Horoscop Urania zilnic: marţi, 28 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 28 mai 2013




Berbec:

Marţi, 28 mai 2013, ai putea încurca puţin realitatea cu ficţiunea, aşa că e bine să laşi pentru zilele următoare planurile de viitor. Sunt de evitat exagerările şi pasarea responsabilităţii.




Taur:

Astăzi, 28 mai 2013, e posibil să te retragi undeva unde să te afli doar tu cu gândurile tale. Evită cheltuielile făcute pe fondul frustrării.




Gemeni:

Marţi, 28 mai 2013, te vezi cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult. Ai sentimentul că nu eşti susţinut de cei dragi aşa cum ţi-ai dori.




Rac:

Astăzi, 28 mai 2013, eşti foarte atent la reacţii, îţi studiezi gesturile. Evită să dramatizezi mai mult decât e cazul, momentele tensionate de astăzi.




Leu:

Marţi, 28 mai 2013, primeşti gesturi de recunoştinţă din partea unor oameni care te apreciază. Revin în prim plan o serie de temeri şi griji legate de venituri.




Fecioară:

Astăzi, 28 mai 2013, vrei să afli dedesubturi, să scoţi la iveală ascunzişuri, să afli adevărul cu orice preţ. Asta pentru că găseşti mereu nod în papură.




Balanţă:

Marţi, 28 mai 2013, s-ar putea să primeşti favoruri neaşteptate, poate chiar beneficii materiale. E posibil ca astăzi să se reactiveze nişte frici pe care le credeai demult vindecate.




Scorpion:

Astăzi, 28 mai 2013, eşti gata să legi noi cunoştinţe şi să deschizi uşa unor asocieri. Poţi avea senzaţia că cineva din anturaj te atacă gratuit.




Săgetător:

Marţi, 28 mai 2013, ai ocazia să demonstrezi că îţi poţi rupe ceva de la gură sau din suflet pentru a crea un ambient armonios. Generozitatea este acum pentru tine un fir conducător.




Capricorn:

Astăzi, 28 mai 2013, persoana iubită şi copiii pot deveni centrul universului tău. Eşti nevoit să găseşti câteva soluţii, cel puţin temporare, pentru a-ţi respecta un angajament.




Vărsător:

Marţi, 28 mai 2013, e bine să te concentrezi pe viaţa de familie. Realizezi că nu prea ai ştiut să-ţi protejezi şi hrăneşti interesele şi dorinţele.




Peşti:

Astăzi, 28 mai 2013, rişti să cheltui ca să faci achiziţii de bunuri. Comunici foarte uşor şi ajungi la sufletul oricui.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS