Horoscop Urania zilnic: marţi, 1 octombrie 2013

 
Horoscop Urania azi - marţi, 1 octombrie 2013


Berbec:

Cu toate că este o perioadă foarte solicitantă şi plină de provocări de tot felul, vei da dovadă de multă putere şi tenacitate şi vei reuşi să depăşeşti orice obstacol ivit. Cu toate că dai dovadă de inventivitate şi reuşeşti să rezolvi toate problemele, este posibil să scapi din vedere anumite aspecte care îţi sunt ascunse intenţionat de cineva.


Taur:

Astăzi, 1 octombrie 2013, incertitudinile personale pot reprezenta un mare impediment atunci când vine vorba să reacţionezi în anumite situaţii. Te afli ca între ciocan şi nicovală, căci pe de o parte se situează optimismul tău, iar de cealaltă parte se află realitatea dură. Trebuie să îţi păstrezi echilibrul şi să te bazezi numai pe logica faptelor.


Gemeni:

Va fi o zi cu adevărat dificilă, căci vei încerca în zadar să faci faţă situaţiilor cu care te confrunţi, dar mai ales factorilor perturbatori, ce te vor împiedica să îţi faci treaba aşa cum ai vrea. Te vei simţi secătuit de energie şi vei avea tendinţa de a te izola de cei din jur. Trebuie însă să îţi menţii optimismul şi entuziasmul, căci lucrurile se vor schimba în favoarea ta.


Rac:

Cu toate că te vei confrunta cu emoţii foarte intense, vei reuşi totuşi să le ţii sub control şi să laşi impresia că eşti cu adevărat stăpân pe situaţie. Vei da dovadă de multă stăpânire de sine şi vei analiza totul din punct de vedere logic, chiar dacă te confrunţi cu multe probleme. Ascultă-ţi intuiţia şi stabileşte-ţi noi strategii pentru viitor.


Leu:

Marţi, 1 octombrie 2013, eşti solicitat în atât de multe direcţii, încât este de mirare că reuşeşti să menţii situaţia sub control şi faci faţă cu brio tuturor solicitărilor. Vei avea un program mai încărcat decât ţi-ai putea imagina, însă reuşeşti să rezolvi totul în timp record şi cu minimum de efort. Este crucial să reuşeşti să îţi organizezi şi să îţi valorifici cât mai bine orele de muncă.


Fecioară:

Eşti de-a dreptul idealist atunci când vine vorba de viitor, iar acest lucru ar putea să te împiedice să îţi trăieşti prezentul la maxim. Nu zice nimeni că este rău să visezi cu ochii deschişi la ce se va întâmpla, însă trebuie să rămâi, totuşi, cu picioarele pe pământ. Nu este suficient doar să visezi! Trebuie să treci la acţiune pentru a-ţi realiza idealurile!


Balanţă:

Astăzi, 1 octombrie 2013, te laşi purtat de vise şi nu mai vezi pădurea de copaci! Ai grijă! Nu confunda visurile şi idealurile tale cu realitatea, căci este posibil să ai parte de dezamăgiri cumplite. Iluziile sunt una, faptele concrete sunt altă poveste! Nu trebuie să ai aşteptări prea mari de la ceilalţi, căci vei avea de suferit.


Scorpion:

Chiar dacă ai foarte multe probleme pe cap, încerci să ajuţi pe toată lumea, indiferent că este vorba de membri ai familiei, colegi, prieteni sau chiar animale fără stăpâni. Azi vei fi cu adevărat „mama răniţilor“. Din fericire, forţa ta interioară şi tenacitatea te vor ajuta să rezolvi totul în timp record.


Săgetător:

Chiar dacă ai impresia că deţii controlul şi ştii cu siguranţă ce urmează să se întâmple, această atitudine te-ar putea face să ratezi anumite aspecte foarte importante şi din această cauză te vei confrunta cu anumite complicaţii şi probleme suplimentare. Ascultă ce au şi ceilalţi de spus şi vei afla o altă opinie asupra situaţiei prezente, căci părerea celorlalţi este obiectivă, iar tu eşti subiectiv.


Capricorn:

Este momentul să îţi stabileşti noi obiective, să îţi decizi direcţia în care vrei să te îndrepţi şi să treci efectiv la acţiune. Însă pentru a-ţi transforma visurile în realitate este posibil să ai nevoie de ajutor, aşa că nu ezita să îl ceri! Nu te pierde în detalii şi axează-te pe anumite repere importante.


Vărsător:

Astăzi, 1 octombrie 2013, este o zi favorabilă pentru a rezolva anumite aspecte profesionale, dar şi pentru a face anumite schimbări în viaţa personală. Indiferent care vor fi provocările zilei, le vei face faţă cu brio. Mai ales că vei beneficia de sprijinul şi asistenţa unei persoane mai în vârstă, care are mult mai multă experienţă decât tine.


Peşti:

Eşti decis să faci anumite schimbări în viaţa ta. Din fericire astrele îţi vor susţine azi toate demersurile şi îţi poţi astfel realiza chiar şi cele mai îndrăzneţe visuri. Trebuie însă să dai mai multă atenţie semnelor pe care destinul ţi le tot trimite, căci numai aşa vei afla care este, de fapt, destinaţia ta finală.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 30 septembrie 2013

 
Horoscop Urania azi - luni, 30 septembrie 2013


Berbec:

În ultimul timp te-ai simţit ca şi când ai fi fost într-un carusel de emoţii, aşa că decizi că este momentul să închei această situaţie şi să iei o decizie clară: ori e laie, ori e bălaie. Nu încerca să dai vina pe ceilalţi pentru ceea ce simţi tu, căci nimeni nu poate să îţi impună să ai sau nu anumite sentimente.


Taur:

Astăzi, 30 septembrie 2013, dacă vei avea curajul să te lansezi în necunoscut şi să ieşi din zona de confort, vei avea parte de mai multe oportunităţi decât ţi-ai putea imagina. Chiar şi în ceea ce priveşte problemele emoţionale, este indicat să accepţi faptul că viitorul este imprevizibil şi plin de surprize. Nu este musai să ai un plan prestabilit!


Gemeni:

Astăzi, 30 septembrie 2013, atitudinea ta optimistă din ultimul timp te poate face să crezi că totul este posibil. Însă este foarte probabil să ai parte de un sentiment de frustrare, căci visele tale intră în conflict cu realitatea dură şi circumstanţele pe care nu le poţi schimba.


Rac:

Azi vei acţiona bazându-te pe intuiţie, iar acest lucru îţi va aduce succes, atât pe plan profesional, cât şi personal. Sunt favorizate călătoriile în interesul serviciului, căci veţi câştiga mai mulţi bani decât ai sperat.


Leu:

Luni, 30 septembrie 2013, va trebui să încerci să îţi controlezi sentimentele şi tendinţa de a acţiona compulsiv, mai ales atunci când vine vorba de lucruri pe care ţi le doreşti foarte mult. Ai putea să te scuteşti de tot felul de neplăceri dacă vei analiza mai profund situaţia şi ai încerca să nu spui momentan ceea ce simţi.


Fecioară:

Ziua de azi va fi plină de neprevăzut, însă nu ai motive reale să îţi faci griji. Cu toate că simţi că te afli la un moment de cotitură, schimbările care vor avea loc vor fi în favoarea ta, chiar dacă momentan nu percepi asta. Nu sta prea mult pe gânduri şi acţionează!


Balanţă:

Astăzi, 30 septembrie 2013, nu prea ştii dacă ceea ce ţi se întâmplă este real sau visezi! Eşti dispus să faci o schimbare majoră în viaţa ta şi nu te temi de viitor şi de necunoscut. Îţi este caracteristic să te arunci cu capul înainte şi abia apoi să analizezi ceea ce se întâmplă. Îţi place aventura şi senzaţia dată de adrenalină care îţi circulă prin sânge.


Scorpion:

Cei din jur vor aprecia şi îţi vor susţine demersurile iniţiate în sensul schimbării şi îmbunatăţirii vieţii tale. Însă tu ai ceva îndoieli, căci nu ştii exact de unde ar fi mai bine să începi să faci modificări, însă ştii cu exactitate unde vrei să ajungi. Orice iniţiativă a ta se va solda cu succes azi.


Săgetător:

Luni, 30 septembrie 2013, eşti foarte receptiv la ideile celorlalţi, dar din păcate, din acest motiv, s-ar putea ca unele persoane să încerce să profite de tine sau să te amăgească să faci anumite lucruri, care nu te caracterizează în mod normal. Trebuie să fii mai realist şi să ceri lămuriri suplimentare înainte de a trece efectiv la acţiune.


Capricorn:

Datorită atitudinii tale pozitive vei reuşi să îndepărtezi orice obstacol ce se interpune între tine şi scopul pe care ţi l-ai propus. Chiar dacă nu vei reuşi să realizezi tot ceea ce ţi-ai propus dintr-o dată, trebuie să mai ai puţină răbdare, căci lucrurile evoluează pozitiv.


Vărsător:

Astăzi, 30 septembrie 2013, ţi-ai planificat să îţi dedici această zi dragostei şi plăcerilor, însă nu prea se potriveşte socoteala din târg cu cea de acasă. Aş putea spune că realitatea te va muşca de unde doare mai tare şi te va trezi la realitate! Chiar dacă reuşeşti să te adaptezi la schimbarea bruscă a circumstanţelor, ai putea rata anumite aspecte importante...


Peşti:

Perfecţiunea este un deziderat al multora, însă nu este atât de uşor de atins. Vei fi mai stresat decât de obicei, căci vei încerca să fii cât mai aproape de perfecţiune, sau cel puţin de felul în care tu interpretezi acest concept. Încerci să faci tot ce îţi stă în putere pentru a nu greşi nimic, însă ceilalţi vor considera că exagerezi.

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 29 septembrie - 5 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Berbec, 29 septembrie - 5 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 29 septembrie - 5 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Taur, 29 septembrie - 5 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Taur, 29 septembrie - 5 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 29 septembrie - 5 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Gemeni, 29 septembrie - 5 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Gemeni, 29 septembrie - 5 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 29 septembrie - 5 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Rac, 29 septembrie - 5 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Rac, 29 septembrie - 5 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 29 septembrie - 5 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Leu, 29 septembrie - 5 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Leu, 29 septembrie - 5 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 29 septembrie - 5 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 29 septembrie - 5 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Fecioară, 29 septembrie - 5 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 29 septembrie - 5 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 29 septembrie - 5 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Balanță, 29 septembrie - 5 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 29 septembrie - 5 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 29 septembrie - 5 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Scorpion, 29 septembrie - 5 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 29 septembrie - 5 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 29 septembrie - 5 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Săgetător, 29 septembrie - 5 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 29 septembrie - 5 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Capricorn, 29 septembrie - 5 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Capricorn, 29 septembrie - 5 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 29 septembrie - 5 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Vărsător, 29 septembrie - 5 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Vărsător, 29 septembrie - 5 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 29 septembrie - 5 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Pești, 29 septembrie - 5 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Pești, 29 septembrie - 5 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, 29 septembrie - 5 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 29 septembrie 2013

 
Horoscop Urania azi - duminică, 29 septembrie 2013


Berbec:

Duminică, 29 septembrie 2013, simţi nevoia de a iubi şi a fi iubit, aşa că explorezi toate posibilităţile şi chiar ai anumite fantezii legate de prieteni sau colegi de muncă. Asta nu înseamnă că trebuie să şi împărtăşeşti aceste gânduri cu cei din jur. Visează cu ochii deschişi, dar nu uita să revii cu picioarele pe pământ şi să te achiţi de responsabilităţi.


Taur:

Astăzi, 29 septembrie 2013, te afli într-o stare de confuzie, dar şi de agitaţie, datorită schimbărilor petrecute recent la locul de muncă. Încearcă să îţi păstrezi calmul, pentru a nu agita şi mai mult spiritele şi pentru a nu înrăutăţi situaţia şi mai mult. Nu ai motive de îngrijorare, căci vei constata că acele modificări ce au intervenit, pe termen lung, sunt în favoarea ta.


Gemeni:

Astăzi, 29 septembrie 2013, simţi nevoia de a împărtăşi tuturor sentimentele tale, fie că le spui prin viu grai, le scrii într-un e-mail sau pe o reţea de socializare. Vrei ca toată lumea să ştie exact ceea ce simţi tu! Însă ar fi bine dacă ai reuşi să îţi controlezi acest impuls şi de a te abţine; cel puţin pentru o perioadă. Ai nevoie să îţi clarifici mai întâi ţie toate aspectele şi abia apoi face declaraţii publice.


Rac:

Dai dovadă de mai multă flexibilitate în gândire decât de obicei, aşa că alegi să vezi care este direcţia în care evoluează lucrurile, dar şi reacţiile celor din jur, înainte de a lua o hotărâre fermă legată de viaţa personală. Cu toate astea, cineva te presează să spui public ceea ce îţi doreşti. Dacă nu spui nimic, este posibil să pierzi... la fel şi dacă spui...


Leu:

Duminică, 29 septembrie 2013, este posibil să fii prins între ciocan şi nicovală într-o discuţie contradictorie, care nici măcar nu te priveşte în mod direct. Însă fiecare dintre cele două tabere implicate încearcă să te atragă de partea sa. Fii foarte atent la ceea ce spui, căci este posibil ca opiniile tale să fie total diferite de ale celorlalţi şi poţi da naştere la şi mai multe tensiuni.


Fecioară:

Te confrunţi cu o mare dilemă, legată de viaţa sentimentală şi care este legată de un conflict de valori ce există între tine şi partener. Trebuie să te gândeşti foarte bine la ceea ce eşti dispus să renunţi pentru ca relaţia să meargă bine în continuare, care sunt aşteptările tale şi ce lipseşte pentru a fi cu adevărat fericit.


Balanţă:

Astăzi, 29 septembrie 2013, ai o stare de accentuată nervozitate şi tendinţa de a-i critica pe toţi cei din jur, de cele mai multe ori pe bună dreptate... Trebuie totuşi să încerci să îţi moderezi comportamentul, căci rişti să îndepărtezi pe toată lumea de tine. Trebuie să te analizezi cu atenţie şi să afli care este adevăratul motiv pentru care te porţi aşa.


Scorpion:

Ai nevoie ca meritele tale să fie recunoscute de către colegi şi superiori, căci acest lucru este un puternic factor motivaţional pentru tine. Constaţi cu amărăciune, că în acest moment, cariera nu te ajută să îţi îndeplineşti visele şi te gândeşti chiar şi la o reconversie profesională. Ai vrea să nu mai munceşti pentru bunăstarea altora, ci doar pentru tine.


Săgetător:

Duminică, 29 septembrie 2013, se pare că lait-motivul vieţii tale este acelaşi: nu ştii dacă trebuie să te concentrezi numai asupra lucrurilor majore sau trebuie să acorzi mai multă atenţie detaliilor. În acelaşi timp simţi nevoia să laşi totul baltă şi să te recreezi. Încearcă să te axezi pe fiecare sarcină în parte şi să o analizezi din toate punctele de vedere.


Capricorn:

Eşti conştient de faptul că urmează să aibă loc o serie de schimbări în viaţa ta şi că nu vei putea să te împotriveşti. Cu toate că eşti o persoană constantă şi sigură pe sine atunci când vine vorba de sentimente, vei constata, cu uimire, că sub influenţa anumitor circumstanţe, emoţiile tale tind să se transforme şi să se schimbe.


Vărsător:

Astăzi, 29 septembrie 2013, începi să realizezi că eşti prins ca într-o capcană în anumite situaţii asupra cărora nu ai niciun control. Trebuie însă să fii conştient că nimic nu este permanent şi că situaţiile se schimbă şi evoluează. Nu încerca să te opui! Este cazul să îţi stabileşti anumite limite şi să rezişti la presiunile venite de la cei din jur.


Peşti:

Se pare că eşti mai visător decât de obicei şi ai tendinţa de a amesteca propriile fantezii cu realitatea. Dacă lumea reală nu îţi satisface dorinţele şi nu se potriveşte cu visele tale, alege-ţi cu mare grijă strategiile ulterioare. Fii mai atent la ce se întâmplă în jurul tău şi nu te amesteca în bătăliile altora.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 26 septembrie 2013

 
Horoscop Urania azi - joi, 26 septembrie 2013


Berbec:

Joi, 26 septembrie 2013, este posibil ca încă de dimineaţă, colegii să îţi reproşeze faptul că dai dovadă de inconsecvenţă şi că nu te dovedeşti a fi un bun jucător în echipă. Încearcă să îţi stăpâneşti tendinţa de a acţiona sub impulsul momentului, căci există riscul de a avea parte de un conflict destul de serios.


Taur:

Astăzi, 26 septembrie 2013, este o zi destul de dificilă pentru tine, dar şi foarte solicitantă. Vei afla unele veşti neplăcute despre o rudă, iar acest lucru îţi va afecta starea generală, dar şi planificarea pentru următoarele zile. Este posibil să trebuiască să pleci într-o călătorie, pe neaşteptate. Nu te poţi baza pe intuiţie, căci ai tendinţa de a fi subiectiv!


Gemeni:

Astăzi, 26 septembrie 2013, satisfacţia şi fericirea ţi se par, în acest moment, deziderate foarte greu de atins. Adevărul este însă altul! Nu eşti conştient de cât de multe lucruri bune ai în viaţa ta acum şi nu îţi dai seama cât de norocos eşti. Ai idealuri înalte, iar asta este de apreciat, dar din păcate îţi alegi persoanele greşite cu care să te compari.


Rac:

Eşti foarte preocupat de aspectele financiare ale vieţii tale şi încerci din răsputeri să rezolvi această problemă şi să găseşti măcar puţină siguranţă în ceea ce priveşte viitorul. Dacă ţi se propune o colaborare, sau măcar un job cu jumătate de normă, nu trebuie să eziţi, căci aceasta poate reprezenta soluţia pentru problema ta!


Leu:

Joi, 26 septembrie 2013, te simţi ca şi când calci pe nisipuri mişcătoare şi consideri că nu ai parte de nimic stabil în ceea ce priveşte viaţa profesională. Bănuieşti că un partener de afaceri sau asociat încearcă să te păcălească sau să îţi zugrăvească o imagine falsă a realităţii. Acest lucru te face să fii foarte irascibil.


Fecioară:

Nu prea reuşeşti să te înţelegi, căci sentimentele tale sunt contradictorii. Nu reuşeşti să te detaşezi emoţional şi să faci alegeri bazate pe logică, atunci când vine vorba iei o decizie în funcţie de opţiunile care ţi se pun pe tavă. Ai parte de anumite tensiuni în viaţa sentimentală, iar acest lucru îţi afectează întregul proces decizional.


Balanţă:

Astăzi, 26 septembrie 2013, ai tendinţa de a fi mai visător decât de obicei şi în loc să te concentrezi asupra faptelor concrete, te refugiezi într-o lume imaginară, unde totul se întâmplă aşa cum ţi-ai dori tu. Trebuie să înveţi să faci distincţia clară între ceea ce îţi oferă realitatea şi ce ţi-ai dori tu să se întâmple. Cel mai bine ar fi să amâni orice decizie importantă! Măcar pentru vreo 2 zile!


Scorpion:

Te obsedează efectiv anumite evenimente ce au avut loc în trecutul tău, iar faptul că nu reuşeşti să rememorezi totul cu lux de amănunte te face să te simţi frustrat. Dorinţa ta de a afla adevărul şi de a descoperi anumite aspecte de care nu ai fost conştient la acel moment, te determină să faci eforturi uriaşe şi chiar să interoghezi persoanele care au fost de faţă.


Săgetător:

Joi, 26 septembrie 2013, să încerci să preiei controlul ar putea să nu fie cea mai bună strategie, căci vei avea parte de mai multe complicaţii decât ţi-ai putea imagina. Chiar dacă tu consideri că ştii ce este cel mai bine pentru cei din jur, circumstanţele îţi vor dovedi că te-ai înşelat. Fiecare are dreptul să greşească!


Capricorn:

Eşti foarte distrat şi ai tendinţa de a cheltui bani pe tot felul de lucruri inutile. De obicei eşti o persoană foarte chibzuită, însă azi ai tendinţa de a acţiona conform impulsului de moment, iar acest lucru va dăuna grav bugetului personal. Mai aşteaptă câteva zile înainte să achiziţionezi ceva scump!


Vărsător:

Astăzi, 26 septembrie 2013, dai dovadă de abilităţi de comunicare ieşite din comun, sau cel puţin, foarte diferite de felul tău, destul de taciturn, de a fi. Iar acest lucru îţi va netezi azi multe căi, căci reuşeşti să convingi aproape pe oricine că ideile tale sunt cele mai bune. Sunt posibile câştiguri substanţiale rezultate din activităţi comerciale.


Peşti:

Eşti foarte nerăbdător azi şi e posibil să faci anumite presupuneri greşite în legătură cu ceea ce aşteaptă ceilalţi de la tine sau ai putea să tragi anumite concluzii pripite în urma unor discuţii. În loc să încerci să ghiceşti ceea ce-şi doresc unii sau alţii, mai bine ţi-ai vedea de ale tale şi te-ai achita cât poţi de bine de responsabilităţi şi obligaţii.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 25 septembrie 2013

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 25 septembrie 2013


Berbec:

Miercuri, 25 septembrie 2013, cu toate că nu îţi mai aminteşti chiar toate detaliile neplăcute din relaţiile tale trecute, ceva te face să te simţi descurajat vizavi de o anumită persoană şi felul în care decurg lucrurile între voi. Parcă un semnal de alarmă este tras din neant şi te face să fii mai atent. Unele probleme străbat bariera timpului şi revin obsesiv în viaţa ta.


Taur:

Astăzi, 25 septembrie 2013, simţi nevoia să evadezi din stresul provocat de muncă, însă, din păcate, nu vei reuşi. Degeaba încerci să te refugiezi în amintiri plăcute din trecut, căci nici măcar ele nu pot reprezenta acum un „pansament“ sigur. Căci gândurile tale tot vor reveni în prezent şi te vei concentra numai asupra lucrurilor care îţi lipsesc şi pe care încerci să le obţii.


Gemeni:

Astăzi, 25 septembrie 2013, ai o dispoziţie schimbătoare, generată, în parte, de faptul că eşti supus la foarte multe presiuni exterioare, dar şi interioare. Trebuie să fii mai atent ce sentimente şi gânduri împărtăşeşti cu ceilalţi. Unele gânduri este mai bine să rămână nerostite! Mai bine ascultă problemele altcuiva şi încearcă să ajuţi, pentru a nu fii nevoit să îţi deschizi inima.


Rac:

Dacă va trebui să iei o decizie, aceasta va fi influenţată de felul în care te raportezi tu la posesiunea de bunuri materiale. Ai tendinţa de a acumula mai multe obiecte decât ai nevoie! Nu trebuie să consideri că fericirea este dată de lucrurile care te înconjoară! Persoanele din viaţa ta sunt mult mai importante şi mai de preţ!


Leu:

Miercuri, 25 septembrie 2013, ai tendinţa de a te minţi singur, căci nu vrei să accepţi un adevăr pe care l-ai aflat despre o anumită persoană importantă pentru tine. Însă această strategie, a struţului, de a-ţi băga capul în nisip, nu va face ca lucrurile să se schimbe de la sine. Chiar dacă o dezamăgire din trecut îţi este reamintită de faptele prezentului, asta nu înseamnă că trebuie să nu mai ai încredere în tine.


Fecioară:

Este frustrant să constaţi că cei din jur nu te înţeleg, mai ales atunci când tu le-ai împărtăşit cele mai importante gânduri şi cele mai intime sentimente şi trăiri. În loc să te stresezi inutil încercând să le explici din nou aceleaşi lucruri, mai bine ai schimba strategia de relaţionare cu ei şi nu ai mai avea aşteptări şi pretenţii de la nimeni.


Balanţă:

Astăzi, 25 septembrie 2013, relaţiile cu cei din jur reprezintă un aspect foarte important al vieţii tale, însă acum devin chiar şi mai pline de semnificaţie, căci încerci să pătrunzi în profunzimea dinamicii interpersonale pe care o ai cu persoanele importante din anturaj şi familie. Ai aşteptări foarte mari de la cei dragi, însă ai grijă să nu fii dezamăgit!


Scorpion:

Mintea ta exagerat de analitică te va provoca azi să ai o discuţie, ce se va dovedi destul de neplăcută, cu un vechi prieten. Cu toate că intenţiile tale sunt din cele mai onorabile, reacţia acestei persoane te va dezamăgi profund şi te va face să crezi că nu te-a cunoscut sau înţeles niciodată cu adevărat.


Săgetător:

Miercuri, 25 septembrie 2013, ai tendinţa de a exagera atunci când vine vorba de importanţa anumitor aspecte sau situaţii. Iei totul prea în serios! Lasă-ţi temerile şi incertitudinile deoparte şi abordează prezentul cu o atitudine sănătoasă şi optimistă. Chiar dacă nu toţi cei din jur nu sunt de acord cu tine, asta nu înseamnă că nu ai dreptate!


Capricorn:

Eşti o persoană cu un simţ moral foarte puternic, însă lacrimile cuiva sau suferinţa emoţională a unei persoane te pot face să spui azi lucruri pe care nu intenţionai să le spui sau pe care nu le gândeşti, sau simţi, cu adevărat. Trebuie să fii corect atât cu tine, cât şi cu ceilalţi şi să fii sincer atunci când spui ceea ce îţi doreşti să se întâmple.


Vărsător:

Astăzi, 25 septembrie 2013, ai ocazia de a-ţi schimba anumite pattern-uri de comportament, iar acest lucru se va reflecta pozitiv asupra viitorului şi succesului tău ulterior. Chiar dacă ai senzaţia că lucrurile îţi merg prost pe toate planurile, nu trebuie să îţi pierzi optimismul, căci se anunţă, în foarte scurt timp, schimbări semnificative, în bine, în viaţa ta.


Peşti:

Să îţi transformi visurile în realitate nu este o treabă uşoară, însă eforturile tale vor fi răsplătite cu vârf şi îndesat. Azi nu este înţelept să încerci să forţezi lucrurile sau să exagerezi în demersurile tale. Toate se întâmplă la momentul potrivit şi există un scop în toate experienţele pe care le trăieşti.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 24 septembrie 2013

 
Horoscop Urania azi - marţi, 24 septembrie 2013


Berbec:

Marţi, 24 septembrie 2013, trebuie să te ocupi de chestiunile financiare ce devin deja presante. Asta înseamnă că trebuie să nu să nu îţi mai iroseşti timpul în activităţi care nu te ajută să produci bani! Stabileşte-ţi cu atenţie priorităţile şi transformă toate circumstanţele în favoarea ta.


Taur:

Astăzi, 24 septembrie 2013, chiar dacă vrei să te protejezi de răutatea celor din jur şi nu ai vrea să pari vulnerabil, din păcate, te vei „trăda“ şi toată lumea va ştii ce este în sufletul tău. Eşti uşor de „citit“ de către ceilalţi şi chiar dacă vei încerca să disimulezi ceea ce simţi şi gândeşti, nu vei reuşi.


Gemeni:

Astăzi, 24 septembrie 2013, pari de neclintit şi cei din jur vor încerca în zadar să ghicească ce se ascunde în spatele aparenţelor. Afişezi o mască aproape perfectă, disimulezi perfect ceea ce se ascunde în sufletul tău şi vei reuşi chiar să îi induci pe toţi în eroare. Este posibil ca cei din jur să intuiască faptul că ascunzi ceva, însă secretul este numai al tău.


Rac:

Se pare că obiectivele tale se schimbă radical, iar pe parcursul următoarelor zile va trebui să concepi noi strategii pentru a reuşi să le şi atingi. Este momentul să începi să îţi faci „curăţenie“ în viaţă şi să renunţi la tot ceea ce te împiedică să evoluezi.


Leu:

Marţi, 24 septembrie 2013, nu ai chef să te mai ascunzi după deget sau să te prefaci că nu vezi anumite lucruri! Azi vei spune verde în faţă exact ceea ce gândeşti. Din păcate, cei din jur nu vor fi foarte încântaţi de atitudinea ta, căci se ştie că adevărul doare! Este recomandat să amâni luarea unor decizii legate de parteneriate şi colaborări!


Fecioară:

Preferi să te gândeşti numai la viitor şi să faci tot felul de planuri. Clipa prezentă nu îţi aduce prea mari bucurii, aşa că alegi să te refugiezi în vise. Nu este cazul să îţi faci griji, căci totul se va rezolva în scurt timp. Chiar dacă momentan te zbaţi pentru a rezolva o anumită situaţie, vei fi surprins de modul în care lucrurile se aşază de la sine!


Balanţă:

Astăzi, 24 septembrie 2013, primeşti tot felul de semnale contradictorii şi îţi va fi destul de dificil să desluşeşti înţelesul ascuns al fiecăruia în parte. Trebuie să te concentrezi cu adevărat şi să dai dovadă de mult simţ practic, dacă vrei să eviţi unele posibile complicaţii ulterioare. Este momentul să rezolvi o mai veche chestiune sentimentală!


Scorpion:

Azi trebuie să petreci timp de unul singur şi să îţi analizezi cu mare atenţie sentimentele, dar şi ceea ce vrei să faci cu viaţa ta de acum încolo. Trebuie să faci anumite schimbări, însă deciziile îţi aparţin în exclusivitate. Nimeni nu îţi va da nici măcar un indiciu despre ceea ce trebuie să faci.


Săgetător:

Marţi, 24 septembrie 2013, fericirea este alcătuită din lucruri mărunte! Mai bine ai parte de gesturi mici sau de schimbări treptate, decât de gesturi grandioase care durează numai o zi sau două sau de schimbări care se dovedesc a fi inutile sau dăunătoare.


Capricorn:

Nu prea eşti în apele tale şi eşti foarte irascibil. Dacă nu vei reuşi să îţi controlezi nervozitatea este posibil să ai parte de o ceartă serioasă cu o persoană la care ţii foarte mult. Nu lua nicio decizie, mai ales că alegerile făcute la nervi s-au dovedit a fi cele mai neinspirate!


Vărsător:

Astăzi, 24 septembrie 2013, vei primi mai mult ajutor şi sprijin, din partea prietenilor şi a familiei, decât ţi-ai putea imagina. Însă în loc să te bucuri de acest fapt, tu eşti mai degrabă deranjat căci ai senzaţia că cei dragi vor să îşi „vâre“ nasul în treburile tale sau că încearcă să te controleze cumva.


Peşti:

Ai senzaţia că cei din jur au nevoie de ajutorul tău, aşa că vei încerca să oferi asistenţă, chiar şi atunci când nu îţi este solicitată. Mai bine te-ai concentra asupra responsabilităţilor şi sarcinilor pe care le ai de îndeplinit, căci rişti să rămâi în urmă cu munca ta.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 23 septembrie 2013

 
Horoscop Urania azi - luni, 23 septembrie 2013


Berbec:

Luni, 23 septembrie 2013, îţi va fi destul de dificil să îţi păstrezi rutina zilnică, deoarece se pare că nu îţi mai este suficientă rigoarea şi programul prestabilit. Vrei ca ceva să se schimbe şi tu să te simţi liber. Nu mai eşti dispus să te supui regulilor şi să faci întocmai ceea ce se aşteaptă de la tine. Simţi nevoia să evadezi din colivia de aur în care ai stat până acum.


Taur:

Astăzi, 23 septembrie 2013, pentru tine locul de muncă este o chestiune foarte serioasă şi alegi să faci anumite activităţi legate de job. Eşti conştient de faptul că există o competiţie destul de dură în domeniul tău şi că trebuie să te remarci prin realizări deosebite, dacă vrei să avansezi şi să îţi construieşti o carieră solidă.


Gemeni:

Astăzi, 23 septembrie 2013, cu toate că traversezi o perioadă plină de transformări şi eşti nevoit să iei unele decizii, alegi să îţi iei o pauză de la toate responsabilităţile şi să te gândeşti şi la liniştea ta interioară. Însă chiar şi aşa, sesizezi opţiunile care ţi se înfăţişează şi eşti pregătit să profiţi la maxim de orice oportunitate.


Rac:

Cu toate că vei avea o zi foarte plină, vei reuşi să te achiţi cu succes de toate sarcinile ce ţi-au fost încredinţate. Însă nu trebuie să îţi neglijezi sănătatea şi nevoia de a te odihni. Simţi că trebuie să ţii cont şi de opiniile celor din jur, iar acest fapt îţi poate afecta cumva hotărârile anterioare, iar poziţia ta faţă de o anumită chestiune se va modifica.


Leu:

Luni, 23 septembrie 2013, chiar dacă nu ai reuşit să te redresezi total din punct de vedere financiar, premisele sunt foarte promiţătoare! Ai reuşit să scapi de o parte din datorii şi urmează să mai faci rost şi de alţi bani, care te vor ajuta să te menţii pe linia de plutire. Asta nu înseamnă că lucrurile vor fi mai uşoare decât până acum, ci numai că eforturile tale din ultimul timp dau roade.


Fecioară:

Este începutul unei perioade de transformări, iar primele schimbări deja au început să îşi facă apariţia. Cu toate astea nu prea eşti în apele tale, căci eşti conştient că trebuie să îţi închei nişte socoteli mai vechi înainte de a putea merge mai departe, în altă direcţie. Profită de această zi pentru a iniţia demersurile de a lăsa trecutul în urmă.


Balanţă:

Astăzi, 23 septembrie 2013, simţi că toamna îşi intră în drepturi şi tânjeşti după vara fierbinte care tocmai s-a încheiat. Încerci din răsputeri să îţi păstrezi tonusul ridicat şi să mai beneficiezi de energia pe care ai avut-o până acum şi care are tendinţa de a se disipa. Natura are ciclurile ei şi va trebui să te resemnezi cu ideea că urmează zile mai mohorâte.


Scorpion:

Eşti în mijlocul unei dileme şi nu ştii cum ar trebui să reacţionezi: de-o parte se află firea ta pasională, iar de cealaltă, nevoia de linişte şi confort; îţi este greu să alegi o cale... Ai vrea să poţi să îmbini aceste direcţii, căci eşti convins că numai aşa îţi vei găsi fericirea. Oare trebuie să te mulţumeşti cu ceea ce ai sau ar trebui să pleci în căutarea aventurii?


Săgetător:

În ultima perioadă ai cam dat dovadă de egoism, căci ai pus pe primul loc propriile tale nevoi şi plăceri. Este momentul să te gândeşti şi la cei dragi şi să te concentrezi şi asupra bunăstării lor. Goleşte-ţi agenda şi gândurile de îndatoriri şi petrece timp de calitate cu cei din familie.


Capricorn:

De când te ştii ai luptat pentru a te afirma şi a reuşi să te bucuri de succes. Însă ambiţiile tale nu prea se potrivesc acum cu celelalte aspecte ale vieţii personale. Nu prea ştii cum trebuie să reacţionezi în continuare, căci există un conflict între interesele pe plan profesional şi cele legate de viaţa personală.


Vărsător:

Astăzi, 23 septembrie 2013, cu toate că eşti foarte preocupat de dezvoltarea şi evoluţia ta pe plan profesional, eşti conştient că este momentul să îţi regândeşti obiectivele pe termen mediu şi lung. Ambiţiile tale s-au schimbat, la fel şi tu! Însă până la atingerea idealurilor mai ai multe responsabilităţi de îndeplinit şi chiar trebuie să ţii cont de toate aspectele înainte de a-ţi transpune visurile în realitate.


Peşti:

Vrei să faci tuturor pe plac, însă acest lucru va sta cumva în calea fericirii tale personale, căci ai tendinţa de a nu mai ţine cont de propriile nevoi şi ţeluri. Dacă nu mai ai aşteptări de la ceilalţi, nu înseamnă că eşti satisfăcut, ci doar că încerci să te menajezi pe plan emoţional. Trebuie să decizi dacă vei lăsa de la tine sau îţi vei cere drepturile.

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 22-28 septembrie 2013

 
Horoscop Urania Berbec, 22-28 septembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 22-28 septembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Taur, 22-28 septembrie 2013

 
Horoscop Urania Taur, 22-28 septembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 22-28 septembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Gemeni, 22-28 septembrie 2013

 
Horoscop Urania Gemeni, 22-28 septembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 22-28 septembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Rac, 22-28 septembrie 2013

 
Horoscop Urania Rac, 22-28 septembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 22-28 septembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Leu, 22-28 septembrie 2013

 
Horoscop Urania Leu, 22-28 septembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 22-28 septembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 22-28 septembrie 2013

 
Horoscop Urania Fecioară, 22-28 septembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 22-28 septembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 22-28 septembrie 2013

 
Horoscop Urania Balanță, 22-28 septembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 22-28 septembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 22-28 septembrie 2013

 
Horoscop Urania Scorpion, 22-28 septembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 22-28 septembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 22-28 septembrie 2013

 
Horoscop Urania Săgetător, 22-28 septembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 22-28 septembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Capricorn, 22-28 septembrie 2013

 
Horoscop Urania Capricorn, 22-28 septembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 22-28 septembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Vărsător, 22-28 septembrie 2013

 
Horoscop Urania Vărsător, 22-28 septembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 22-28 septembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Pești, 22-28 septembrie 2013

 
Horoscop Urania Pești, 22-28 septembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, 22-28 septembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 22 septembrie 2013

 
Horoscop Urania azi - duminică, 22 septembrie 2013


Berbec:

Duminică, 22 septembrie 2013, nimic nu poate sta în calea ta atunci când vine vorba să îţi atingi obiectivele, pentru că eşti cu adevărat pregătit să răzbaţi şi să îţi realizezi visurile. Asta nu înseamnă că trebuie să te umfli în pene precum un păun! Păstrează-ţi un nivel de stimă acceptabil şi nu îi subestima pe ceilalţi!


Taur:

Astăzi, 22 septembrie 2013, faptul că nu te-ai achitat de anumite responsabilităţi în ultimul timp, ar putea da naştere la discuţii aprinse acasă. Cu toate acestea, vei alege să te sustragi unei lecţii de morală şi preferi să îţi consumi energia în moduri mai plăcute. Sau îţi vei găsi de lucru, aşa, ca de ochii soacrei, încât ziua ta va fi foarte ocupată.


Gemeni:

Astăzi, 22 septembrie 2013, este posibil să ai parte de tensiuni în viaţa de cuplu, datorită unor discuţii în contradictoriu apărute între tine şi partenerul tău. Chiar dacă nu sunt motive serioase de ceartă, tot vei avea parte de un oarecare disconfort. Nu este cazul să iei decizii extreme, mai ales că te confrunţi cu o anumită stare de confuzie şi nu prea mai ştii exact ceea ce vrei.


Rac:

Tot ceea ce ai dorit în ultimul tău se va putea împlini azi! Demersurile tale din ultima perioadă încep în sfârşit să dea roade, aşa că poţi să îţi vezi visul cu ochii! Poate că nu progresezi atât de repede pe cât ţi-ai dori, însă trebuie să mai faci un ultim pas: spune deschis ce îţi doreşti de la cei din jur şi vei fi uimit să vezi cum vor percuta!


Leu:

Duminică, 22 septembrie 2013, mingea este în terenul tău, însă există două posibilităţi: fie eşti pregătit pentru schimbările care vor avea loc, fie vei rata o şansă importantă. Chiar dacă ai emoţii şi te temi să acţionezi, vei vedea că dacă iniţiezi ceva nou, toate îndoielile se vor risipi. Nu încerca să te opui sorţii!


Fecioară:

Să te bazezi exclusiv pe intuiţie este o misiune grea pentru tine, mai ales că ţi se pare că ai idei de-a dreptul irealiste, iar acest lucru îţi dă o stare de nelinişte. Însă este momentul să renunţi la felul tău de a analiza totul în amănunt şi ar trebui să ai curajul să te lansezi în necunoscut.


Balanţă:

Astăzi, 22 septembrie 2013, cineva îţi va solicita asistenţă într-o chestiune destul de complicată, în care sunt implicate sume importante de bani. Chiar dacă nu prea te interesează acest aspect şi ai vrea să te sustragi unei asemenea responsabilităţi, acest lucru nu te va feri de anumite discuţii destul de neplăcute pentru tine.


Scorpion:

Este momentul să te bucuri de aprecierea şi respectul pe care le meriţi, având în vedere că ai depus foarte multe eforturi în ultimul timp. Nu este cazul să fii modest, chiar dacă tu consideri că doar ţi-ai făcut datoria şi nimic mai mult. Cu toate că îţi este greu să îţi deschizi inima în faţa celorlalţi şi să le arăţi cât de emoţionat eşti, primeşte laudele!


Săgetător:

Duminică, 22 septembrie 2013, chiar dacă a venit toamna, tu simţi nevoia de a evada din cotidian şi vrei să pleci într-o excursie, alături de o persoană specială din viaţa ta. Nu este neapărat să pleci foarte departe de casă, dar ideea în sine de a scăpa din închisoarea oraşului te va face să te simţi foarte bine şi liber.


Capricorn:

Te simţi extenuat după această săptămână în care ai tras din greu pentru a te achita de toate sarcinile şi responsabilităţile. Simţi nevoia să îţi încarci bateriile şi să te recuperezi pe plan mental. Însă asta nu înseamnă că trebuie să leneveşti! Te poţi relaxa într-o plimbare cu bicicleta sau escaladând munţii.


Vărsător:

Astăzi, 22 septembrie 2013, te laşi copleşit de griji şi probleme, aşa că ai tendinţa de a te retrage în colţul tău şi nu ai chef să vezi pe nimeni şi nici să discuţi cu ceilalţi ceea ce te preocupă. În acelaşi timp, în mod paradoxal, te simţi neglijat de către ceilalţi, iar acest fapt îţi adânceşte starea şi aşa destul de proastă.


Peşti:

Nu suporţi să fii atras sau împins într-o circumstanţă nouă, atât timp cât nu deţii suficiente informaţii sau nu eşti pregătit. Însă azi, fie că vrei sau nu, chiar dacă nu eşti pregătit, schimbările tot vor avea loc în viaţa ta. Este momentul tău, aşa că trebuie să profiţi!

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 21 septembrie 2013

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 21 septembrie 2013


Berbec:

Sâmbătă, 21 septembrie 2013, e important să-ţi drămuieşti fiecare bănuţ, dat fiind faptul că balanţa s-ar putea să atârne net în favoarea cheltuielilor şi nu a câştigurilor. O bună stare de spirit dar şi un bun tonus fizic nu te lasă probabil să-ţi pierzi speranţa, nu-ţi permite să admiţi niciun stăpân deasupra ta.


Taur:

Astăzi, 21 septembrie 2013, poţi comite gafe, neglijenţe ori gesturi de un primitivism ofensator care să îţi şubrezească relaţia afectivă cu celălalt. La nevoie, caută să-ţi declari sentimentele prin mărturisiri simple, sincere şi romantice, prin metode dintotdeauna verificate.


Gemeni:

Astăzi, 21 septembrie 2013, mici noroace de bani sau bunuri, cadouri şi atenţii venite pe neaşteptate, dar şi trocuri profitabile te pot aduce în situaţia de a-ţi consolida încrederea în tine, în dexterităţile şi în abilităţile tale pragmatice. Pot fi repuse pe tapet şi reactivate unele neînţelegeri mai vechi cu părinţii. Starea de sănătate este îmbucurătoare, fie că se menţine încurajator, fie că se află în trend ascendent.


Rac:

Poţi trăi azi cu sentimentul că persoana iubită te propulsează către o lume ideală, că ai o puternică legătură cu ea de minte şi suflet. Ori e posibil să sesizezi la timp oportunitatea de a te apropia de cineva, de a stabili o legătură afectivă cu cineva cu care simţi că eşti pe aceeaşi lungime de undă. O atmosferă de bine sau de acalmie provizorie predomină probabil şi la domiciliu.


Leu:

Sâmbătă, 21 septembrie 2013, pare o zi mai zbuciumată la nivel afectiv. Totul se petrece în salturi şi are titlu de provizorat: când te simţi iubit şi admirat, când te năpădesc dubiile şi nesiguranţa, teama şi frământările. Cum dispui de rezerve bune de energie, nu e exclus să te baţi pentru a bifa financiar nişte obiective, să te hărniceşti să pui în practică o serie de planuri care privesc bună gospodărire a casei sau a împrejurimilor.


Fecioară:

S-ar zice că poţi trece azi printr-o pasă de sensibilitate excesivă. Se prea poate să te consumi exagerat la orice fleac şi să pui totul la inimă, s-ar părea că unele formulări şi cuvinte cu totul inofensive să atingă la tine inexplicabil o serie de puncte sensibile, delicate. În ceea ce priveşte chestiunile amoroase poate fi vremea unor şlefuiri sentimentale, a unor cizelări subtile a relaţiei în doi.


Balanţă:

Astăzi, 21 septembrie 2013, este de aşteptat să dispui de un spirit sistematic, precaut şi organizat, să nu te poţi mişca într-o atmosferă de haos. Cum ştii bine ce urmăreşti şi care-ţi sunt interesele şi nevoile imediate, acţionezi implicat şi hotărât pentru a ajunge unde ţinteşti. Ai toate şansele ca încrederea pe care o ai în tine şi atitudinea pozitivă, de luptător înnăscut, să-ţi aducă beneficii diverse, în special materiale.


Scorpion:

Ai putea adopta un comportament derutant şi contradictoriu astăzi: îndârjirea şi înverşunarea afişată nu fac decât să-ţi ascundă fragilitatea şi vulnerabilitatea. E posibil să te temi că ai putea fi surprins foarte uşor descoperit şi să ieşi cu vehemenţă în ofensivă, pe principiul de strategie cea mai bună apărare este atacul. Zgomotul şi agitaţia cotidiană te pot indispune şi agasa suplimentar.


Săgetător:

Sâmbătă, 21 septembrie 2013, te-ai putea crampona de un adevăr neplăcut spus de cineva din familie, de o amintire încă vie, care te macină şi nu-ţi dă pace. Poate fi necesar să înveţi să laşi trecutul să plece, să te desprinzi de el. Din punct de vedere al stării de sănătate, corpul te slujeşte probabil azi credincios, te simţi viguros şi capabil, cu rezervele de energie de care dispui, să muţi munţii din loc.


Capricorn:

E foarte probabil că azi să nu fii în măsură să-ţi ratezi reveriile. E de aşteptat să visezi, să fantasmezi şi să-l idealizezi pe cel de care te leagă sentimente adânci. E de aşteptat să ai o viziune sublimă despre dragoste, bazată pe ceea ce dai şi nu pe ceea ce primeşti. Altfel, poate fi o zi de sedentarism incorigibil, în care să nu te încumeţi la mari eforturi pentru a face bani sau a te asigura de un câştig.


Vărsător:

Astăzi, 21 septembrie 2013, ai putea fi nemulţumit de felul în care arăţi. Ca să-ţi cumperi pentru moment liniştea, s-ar putea să dai iama prin magazine şi saloane de înfrumuseţare şi să cheltuieşti sume exorbitante, în speranţa că te vei simţi mai bine tu cu tine. Dacă nu obţii rezultatele scontate nici aşa, fă apel la o judecată mai raţională, căci mintea funcţionează azi sclipitor, dar şi la resursele de ironie dezinvoltă de care dispui.


Peşti:

Astăzi s-ar zice că ieşi din circuitul obişnuit al vieţii cotidiene şi evadezi într-o lume imaginară, de vis. Experienţa la care te expui poate fi una de iubire năbădăioasa sau cea a unei iubiri domoale şi aşezate. Oricum ar fi, poţi cădea la pace şi pactiza mai cu uşurinţă azi cu cei apropiaţi, eşti mai înclinat să ierţi, să treci cu vederea lucruri care până mai ieri ţi se păreau flagrante, de-o gravitate majoră.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 20 septembrie 2013

 
Horoscop Urania azi - vineri, 20 septembrie 2013


Berbec:

Vineri, 20 septembrie 2013, te simţi obosit şi irascibil şi este indicat să încerci să te controlezi, căci există riscul să faci o criză de nervi, chiar dacă nu ai motive reale, iar acest lucru ar putea duce la un conflict cu cineva de la locul de muncă. Vrei să te faci auzit cu orice preţ şi încerci să îi faci pe ceilalţi să te asculte.


Taur:

Astăzi, 20 septembrie 2013, cu toate că eşti o persoană conservatoare, căreia nu îi plac schimbările, vei fi mai nerăbdător ca oricând să faci anumite modificări. Vrei să vezi în ce direcţie vor evolua lucrurile după ce alegi să faci totul în mod diferit. Asumă-ţi unele riscuri dacă vrei să te autodepăşeşti şi să reuşeşti să realizezi mai multe decât până acum.


Gemeni:

Astăzi, 20 septembrie 2013, te confrunţi cu o problemă foarte interesantă. Ai prea multe opţiuni şi nu ştii care este cea mai potrivită alegere în acest moment. Trebuie să iei o decizie, însă te simţi copleşit de faptul că şansele răsar în calea ta ca ciupercile după ploaie. Deja imaginaţia ţi-a luat-o razna şi îţi faci tot felul de scenarii despre ce ar putea rezulta din alegerile tale.


Rac:

Degeaba ai tu tot felul de idei ingenioase, dacă acestea nu îşi dovedesc şi utilitatea practică. Ai idealuri măreţe şi simţi nevoia să vorbeşti despre asta. Încearcă să nu mai visezi cu ochii deschişi şi să îţi faci planuri de viitor, căci nu aduce anul ce aduce ceasul! Păstrează-ţi realismul şi nu mai încerca să îţi înţelegi sentimentele!


Leu:

Vineri, 20 septembrie 2013, să lucrezi în colaborare cu cineva se poate dovedi a fi foarte dificil, căci nevoile şi ideile voastre sunt total diferite şi nu reuşiţi să ajungeţi la un numitor comun. Preferi să eviţi discuţiile în contradictoriu, căci vrei să eviţi un potenţial conflict cu orice preţ. Însă dacă vei tot evita o discuţie directă, nu vei reuşi nici să obţii rezultatele dorite.


Fecioară:

Este posibil să pleci într-o călătorie în interes profesional. Din păcate nu prea eşti în toane bune şi ai tendinţa de a exagera sau de a reacţiona nepotrivit în timpul unor discuţii cu ceilalţi. Nu trebuie să încerci să îţi impui punctele de vedere sau să dai naştere la controverse, ci trebuie să le dai şi celorlalţi dreptul de a-şi exprima opiniile.


Balanţă:

Astăzi, 20 septembrie 2013, ai tendinţa de a fi mai critic decât de obicei cu toţi cei din jur, iar acest lucru ar putea da naştere la unele tensiuni. Partenerul de viaţă îţi reproşează că nu ştii diferenţa între a cheltui şi a risipi banii. Pentru a reuşi să faci ceea ce ţi-ai propus este nevoie să încalci anumite reguli sau să le modifici în favoarea ta.


Scorpion:

Este posibil să primeşti nişte veşti proaste legate de o rudă care stă în altă localitate. Acest lucru îţi va da o stare foarte proastă şi îţi va modifica integral programul pentru următoarele zile. Dacă trebuie să pleci la drum trebuie să fii prevăzător şi să conduci cu atenţie, căci rişti să fii implicat într-un accident rutier.


Săgetător:

Vineri, 20 septembrie 2013, ai tendinţa de a fi destul de neatent la ceea ce se petrece în jurul tău şi trăieşti cu impresia că toţi din jur sunt fericiţi. Din păcate, o persoană foarte apropiată ţie încearcă să facă eforturi disperate pentru a-şi masca supărarea şi se zbate să iasă dintr-o situaţie dificilă. Se pare că nu ştii chiar atât de multe pe cât crezi!


Capricorn:

Te simţi inconfortabil căci nu prea ştii cu exactitate care este exact poziţia ta într-o anumită situaţie şi te simţi ca un căpitan de vas care navighează printr-o ceaţă groasă. Eşti foarte ocupat la locul de muncă şi ai multe probleme de rezolvat, iar incertitudinea legată de o problemă sentimentală îţi afectează puterea de concentrare.


Vărsător:

Astăzi, 20 septembrie 2013, încerci să te redresezi din punct de vedere financiar, însă se va dovedi a fi un deziderat greu de atins, datorită unor circumstanţe asupra cărora nu ai nicio putere şi nu poţi să faci absolut nimic pentru a întoarce totul în favoarea ta. Poate ar fi bine să ceri ajutorul unui prieten care se pricepe mai bine decât tine la chestiunile legate de bani.


Peşti:

Nu prea reuşeşti să păstrezi azi perspective obiective asupra vieţii tale, nici la locul de muncă, dar nici în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Ai tendinţa de a fi mai visător ca niciodată, iar sentimentele tale sunt foarte intense. Nu te mai stresa în încercarea de a lua anumite decizii, căci nu este un moment potrivit pentru aşa ceva.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 19 septembrie 2013

 
Horoscop Urania azi - joi, 19 septembrie 2013


Berbec:

Joi, 19 septembrie 2013, vor avea loc schimbări semnificative în viaţa ta, mai ales pe plan social şi profesional. La locul de muncă vei primi recunoaşterea meritelor pentru stilul în care lucrezi şi pentru felul metodic în care reuşeşti să rezolvi chiar şi cele mai dificile probleme sau sarcini. În cazul în care doreşti să te retragi dintr-un anumit proiect, cel mai bine ar fi să spui deschis şi motivele care te-au determinat să faci acest pas.


Taur:

Astăzi, 19 septembrie 2013, este posibil să apară anumite tensiuni în familie, generate de problemele financiare cu care te confrunţi. Este indicat să discuţi cu partenerul de cuplu şi să clarificaţi orice neînţelegere ce ar putea interveni între voi, însă alege-ţi cu mare grijă cuvintele. Nu este deloc productiv să daţi vina unul pe celălalt.


Gemeni:

Astăzi, 19 septembrie 2013, te vei confrunta cu o alegere destul de dificilă, mai ales dacă nu eşti genul de persoană care să îşi ia angajamente prea uşor sau să se implice rapid într-o relaţie. Cu toate că simţi nevoia de intimitate, în momentul în care o persoană se apropie prea mult de tine, ai tendinţa de a te retrage şi a dispărea.


Rac:

Dacă vei avea curajul de a solicita ajutor din partea familiei sau a unui prieten cu siguranţă îl vei primi, aşa că nu este normal să taci şi să te chinui singur să rezolvi toate problemele. Chiar dacă nu îţi imaginezi că cineva poate fi alături de tine în clipe de restrişte, dacă nu spui nimic şi nu ceri nimic, nu vei primi nici răspunsuri şi nici sprijin.


Leu:

Joi, 19 septembrie 2013, intuiţia te va ajuta să găseşti rezolvarea unei probleme foarte dificile de la locul de muncă. Problemele vor apărea însă când va veni vorba de implementarea soluţiei, căci va fi un demers destul de anevoios! Lasă temerile şi incertitudinile deoparte şi acţionează direct, fără ezitare. Numai aşa vei reuşi să te bucuri de succes!


Fecioară:

Te confrunţi cu dificultăţi financiare, însă nu este cazul să disperi sau să intri în panică! Nu ştii de unde sare iepurele! În esenţă, problema ta nu este legată de banii în sine, ci de felul în care tu personal te valorizezi. Când vei realiza cât de multe poţi să realizezi şi cât de puternic eşti, vei constata că vei face şi bani.


Balanţă:

Astăzi, 19 septembrie 2013, eşti destul de zgârcit când vine vorba de timpul şi energia ta. Nu suporţi să ai parte de timpi morţi şi nici să faci anumite lucruri numai pentru a fi pe placul altora. Ai deja un program foarte încărcat şi nu vrei să te ocupi de chestiuni adiacente până nu rezolvi tot ceea ce ţi-ai propus.


Scorpion:

Chiar dacă momentan nu îţi ies toate aşa cum ţi-ai dori, nu este cazul să te pui pe inimă rea! Există anumite probleme din trecut, care revin acum în actualitate, însă atitudinea ta este cea care va determina direcţia în care te vei îndrepta şi modul în care alegi să acţionezi. Poţi alege să te laşi copleşit sau să trăieşti din plin prezentul. Alegerea este a ta!


Săgetător:

Joi, 19 septembrie 2013, vei fi mai sensibil decât de obicei şi chiar ai putea să ajungi să crezi că toată lumea este împotriva ta. Însă este numai o chestiune de deformare a percepţiei şi nimic mai mult! Nu mai rememora eşecurile anterioare, ci priveşte cu optimism spre viitor. Este posibil să închei un contract de colaborare, ce se va dovedi a fi foarte profitabil pe termen lung.


Capricorn:

Este posibil să nu reacţionezi tocmai bine dacă nu vei primi respectul cuvenit în domeniul profesional. Cu toate că doar ţi-ai făcut treaba şi te-ai achitat de sarcini, ego-ul tău te face să crezi că meriţi mai multă apreciere decât primeşti momentan. Nu este cazul să îţi pierzi timpul cu gânduri de mărire irealiste, ci mai bine savurează sentimentul dat de treaba bine făcută.


Vărsător:

Astăzi, 19 septembrie 2013, din păcate, programul foarte încărcat nu îţi va permite să îţi aloci nici măcar un minut pentru satisfacerea unor plăceri personale. Încearcă să nu îţi mai iroseşti timpul gândindu-te la ceea ce nu ai sau nu poţi să obţii acum, ci concentrează-ţi energia asupra realizării obiectivelor pe termen lung. Vei avea destul timp şi pentru tine!


Peşti:

Chiar dacă simţi că partenerul îţi opune o anumită rezistenţă, asta nu înseamnă că trebuie să te izolezi de el sau că lucrurile nu decurg bine între voi. Nu îţi mai băga capul în nisip precum struţul şi nu te îndepărta de persoana iubită. Evitarea unei discuţii directe şi sincere nu este o strategie bună!