energici şi reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi astăzi; după orele prânzului este posibil să aveţi parte de o discuţie interesantă cu partenerul de cuplu. În următoarea perioadă se vor schimba multe în relaţia sentimentală; este timpul să oferiţi veşti bune familiei şi cunoştinţelor.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Vărsător:

Se apropie o perioadă foarte importantă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională şi trebuie să fiţi cât mai atenţi la sarcinile pe care le aveţi de îndeplinit. Acum este o perioadă foarte bună pentru a face schimbări în proiectele la care lucraţi.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Peşti:

Din cauza unui conflict la locul de muncă, este posibil ca marţi să aveţi o stare de spirit uşor schimbătoare. Încercaţi să rămâneţi liniştiţi pe cât posibil deoarece doar aşa veţi reuşi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. De asemenea, nu este o perioadă bună pentru a intra în conflicte cu cei din jurul vostru.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS