Calculăm anii karmici

 
Calculăm anii karmici

Nu putem schimba viitorul. Dar cu ajutorul numerologiei putem ridica perdeaua tainică ce îl ascunde, pentru a afla ce ani din viaţă vor fi pentru noi cei mai importanţi şi pentru a-i întâmpina, pe cât posibil, pregătiţi.

Fiecare dintre noi şi-a pus măcar o dată întrebarea de ce anumite situaţii sunt „unicat“, iar altele se repetă periodic. Cunoscând anul naşterii unei persoane, se pot stabili anii karmici din viaţa acesteia, când au loc cele mai importante, semnificative, complicate evenimente. În acele perioade au loc întâlniri şi rupturi însemnate, care vor juca ulterior un rol cheie în viaţa celui în cauză.


Practică

Pentru calcularea codului karmic există două sisteme.
1. Conform acestei metode, primul an karmic al unui om este anul în care s-a născut. Cel de-al doilea se calculează după următoarea formulă: anul naşterii + suma cifrelor care îl alcătuiesc. Cel de-al treilea se calculează similar: la cel de-al doilea cod adăugăm pe rând toate cifrele anului naşterii. Şi aşa mai departe.

Exemplu. Anul naşterii: 1976. Calculăm:
• 1976 (primul an karmic)
• 1976+1+9+7+6=1999 (al doilea an karmic)
• 1999+1+9+7+6=2022 (al treilea)
• 2022+1+9+7+6=2045 (al patrulea)

Prin urmare, anii karmici pentru persoanele născute în anul 1976 sunt: 1976, 1999, 2022, 2045, 2068, 2091...

2. In cel de-al doilea sistem, la fel ca şi în primul, primul an karmic este considerat cel al naşterii. Dar au importanţă şi data şi luna naşterii. Adunăm pe rând toate cifrele întregii date a naşterii, iar rezultatul din două cifre trebuie redus la una singură. Acesta va fi Numărul Drumului Vieţii. Conform acestui sistem, anii karmici ai vieţii sunt cei a căror sumă este egală cu Numărul Drumului Vieţii.

Exemplu. Data naşterii: 18.11.1976. Adunăm cifrele datei naşterii: 1+8+1+1+1+9+7+6=34; 3+4=7 - acesta este Numărul Drumului Vieţii. Respectiv, anii karmici ai vieţii vor fi vârstele de 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79, 88, 97. Dacă primul sistem stabileşte anii calendaristici, cel de-al doilea stabileşte anii de viaţă, care diferă de la o zi de naştere la alta.

Primul sistem stabileşte anii karmici când se întâmplă anumite evenimente importante, iar cel de-al doilea - vârstele la care un om trece prin schimbări lăuntrice importante, atât de natură morală, psihologică, cât şi fizică. Anii când trebuie să fiţi atenţi la sănătate. Deosebit de importanţi sunt anii care apar în ambele sisteme - într-o asemenea perioadă vă aşteaptă evenimente importante pentru destinul dvs. Dacă în aceşti ani vor avea loc situaţii ale căror consecinţe vi se vor părea negative, cu timpul, e posibil să constataţi că urmările lor sunt de fapt pozitive, încercaţi să adoptaţi o atitudine plină de recunoştinţă faţă de tot ce se întâmplă în viaţa dvs. şi în special în asemenea ani.

Ioana HOROSCOP

 

Gemenii, Racii şi copiii născuţi în iunie 2012

 
Gemenii, Racii şi copiii născuţi în iunie 2012

Iunie, atmosferă generală

Luna iunie marchează începutul verii astronomice şi astrologice, odată cu solstiţiul din data de 21. Acest punct culminant al anului marchează echilibrul dintre latura intelectuală şi cea afectivă. Timp de trei săptămâni, mintea noastră nu are timp să doarmă. Facem planuri, ne consumăm la nivel mental şi ne epuizăm resursele vitale în comunicare. Scrisul şi vorbitul devin activităţi de bază, iar apetitul pentru lectură este sporit. Ne concentrăm însă mai puţin pe mesaj, conţinutul este irelevant, vorbim vorbe şi discutăm discuţii. Trăirea în ego se face la nivelul capului, performanţa se măsoară în ce şi cât ştim, căutăm să obţinem recunoaştere pentru cât de deştepţi suntem. Din 21 iunie însă, atenţia noastră coboară din cap şi se localizează în capul pieptului. Acolo simţim frământările interioare, pentru că acolo acţionează vibraţiile Racului. Emoţiile mistuitoare ne lovesc direct în stomac. Se activează corpul nostru emoţional, ce simţim devine mult mai important decât ce gândim. Sentimentele ajung să preia conducerea, raţiunea este subordonată emoţiilor. Pe de altă parte, ultima decadă din iunie aduce şi reacţii necontrolate, întrucât dispare filtrul gândirii. Ne cenzurăm mai puţin şi lăsăm emoţiile să curgă liber. Bine ar fi nici să nu ne interiorizăm prea mult, nici să nu ne pierdem autocontrolul la primul impuls!


Gând la gând cu Gemenii

Puţine alte zodii îşi trăiesc viaţa cu atâta viteză ca Gemenii. Ei sunt tot timpul cu un pas înaintea celorlalţi, dar nu la nivelul realizărilor concrete. Lor le merge mintea. Şi le merge atât de repede încât îi depăşeşte şi nu reuşesc s-o mai ajungă din urmă. Capacitatea de anticipare a Gemenilor este uimitoare, ei sunt excelenţi strategi la nivel mental şi sunt specialişti în şahul minţii. Ei deja ştiu ce urmează să spună peste două replici în orice dialog, au deja în vedere următoarele mutări. Deşi totul pare extrem de spontan la Gemeni, ei premeditează totul în arta conversaţiei. De fapt, în cazul Gemenilor, mintea este regizorul, iar omul este actorul care îşi joacă rolul. Gemenii se agaţă de orice detaliu în convorbire, ca un păianjen care poate să-şi ţeasă pânza chiar şi în cele mai inaccesibile locuri. E suficient să rosteşti un cuvânt, iar Geamănul a preluat mingea ridicată la fileu şi a dezvoltat o întreagă filosofie. Accesează imediat din baza de date o glumă, un banc, o poveste, un citat, o carte, ceva ce au spus alţii etc. Aţi remarcat cu câte exemple vin Gemenii din ceea ce au spus şi au trăit alţii? Gândurile altora devin gândurile lor, de aceea ei au mare nevoie să-şi dezvolte creativitatea şi originalitatea. Iar asta nu pot să facă decât dacă se întorc la ei şi încearcă să afle cine sunt ei cu adevărat. Este singura metodă prin care Gemenii, în loc să-i imite pe alţii, ajung să fie imitaţi la rândul lor. Gemenii au venit de fapt să înveţe că, în loc să reproducă de la ceilalţi, să producă ei înşişi ceva care să rămână în urma lor.


Umorul şi umorile Racilor

Aţi remarcat că Racul este una dintre zodiile care apreciază cel mai mult umorul? Şi nu se mulţumesc să se bucure de el, ci îl şi generează ori de câte ori au ocazia. Conexiunile nu se fac la nivel mental, ca în cazul Gemenilor, ci la un nivel mult mai subtil, al asocierilor în planul imaginaţiei şi al fanteziei. Ce ascunde însă râsul unui Rac? Foarte multă tensiune interioară. Umorul are proprietăţi terapeutice pentru această zodie. Racii nu râd ca să socializeze, ci ca să mascheze anumite voci interioare pe care vor să le reducă la tăcere. În special, e vorba despre vocile trecutului, despre amintirile dureroase, despre toate fricile şi emoţiile puternice pe care le poartă ca un ghem. Ei tot înfăşoară pe acest ghem firul emoţiilor, iar râsul îi ajută să mai dea drumul din când în când la aţă. Umorul nu are nicidecum un rol principal de socializare pentru Rac, ci este o supapă prin care ei se eliberează. Funcţia de relaţionare cu ceilalţi este secundară. Iar Racul ştie într-adevăr să râdă din tot sufletul, pentru că în suflet are o încărcătură mult mai specială decât alte zodii şi de acolo are nevoie să scoată surplusul. Atunci când Racul este binedispus, când umoarea sa este de o veselie contagioasă, el îşi administrează inconştient un leac pentru toate bolile. Panaceul universal chiar există! Pentru Rac, pe eticheta flaconului scrie "umor".


Cum le merge mintea copiilor născuţi în iunie 2012?

Mercur este simbolul comunicării, dar şi al mentalităţii, pentru că de la el aflăm detalii despre cum se fac conexiunile la nivel mental. Procesul gândirii se află sub stăpânirea sa.

Între 1 şi 7 iunie (aprox. Ora 14h15') 2012, Mercur tranzitează semnul Gemenilor. Planeta se află în domiciliu, deci indică o capacitate uriaşă de a lega ideile între ele. Este un marcaj de copil deştept, cu menţiunea că are nevoie să fie stimulat să se şi specializeze în ceva. El nu se va mulţumi niciodată cu ce ştie deja, va dori să afle tot mai mult, de preferat câte puţin din toate. De aceea, trebuie tras de mânecă şi îndemnat să înveţe mai temeinic ceea ce îi place cu adevărat, deşi îi este extrem de dificil să se oprească la ceva anume. Lui îi place să înveţe pur şi simplu şi, cu cât ceva e mai nou şi mai interesant, cu atât îl atrage mai tare.

Între 7 (după ora I4h15') şi 26 iunie (dimineaţa, pe la 5h25') 2012, copiii se nasc cu Mercur în Rac. Aceşti copii au cea mai mare capacitate de stocare a informaţiei din tot zodiacul, memoria lor este un burete care reţine orice are un impact deosebit asupra lor. Ei se pot dovedi colecţionari de mici, pentru că preţuiesc foarte mult amintirile. De aceea, părinţii au datoria de a le oferi cât mai multe experienţe pozitive pe care să le ţină minte. Copiii cu Mercur în Rac memorează cu atât mai uşor cu cât empatizează cu cel care le transmite informaţia. Ei sunt selectivi cu oamenii şi nu răspund deloc bine la persoanele reci, impersonale, distante. Cei mai buni profesori sunt pentru ei oamenii calzi, care ştiu să-şi exprime sentimentele, care demonstrează că le pasă. Aceşti copii au afinităţi foarte clare, pentru că oamenii şi cunoştinţele care îi ating cu ceva le rămân întipărite pe veci. Restul nu îi incită decât la indiferenţă.

De pe 26 iunie (dimineaţa, pe la 5h25') 2012 şi până la finalul lunii, copiii care vin acum pe lume în au pe Mercur în Leu.


Ce le place şi de cine le place?

Planeta relaţiilor, afinităţilor şi sentimentelor împărtăşite, Venus, este responsabilă de atracţiile şi de respingerile pe care le resimţim instinctiv faţă de anumite persoane.

Aproape toată luna iunie 2012, mai precis până pe 27, Venus se află în Gemeni în mers retrograd. Copiii care se nasc acum au uimitoare calităţi artistice, privesc viaţa diferit, dau impresia că sunt veniţi din altă parte. De aceea, mai înainte de orice, ei trebuie stimulaţi să-şi exprime creativitatea. Aceşti copii sunt adepţii armoniei şi echilibrului, formează uşor relaţii, dar adesea le pierd pe drum. Venus patronează atât legăturile interumane, dar şi bunăstarea materială. Iar copiii cu Venus retrogradă sunt din categoria celor care adeveresc proverbul "Cine are noroc la bani, n-are noroc în dragoste". De aceea, dacă ei sunt stimulaţi de mici în direcţia valorilor materiale, li se repetă că trebuie să facă bani, să se realizeze în viaţă, vor ajunge să neglijeze componenta afectivă, concentrându-se pe performanţă socială! Prin urmare, părinţii lor trebuie să le reamintească faptul că oamenii sunt o valoare mai mare decât banul şi că puterea personală stă mai degrabă în capacitatea de a te înconjura de oameni decât în abilitatea de a întoarce banii cu furca. Astfel, aceşti copii au nevoie să fie învăţaţi de mici să reconcilieze cele două direcţii.


Cei 7 ani de acasă

Marte, planeta iniţiativei si a curajului arată unde este nevoie de o corectă canalizare a energiilor. Toată luna iunie 2012, Marte traversează în continuare semnul Fecioarei. Copiii care se nasc acum au un simţ critic foarte ascuţit şi o aplecare spre latura practică a vieţii. De aceea, e important ca ei să fie implicaţi în toate acţiunile părinţilor, la bucătărie în atelier, în grădină etc. Ei învaţă de mici simţul răspunderii şi se pregătesc pentru mai târziu, când vor putea oferi foarte uşor sprijin celorlalţi. Ei au nevoie de un mediu organizat, curat şi bine pus la punct, de aceea este esenţial să fie lăsaţi de mici să-şi facă singuri patul şi să pună ordine în jucării. De asemenea, un animal de companie este un exerciţiu excelent pentru a învăţa să fie devotaţi şi responsabili. Dacă nu e posibil, atunci el poate fi înlocuit de o activitate, de o sarcină care să-i facă să se simtă extrem de utili şi de importanţi.


Cu dedicaţie pentru părinţii copiilor Rac

Micuţii Raci se dovedesc a fi de mici unele dintre cele mai sensibile odoare ale zodiacului. Ei au nevoie de foarte multă atenţie, afecţiune şi protecţie. Ei au nevoie să se agaţe de cineva, mai ales mamă sau bunică, care să simtă că i-ar putea apăra de orice rău li s-ar putea întâmpla. Copiii Rac sunt într-o directă legătură cu emoţiile lor şi simt din fragedă pruncie dezechilibrele energetice din jur. De aceea, e bine să fie feriţi de certuri, polemici, de un mediu ostil, pentru că asta e o cale singură spre interiorizare pentru ei. Îşi trag imediat carapacea şi învaţă că nu e bine să arăţi ce simţi. Mai mult, ei sunt o adevărată provocare pentru părinţi, deoarece au nevoie să fie ţinuţi departe de împărăţia fricii. Poveştile despre baubau sau ameninţări că dacă nu sunt cuminţi vine cineva de pe stradă şi îi bagă în sac sunt de-a dreptul traumatizante. Efectele sunt timiditatea excesivă şi tendinţa de izolare. Şi poveştile cu zmei, cu vrăjitoare sau cu orice personaje răufăcătoare îi afectează psihic. Lor trebuie să li se spună poveşti cu tâlc, cu personaje pozitive şi cu happy end. Sunt copiii care au nevoie mai mult decât oricare alţii să fie crescuţi în iubire, nu în frică!

de Valeriu Pănoiu - AstroGlob, nr. 12

 

Horoscopul zilei de azi, 30 iunie 2012

 
Horoscop: sâmbătă, 30 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 iunie 2012

Berbec

Astăzi este o zi în care te poţi bucura de prieteni. Este o zi a iertării, reconcilierii, clarificării...
Taur

Te preocupă în mod special, cariera şi imaginea ta în societate. Poţi să schimbi ceva în relaţia cu banii şi în modul de a-i câştiga, prin schimbarea atitudinii faţă de tine şi faţă de cei cu care colaborezi.
Gemeni

Astăzi se creează contextul potrivit pentru a te privi şi analiza mult mai profund decât ai făcut-o până acum. Poţi dialoga foarte frumos astăzi.
Rac

Misterul şi cercetările spirituale îţi dau târcoale toată ziua. Ai ocazia să vindeci ceva, să transformi ceva, să te apropii mai mult de tine.
Leu

Relaţiile parteneriale sunt în plină efervescenţă astăzi. Seara este potrivită pentru a fi dedicată sufletului tău.
Fecioară

Activităţile de la locul de muncă sunt în prim planul atenţiei astăzi. Nu e exclus să realizezi că ai dedicat prea mult timp carierei şi prea puţin planului personal.
Balanţă

Amorul, cheful de distracţii şi aventuri te urmăreşte toată ziua. E timpul pentru o nouă etapă în evoluţie, iar pentru asta e necesar să schimbi modul în care priveşti totul.
Scorpion

Casa, locul natal şi părinţii sunt temele principale ale zilei. Astăzi se pot accentua unele angoase şi temeri, mai ales legate de securitatea financiară.
Săgetător

Astăzi este posibil să fii nevoit să faci anumite drumuri. Spre seară, te poţi bucura de o favoare sau un dar neaşteptat.
Capricorn

Aspectele financiare şi chestiunile legate de bani îţi ocupă întreaga zi. Fii atent la tot ce se întâmplă şi fii flexibil.
Vărsător

Debordezi de energie, ai mult şarm, dar şi accente misterioase. Astăzi e necesar să iei o hotărâre cu privire la noile coordonate ale unei relaţii.
Peşti

Stările interioare prin care treci astăzi sunt destul de controversate. Este un moment bun pentru a-ţi conştientiza nişte inhibiţii sau temeri şi a le depăşi.

 

Horoscopul Feng-Shui al lunii iunie 2012

 
Horoscopul Feng-Shui al lunii iunie 2012

Pentru anul Dragonului de Apă (care se derulează între 4.02.2012 şi 3.02.2013), steaua dominantă (aflată în centrul grilei Lo Shu) este 6. 6 este o stea de metal, care se află în conexiune cu Loja Metal din corpul uman, ce include aparatul respirator, pielea, colonul şi sistemul nervos. Predominanţa lui 6 explică deci avalanşa de muşcături de căpuşă din această primăvară şi declanşarea, în unele cazuri, a bolii numite borelioză (sau boala Lyme), care afectează grav sistemul nervos.

Steaua zburătoare predominantă în luna iunie 2012 (6.06 - 7.07.2012) este 1 (Steaua de Apă).

Steaua de Apă 1 în poziţie centrală poate genera diverse probleme, discuţii, dificultăţi, în această lună, legate de sursele de apă, transportul pe apă, calitatea apei de consum, diverse chestiuni de natură ecologică (legate de poluarea mărilor şi oceanelor, protejarea speciilor acvatice etc). Unele probleme de sănătate ale aparatului urinar sau reproducător nu sunt excluse.

Fatalul 5 Galbeni (Steaua 5 Pământ) zboară în această lună în sud, afectând teritoriile şi zonele rezidenţiale sudice. Sunt posibile, în aceste sectoare sau zone, diverse evenimente neplăcute, accidente mortale, incidente neplăcute (alunecări de teren, tasări, prăbuşiri etc.) în decursul acestei luni.

Steaua de Pământ 2 sau steaua bolilor zboară în nord-vest, în această lună, afectând teritoriile şi zonele rezidenţiale corespondente. Putem vorbi, prin urmare, despre riscuri de afecţiuni ale plămânilor, bronhiilor, intestinului gros, sistemului nervos, care vor putea apare cu predilecţie în zonele nord-vestice.

Steaua 8 Pământ zboară în est, influenţând benefic teritoriile şi zonele rezidenţiale corespondente. În această lună, în zonele estice putem vorbi despre o creştere de schimburi comerciale, tranzacţii, cu efecte pozitive în plan financiar (susţinerea prosperităţii zonale).

Steaua 3 Lemn zboară în vest, în această lună, influenţând teritoriile şi zonele rezidenţiale corespondente. În aceste zone pot apărea diverse situaţii de ostilitate, conflicte, tensiuni, certuri, lupte sau ilegalităţi.

Steaua 9 Foc zboară în sud-est, în această lună, influenţând teritoriile şi zonele rezidenţiale corespondente. În aceste zone pot apărea diverse situaţii deosebite legate de incendii, erupţii vulcanice, explozii, arme de foc.

Marele Duce Jupiter se află în sud-est şi în iunie 2012, având o influenţă nefavorabilă asupra celor născuţi în anul Câinelui. Este bine să evităm acţiunile cu expunere către sud-est (spre a nu-l sfida pe Marele Duce stând cu faţa spre direcţia sa).

Steaua 7 Metal zboară în sud-vest, în această lună, aducând efecte nefavorabile zonale.

de Sorin Bratoveanu - AstroGlob, nr. 12

 

Astrologie vedică: introducere

 
Astrologie vedica: introducere

Astrologia vedică este o astrologie în totalitate a zeilor şi planetelor. Planetele sunt energii vii, în mişcare, care umplu tot, modulează tot, direcţionează tot. Practic, sunt "fiinţe" care, prin ritmicitatea şi cuminţenia lor celestă, măsoară vârstele omenirii şi ale Soarelui şi au grijă să exprime fără niciun fel de "amestec personal" Voinţa Divină în această parte de Univers. Mână în mână cu zeii, ele conservă trecutul şi anunţă viitorul într-un etern prezent cosmic în care periodizarea umană a Timpului reprezintă doar un necesar reper pentru durata lecţiilor noastre de viaţă. "Viitorul şi trecutul/Sunt a filei două feţe. /Vede-n capăt începutul/Cine ştie să le-nveţe. /Tot ce-a fost ori o să fie/în prezent le-avem pe toate" spune marele Eminescu în geniala sa "Glossă", în care el are intuiţia magistrală a iluziei Timpului, egal cu Sine, etern, identic sieşi, dar atât de special în lumea noastră.

Planetele devin, în relaţia directă cu energia Timpului, ceasornicul universal, celest şi totodată "mesagerii" posibilelor evenimente. Alături de stelele fixe şi de constelaţii (sau asterisme), ele indică fapte pentru care ne-am născut şi roade dulci sau amare pe care probabil le vom culege, conform seminţelor bune sau rele puse de noi în vieţi anterioare în Marea Creaţie.

Scrierile sacre afirmă că planetele sunt puteri cosmice creatoare. Fiecare planetă radiază anumite forţe bine definite şi-şi lasă amprenta asupra câmpului zodiacal. Cercul împărţit de Semne şi Constelaţii este câmpul pasiv sau receptiv al influenţelor (de polaritate yin), în vreme ce planetele reprezintă forţele pozitive sau active (de polaritate yang).

Prakriti, impulsul creativ feminin, este forţa care susţine fundalul general al Zodiacului. Prakriti produce condiţiile de bază pe care seminţele împrăştiate de Purusha, factorul conştient masculin, vor creşte şi vor da roade. Asterismele şi Semnele Zodiacului sunt potenţa creatoare, în vreme ce planetele sunt forţele active sau generatoare.

Astrologia este considerată de către înţelepţii hinduşi o moştenire spirituală dăruită lor de către Vede, cărţile sacre cele mai vechi ale lumii. Ele ne învaţă cum să ducem o viaţă perfectă prin care să atingem desăvârşirea spirituală cea mai înaltă, urmând SANATAN DHARMA (Legea Eternă). Aceste cărţi sunt în număr de 4:
1. Rig Veda, care conţine 1028 de versuri despre sacrificiul zeilor şi al lui Purusha Narayan.
2. Yajur Veda - imnuri de adorare şi mantra specifice culturii lunare
3. Sama Veda - rugăciuni şi imnuri folosite în ritualurile spirituale
4. Atharva Veda - imnuri mistice despre menţinerea şi distrugerea omului şi a lumii.

Va urma...
de Rodica Purniche - AstroGlob, nr. 12

 

Cum reacţionează fiecare zodie la stres?

 
Cum reacţionează fiecare zodie la stres?

Alături de ritmul rapid al vieţii noastre zilnice, stresul apare ceva ca de la sine înţeles, fiind recunoscută unanim influenţa sa negativă asupra stării noastre de sănătate. Unele lucruri pot fi considerate ca stresori universali: starea de boală, problemele financiare, blocajele în trafic când deja întârziem undeva etc. Pe de altă parte, ceea ce îi îngrijorează pe Gemeni, cărora li se pare că totul merge prea lent, este diferit de ceea ce le face pe Fecioare să facă totul perfect. Acest articol îţi propune să arate pentru fiecare semn ce anume prezintă stres în particular şi, mai ales, ce e de făcut. Ca o observaţie, trebuie avut în vedere atât semnul nativului (dat de Soare), cât şi Ascendentul.


Berbecul

Contează în permanenţă pe energia sa pentru a rezolva ceea ce are de făcut şi se simte vulnerabil atunci când ea se termină. O altă situaţie de stres este atunci când este nevoit să stea şi să nu facă nimic - mai ales când nu se simte bine sau este bolnav, stresul unui Berbec atinge cote incredibile! Este obişnuit să se considere Superman (sau Superwoman) şi uită că este doar un om...


Taurul

Mai mult decât orice, Taurul are nevoie de stabilitate şi siguranţă în ce priveşte resursele. De aceea, îşi rezervă mereu timp pentru a face lucrurile cât mai bine. Atunci când apare o sarcină mai dificilă, are impresia ca nu va avea suficient timp pentru a o realiza cum trebuie. Implicit, Taurul ajunge să se teamă că securitatea sa materială va avea de suferit.


Gemenii

Semn de aer, prin excelenţă cerebral, Gemenii detestă prostia sau neîndemânarea şi manifestă extrem de puţină empatie faţă de asta. De exemplu, atunci când este în trafic şi şoferul din faţa sa este neîndemânatic, stresul său atinge rapid nivelul maxim. Alte situaţii sunt în conversaţie, când celălalt pronunţă incorect cuvintele sau când trebuie să lucreze cu persoane lente sau încăpăţânate.


Rac

Senzaţia de insecuritate emoţională este o sursă sigură de stres, alături de preocupările legate de familie. Deoarece are frecvent o mască pentru a se proteja, cei din jur nu realizează cât este de afectat de critici, replici tăioase sau pur şi simplu de orice situaţie în care se simte ignorat. Consecinţa stresului este frecvent de natură digestivă: de la inapetenţă până la ulcer.


Leul

Orice situaţie în care Leul nu este în control sau nu ştie ce să facă este un factor de stres. De ex., blocarea computerului este suficientă pentru a-l scoate din minţi aproape instantaneu. Chiar îndrăgostirea poate face un Leu vulnerabil, transformându-l într-un copil nesigur. Din dorinţa de a putea ţine sub control lucrurile, îşi poate asuma de asemenea prea multe sarcini, fără a delega.


Fecioara

Cauza principală de stres la Fecioară este legată de risc şi de dorinţa de perfecţiune. Gândeşte prea mult asupra consecinţelor din viitor, indiferent dacă este vorba de munca sa, de a altuia sau de cineva drag care suferă. Doar gândul că poate trece prin ceva nou sau nefamiliar sună riscant şi poate bloca un nativ Fecioară, care nu se mai poate exprima la cel mai înalt nivel al său.


Balanţa

Factorii de stres cei mai puternici pentru Balanţă sunt teama de singurătate şi lipsa de fair-play din partea altora. Balanţa este capabilă să petreacă ore în şir evaluând consecinţele pro şi contra pentru a înfrunta pe cineva, până ajunge să se îmbolnăvească. Trebuie să conştientizeze că este imposibil să fie pe placul tuturor şi că acesta este un factor de stres pe care îl întreţine.


Scorpion

Trăind totul intens, este poate cel mai sensibil semn la stres, chiar dacă acest lucru este foarte bine ascuns. Sursele de stres pot fi zgomotele puternice, ţipetele, lipsa de intimitate, datele limită, sau tot ceea ce are o intensitate care se adaugă senzaţiilor sale oricum puternice. Trebuie să fie conştient că este nevoie să spună care îi sunt limitele dacă vrea înţelegere de la cei din jur.


Săgetător

Totul este legat de mişcare la Săgetător, aşa că a sta în trafic este o sursă de stres. Factori de stres sunt şi reuniunile formale, presiunile din partea partenerului (ei), a şefului sau a colegilor, de fapt tot ceea ce îl face să se simtă constrâns. Un alt stres este preocuparea Săgetătorului de a aduna cunoaştere profundă, de a găsi de exemplu un răspuns la întrebarea "Care este sensul vieţii?".


Capricorn

Sursele de stres în acest caz sunt munca excesivă şi comportamentul prea responsabil. Capricornii au aşteptări foarte mari de la ei înşişi şi se simt presaţi mereu să se ridice la înălţimea acestor aşteptări. Mai mult, riscă să se epuizeze căutând răspunsuri la întrebări imposibile, pierzându-se în detalii sau tânjind după ceea ce nu pot avea.


Vărsător

Cu o fire independentă, Vărsătorul devine frustrat atunci când trebuie să justifice alegerile sale, sau când trebuie să aleagă după opinia altora. Un alt factor de stres este presiunea timpului, simţind frecvent că nu are cât îi trebuie pentru ce vrea să facă. De remarcat că, în condiţii de stres, relaţiile sale apropiate i se par claustrofobe.


Peştii

Cu multă empatie, Peştii sunt foarte vulnerabili la stres, având tendinţa de a absorbi ca un burete emoţiile celor din jur. Situaţii stresante sunt mai ales atunci când sunt expuşi în faţa multor oameni, în locuri zgomotoase, deoarece nu sunt capabili să se apere de influenţele din jur. Adesea, Peştii nici nu-şi dă seama că lipsa lor de protecţie este un factor de stres.

de Ciprian Târâcă - AstroGlob, nr. 12

 

Horoscopul zilei de azi, 29 iunie 2012

 
Horoscop: vineri, 29 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 iunie 2012

Berbec

Este o zi potrivită pentru a face nişte ajustări unui proiect profesional. Poate o reamenajare a mobilei din casă îţi va prinde bine.
Taur

Fii cooperant şi deschis cu colegii de lucru. Ţi-ar prinde bine şi să ai un hobby care să te deconecteze de la stresul cotidian.
Gemeni

Evită investiţiile şi cheltuielile inutile. Vei observa că poţi economisi bani chiar dacă ai facturi de achitat.
Rac

Discuţiile sau negocierile cu un partener de afaceri îţi pot provoca mult stres. O soluţie de parteneriat pe termen mediu şi lung poate veni din partea unui prieten.
Leu

S-ar putea să fii pus în situaţia de a comunica cu persoane care nu-ţi plac. Tu ai noroc cu un bărbat care îţi este sprijin şi moral şi financiar în această perioadă.
Fecioară

Se pare că astăzi eşti nevoit să scoţi nişte bani din buzunar, pentru a întoarce un serviciu unui prieten. Să nu cumva să ieşi în pierdere.
Balanţă

S-ar putea ca atitudinea ta să nască tensiuni la locul de muncă, însă pe termen lung se va dovedi benefică. Ai putea să îţi doreşti să fii extravagantă, dar şi să iubeşti sincer şi dezinteresat.
Scorpion

O zi în care este foarte importantă discreţia. O colegă de servici îţi trezeşte nişte emoţii pe care le-ai mai avut doar în perioada în care erai adolescent.
Săgetător

Tensiunile apărute astăzi pleacă de la bani şi de la apărarea siguranţei tale materiale. Poţi primi astăzi o veste de la o femeie care ar putea fie să te bucure, fie să îţi dea peste cap toate teoriile pe care le aveai.
Capricorn

Ziua de astăzi poate fi importantă pentru carieră. Poţi găsi o cale de cunoaştere elevată care să îţi deschidă noi orizonturi cu privire la relaţiile de iubire şi la felul în care te manifeşti în ele.
Vărsător

Astăzi este posibil ca principiile morale să-ţi fie puse la încercare. Eşti ca şi fermecat de o persoană de sex opus pe care te şi întrebi cum de nu ai remarcat-o până acum.
Peşti

Se pare că situaţia ta financiară nu e deloc roz... Ai putea să te concentrezi pe proiectele pe care abia le-ai început şi care îţi solicită partea creativă.

 

Horoscopul zilei de azi, 26 iunie 2012

 
Horoscop: marţi, 26 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 iunie 2012

Berbec

O zi destul de agitată, datorită numeroaselor probleme care pot să apară şi care necesită rezolvare urgenţă.
Taur

O zi cu zbucium interior, frământări şi griji. S-ar putea să ai sentimentul de insecuritate emoţională şi materială, sau să primeşti veşti îngrijorătoare de la unul din părinţi.
Gemeni

Chiar dacă de regulă eşti abil în comunicare şi destul de flexibil, de data aceasta îţi va fi destul de greu să te faci înţeles, mai ales în mediul familial.
Rac

Zona financiară reprezintă punctul nevralgic astăzi. Probabil că trebuie să onorezi invitaţia unui prieten la un eveniment sau ţi se cere sprijin financiar, pe care nu eşti sigur că vrei să-l acorzi.
Leu

O zi destul de tensionată. Luna se afla în continuare în semnul tău zodiacal, însă este tensionată de planetele din zona carierei şi relaţiilor.
Fecioară

Probabil că astăzi nu eşti în cea mai bună formă, ba chiar eşti tentat să te laşi prada gândurilor negre de tot felul.
Balanţă

În cursul dimineţii este posibil să îţi faci griji legate de bani, fie din cauză că eşti invitat undeva şi nu prea dispui de fonduri, fie ai de făcut nişte plati urgente, pe care nu ştii cum să le onorezi.
Scorpion

Cariera este astăzi pe primul loc şi s-ar putea să nu închei prea repede programul de lucru, pentru că apar lucruri de rezolvat pe tot parcursul zilei.
Săgetător

Ziua de astăzi este mai potrivită pentru vacanţă, decât pentru afaceri sau pentru obiective profesionale importante. Însă chiar dacă nu eşti în vacanţă, încearcă pe cât posibil să-ţi simplifici agenda şi să te ocupi doar de sarcinile ce nu pot fi amânate.
Capricorn

Prima parte a zilei este caracterizată de tensiuni în relaţia afectivă. Acestea apar pe fondul unor aşteptări foarte mari de la persoana iubită sau din cauza posesivităţii şi geloziei.
Vărsător

O zi destul de dificilă, sub aspectul relaţiilor parteneriale sau relaţiei de cuplu. Eşti nerăbdător, precipitat şi impulsiv, ai tendinţa să iei totul personal, accepţi foarte greu părerile celorlalţi, iar această atitudine poate isca reacţii adverse din partea celor din jur.
Peşti

În timp ce alţii îşi fac planuri de weekend sau chiar de vacanţă, tu nu-ţi vezi capul de treabă.

 

Horoscopul zilei de azi, 25 iunie 2012

 
Horoscop: luni, 25 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 iunie 2012

Berbec

Eşti destul de emotivă, ceea ce nu e chiar genul tău. Evită să te arăţi sensibilă faţă de partenerii de serviciu pentru că te pot săpa fără să bagi de seamă.
Taur

Azi eşti plină de idei, de chef de aventuri şi mai ales de shopping. Cu siguranţă îţi merge de minune, doar că te ţine ceva în inimă.
Gemeni

Te descurci cum poţi de obicei, dar azi îţi cam vine să te laşi scoasă din pepeni. Toată lumea apelează la tine şi îţi cere bani.
Rac

Deşi nu spui uşor ceea ce gândeşti de fiecare dată, în această zi eşti mai dispusă ca până acum să dai curs şi glas ideilor ce îţi vin.
Leu

Nu toţi cei din jur îţi sunt prieteni, dar exagerările cu reproşurile şi observaţiile riscă să îţi aducă ceva duşmani.
Fecioară

Eşti activă şi dinamică în tot ce întreprinzi, dar mai ales în viaţa personală. Vei avea parte de o mulţime de evenimente, majoritatea plăcute, aşa că nu e loc de plictiseală pe niciun plan în această zi.
Balanţă

Azi eşti mai efervescentă decât de obicei şi ai tendinţa de a face totul foarte spectaculos. Nu ar strica să ai mai multă grijă de imagine în sensul de a te mai limita pentru că mulţi dintre cunoscuţi se vor arăta şocaţi.
Scorpion

E o zi dificilă pentru tine. Munceşti din greu şi nu primeşti aprecieri. Ba dimpotrivă! Asta e chiar un ghinion, având în vedere că lumea te place oricum şi că oricum nu prea munceşti cu drag.
Săgetător

Prietenii te pun la încercare, rudele te susţin, iar partenerul pare şi el să aibă ceva pretenţii. Te simţi extrem de solicitată, însă partea bună este că vei face faţă cu brio tuturor încercărilor.
Capricorn

Banii şi iar banii. Faci ce faci şi mai aduci ceva sume noi în cont. Eforturile îţi sunt răsplătite sau un mic, dar important cadou te va lua prin surprindere.
Vărsător

Azi eşti în vervă şi poţi să îţi neglijezi starea de sănătate, aşa că nu uita de mese şi de orele de odihnă. Chiar dacă nu simţi nevoia să dormi, corpul tău poate arăta rapid semne de slăbiciune.
Peşti

Eşti mai interesată de micile secrete despre care habar nu aveai că există. Poţi afla ceva neplăcut despre un apropiat de încredere, însă nu te grăbi să arunci acuze în stânga şi în dreapta.

 

Horoscopul zilei de azi, 24 iunie 2012

 
Horoscop: duminică, 24 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 iunie 2012

Berbec

Astăzi s-ar putea să ai revelaţii legate de viaţa ta şi de ceea ce vrei de la ea. Analizează dacă nu cumva reverşi asupra celor dragi frustrări din altă parte.
Taur

Sfatul meu este să laşi deoparte presupusele probleme cu cei apropiaţi şi să îţi continui cercetările în zona spirituală. Ar trebui să fii foarte atent în situaţiile de comunicare.
Gemeni

Comunicarea cu partenerul de viaţă se mută din planul verbal în cel emoţional. Eşti prieten cu toată lumea, mai puţin cu banii.
Rac

Nu este exclus să fii nevoit să renunţi la un vechi loc de muncă pentru a te apuca de ceva cu totul nou. Ai grijă la tonalitate şi la debitul verbal!
Leu

Este posibil ca relaţia cu fraţii sau cu vecinii să sufere schimbări majore şi de profunzime. Anturajul este de partea ta şi te susţine necondiţionat.
Fecioară

Tu preferi astăzi intimitatea căminului, a căldurii cu care eşti înconjurat de cei dragi. Beneficiezi acum de un culoar favorabil în plan profesional.
Balanţă

Tu te înţelegi astăzi excelent cu femeile din preajma ta. Este o zi bună să planifici călătorii lungi, să studiezi şi să vorbeşti limbi străine.
Scorpion

Dacă eşti cu facturile la zi, încearcă să eviţi insistenţele unui prieten de a-l împrumuta cu bani. Un asociat, un colaborator sau chiar jumătatea ta e posibil să aibă un dar pentru tine.
Săgetător

Îţi doreşti să găseşti soluţii legate de un parteneriat de lungă durată care te limitează. Ar fi bine să-ţi înfrunţi temerile, să conştientizezi excesele de gelozie şi posesivitate, dar şi pretenţiile materiale.
Capricorn

S-ar putea să ai de ales şi să te hotărăşti exact din cine este formată cu adevărat familia ta. Îţi poţi schimba sistemul de credinţe şi să descoperi o altă latură a spiritualităţii.
Vărsător

Pentru tine este o zi în care înfloreşte relaţia de iubire. Surprize plăcute vin din partea persoanei iubite şi a copiilor.
Peşti

Să nu întinzi coarda! Poţi să te apuci de un curs de arte plastice sau poţi să frecventezi locuri în care se întâlnesc artişti cu alte viziuni decât ale tale.

 

Aspecte generale, 24-30 iunie 2012

 
Pasul Fortunei: Previziuni generale, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Aspecte generale, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Aspecte generale, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Asteroizii de lângă noi, 24-30 iunie 2012

 
Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

O stea pentru fiecare, 24-30 iunie 2012

 
Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Banii sau viața, 24-30 iunie 2012

 
Pasul Fortunei: Banii sau viața, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Banii sau viața, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Banii sau viața, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Horoscop Urania Berbec, 24-30 iunie 2012

 
Horoscop Urania Berbec, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Berbec, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Horoscop Urania Taur, 24-30 iunie 2012

 
Horoscop Urania Taur, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Taur, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Horoscop Urania Gemeni, 24-30 iunie 2012

 
Horoscop Urania Gemeni, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Gemeni, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Horoscop Urania Rac, 24-30 iunie 2012

 
Horoscop Urania Rac, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Rac, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Horoscop Urania Leu, 24-30 iunie 2012

 
Horoscop Urania Leu, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Leu, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Horoscop Urania Fecioară, 24-30 iunie 2012

 
Horoscop Urania Fecioară, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Fecioară, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Horoscop Urania Scorpion, 24-30 iunie 2012

 
Horoscop Urania Scorpion, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Scorpion, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Horoscop Urania Săgetător, 24-30 iunie 2012

 
Horoscop Urania Săgetător, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Săgetător, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Horoscop Urania Capricorn, 24-30 iunie 2012

 
Horoscop Urania Capricorn, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Capricorn, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Horoscop Urania Vărsător, 24-30 iunie 2012

 
Horoscop Urania Vărsător, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Vărsător, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Horoscop Urania Pești, 24-30 iunie 2012

 
Horoscop Urania Pești, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Pești, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Horoscop Urania Balanță, 24-30 iunie 2012

 
Horoscop Urania Balanță, 24-30 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Balanță, 24-30 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 24-30 iunie 2012.

 

Horoscopul zilei de azi, 23 iunie 2012

 
Horoscop: sâmbătă, 23 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 iunie 2012

Berbec

Astăzi, s-ar putea să intri în cine ştie ce încurcătură. Se anunţă surprize, răsturnări de situaţie, stări de spirit schimbătoare.
Taur

Ziua de azi s-ar putea să-ţi dea bătăi de cap, la propriu şi la figurat. Astăzi, cel mai indicat este să stai şi să priveşti de pe margine, detaşat, spectacolul lumii.
Gemeni

S-ar putea să fii tentat astăzi să scuturi praful de pe bani pe care-i aveai la ciorap. Fii gata să aduci ceva nou în viaţa ta, chiar dacă asta presupune să te arunci în necunoscut.
Rac

Mulţumeşte-te cu tot ceea ce ai şi adoptă mai bine politica paşilor mărunţi! Din ce în ce mai multe idei şi propuneri noi apar la orizont.
Leu

Ar trebui să acorzi astăzi o atenţie specială relaţiei cu părinţii tăi. Fii receptiv la toate mesajele subtile pe care le primeşti şi schimbă ce e de schimbat în privinţa concepţiilor.
Fecioară

Ziua de astăzi s-ar putea să îţi aducă o adevărată lecţie de viaţă. Pe de altă parte, poţi avea parte de surprize plăcute în zona profesională.
Balanţă

Ziua de astăzi pare a fi una de tatonare şi de incertitudine. E necesar să te adaptezi din mers la tot ce apare, chiar dacă îţi sunt date planurile peste cap.
Scorpion

Tu n-ar fi rău să îţi iei astăzi o zi liberă sau să te relaxezi cât mai mult posibil. Te bucuri de sprijin incredibil de la cei din jur.
Săgetător

Astăzi, s-ar putea să fii în căutarea unor compensaţii. E posibil să fii destul de agitat, capricios şi impulsiv.
Capricorn

Astăzi, parcă eşti mai exigent ca niciodată. Poţi fi extrem de ingenios, iar lucrurile se pot întoarce cu 180 grade, într-o clipă.
Vărsător

Tu s-ar putea să te ambiţionezi astăzi foarte tare, mai ales pe segmentul profesional. Beneficiezi de zile minunate în ce priveşte creativitatea şi punerea în aplicare a unor idei şi aspiraţii inovatoare.
Peşti

Poate fi pentru tine o zi a extravaganţelor. Este momentul să-ţi reevaluezi calităţile, să te repozitionezi faţă de activitatea pe care o desfăşori.

 

Horoscopul zilei de azi, 22 iunie 2012

 
Horoscop: vineri, 22 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 iunie 2012

Berbec

Astăzi e o zi care poate fi fie pasională, fie plină de reproşuri şi refulări. Sănătatea merită o atenţie deosebită, excesele de orice fel şi abuzul de medicamente ar trebui evitate.
Taur

Tu îţi concentrezi atenţia asupra emoţiilor partenerului de viaţă care este foarte posibil să trăiască nişte stări puternice transformatoare. Este posibil ca astăzi să fii destul de confuz şi contrariat în privinţa unor relaţii de prietenie.
Gemeni

Din pământ din piatră seacă ţie îţi vin bani. Confuzia şi nemulţumirile pot fi astăzi prezente, mai ales în zona profesională.
Rac

Începi să primeşti răspunsuri pentru întrebările pe care ţi le-ai pus în ultima lună. S-ar putea să vezi semne divine peste tot şi să primeşti mesaje subtile incredibile.
Leu

Începi să resimţi o oarecare stare de oboseală. E indicat să te detaşezi de tot ce se întâmplă în exterior, să nu te grăbeşti să judeci oamenii, indiferent ce gesturi fac.
Fecioară

Pentru tine este o zi în care orgoliul îţi este pus la încercare de către o femeie. Ascultă-ţi intuiţia şi dă un răspuns în funcţie de vocea ei.
Balanţă

Tu ar trebui să îţi reevaluezi atitudinea faţă de bani. În privinţa sănătăţii, orice problemă poate fi tratată cu succes cu ajutorul metodelor alternative.
Scorpion

Astăzi te gândeşti la tine şi doar la tine şi la cum să faci să îţi fie bine. Poate e momentul să schimbi ceva în filozofia ta de viaţă, în modul de a gândi despre tine şi despre lume.
Săgetător

Astăzi este o zi de izolare sufletească. Ai încredere că totul se rezolvă, pentru că există soluţii întotdeauna.
Capricorn

Este o zi excelentă pentru socializare. Semnarea oricărui contract ar trebui amânată. De asemenea, călătoriile necesită prudenţă.
Vărsător

Este o zi bună pentru comunicare la locul de muncă. Astăzi stai departe de investiţii semnificative, de decizii importante în domeniul afacerilor, de speculaţii financiare.
Peşti

Tu poţi avea astăzi multe revelaţii şi multe impulsuri creatoare. Astăzi te poţi simţi foarte uşor lezat de orice observaţie venită din exterior, sau neînţeles de oamenii din jur.

 

Horoscopul zilei de azi, 21 iunie 2012

 
Horoscop: joi, 21 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 iunie 2012

Berbec

Socializezi cu eleganţă şi rafinament. Este o zi în care e necesar să exersezi iubirea necondiţionată.
Taur

Astăzi există posibilitatea să intri în posesia unor sume de bani restante. Se poate vorbi despre îndulcirea unor relaţii de prietenie, prin capacitatea de a trece peste anumite neînţelegeri.
Gemeni

Pentru tine este o zi excelentă să o petreci cu copiii în parc, sau făcând activităţi deconectante. Canalizarea energiei în direcţii constructive este esenţială.
Rac

O femeie apropiată te susţine în hotărârile tale atât moral cât şi financiar. E important să laşi lucrurile să se întâmple şi să accepţi că nu e cazul întotdeauna să intervii sau să controlezi totul.
Leu

Este o zi foarte bună pentru comunicare, pentru relaţiile de prietenie şi pentru iniţiative pe termen lung. E bine să fii mai atent la mesajele subtile, la emoţii, la semnalele organismului, chiar la vise.
Fecioară

Poţi avea parte de o promovare în carieră sau de onoruri la nivel de expunere publică. Ziua de astăzi, îţi poate aduce confirmări, recunoaştere şi gesturi frumoase din partea celor din jur.
Balanţă

Pentru tine este o zi în care te laşi cuprins de sentimente înălţătoare, sincere, de iubire necondiţionată. E posibil să te deplasezi mai des, chiar şi în străinătate, de acum încolo.
Scorpion

Este o zi în care te poţi simţi împlinit din punct de vedere sentimental şi emoţional. Astăzi începe o perioadă de schimbări în ce priveşte filozofia de viaţă, viziunea, credinţele şi convingerile.
Săgetător

Tu astăzi poţi lua hotărârea să faci un copil. În ce priveşte relaţiile şi parteneriatele, aici pot apărea schimbări în următoarea perioadă, dar şi oportunităţi noi de colaborare.
Capricorn

Este o zi în care îţi manifeşti gratitudinea faţă de prieteni în special şi în general faţă de oamenii care sunt în jurul tău. Schimbările nu se opresc, mai ales în ce priveşte locul de muncă.
Vărsător

Pentru tine este o zi în care creativitatea îţi este stimulată. Vei înţelege ce vrei, care îţi sunt temerile reale, ce priorităţi ai cu adevărat şi ce scopuri te mobilizează în tot ce faci.
Peşti

Pentru tine este o zi a revelaţiilor. Te poţi aştepta în următoarele săptămâni la schimbări în familie sau legate de domiciliu.

 

Horoscopul zilei de azi, 20 iunie 2012

 
Horoscop: miercuri, 20 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 iunie 2012

Berbec

Meriţi din plin orice formă de răsfăţ! Sănătatea devine vulnerabilă pe segmentele picioarelor. Odihneşte-te mai mult!
Taur

Orice alegi să faci care să nu aibe legătură cu câştigul propriu îţi va aduce o stare de linişte sufletească. Poţi afla informaţii interesante despre unii colaboratori.
Gemeni

Ar fi bine să încerci să îţi revizuieşti atitudinea faţă de copii. Atenţie la relaţiile cu şefii şi autorităţile!
Rac

Dacă vrei să iei o pauză şi să te relaxezi, poţi să încerci o terapie prin shopping. Te poţi gândi la călătorii în străinătate, însă concretizarea lor se va lăsa aşteptată.
Leu

Nu te lăsa copleşit de emoţii când vine vorba de colaborarea cu prietenii. Spre seară, detaşează-te de forfota vieţii, plimbă-te în aer liber sau stai la o şuetă cu cei dragi.
Fecioară

Îţi revin în minte amintiri dureroase despre tine şi modul în care te-ai comportat în relaţiile de iubire. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor.
Balanţă

Îţi este greu să accepţi că schimbarea trebuie să vină şi din interiorul tău, nu numai din exterior. Selectează-ţi priorităţile, pentru că sănătatea este destul de vulnerabilă.
Scorpion

Ai sentimentul că tot ce ai acumulat sau ai construit până acum este ca un castel de nisip. Astrele îţi recomandă abordarea unui hobby sau organizarea unei agape pentru cei dragi.
Săgetător

O susţinere morală şi financiară poţi primi de la un bărbat pe care l-ai ajutat în trecut în propria sa carieră. Spre finalul zilei se întrezăresc treburi casnice.
Capricorn

Un bărbat cu mai multă experienţă de viaţă decât tine te poate susţine în proiectul pe care l-ai pornit. Fii prudent şi evită implicarea în treburile altora.
Vărsător

Eşti provocat să accepţi că eşti îndeajuns de bun şi de sclipitor încât să te apuci să creezi lucruri noi şi trainice. Poţi primi cadouri şi recompense interesante de la cine te aştepţi mai puţin.
Peşti

Pentru tine este o zi în care ai dori să stai cât mai departe de iureşul vieţii. În a doua parte a zilei te vei simţi mai bine.

 

Horoscopul zilei de azi, 19 iunie 2012

 
Horoscop: marţi, 19 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 iunie 2012

Berbec

O formă de refacere a energiilor este o întâlnire cu prietenii în aer liber. Sună-ţi prietenii şi ieşi în oraş, socializează, petrece timpul liber cu activităţi de grup.
Taur

Poţi să te implici într-o activitate în folosul comunităţii. Atenţie mare la orgoliu, pentru că rişti să pozezi în cineva care le ştie pe toate.
Gemeni

Este o perioadă în care detaşarea te ajută cel mai bine să înţelegi ce e nevoie să schimbi în profunzimile sufletului tău. Te poţi gândi la copii sau, dacă nu ai pe cineva, n-ar fi exclus să te îndrăgosteşti.
Rac

Polemicile cu partenerul de viaţă îţi pot pune capac. Îţi analizezi relaţiile de prietenie, relaţiile cu membri familiei, relaţiile cu colegii.
Leu

Fii atent la detalii şi la ce poţi îmbunătăţi. Poţi avea două zile în care să te aduni mai greu şi să te ridici deasupra a tot şi toate.
Fecioară

Ai grijă să nu îţi depăşeşti bugetul de cheltuieli. Poţi cunoaşte oameni importanţi care să te propulseze în carieră.
Balanţă

E nevoie ca tu să fii de încredere şi să manifeşti respect. S-ar putea să te simţi, pe de altă parte, măgulit de interesul pe care ţi-l arată persoanele mai tinere.
Scorpion

Starea conflictuală din interiorul tău este dată de lipsa de încredere în forţele proprii. Cu cât te străduieşti mai tare, cu cât vei atrage nemulţumirea celorlalţi.
Săgetător

Este foarte posibil să primesti o veste bună legată de o călătorie în străinătate. Corespondezi intens, aşa că încarcă bateria telefonului!
Capricorn

Îţi reanalizezi evoluţia în carieră. E posibil să laşi impresia generală că te joci cu toată lumea. Ai încredere în abilităţile tale şi pune-te pe treabă!
Vărsător

Eşti provocat să găseşti forme prin care să reuşeşti să îi înveţi şi pe alţii ceea ce ştii tu deja. Eşti creativ, original şi te afirmi, ieşi în faţă, te ridici din anonimat.
Peşti

Tu începi să îţi pui întrebări legate de valabilitatea şi durabilitatea parteneriatelor de afaceri. Cel mai indicat este să te rupi pur şi simplu de tot ceea ce te înconjoară, să te detaşezi, să nu mai pui nimic la suflet.

 

Horoscopul zilei de azi, 18 iunie 2012

 
Horoscop: luni, 18 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 iunie 2012

Berbec

În această zi poţi să descoperi şi să speculezi o latură a ta tipicară şi analitică. Problemele de familie par să te copleşească şi, de data aceasta, nici discuţiile sincere şi directe nu dau roade.
Taur

Este o zi excelentă pe care să o petreci cu copiii. Ai putea încheia o înţelegere, o tranzacţie, ce s-ar putea lăsa inclusiv cu semnarea unor acte.
Gemeni

Ai oportunitatea să manifeşti compasiune faţă de acei membri ai familiei care te-au rănit! E bine să transmiţi mesaje, dar învaţă să mai şi asculţi!
Rac

Sufletul tău este ca un adevărat malaxor emoţional. La serviciu, lucrurile pot lua o turnură destul de nefastă.
Leu

Ai o atitudine plină de senzualitate şi de căldură. E bine să laşi pe fiecare să-şi vadă de drum şi, dacă e nevoie, să se dea cu capul de pragul de sus.
Fecioară

Stai foarte bine la capitolul impulsuri creatoare. E bine să ai grijă de sănătatea ta, mai ales că în ultima vreme ai fost supus la suficient stres.
Balanţă

Tu eşti foarte serios şi hotărât, dar dorinţa ta de independenţă nu trebuie să sfideze binele comun. Îţi recomand cu căldură să intri într-o stare de izolare autoimpusă.
Scorpion

Simţi nevoia să te revolţi împotriva sorţii. Aspecte din trecut pot ieşi la suprafaţă, aşa că e bine să te pregăteşti să faci legătura între evenimente pe care până acum nu prea ţi le explicai.
Săgetător

Provocările zilei de astăzi sunt legate de parteneriate şi de modul în care te simţi şi te manifeşti în relaţiile de acest tip. Vizitele, ieşirile şi excursiile îţi redau pofta de viaţă.
Capricorn

Simţi nevoia să te lupţi pentru principiile tale, să îţi impui punctul de vedere. Ai încredere în abilităţile tale şi pune-te pe treabă!
Vărsător

E foarte posibil să crezi că ceea ce ai făcut până acum este lipsit de substanţă şi lipsit de valoare. Parcă nici tu nu mai ştii ce să faci mai întâi.
Peşti

Ai tendinţa să laşi tot ce îţi este drag şi la suflet deoparte. Te frămânţi din aproape orice şi dai naştere la false dileme.

 

Horoscopul zilei de azi, 17 iunie 2012

 
Horoscop: duminică, 17 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 iunie 2012

Berbec

Astăzi ai posibilitatea să dai în mintea copiilor. Dacă ai de luat decizii care îi privesc pe cei dragi, e bine să îi informezi dinainte şi nu să-i pui în faţa faptului împlinit.
Taur

O îmbunătăţire a spaţiului în care trăieşti sau mici cadouri pentru copii este binevenită. E o zi potrivită pentru a te pune la punct cu informaţii.
Gemeni

Conflictele din interiorul familiei au şanse să se dizolve. Ai încredere în tine şi uşa pe care o aşteptai se va deschide!
Rac

Pentru unii este foarte posibil ca statutul social să se schimbe, cel mai probabil să se căsătorească. Spontaneitatea îţi dăunează.
Leu

Ai parte de noi revelaţii spre dimineaţă, revelaţii legate de propria persoană. E posibil să-ţi vină idei salvatoare şi profitabile, pe care nu le faci deocamdată publice.
Fecioară

Este o zi bună de autoanaliză a emoţiilor, a motivaţiilor cu care ai pornit în noile proiecte în carieră. E foarte important acum să-ţi placă ceea ce faci, pentru că altfel motivaţia este absenă.
Balanţă

Este o zi în care simţi nevoia unei izolări de toţi şi toate. Poţi fi luat cu asalt de anumite probleme din trecut, care revin în actualitate.
Scorpion

Este bina să începi căutări spirituale sau să le continui pe cele pe care le-ai pus în aşteptare. Anumite chestiuni de natură legală îţi pot ocupa timpul.
Săgetător

Ai succes în a-ţi pune visele în aplicare câtă vreme nu îţi întorci faţa către trecut. E bine să mergi pe mâna intuiţiei şi să ai încredere în ceea ce ştii şi poţi să faci.
Capricorn

Sfatul meu este să nu te surmenezi muncind pe brânci. Poate fi o zi a curajului de a impune celorlalţi limite şi condiţii.
Vărsător

Continui să străluceşti în relaţia cu partenerul de viaţă. E bine să te gândeşti în linişte la trecutul tău, la deciziile care te-au adus într-un anumit punct al existenţei tale.
Peşti

Relaţia cu partenerul de viaţă devine tensionată în special pentru că nu eşti atent la nevoile emoţionale ale celui de lângă tine. Fii recunoscător pentru oamenii dragi şi pentru prietenii care îţi sunt alături şi acordă-le astăzi mai multă atenţie!

 

Aspecte generale, 17-23 iunie 2012

 
Pasul Fortunei: Previziuni generale, 17-23 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Aspecte generale, 17-23 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Aspecte generale, săptămâna 17-23 iunie 2012.

 

Asteroizii de lângă noi, 17-23 iunie 2012

 
Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 17-23 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 17-23 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, săptămâna 17-23 iunie 2012.

 

O stea pentru fiecare, 17-23 iunie 2012

 
Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, 17-23 iunie 2012

    Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, 17-23 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, săptămâna 17-23 iunie 2012.

 

Banii sau viața, 17-23 iunie 2012

 
Pasul Fortunei: Banii sau viața, 17-23 iunie 2012

    Pasul Fortunei: Banii sau viața, 17-23 iunie 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Banii sau viața, săptămâna 17-23 iunie 2012.