Horoscopul zilei de azi, 5 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 5 mai 2011


Berbec
Schimbătorul şi comunicativul Marte va staţiona în semnul vostru întreaga perioadă, ceea ce înseamnă că este momentul ideal pentru demararea de noi proiecte sau de a face noi cunoştinţe.


Taur
Astăzi nu veţi fi în apele voastre, dar este bine să nu fiţi inhibaţi pentru că veţi beneficia de o energie puternică, iar prin muncă veţi reuşi să vă atingeţi toate idealurile.


Gemeni
Debordaţi de energie şi riscaţi să intraţi în conflict cu toată lumea, dar mai ales riscaţi să învinuiţi pe cine nu trebuie. Ideile noi trebuie puse în practică pentru că dintr-o astfel de idee veţi reuşi să găsiţi soluţia care să vă aşeze din nou pe linia de plutire.


Rac
Va fi mult de muncă mai ales la capitolul negociere şi acest lucru vă va obosi mai ales psihic. Este necesar să îmbinaţi plăcutul cu utilul!


Leu
Lucrurile nu se vor desfăşura conform previziunilor voastre, pentru că vor apărea brusc multe lucruri de rezolvat. Veţi simţi nevoia să vă fie recunoscute meritele chiar dacă acestea sunt minime.


Fecioară
Oportunităţile care se vor ivi vor trebui speculate şi fructificate. La începutul intervalului veţi fi nevoiţi să vă asumaţi riscuri care îşi vor arăta roadele pe parcursul trecerii timpului.


Balanţă
Sunteţi plini de inspiraţie şi aveţi idei deosebite care vor uimi persoanele apropiate, dar din păcate nu veţi avea şi mijloacele de a vă pune ideile în practică. Acum a venit momentul rezolvării treburilor neglijate de mai multă vreme.


Scorpion
Când toate se desfăşoară în concordanţă cu ideile voastre, lucrurile au cumva tendinţa de a vă speria puţin şi acest lucru nu este rău pentru că trebuie să vă folosiţi scepticismul nativ şi să nu vă lăsaţi duşi de val, pentru a putea prelua controlul imediat.


Săgetător
Este necesar să vă drămăluiţi cu grijă energiile şi să aveţi mai multă grijă de persoana voastră pentru că este posibil să apară nişte probleme, mai ales legate de definitivarea unor acte. Dacă veţi lua în calcul sfaturile unor cunoscuţi lucrurile se vor desfăşura în mod pozitiv.


Capricorn
Acum este momentul să luaţi taurul de coarne şi să vă impuneţi în faţa celor din jur deoarece ei sunt cei care au nevoie de ideile voastre şi nu invers.


Vărsător
Veţi face cunoştinţe noi şi acum veţi fi foarte deschişi la discuţii şi la minte. Veţi reuşi să lăsaţi o impresie deosebită. Va trebui totuşi să renunţaţi la înverşunarea cu care vă apăraţi unele idei, pentru simplul motiv că trebuie să ascultaţi şi ce mai au de spus şi ceilalţi.


Peşti
Aveţi nevoie să fiţi ascultaţi, însă nu este cazul să vă descoperiţi prea mult şi să vă împărtăşiţi toate secretele. Încercaţi să vă bazaţi pe instinct şi să nu faceţi prea multe confidenţe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS