Horoscopul zilei de azi, 3 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 3 mai 2011


Berbec
Astăzi concurenţa este mai puţin importantă pentru dvs. Totuşi, chiar şi în aceste situaţii ar trebui să vă feriţi de dorinţa de face impresie în jurul vostru. Încercaţi să vă impuneţi singuri autoritatea fără a fi îngâmfaţi. Căutaţi mai multe valori de durată.


Taur
Aveţi tendinţa de a vă lua mai multe responsabilităţi decât puteţi să vă descurcaţi. Şi asta numai pentru că, efectiv, nu ştiţi să spuneţi "nu". Încercaţi totuşi să fiţi mai flexibili şi mai deschişi şi astfel problemele vor avea şi o rezolvare mai uşoară. Nu uitaţi să vă lăsaţi timp şi pentru voi.


Gemeni
Ar fi bine dacă aţi învăţa să puneţi întrebări în toate situaţiile pe care nu le stăpâniţi pentru a nu reacţiona în necunoştinţă de cauză, din instinct şi la primul impuls. Riscurile sunt foarte mari şi încă nu sunteţi pregătiţi pentru toate consecinţele ce vor urma. Nu aveţi nevoie de lupte, ci de mai mult timp pentru voi. Relaţiile care se vor rupe astăzi cu greu vor mai fi restabilite.


Rac
Ar fi foarte înţelept dacă aţi aprecia lucrurile la justa lor valoare. Obişnuiţi-vă cu ideea că nu toate se întâmplă atunci când vă doriţi voi, că există anumiţi factori de care depindeţi şi care de multe ori nu pot fi ignoraţi. Amintiţi-vă la orice pas că ciudăţenia este doar un element al vieţii.


Leu
Este momentul cel mai bun pentru a deschide toate canalele de comunicare. Încercaţi metode în care până acum nu aţi avut încredere sau chiar pe cele care cândva au dat greş. Astăzi veţi reuşi să depăşiţi toate lacunele şi să stabiliţi punţi de legătură care în timp se vor dovedi profitabile.


Fecioară
Unele probleme care vor apărea în cursul zilei sunt din cauza anumitor conjuncturi planetare total nefavorabile vouă. În compensaţie, vă este stimulată inteligenţa emoţională, astfel încât ar trebui să profitaţi de aceasta. Nu uitaţi că, numai cu răbdare şi autocontrol puteţi să rezolvaţi mai multe decât aţi dori.


Balanţă
Ar fi bine dacă ziua ar fi dedicată problemelor personale. Sunt favorizate aspectele casnice. Sunteţi plini de afectivitate, înţelegători şi aveţi şi mai multă răbdare cu cei din jurul vostru. În cazul în care există unele probleme ce trebuie rezolvate, astăzi găsiţi alternativele cele mai bune.


Scorpion
Este foarte important să gândiţi în perspectivă şi să vă păstraţi speranţa că vor urma şi zile mai bune. Încercaţi să nu vă lăsaţi doborât de aspectele negative ale zilei şi să acceptaţi o mână de ajutor în cazul în care aceasta vi se oferă. Nu refuzaţi nici un sprijin.


Săgetător
Încercaţi să fiţi foarte atenţi şi să vă concentraţi la ceea ce aveţi de făcut. Luaţi în calcul orice avertisment şi nu ignoraţi semnalele. Mai mult decât atât, nu vă lăsaţi doborât de dificultăţi şi faceţi ceva pentru a îndrepta situaţia. Nu uitaţi să le daţi ascultare şi celor din jurul vostru.


Capricorn
Răspunsurile le veţi găsi numai în interiorul vostru. Ghidaţi-vă după sentimente şi urmaţi-vă calea. Va fi una unică şi numai cu convingere şi neînfricare veţi putea depăşi toate obstacolele. Este o zi plină de romantism, iar împreună cu partenerul veţi descoperi adevăratele sentimente ce vor purifica şi reînvia relaţia.


Vărsător
În relaţia cu partenerul ar trebui să încercaţi să ajungeţi la un numitor comun. Este o zi în care vă puteţi dedica fără rezerve celuilalt, comunicarea fiind favorizată şi ar trebui să profitaţi de acest moment şi să lămuriţi anumite aspecte care au o tendinţă negativă. Nu evitaţi însă dificultăţile care vor apărea.


Peşti
Nu ar strica dacă aţi aborda anumite aspecte cu mai multă duritate şi mai puţină diplomaţie. Ştiţi că nu toate se rezolvă pe cale amiabilă, mai ales dacă nu există un dialog deschis. Discuţiile de la colţuri vă vor îngreuna ziua şi riscaţi să vă enervaţi inutil. Tăiaţi de la rădăcina orice rău, chiar de-ar fi să daţi cu toporul.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS