Horoscopul zilei de azi, 4 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 4 mai 2011


Berbec
Dacă v-aţi făcut anumite planuri cu privire la petrecerea timpului alături de cei dragi, veţi fi dezamăgiţi să vedeţi că ele nu se vor materializa. Nu sunteţi în cea mai bună stare şi asta vă va aduce anumite prejudicii. Reuşiţi totuşi să comunicaţi la timp şi astfel anumite lucruri vor fi puse la timp la punct.


Taur
Nu vă stabiliţi întâlniri de afaceri astăzi. Nu este o zi benefică, iar dacă totuşi nu puteţi să le amânaţi aveţi grijă să nu vă pierdeţi cumpătul. Starea de irascibilitate care vă cuprinde încă de la primele ore ale zilei o veţi simţi pe tot parcursul ei.


Gemeni
Încercaţi să comunicaţi coerent cu cei din jurul vostru pentru a evita anumite neînţelegeri. Păstraţi-vă calmul şi analizaţi mai mult înainte de a arunca cu vorbe. Este o zi favorabilă, în general, în care puteţi obţine cu răbdare cam tot ceea ce vă propuneţi.


Rac
Tendinţa de a critica pe toată lumea nu vă va aduce decât mari prejudicii de imagine. Există riscul să supăraţi un partener de afaceri sau un colaborator. Evitaţi discuţiile directe şi tranşante şi păstraţi-vă calmul.


Leu
Încercarea voastră de a face cât mai multe lucruri vă poate fi un adevărat duşman. Nu reuşiţi să vă concentraţi, aveţi un randament scăzut, oboseala acumulată spunându-şi clar cuvântul. Aţi neglijat conştient odihna, crezând că în felul acesta veţi acoperi toate găurile din ultima perioadă.


Fecioară
Problemele financiare şi cele sentimentale cu care vă veţi confrunta pe întregul parcurs al zilei vă vor epuiza. Încercaţi să vă canalizaţi energiile către activităţile casnice şi relaţiile sociale, cu atât mai mult cu cât ele sunt favorizate astăzi.


Balanţă
Sunteţi strălucitori şi norocoşi, iar farmecul pe care îl aveţi astăzi ar trebui să îl folosiţi ca o armă împotriva celor care în ultima perioadă v-au fost ostili. Este o zi în care vă puteţi bucura de un câştig, chiar neaşteptat, numai cu, condiţia să aveţi încredere. Sunt favorizate parteneriatele cu Berbecii, Capricornii şi Racii.


Scorpion
Mercur nu vă este chiar un aliat. Acest lucru vă poate aduce unele prejudicii, mai ales dacă nu veţi fi atenţi cu cine şi ce vorbiţi. Vă exprimaţi opiniile cu privire la foarte multe aspecte, dar din păcate sunteţi cam departe de adevăr. Vorbiţi doar pentru că vă place să vă auziţi. Restul se pare că nu mai contează.


Săgetător
Aspectele planetare ale zilei vă oferă energie pozitivă. Aveţi tendinţa de a conduce, ceea ce nu este tocmai rău, capacităţile de lider fiind bine conturate. Spiritul de echipă şi de iniţiativă vă vor ajuta să nu vă subestimaţi şi să câştigaţi admiraţia celor din jurul vostru. Sunt favorabile colaborările cu nativii din Balanţă sau Berbec.


Capricorn
Sectorul relaţiilor sociale este bine aspectat, astfel încât cea mai mare parte a zilei o veţi petrece în jurul prietenilor. Ar fi bine să profitaţi de aceste conjuncturi planetare pozitive şi să vă rezolvaţi şi o parte din problemele casnice, mai ales dacă trebuie să intraţi în contact cu alte persoane. Nativii din Peşti, Taur şi Capricorn sunt cei care vă aduc noroc.


Vărsător
Mercur se eliberează de anumite aspecte negative şi astfel capacitatea voastră de concentrare cunoaşte azi cote maxime. Va trebui să acţionaţi cu înţelepciune şi să luaţi deciziile cele mai bune, atât pentru propria persoană cât şi pentru cei din jurul vostru. Atenţie însă la cheltuieli. Puteţi greşi foarte uşor fără să vă daţi seama.


Peşti
Conjuncţia Lună-Mercur vă va ajuta să vă corectaţi toate greşelile pe care le-aţi făcut până acum. Mai ales dacă de pe urma deciziilor pripite au avut de suferit cei apropiaţi şi depăşiţi orice tensiune cauzată de impulsurile de moment. Este o zi în care puteţi să vă faceţi planuri măreţe, mai ales în ceea ce priveşte familia.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS