Horoscop Urania zilnic: vineri, 18 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 18 aprilie 2014


Berbec:

Vineri, 18 aprilie 2014, există o bună doză de intuiţie în demersurile legate de bani şi valori personale. Poate fi vorba de vizionarism, de elaborarea unor planuri care vor produce bani într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat. Nu este totuşi un moment bun pentru a pune în aplicare o înţelegere sau o negociere financiară, pentru că puteţi fi mult prea subiectiv şi excesiv de sentimental.


Taur:

S-ar zice că puteţi trece azi printr-o pasă de sensibilitate excesivă. Se prea poate să vă consumaţi exagerat la orice fleac şi să puneţi totul la inimă, s-ar părea că unele formulări şi cuvinte cu totul inofensive să atingă la dumneavoastră inexplicabil o serie de puncte sensibile, delicate. În ceea ce priveşte chestiunile amoroase poate fi vremea unor şlefuiri sentimentale, a unor cizelări subtile a relaţiei în doi.


Gemeni:

Astăzi, 18 aprilie 2014, activităţile din ultima perioadă v-au îngropat în birou. Pentru a scăpa de rutină, vă recomand să vă luaţi câteva ore libere şi să faceţi o plimbare prin parc sau să vă relaxaţi citind o carte. O seară liniştită în oraş în compania prietenilor vă poate ajuta să uitaţi de probleme şi să vă destindeţi. Un membru al familiei vă va face mici reproşuri, însă nu este cazul să ţineţi cont de ele.


Rac:

Vă hotărâţi să finalizaţi o sarcină pe care aţi început-o cu mult timp în urmă, însă pe care aţi lăsat-o de izbelişte. Spre fericirea dumneavoastră, primiţi sprijin din partea unui coleg de birou, iar munca va deveni mult mai plăcută. Spre seară, aveţi posibilitatea să rezolvaţi un conflict personal, cel mai probabil cu un membru al familiei.


Leu:

Vineri, 18 aprilie 2014, mici noroace de bani sau bunuri, cadouri şi atenţii venite pe neaşteptate, dar şi trocuri profitabile vă pot aduce în situaţia de a vă consolida încrederea în dumneavoastră, în dexterităţile şi în abilităţile voastre pragmatice. Pot fi repuse pe tapet şi reactivate unele neînţelegeri mai vechi cu părinţii. Starea de sănătate este îmbucurătoare, fie că se menţine încurajator, fie că se află în trend ascendent.


Fecioară:

V-aţi pregătit enorm de mult pentru proiectul pe care urmează să îl începeţi, însă astăzi aveţi parte de probleme neaşteptate şi trebuie să amânaţi planurile pregătite intens. Spre prânz puteţi întâmpina mici probleme de comunicare la locul de muncă, în special cu colegii cu care ar trebui să lucraţi în echipă. Este important să ajungeţi rapid la un consens, astfel proiectul nu va fi compromis.


Balanţă:

Ziua de azi v-ar putea incita la modestie şi la o bună organizare a resurselor de care dispuneţi. Este important să vă drămuiţi fiecare bănuţ, dat fiind faptul că balanţa s-ar putea să atârne net în favoarea cheltuielilor şi nu a câştigurilor. O bună stare de spirit dar şi un bun tonus fizic nu vă lasă probabil să vă pierdeţi speranţa, nu vă permite să admiteţi niciun stăpân deasupra dumneavoastră.


Scorpion:

Deşi nu este o zi uşoară pe plan profesional, cu siguranţă va fi una triumfătoare. După o perioadă de făcut planuri şi analizat proiecte, veţi avea succes în afacerile pe care urmează să le faceţi. Urmează să încheiaţi un parteneriat profitabil cu o companie importantă, în urma căruia veţi avea parte de beneficii uriaşe.


Săgetător:

Încercaţi, pe cât posibil, să evitaţi certurile şi situaţiile conflictuale. Există un baraj de comunicare între dumneavoastră şi colegii de muncă şi de aceea este recomandat să staţi departe de discuţiile contradictorii. Încercaţi să fiţi diplomat şi să rezolvaţi problemele cu multă răbdare şi maturitate. Ar fi bine totuşi să nu luaţi decizii grăbite pe plan profesional.


Capricorn:

Astăzi s-ar părea că nu vă ajută foarte mult cuvintele. Deşi socializaţi şi vă puteţi implica în numeroase dialoguri şi schimburi de idei, probabil însă că nu sunteţi în măsură să vă argumentaţi prea convingător punctul de vedere, nu sunteţi apt să-i faceţi pe ceilalţi să adere la teoriile pe care le expuneţi transfigurat şi cu atâta convingere. Asta, fireşte, ar putea crea tensiune şi momente de frustrare, încordare şi nemulţumire.


Vărsător:

V-aţi putea crampona de un adevăr neplăcut spus de cineva din familie, de o amintire încă vie, care vă macină şi nu vă dă pace. Poate fi necesar să învăţaţi să lăsaţi trecutul să plece, să vă desprindeţi de el. Din punct de vedere al stării de sănătate, corpul vă slujeşte probabil azi credincios, vă simţiţi viguros şi capabil, cu rezervele de energie de care dispuneţi, să mutaţi munţii din loc.


Peşti:

Dimineaţa începe cu schimbări la locul de muncă şi vă aşteaptă numeroase provocări profesionale. Pentru a trece peste aceste probe de foc, aveţi nevoie de mai multă energie ca de obicei. De asemenea, este indicat să vă organizaţi timpul şi să vă puneţi în ordine priorităţile. Încercaţi să vă păstraţi optimismul dacă vreţi să faceţi faţă provocărilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS